Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Career day na faksu
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 10:19 sri, 9. 4. 2003    Naslov: mail Citirajte i odgovorite

...evo poslala sam Anamari mail ... pa sad vidjet ćemo ...thanx pipl ... :wink:
...evo poslala sam Anamari mail ... pa sad vidjet ćemo ...thanx pipl ... Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 11:41 čet, 10. 4. 2003    Naslov: Re: mail Citirajte i odgovorite

[quote="sky"]...evo poslala sam Anamari mail ... pa sad vidjet ćemo ...thanx pipl ... :wink:[/quote]

... jor velkom sky :wink: ...izgleda da nas anamari drži u neizvjesnosti ... :)
sky (napisa):

... jor velkom sky Wink ...izgleda da nas anamari drži u neizvjesnosti ... Smile

[Vrh]
sky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:43 čet, 10. 4. 2003    Naslov: Re: mail Citirajte i odgovorite

[quote="color"][quote="sky"]...evo poslala sam Anamari mail ... pa sad vidjet ćemo ...thanx pipl ... :wink:[/quote]

... jor velkom sky :wink: ...izgleda da nas anamari drži u neizvjesnosti ... :)[/quote]
:) ...color ja ću se držati tvog savjeta i biti ćil :wink: ...
color (napisa):
sky (napisa):

... jor velkom sky Wink ...izgleda da nas anamari drži u neizvjesnosti ... Smile

Smile ...color ja ću se držati tvog savjeta i biti ćil Wink ...

[Vrh]
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 12 - 6

PostPostano: 22:48 sub, 26. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima!
Ovu temu nisam zaboravila, ali jednostavno jos uvijek se nista nije pomaknulo. Ukoliko dode do prezentacije, najvjerojatnije ce se odrzati krajem svibnja, u sklopu dana fakulteta ( tada nas posjecuju buduci studenti ). Nisam sigurna da ce se postovati svaciji raspored, moze se dogoditi da cete morati birati izmedu nastave i prezentacije.
Moj prijedlog je da prezentacija traje 2 sata, te da svaki od prezentera odrzi petnaestminutno izlaganje u kojem bi malo opisao sto radi, kakvo znanje mu je potrebno ( ne znam bas hoce li raspravljati i o placi ) i kakvi su uvjeti rada.
Posto ste uglavnom zainteresirani, obavijestit cemo prodekanicu o tome pa cemo vidjeti sto ce biti. Bit cete pravovremeno obavijesteni o svemu. Citajte i oglasne ploce.

Pozdrav.
Anamari Nakic, SZ
Pozdrav svima!
Ovu temu nisam zaboravila, ali jednostavno jos uvijek se nista nije pomaknulo. Ukoliko dode do prezentacije, najvjerojatnije ce se odrzati krajem svibnja, u sklopu dana fakulteta ( tada nas posjecuju buduci studenti ). Nisam sigurna da ce se postovati svaciji raspored, moze se dogoditi da cete morati birati izmedu nastave i prezentacije.
Moj prijedlog je da prezentacija traje 2 sata, te da svaki od prezentera odrzi petnaestminutno izlaganje u kojem bi malo opisao sto radi, kakvo znanje mu je potrebno ( ne znam bas hoce li raspravljati i o placi ) i kakvi su uvjeti rada.
Posto ste uglavnom zainteresirani, obavijestit cemo prodekanicu o tome pa cemo vidjeti sto ce biti. Bit cete pravovremeno obavijesteni o svemu. Citajte i oglasne ploce.

