Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Popravni kolokvij
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 5:19 pon, 12. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ancy"]Joj nadam se da se gospon Šego neće uvrijediti na molbu da NE dođe![/quote]

To trebas Krcka moliti da ne prihvati moju ponudu... O:)
ancy (napisa):
Joj nadam se da se gospon Šego neće uvrijediti na molbu da NE dođe!

To trebas Krcka moliti da ne prihvati moju ponudu... Angel

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 10:59 pon, 12. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Bla Bla"]Ja trebam na popravni, ali se nisam javio jer sam to tek sada procitao. Da li sam ja gotov sa Elementarnom 1 za ovu godinu ili sto ????[/quote]
Bez brige... samo dođi u 006 u 18:00.
Bla Bla (napisa):
Ja trebam na popravni, ali se nisam javio jer sam to tek sada procitao. Da li sam ja gotov sa Elementarnom 1 za ovu godinu ili sto ????

Bez brige... samo dođi u 006 u 18:00.

[Vrh]
Cancel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-9 = 0 - 9

PostPostano: 11:18 pon, 12. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Krcko, za Boga miloga, nemoj samo Šegu uzeti... (čitaj: imam loših iskustava sa njime) [img]http://www.smilie-master.de/aaa/Smielisammlung/Grafik/Gewalt/79.gif[/img]
Krcko, za Boga miloga, nemoj samo Šegu uzeti... (čitaj: imam loših iskustava sa njime)

[Vrh]
Gost

PostPostano: 20:49 pon, 12. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kada bi trebali biti objavljeni rezultati popravnog kolokvija?
Kada bi trebali biti objavljeni rezultati popravnog kolokvija?

[Vrh]
Gost

PostPostano: 20:53 pon, 12. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pitanje je bilo za elementarnu. Moja greška :oops:
Pitanje je bilo za elementarnu. Moja greška Embarassed

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:57 pon, 12. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Pitanje je bilo za elementarnu. Moja greška :oops:[/quote]

Sredjeno, ali please pripazi ubuduce... :-s Prebacivanje postova iz topica u topic je pomalo zahtjevan posao... :(
Anonymous (napisa):
Pitanje je bilo za elementarnu. Moja greška Embarassed

Sredjeno, ali please pripazi ubuduce... Eh? Prebacivanje postova iz topica u topic je pomalo zahtjevan posao... Sad

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:03 pon, 12. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Rezultati popravnog bit ce objavljeni do kraja tjedna.
Rezultati popravnog bit ce objavljeni do kraja tjedna.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 16:47 sri, 14. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ancy"]Joj nadam se da se gospon Šego neće uvrijediti na molbu da NE dođe!
Ne zbog šalabahtera (naravno)već iz drugih razloga.... :shock:[/quote]

nemojte krivo shvatit, ovo nije moje misljenje.. :))

ali jednom sam cuo jednu studenticu, tocnije prosle godine, koje je rekla da je prestala pisat kolokvij i izasla van jer je sego bio blizu i iza nje, a posto je nju bilo strah, i osjecala se jako neugodno izasla je van.. :))

pa me zanima misli li se sad na nesto slicno...??
ancy (napisa):
Joj nadam se da se gospon Šego neće uvrijediti na molbu da NE dođe!
Ne zbog šalabahtera (naravno)već iz drugih razloga.... :shock:

nemojte krivo shvatit, ovo nije moje misljenje.. :))

ali jednom sam cuo jednu studenticu, tocnije prosle godine, koje je rekla da je prestala pisat kolokvij i izasla van jer je sego bio blizu i iza nje, a posto je nju bilo strah, i osjecala se jako neugodno izasla je van.. :))

pa me zanima misli li se sad na nesto slicno...??

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail AIM YIM MSNM
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-26 = 44 - 70

PostPostano: 17:00 sri, 14. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

:rotfl: :rotfl2: :rotfl: :rotfl2:

ovo je predobro....ma, sego samo izgleda strasno. on vam je zapravo dobricina u dusi O:)
Valjam se po podu od smijeha Rolling on the floor laughing Valjam se po podu od smijeha Rolling on the floor laughing

ovo je predobro....ma, sego samo izgleda strasno. on vam je zapravo dobricina u dusi Angel

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:22 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na [url=http://web.math.hr/nastava/em/kolokviji.html]EM-webu[/url] su objavljeni rezultati popravnog kolokvija. Zalbe su u ponedjeljak, 19.12.2005. u 16:00 u sobi asist. M.Bombardelli.
Na EM-webu su objavljeni rezultati popravnog kolokvija. Zalbe su u ponedjeljak, 19.12.2005. u 16:00 u sobi asist. M.Bombardelli.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Cancel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-9 = 0 - 9

PostPostano: 23:42 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Toooooooooooooooo, imam 2 :)

Fala puno Krcku na infu kaj bu bilo u kolokviju... :)

ALI, nešto ima malo previše ljudi koji su dobili jedan, kaj to znači da su PALI GODINU??? Jezuš Kristuš :shock:
Toooooooooooooooo, imam 2 Smile

