Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)

Spol: 
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)
|
Postano: 13:08 čet, 8. 12. 2005 Naslov: |
|
|
to je istina, ali moram reagirati na izjavu da bi ako ga se zamoli lijepo asist. mario krnić objavio rezultate na webu... Ja sam ga zamolio i nije niti odgovorio... Na žalbama je u 5, 6 minuda do 14 sati izašao van upravo kad smo ja i kolega bili na redu i rekao sutra dođite u 9 ujutro (kad naravno ja nisam mogao). Mislim nakon dvije minute uvjeravanja preko volje nas je primio, ali with an attitude. Bio je korektan to ne osporavam, ali uglavnom nije bio ugodan. Mislim i ja bi bio živčan da moram slušat hrpu studenata koji dolaze na žalbe...
Uglavnom rezultate nije stavio na web unatoč zamolbi.
@rasprava u vezi objave rezultata pod šiframa... Zašto? Čemu? Da nemreš za frenda pogledat i reći mu ili da moraš uzimat njegov jmbag i onda tražiti... Pa valjda je korisno znati kako drugi stoje, kako su drugi napisali i stvarno ne mislim da je sramota dobiti manje od nekoga... Kolko si učio tolko si dobio...
to je istina, ali moram reagirati na izjavu da bi ako ga se zamoli lijepo asist. mario krnić objavio rezultate na webu... Ja sam ga zamolio i nije niti odgovorio... Na žalbama je u 5, 6 minuda do 14 sati izašao van upravo kad smo ja i kolega bili na redu i rekao sutra dođite u 9 ujutro (kad naravno ja nisam mogao). Mislim nakon dvije minute uvjeravanja preko volje nas je primio, ali with an attitude. Bio je korektan to ne osporavam, ali uglavnom nije bio ugodan. Mislim i ja bi bio živčan da moram slušat hrpu studenata koji dolaze na žalbe...
Uglavnom rezultate nije stavio na web unatoč zamolbi.
@rasprava u vezi objave rezultata pod šiframa... Zašto? Čemu? Da nemreš za frenda pogledat i reći mu ili da moraš uzimat njegov jmbag i onda tražiti... Pa valjda je korisno znati kako drugi stoje, kako su drugi napisali i stvarno ne mislim da je sramota dobiti manje od nekoga... Kolko si učio tolko si dobio...
_________________ www.spreha.net
Ljudski je griješiti, ali osjećaj je božanski...
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 17:05 čet, 8. 12. 2005 Naslov: |
|
|
Za zalbe na asistente ima drugi topic. ;) Samo, u slucaju kolege Krnica, to vam ne treba jer on, kako sam vec rekao, uskoro odlazi na FER. :|
Sto se tice tajnosti rezultata, ako je nekoga "sram" loseg rezultata, to mu je - IMO - samo dodatni motiv da se vise potrudi prilikom spremanja ispita/kolokvija. :D
Za zalbe na asistente ima drugi topic. Samo, u slucaju kolege Krnica, to vam ne treba jer on, kako sam vec rekao, uskoro odlazi na FER.
Sto se tice tajnosti rezultata, ako je nekoga "sram" loseg rezultata, to mu je - IMO - samo dodatni motiv da se vise potrudi prilikom spremanja ispita/kolokvija.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|