Pozdrav.
Anamari Nakic, SZ

[Vrh]
Astrea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 10:44 ned, 27. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bok svima!
Malo sam kasno skuzila ovaj topic, pa tek sada pisem. Ideja je odlicna. Koliko ja znam tako nesto se redovito provodi na Ekonomiji i ima nekog efekta (samo kaj kod njih traje 3 dana..). U svakom slucaju kontakti su vam uvijek dobrodosli, a i tudja iskustva vam mogu koristiti.
Ja sam u sijecnju bila na seminaru AIESECa, "Thinking today, creating tommorow" i bilo je stvarno zanimljivo. Bilo je fora npr. kad je gosp. N. Bakic spomenuo kako mu je jedan od glavnih temelja uspjeha i zavrsen nas fax. :P
Anamari i ostali iz SZ probajte to svakako ostvariti!
I treba to svakako staviti na oglasne ploce!
Bok svima!
Malo sam kasno skuzila ovaj topic, pa tek sada pisem. Ideja je odlicna. Koliko ja znam tako nesto se redovito provodi na Ekonomiji i ima nekog efekta (samo kaj kod njih traje 3 dana..). U svakom slucaju kontakti su vam uvijek dobrodosli, a i tudja iskustva vam mogu koristiti.
Ja sam u sijecnju bila na seminaru AIESECa, "Thinking today, creating tommorow" i bilo je stvarno zanimljivo. Bilo je fora npr. kad je gosp. N. Bakic spomenuo kako mu je jedan od glavnih temelja uspjeha i zavrsen nas fax. Razz
Anamari i ostali iz SZ probajte to svakako ostvariti!
I treba to svakako staviti na oglasne ploce!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 21:55 ned, 27. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo, i ja sam malo kasno skužil.

Ideja je supač! Treba tog, treba, itekak. Samo naprijed! :weee:

Uf, malo off-topic (zgubil sam lagano se po svim tim silnim temama): [b]Anamari, a kam (tj. kome) da se javim za rad na student.math.hr ?[/b] Ja sam spreman i pun energije za rad i pomoc na tome :multi: (admine :bow: nemoj me sad bacit u vatru :onfire:, ipak o tome pise u njenom P.S. na pocetku ove teme :wink: ).
Evo, i ja sam malo kasno skužil.

Ideja je supač! Treba tog, treba, itekak. Samo naprijed! Weeeeeee!!!!!!!!!!!

Uf, malo off-topic (zgubil sam lagano se po svim tim silnim temama): Anamari, a kam (tj. kome) da se javim za rad na student.math.hr ? Ja sam spreman i pun energije za rad i pomoc na tome #Milti (admine I bow before you nemoj me sad bacit u vatru #Onfire, ipak o tome pise u njenom P.S. na pocetku ove teme Wink ).

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:11 ned, 27. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]admine :bow: nemoj me sad bacit u vatru :onfire:, ipak o tome pise u njenom P.S. na pocetku ove teme[/quote]

Ma, zar usera koji mi je poslao one lijepe smajlije? 8) (Btw, cestitam - to su najbrze prihvaceni smajliji do sada :D)

Ili koji je slozio onakvu king-size kompilaciju (pod Cumez, tamo o Bezjaku)? :shock: Ma, ne bi(h) ja... :lol:
steelworker (napisa):
admine I bow before you nemoj me sad bacit u vatru #Onfire, ipak o tome pise u njenom P.S. na pocetku ove teme

Ma, zar usera koji mi je poslao one lijepe smajlije? Cool (Btw, cestitam - to su najbrze prihvaceni smajliji do sada Very Happy)

Ili koji je slozio onakvu king-size kompilaciju (pod Cumez, tamo o Bezjaku)? Shocked Ma, ne bi(h) ja... Laughing

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 23:48 ned, 27. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Ma, zar usera koji mi je poslao one lijepe smajlije? 8) (Btw, cestitam - to su najbrze prihvaceni smajliji do sada :D)

Ili koji je slozio onakvu king-size kompilaciju (pod Cumez, tamo o Bezjaku)? :shock: Ma, ne bi(h) ja... :lol:[/quote]
What can I say, [b]I'm steelworker[/b], I kill what I eat (u prenesenom značenju :) )!

A i mislim, pa tko se ne bi htio pusati. :lol:

A bit će još tih smajlija, imam [b]kolekcijicu[/b] od [b]957[/b] komada (kak sam precizan :D ). Naravno, štovani :bow: admine, ne brini necu ih sve predložit. Samo probrane, a i tko bi pisao još 957-3=954 prijedloga.

Pusa svima :pusa: ! :lol:
vsego (napisa):
Ma, zar usera koji mi je poslao one lijepe smajlije? Cool (Btw, cestitam - to su najbrze prihvaceni smajliji do sada Very Happy)

Ili koji je slozio onakvu king-size kompilaciju (pod Cumez, tamo o Bezjaku)? Shocked Ma, ne bi(h) ja... Laughing

What can I say, I'm steelworker, I kill what I eat (u prenesenom značenju Smile )!