Fala puno Krcku na infu kaj bu bilo u kolokviju... Smile

ALI, nešto ima malo previše ljudi koji su dobili jedan, kaj to znači da su PALI GODINU??? Jezuš Kristuš Shocked

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 23:51 čet, 15. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Cancel"]
ALI, nešto ima malo previše ljudi koji su dobili jedan, kaj to znači da su PALI GODINU??? :shock:[/quote]
A sto bi trebalo napraviti s ljudima koji nisu u stanju rijesiti onakav kolokvij kako spada?
Cancel (napisa):

ALI, nešto ima malo previše ljudi koji su dobili jedan, kaj to znači da su PALI GODINU??? Shocked

A sto bi trebalo napraviti s ljudima koji nisu u stanju rijesiti onakav kolokvij kako spada?

Cancel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-9 = 0 - 9

PostPostano: 10:17 pet, 16. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]
A sto bi trebalo napraviti s ljudima koji nisu u stanju rijesiti onakav kolokvij kako spada?[/quote]

Istina, potpuno si u pravu, ALI pad godine nakon lošeg rješenog popravnog kolokvija iz BILO KOJEG kolegija je zaista malo peviše drastičan... :shock: .. pa kaj drugu godinu bu' na kraju upisalo 10 ljudi??? Ako su ovakvi rezultati iz kolegija koji je najlakši u godini, što će biti onda na kolegijima tipa matematička analiza, ili nedaj Bože Programiranje.. bolje neću niti razmišljat... :shock:

i da, by the way.. oni koji padnu jedan kolegij a ostalo sve polože hoće li moći upisivati parcijalu, ili je i ona sa ovom vražjom bolonjom ukinuta? :twisted:
mdoko (napisa):

Istina, potpuno si u pravu, ALI pad godine nakon lošeg rješenog popravnog kolokvija iz BILO KOJEG kolegija je zaista malo peviše drastičan... Shocked .. pa kaj drugu godinu bu' na kraju upisalo 10 ljudi??? Ako su ovakvi rezultati iz kolegija koji je najlakši u godini, što će biti onda na kolegijima tipa matematička analiza, ili nedaj Bože Programiranje.. bolje neću niti razmišljat... Shocked

i da, by the way.. oni koji padnu jedan kolegij a ostalo sve polože hoće li moći upisivati parcijalu, ili je i ona sa ovom vražjom bolonjom ukinuta? Twisted Evil

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 10:46 pet, 16. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Stari "argumenti" i staro, nekoliko puta odgovoreno pitanje... :roll:
Stari "argumenti" i staro, nekoliko puta odgovoreno pitanje... Rolling Eyes

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 12:15 pet, 16. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo baš gledam popis.. joj
nego primjetila sam da mi je prijateljica koja je bila bolesna za prvi kolokvij sad pisala ali ne pravi koji se meni čini da je trebala pisat nego popravni. vidim da je dobila 2 ali znam da je pisala normalni da bi sigurno dobila veću ocjenu... no nije to problem. nego zašto su ovi koji nisu pisali prvi put pisali popravni?
evo baš gledam popis.. joj
nego primjetila sam da mi je prijateljica koja je bila bolesna za prvi kolokvij sad pisala ali ne pravi koji se meni čini da je trebala pisat nego popravni. vidim da je dobila 2 ali znam da je pisala normalni da bi sigurno dobila veću ocjenu... no nije to problem. nego zašto su ovi koji nisu pisali prvi put pisali popravni?

[Vrh]
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 12:20 pet, 16. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]nego zašto su ovi koji nisu pisali prvi put pisali popravni?[/quote]
I na ovo pitanje je Krcko već negdje odgovorio.
mladac (napisa):
nego zašto su ovi koji nisu pisali prvi put pisali popravni?

I na ovo pitanje je Krcko već negdje odgovorio.

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:59 pet, 16. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na pocetku ovog topica quotao sam pravila:

[quote="PRAVILA STUDIRANJA NA 1. GODINI PMF-MO 2005./06."]Student koji nije pristupio pojedinom kolokviju, ili na njemu nije ostvario prolaznu ocjenu, dužan je pristupiti popravku tog kolokvija. Popravak kolokvija organizira se samo za takve studente, i to u pravilu tjedan dana nakon održavanja kolokvija na koji se popravak odnosi. Načelno, [b]zadaci na popravku kolokvija obuhvaćaju samo osnovna znanja i rutine, što se odražava na ponder kojim prolazna ocjena na njemu sudjeluje u formiranju konačne ocjene[/b]. Ovaj ponder utvrđuje se istom procedurom kao i ponder za sam kolokvij. Student koji niti na popravku kolokvija nije zadovoljio minimalne kriterije, ili mu nije pristupio, gubi pravo na potpis iz predmeta.[/quote]

Jasno mi je da nije pravedno prema studentima koji su opravdano izostali s pravog kolokvija to sto je maksimalna ocjena na popravnom trojka. Medjutim, ne bi bilo pravedno prema studentima koji su na pravom kolokviju dobili dvojku da oni koji su pali mogu popraviti na peticu. Samo 8 studenata pisalo je popravni kolokvij umjesto pravog, svi ostali ponavljali su jer su na pravom dobili jedinicu. S druge strane, studenata koji su dobili dvojku na pravom kolokviju ima 53. Oni nisu mogli pristupiti popravnom, a siguran sam da bi iz drugog pokusaja mnogi dobili bolju ocjenu.

