Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Donald E. Knuth: Art of Computer Programming - gdje i kolko

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
steelworker
Site Admin
Site Admin

Sarma = la pohva - posuda
44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 19:25 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Donald E. Knuth: Art of Computer Programming - gdje i kolko Citirajte i odgovorite

Bok ljudi, jel zna tko di bi se moglo posuditi Donald E. Knuth-ova "Art of Computer Programming" recimo volumen 1 za početak, a onda poslije i vol. 2 i vol. 3? Tu u knjižnici na faksu je samo jedan jedini primjerak i ne posuđuje se (naravno, ipak su to svete knjige :wink:). U NSK(NSB) su me samo blijedo gledali i nemaju, pregledao sam im bazu na kompu i tam njihov službenik je gledao i ništa, nema (stvarno pomalo sramota za [b]Nacionalnu sveučilišnu[/b] knjižnicu).

Ili mozda netko zna gdje bi se što jeftinije mogle kupiti? I kolko bi došle njih tri? Malo sam gledao po antikvarijatima po gradu (3 sam ih prošo), ali su me samo ćudno gledali, kao da sam ih pitao za neku knjigu od malih zelenih :mrgreen:

Hvala unaprijed! :D
Bok ljudi, jel zna tko di bi se moglo posuditi Donald E. Knuth-ova "Art of Computer Programming" recimo volumen 1 za početak, a onda poslije i vol. 2 i vol. 3? Tu u knjižnici na faksu je samo jedan jedini primjerak i ne posuđuje se (naravno, ipak su to svete knjige Wink). U NSK(NSB) su me samo blijedo gledali i nemaju, pregledao sam im bazu na kompu i tam njihov službenik je gledao i ništa, nema (stvarno pomalo sramota za Nacionalnu sveučilišnu knjižnicu).

Ili mozda netko zna gdje bi se što jeftinije mogle kupiti? I kolko bi došle njih tri? Malo sam gledao po antikvarijatima po gradu (3 sam ih prošo), ali su me samo ćudno gledali, kao da sam ih pitao za neku knjigu od malih zelenih Mr. Green

Hvala unaprijed! Very Happy

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:03 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Re: Donald E. Knuth: Art of Computer Programming - gdje i ko Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]Bok ljudi, jel zna tko di bi se moglo posuditi Donald E. Knuth-ova "Art of Computer Programming" recimo volumen 1 za početak, a onda poslije i vol. 2 i vol. 3?[/quote]

Mislim da ima strucni suradnik Goran Igaly. Probaj ga pitati... :)

[quote="steelworker"]Ili mozda netko zna gdje bi se što jeftinije mogle kupiti? I kolko bi došle njih tri?[/quote]

Mozda na [url=http://www.amazon.com/]Amazonu[/url]? Imas nove, kao [url=http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0201485419/qid=1051556028/sr=8-1/ref=sr_8_1/102-6423782-6336106?v=glance&s=books&n=507846]boxed set[/url] (za $150 :shock:) ili [url=http://s1.amazon.com/exec/varzea/search-handle-url/102-6423782-6336106?ix=fixed-price&rank=%2Dbfp&fqp=org-unit-id%014%02site-org-unit-id%014%02status%01open%02keywords%01Art%20of%20Computer%20Programming&nsp=spt%011&sz=50&pg=1&full-results=1]rabljene[/url] od kojih mozes sloziti i jeftinije kompilacije.

Sretno!
steelworker (napisa):
Bok ljudi, jel zna tko di bi se moglo posuditi Donald E. Knuth-ova "Art of Computer Programming" recimo volumen 1 za početak, a onda poslije i vol. 2 i vol. 3?

Mislim da ima strucni suradnik Goran Igaly. Probaj ga pitati... Smile

steelworker (napisa):
Ili mozda netko zna gdje bi se što jeftinije mogle kupiti? I kolko bi došle njih tri?

Mozda na Amazonu? Imas nove, kao boxed set (za $150 Shocked) ili rabljene od kojih mozes sloziti i jeftinije kompilacije.

Sretno!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mate
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 21:19 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja čuo da prof. Dujella ima. Probaj pitati.
Ja čuo da prof. Dujella ima. Probaj pitati.

Zadnja promjena: mate; 21:42 uto, 29. 4. 2003; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
duje
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
338 = 339 - 1

PostPostano: 22:35 pon, 28. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja imam Volumen 2,
pa ako ste zainteresirani, javite se.

Andrej Dujella
Ja imam Volumen 2,
pa ako ste zainteresirani, javite se.

Andrej Dujella

[Vrh]
Marko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 9 - 0

PostPostano: 9:46 uto, 26. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo ako ih još nisi nabavio, imaš u knjižari Algoritam. :wink:
Vidio sam da ima vol. 1 & vol. 2, a valjda se može naručiti i 3. dio.
Negdje, oko 400 kuna dođe svaka, dok kažu da u kompletu sve tri 999 kuna, pa sad...
Evo ako ih još nisi nabavio, imaš u knjižari Algoritam. Wink
Vidio sam da ima vol. 1 & vol. 2, a valjda se može naručiti i 3. dio.
Negdje, oko 400 kuna dođe svaka, dok kažu da u kompletu sve tri 999 kuna, pa sad...

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 11:50 uto, 26. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

a u britanskoj knjiznici u ilici oni imaju bas sve samoi se trebas uclanit i posudit!
a u britanskoj knjiznici u ilici oni imaju bas sve samoi se trebas uclanit i posudit!

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 0:59 pet, 29. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]a u britanskoj knjiznici u ilici oni imaju bas sve samoi se trebas uclanit i posudit![/quote]

E, [url=http://www.zerumozga.org/KnjigaoKakcu?PHPSESSID=fb20a81bd38b6b29e841c3895e8a1587]ovu predivnu svedsku knjigu za djecu prevedenu na slovenski[/url] sigurno nemaju. 8)

...

A inace, da, ima :bow: ih :bow: u Algoritmu, 1. i 2. volumen. A narudzba za cijeli komplet se ceka nekih mjesec dana, znam jednog kolegu iz Krapine koji se tako usrecio... :D
bily (napisa):
a u britanskoj knjiznici u ilici oni imaju <B>bas sve</B> samoi se trebas uclanit i posudit!

E, ovu predivnu svedsku knjigu za djecu prevedenu na slovenski sigurno nemaju. Cool

...

A inace, da, ima I bow before you ih I bow before you u Algoritmu, 1. i 2. volumen. A narudzba za cijeli komplet se ceka nekih mjesec dana, znam jednog kolegu iz Krapine koji se tako usrecio... Very Happy

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum