Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 19:25 pon, 28. 4. 2003 Naslov: Donald E. Knuth: Art of Computer Programming - gdje i kolko |
|
|
Bok ljudi, jel zna tko di bi se moglo posuditi Donald E. Knuth-ova "Art of Computer Programming" recimo volumen 1 za početak, a onda poslije i vol. 2 i vol. 3? Tu u knjižnici na faksu je samo jedan jedini primjerak i ne posuđuje se (naravno, ipak su to svete knjige :wink:). U NSK(NSB) su me samo blijedo gledali i nemaju, pregledao sam im bazu na kompu i tam njihov službenik je gledao i ništa, nema (stvarno pomalo sramota za [b]Nacionalnu sveučilišnu[/b] knjižnicu).
Ili mozda netko zna gdje bi se što jeftinije mogle kupiti? I kolko bi došle njih tri? Malo sam gledao po antikvarijatima po gradu (3 sam ih prošo), ali su me samo ćudno gledali, kao da sam ih pitao za neku knjigu od malih zelenih :mrgreen:
Hvala unaprijed! :D
Bok ljudi, jel zna tko di bi se moglo posuditi Donald E. Knuth-ova "Art of Computer Programming" recimo volumen 1 za početak, a onda poslije i vol. 2 i vol. 3? Tu u knjižnici na faksu je samo jedan jedini primjerak i ne posuđuje se (naravno, ipak su to svete knjige ). U NSK(NSB) su me samo blijedo gledali i nemaju, pregledao sam im bazu na kompu i tam njihov službenik je gledao i ništa, nema (stvarno pomalo sramota za Nacionalnu sveučilišnu knjižnicu).
Ili mozda netko zna gdje bi se što jeftinije mogle kupiti? I kolko bi došle njih tri? Malo sam gledao po antikvarijatima po gradu (3 sam ih prošo), ali su me samo ćudno gledali, kao da sam ih pitao za neku knjigu od malih zelenih
Hvala unaprijed!
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 20:03 pon, 28. 4. 2003 Naslov: Re: Donald E. Knuth: Art of Computer Programming - gdje i ko |
|
|
[quote="steelworker"]Bok ljudi, jel zna tko di bi se moglo posuditi Donald E. Knuth-ova "Art of Computer Programming" recimo volumen 1 za početak, a onda poslije i vol. 2 i vol. 3?[/quote]
Mislim da ima strucni suradnik Goran Igaly. Probaj ga pitati... :)
[quote="steelworker"]Ili mozda netko zna gdje bi se što jeftinije mogle kupiti? I kolko bi došle njih tri?[/quote]
Mozda na [url=http://www.amazon.com/]Amazonu[/url]? Imas nove, kao [url=http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0201485419/qid=1051556028/sr=8-1/ref=sr_8_1/102-6423782-6336106?v=glance&s=books&n=507846]boxed set[/url] (za $150 :shock:) ili [url=http://s1.amazon.com/exec/varzea/search-handle-url/102-6423782-6336106?ix=fixed-price&rank=%2Dbfp&fqp=org-unit-id%014%02site-org-unit-id%014%02status%01open%02keywords%01Art%20of%20Computer%20Programming&nsp=spt%011&sz=50&pg=1&full-results=1]rabljene[/url] od kojih mozes sloziti i jeftinije kompilacije.
Sretno!
steelworker (napisa): | Bok ljudi, jel zna tko di bi se moglo posuditi Donald E. Knuth-ova "Art of Computer Programming" recimo volumen 1 za početak, a onda poslije i vol. 2 i vol. 3? |
Mislim da ima strucni suradnik Goran Igaly. Probaj ga pitati...
steelworker (napisa): | Ili mozda netko zna gdje bi se što jeftinije mogle kupiti? I kolko bi došle njih tri? |
Mozda na Amazonu? Imas nove, kao boxed set (za $150 ) ili rabljene od kojih mozes sloziti i jeftinije kompilacije.
Sretno!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
mate Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
duje Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Marko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:46 uto, 26. 10. 2004 Naslov: |
|
|
Evo ako ih još nisi nabavio, imaš u knjižari Algoritam. :wink:
Vidio sam da ima vol. 1 & vol. 2, a valjda se može naručiti i 3. dio.
Negdje, oko 400 kuna dođe svaka, dok kažu da u kompletu sve tri 999 kuna, pa sad...
Evo ako ih još nisi nabavio, imaš u knjižari Algoritam.
Vidio sam da ima vol. 1 & vol. 2, a valjda se može naručiti i 3. dio.
Negdje, oko 400 kuna dođe svaka, dok kažu da u kompletu sve tri 999 kuna, pa sad...
_________________ Iljo
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 0:59 pet, 29. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="bily"]a u britanskoj knjiznici u ilici oni imaju bas sve samoi se trebas uclanit i posudit![/quote]
E, [url=http://www.zerumozga.org/KnjigaoKakcu?PHPSESSID=fb20a81bd38b6b29e841c3895e8a1587]ovu predivnu svedsku knjigu za djecu prevedenu na slovenski[/url] sigurno nemaju. 8)
...
A inace, da, ima :bow: ih :bow: u Algoritmu, 1. i 2. volumen. A narudzba za cijeli komplet se ceka nekih mjesec dana, znam jednog kolegu iz Krapine koji se tako usrecio... :D
bily (napisa): | a u britanskoj knjiznici u ilici oni imaju <B>bas sve</B> samoi se trebas uclanit i posudit! |
E, ovu predivnu svedsku knjigu za djecu prevedenu na slovenski sigurno nemaju.
...
A inace, da, ima ih u Algoritmu, 1. i 2. volumen. A narudzba za cijeli komplet se ceka nekih mjesec dana, znam jednog kolegu iz Krapine koji se tako usrecio...
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
|