Drugi razlog je sto ne zelimo da popravni kolokvij postane alternativni termin za pravi. Sad je valjda svima jasno da se ne isplati namjerno izostajati s kolokvija - riskira se puno, a prednosti su zanemarive.

Sto se tice tvoje frendice, profesori ce na usmenom imati sve podatke - ocjene i bodove iz kolokvija, popravaka i zadaca. Kad se bude zakljucivala ocjena bit ce potpuno jasno da je dvojka na popravnom kolokviju trebala biti visa ocjena, ako je stvarno trebala. Svi koji su bili bolesni imat ce se priliku iskazati na drugom kolokviju i na usmenom. Imali su se priliku iskazati i na popravnom, ali nitko nije uspio ostvariti maksimalan broj bodova.
Na pocetku ovog topica quotao sam pravila:

PRAVILA STUDIRANJA NA 1. GODINI PMF-MO 2005./06. (napisa):
Student koji nije pristupio pojedinom kolokviju, ili na njemu nije ostvario prolaznu ocjenu, dužan je pristupiti popravku tog kolokvija. Popravak kolokvija organizira se samo za takve studente, i to u pravilu tjedan dana nakon održavanja kolokvija na koji se popravak odnosi. Načelno, zadaci na popravku kolokvija obuhvaćaju samo osnovna znanja i rutine, što se odražava na ponder kojim prolazna ocjena na njemu sudjeluje u formiranju konačne ocjene. Ovaj ponder utvrđuje se istom procedurom kao i ponder za sam kolokvij. Student koji niti na popravku kolokvija nije zadovoljio minimalne kriterije, ili mu nije pristupio, gubi pravo na potpis iz predmeta.

Jasno mi je da nije pravedno prema studentima koji su opravdano izostali s pravog kolokvija to sto je maksimalna ocjena na popravnom trojka. Medjutim, ne bi bilo pravedno prema studentima koji su na pravom kolokviju dobili dvojku da oni koji su pali mogu popraviti na peticu. Samo 8 studenata pisalo je popravni kolokvij umjesto pravog, svi ostali ponavljali su jer su na pravom dobili jedinicu. S druge strane, studenata koji su dobili dvojku na pravom kolokviju ima 53. Oni nisu mogli pristupiti popravnom, a siguran sam da bi iz drugog pokusaja mnogi dobili bolju ocjenu.

Drugi razlog je sto ne zelimo da popravni kolokvij postane alternativni termin za pravi. Sad je valjda svima jasno da se ne isplati namjerno izostajati s kolokvija - riskira se puno, a prednosti su zanemarive.

Sto se tice tvoje frendice, profesori ce na usmenom imati sve podatke - ocjene i bodove iz kolokvija, popravaka i zadaca. Kad se bude zakljucivala ocjena bit ce potpuno jasno da je dvojka na popravnom kolokviju trebala biti visa ocjena, ako je stvarno trebala. Svi koji su bili bolesni imat ce se priliku iskazati na drugom kolokviju i na usmenom. Imali su se priliku iskazati i na popravnom, ali nitko nije uspio ostvariti maksimalan broj bodova.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:04 pet, 16. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Svi koji su bili bolesni imat ce se priliku iskazati na drugom kolokviju i na usmenom.[/quote]

Bez namjere da provociram, znaci li to da se necete bas tvrdo drzati formule 0.1*(ocjena iz zadaca) + 0.3*(ocjena prvog kolokvija) + ..., kako se dalo naslutiti iz jednog drugog posta? :-k
krcko (napisa):
Svi koji su bili bolesni imat ce se priliku iskazati na drugom kolokviju i na usmenom.

Bez namjere da provociram, znaci li to da se necete bas tvrdo drzati formule 0.1*(ocjena iz zadaca) + 0.3*(ocjena prvog kolokvija) + ..., kako se dalo naslutiti iz jednog drugog posta? Think

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 13:19 pet, 16. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne nuzno. Profesori mogu npr. dati visu ocjenu iz usmenog i tako popraviti prosjek. No to ces ipak njih morati pitati.
Ne nuzno. Profesori mogu npr. dati visu ocjenu iz usmenog i tako popraviti prosjek. No to ces ipak njih morati pitati.

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 14:03 pet, 16. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala na odgovoru. trežila sam di je to napisano al nisam vidla to. :oops:
ma zapravo sam ja krivo shvatila jer sam misla da će ovi bolesni moć pisat za normalne ocjene te da im se to neće gledat kao popravak. hvala
hvala na odgovoru. trežila sam di je to napisano al nisam vidla to. Embarassed
ma zapravo sam ja krivo shvatila jer sam misla da će ovi bolesni moć pisat za normalne ocjene te da im se to neće gledat kao popravak. hvala

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum