Evo ne znam da li je netko poslušao moj savjet, :D ali ako nije, ja sam pitala Vekya i napiso mi je sljedeće:
[quote="Veky"][size=14]Nema "žalbi". Postoje konzultacije, na koje se može doći i vidjeti precizno gdje su dobiveni/izgubljeni bodovi. Naravno, za "moje" zadatke (drugi i treći) ja ću moći biti detaljniji, nego za Marceline (četvrti i peti). Također, i prof. Tambača ima konzultacije, ako ima pitanja oko ocjenjivanja prvog zadatka.
Pored toga, na seminaru (srijeda) će biti demonstrirana rješenja zadataka, tako da će se moći vidjeti detaljno kako se zadatke trebalo riješiti.
--
~Veky[/size][/quote]
:wink:
Evo ne znam da li je netko poslušao moj savjet, ali ako nije, ja sam pitala Vekya i napiso mi je sljedeće:
Veky (napisa): | Nema "žalbi". Postoje konzultacije, na koje se može doći i vidjeti precizno gdje su dobiveni/izgubljeni bodovi. Naravno, za "moje" zadatke (drugi i treći) ja ću moći biti detaljniji, nego za Marceline (četvrti i peti). Također, i prof. Tambača ima konzultacije, ako ima pitanja oko ocjenjivanja prvog zadatka.
Pored toga, na seminaru (srijeda) će biti demonstrirana rješenja zadataka, tako da će se moći vidjeti detaljno kako se zadatke trebalo riješiti.
–
~Veky |
|