Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
goranigaly Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Saf Forumski umjetnik

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
oximoron Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Saf Forumski umjetnik

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:49 pon, 5. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Saf"]Neznam dali sam propustio to predavanje, ili nisam shvatio o čemu je riječ (fakat nevolim hrvatski kad je riječ o informatici i tehnici opčenito), ali koje su 3 ulazno/izlazne jedinice na računalu? :?: [color=violet][size=7]monitor osjetljiv na dodir?[/size][/color][/quote]
Da, moze i touch-screen sto se valjda prevodi kao "monitor osjetljiv na dodir". :lol:
Priznavali smo mreznu karticu, floppy, CD-RW, DVD+/-RW (cak i ako nije pisalo "drive"), USB (cak i bez "stick" i slicnih dodataka :g:), combo-printer (mada su to studenti malo drugacije zvali; ne sjecam se kako :?),...
Dakle, deviceovi kroz koje podaci i ulaze u racunalo i izlaze iz njega... :D
Saf (napisa): | Neznam dali sam propustio to predavanje, ili nisam shvatio o čemu je riječ (fakat nevolim hrvatski kad je riječ o informatici i tehnici opčenito), ali koje su 3 ulazno/izlazne jedinice na računalu? monitor osjetljiv na dodir? |
Da, moze i touch-screen sto se valjda prevodi kao "monitor osjetljiv na dodir".
Priznavali smo mreznu karticu, floppy, CD-RW, DVD+/-RW (cak i ako nije pisalo "drive"), USB (cak i bez "stick" i slicnih dodataka ), combo-printer (mada su to studenti malo drugacije zvali; ne sjecam se kako ),...
Dakle, deviceovi kroz koje podaci i ulaze u racunalo i izlaze iz njega...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|