Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
sky Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
color Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sky Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:48 sub, 26. 4. 2003 Naslov: |
|
|
Pozdrav svima!
Ovu temu nisam zaboravila, ali jednostavno jos uvijek se nista nije pomaknulo. Ukoliko dode do prezentacije, najvjerojatnije ce se odrzati krajem svibnja, u sklopu dana fakulteta ( tada nas posjecuju buduci studenti ). Nisam sigurna da ce se postovati svaciji raspored, moze se dogoditi da cete morati birati izmedu nastave i prezentacije.
Moj prijedlog je da prezentacija traje 2 sata, te da svaki od prezentera odrzi petnaestminutno izlaganje u kojem bi malo opisao sto radi, kakvo znanje mu je potrebno ( ne znam bas hoce li raspravljati i o placi ) i kakvi su uvjeti rada.
Posto ste uglavnom zainteresirani, obavijestit cemo prodekanicu o tome pa cemo vidjeti sto ce biti. Bit cete pravovremeno obavijesteni o svemu. Citajte i oglasne ploce.
Pozdrav.
Anamari Nakic, SZ
Pozdrav svima!
Ovu temu nisam zaboravila, ali jednostavno jos uvijek se nista nije pomaknulo. Ukoliko dode do prezentacije, najvjerojatnije ce se odrzati krajem svibnja, u sklopu dana fakulteta ( tada nas posjecuju buduci studenti ). Nisam sigurna da ce se postovati svaciji raspored, moze se dogoditi da cete morati birati izmedu nastave i prezentacije.
Moj prijedlog je da prezentacija traje 2 sata, te da svaki od prezentera odrzi petnaestminutno izlaganje u kojem bi malo opisao sto radi, kakvo znanje mu je potrebno ( ne znam bas hoce li raspravljati i o placi ) i kakvi su uvjeti rada.
Posto ste uglavnom zainteresirani, obavijestit cemo prodekanicu o tome pa cemo vidjeti sto ce biti. Bit cete pravovremeno obavijesteni o svemu. Citajte i oglasne ploce.
Pozdrav.
Anamari Nakic, SZ
|
|
[Vrh] |
|
Astrea Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 21:55 ned, 27. 4. 2003 Naslov: |
|
|
Evo, i ja sam malo kasno skužil.
Ideja je supač! Treba tog, treba, itekak. Samo naprijed! :weee:
Uf, malo off-topic (zgubil sam lagano se po svim tim silnim temama): [b]Anamari, a kam (tj. kome) da se javim za rad na student.math.hr ?[/b] Ja sam spreman i pun energije za rad i pomoc na tome :multi: (admine :bow: nemoj me sad bacit u vatru :onfire:, ipak o tome pise u njenom P.S. na pocetku ove teme :wink: ).
Evo, i ja sam malo kasno skužil.
Ideja je supač! Treba tog, treba, itekak. Samo naprijed!
Uf, malo off-topic (zgubil sam lagano se po svim tim silnim temama): Anamari, a kam (tj. kome) da se javim za rad na student.math.hr ? Ja sam spreman i pun energije za rad i pomoc na tome (admine nemoj me sad bacit u vatru , ipak o tome pise u njenom P.S. na pocetku ove teme ).
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:11 ned, 27. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="steelworker"]admine :bow: nemoj me sad bacit u vatru :onfire:, ipak o tome pise u njenom P.S. na pocetku ove teme[/quote]
Ma, zar usera koji mi je poslao one lijepe smajlije? 8) (Btw, cestitam - to su najbrze prihvaceni smajliji do sada :D)
Ili koji je slozio onakvu king-size kompilaciju (pod Cumez, tamo o Bezjaku)? :shock: Ma, ne bi(h) ja... :lol:
steelworker (napisa): | admine nemoj me sad bacit u vatru , ipak o tome pise u njenom P.S. na pocetku ove teme |
Ma, zar usera koji mi je poslao one lijepe smajlije? (Btw, cestitam - to su najbrze prihvaceni smajliji do sada )
Ili koji je slozio onakvu king-size kompilaciju (pod Cumez, tamo o Bezjaku)? Ma, ne bi(h) ja...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 23:48 ned, 27. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Ma, zar usera koji mi je poslao one lijepe smajlije? 8) (Btw, cestitam - to su najbrze prihvaceni smajliji do sada :D)
Ili koji je slozio onakvu king-size kompilaciju (pod Cumez, tamo o Bezjaku)? :shock: Ma, ne bi(h) ja... :lol:[/quote]
What can I say, [b]I'm steelworker[/b], I kill what I eat (u prenesenom značenju :) )!
A i mislim, pa tko se ne bi htio pusati. :lol:
A bit će još tih smajlija, imam [b]kolekcijicu[/b] od [b]957[/b] komada (kak sam precizan :D ). Naravno, štovani :bow: admine, ne brini necu ih sve predložit. Samo probrane, a i tko bi pisao još 957-3=954 prijedloga.
Pusa svima :pusa: ! :lol:
vsego (napisa): | Ma, zar usera koji mi je poslao one lijepe smajlije? (Btw, cestitam - to su najbrze prihvaceni smajliji do sada )
Ili koji je slozio onakvu king-size kompilaciju (pod Cumez, tamo o Bezjaku)? Ma, ne bi(h) ja...  |
What can I say, I'm steelworker, I kill what I eat (u prenesenom značenju )!
A i mislim, pa tko se ne bi htio pusati.
A bit će još tih smajlija, imam kolekcijicu od 957 komada (kak sam precizan ). Naravno, štovani admine, ne brini necu ih sve predložit. Samo probrane, a i tko bi pisao još 957-3=954 prijedloga.
Pusa svima !
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
Astrea Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:30 pet, 9. 5. 2003 Naslov: |
|
|
Posto se "nasi" ne javljaju :( evo [url=http://www.student.hr/skripte/cbprint.show.asp?evt_id=1102]jedan simpatican info[/url] na temu "Career Daya"... :)
[quote="www.student.hr"]Svrha ovog projekta je predstavljanje tehnoloških, proizvodnih i znanstvenih mogućnosti studentima, kako bi im se olakšao uvid u mogućnosti zapošljavanja. Sudjelovanjem na ovakvim manifestacijama tvrtke dobivaju informacije prikupljene anketiranjem studenata i imaju priliku izravnog komuniciranja s onima koji odgovaraju njihovim potrebama. Sve to im omogućava da brže i kvalitetnije rješavaju svoje kadrovske probleme, a studenti dobivaju jasniju sliku o tome što ih čeka nakon studija. Vrlo često se iz takvih kontakata izrodi i konkretna suradnja. Budući poslodavac usmjerava završni izborni dio studija i temu diplomskog rada u ono područje za kojim postoji interes u tvrtci, čime ona štedi znatna sredstva koja bi inače bila utrošena na specijalizaciju mladih stručnjaka.
Iskustvo govori da je uspostavljanje kontakata između studenata i gospodarstvenika aktivnost s kojom IAESTE i druge slične organizacije mogu djelatno pomoći i studentima i gospodarstvu, ali i sebi zaradujući novac s kojim onda mogu unaprijediti svoj rad.
Pozivamo vas da budete zajedno s nama 22.05.2003. na Career day-u u prostorijama Fesba.
[url=http://www.iaeste.hr/split]IAESTE Hrvatska – Lokalni odbor Split[/url][/quote]
Uzivajte! 8)
Posto se "nasi" ne javljaju evo jedan simpatican info na temu "Career Daya"...
www.student.hr (napisa): | Svrha ovog projekta je predstavljanje tehnoloških, proizvodnih i znanstvenih mogućnosti studentima, kako bi im se olakšao uvid u mogućnosti zapošljavanja. Sudjelovanjem na ovakvim manifestacijama tvrtke dobivaju informacije prikupljene anketiranjem studenata i imaju priliku izravnog komuniciranja s onima koji odgovaraju njihovim potrebama. Sve to im omogućava da brže i kvalitetnije rješavaju svoje kadrovske probleme, a studenti dobivaju jasniju sliku o tome što ih čeka nakon studija. Vrlo često se iz takvih kontakata izrodi i konkretna suradnja. Budući poslodavac usmjerava završni izborni dio studija i temu diplomskog rada u ono područje za kojim postoji interes u tvrtci, čime ona štedi znatna sredstva koja bi inače bila utrošena na specijalizaciju mladih stručnjaka.
Iskustvo govori da je uspostavljanje kontakata između studenata i gospodarstvenika aktivnost s kojom IAESTE i druge slične organizacije mogu djelatno pomoći i studentima i gospodarstvu, ali i sebi zaradujući novac s kojim onda mogu unaprijediti svoj rad.
Pozivamo vas da budete zajedno s nama 22.05.2003. na Career day-u u prostorijama Fesba.
IAESTE Hrvatska – Lokalni odbor Split |
Uzivajte!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|