A i mislim, pa tko se ne bi htio pusati. Laughing

A bit će još tih smajlija, imam kolekcijicu od 957 komada (kak sam precizan Very Happy ). Naravno, štovani I bow before you admine, ne brini necu ih sve predložit. Samo probrane, a i tko bi pisao još 957-3=954 prijedloga.

Pusa svima Jos malo romantike na Forumu ! Laughing

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Astrea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:08 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prošli puta sam zaboravila reći da sam za onaj AIESECov seminar saznala preko SUMA-e. Ne želim da se ovo shvati kao stajanje na nečiju stranu jer to STVARNO nije to. Osobno imam i dobrih i loših mišljenja o svemu oko čega se vode ove žustre rasprave, a ova napomena je ovdje isključivo da vam skrenem pozornost da se može dobiti i korisnih informacija od spomenute udruge.
Prošli puta sam zaboravila reći da sam za onaj AIESECov seminar saznala preko SUMA-e. Ne želim da se ovo shvati kao stajanje na nečiju stranu jer to STVARNO nije to. Osobno imam i dobrih i loših mišljenja o svemu oko čega se vode ove žustre rasprave, a ova napomena je ovdje isključivo da vam skrenem pozornost da se može dobiti i korisnih informacija od spomenute udruge.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:30 pet, 9. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Posto se "nasi" ne javljaju :( evo [url=http://www.student.hr/skripte/cbprint.show.asp?evt_id=1102]jedan simpatican info[/url] na temu "Career Daya"... :)

[quote="www.student.hr"]Svrha ovog projekta je predstavljanje tehnoloških, proizvodnih i znanstvenih mogućnosti studentima, kako bi im se olakšao uvid u mogućnosti zapošljavanja. Sudjelovanjem na ovakvim manifestacijama tvrtke dobivaju informacije prikupljene anketiranjem studenata i imaju priliku izravnog komuniciranja s onima koji odgovaraju njihovim potrebama. Sve to im omogućava da brže i kvalitetnije rješavaju svoje kadrovske probleme, a studenti dobivaju jasniju sliku o tome što ih čeka nakon studija. Vrlo često se iz takvih kontakata izrodi i konkretna suradnja. Budući poslodavac usmjerava završni izborni dio studija i temu diplomskog rada u ono područje za kojim postoji interes u tvrtci, čime ona štedi znatna sredstva koja bi inače bila utrošena na specijalizaciju mladih stručnjaka.
Iskustvo govori da je uspostavljanje kontakata između studenata i gospodarstvenika aktivnost s kojom IAESTE i druge slične organizacije mogu djelatno pomoći i studentima i gospodarstvu, ali i sebi zaradujući novac s kojim onda mogu unaprijediti svoj rad.
Pozivamo vas da budete zajedno s nama 22.05.2003. na Career day-u u prostorijama Fesba.
[url=http://www.iaeste.hr/split]IAESTE Hrvatska – Lokalni odbor Split[/url][/quote]

Uzivajte! 8)
Posto se "nasi" ne javljaju Sad evo jedan simpatican info na temu "Career Daya"... Smile

www.student.hr (napisa):
Svrha ovog projekta je predstavljanje tehnoloških, proizvodnih i znanstvenih mogućnosti studentima, kako bi im se olakšao uvid u mogućnosti zapošljavanja. Sudjelovanjem na ovakvim manifestacijama tvrtke dobivaju informacije prikupljene anketiranjem studenata i imaju priliku izravnog komuniciranja s onima koji odgovaraju njihovim potrebama. Sve to im omogućava da brže i kvalitetnije rješavaju svoje kadrovske probleme, a studenti dobivaju jasniju sliku o tome što ih čeka nakon studija. Vrlo često se iz takvih kontakata izrodi i konkretna suradnja. Budući poslodavac usmjerava završni izborni dio studija i temu diplomskog rada u ono područje za kojim postoji interes u tvrtci, čime ona štedi znatna sredstva koja bi inače bila utrošena na specijalizaciju mladih stručnjaka.
Iskustvo govori da je uspostavljanje kontakata između studenata i gospodarstvenika aktivnost s kojom IAESTE i druge slične organizacije mogu djelatno pomoći i studentima i gospodarstvu, ali i sebi zaradujući novac s kojim onda mogu unaprijediti svoj rad.
Pozivamo vas da budete zajedno s nama 22.05.2003. na Career day-u u prostorijama Fesba.
IAESTE Hrvatska – Lokalni odbor Split

Uzivajte! Cool

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum