Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Statistike prolaza prvih kolokvija na prvoj godini??

Moja sarma

Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
abc
Gost

PostPostano: 12:33 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Statistike prolaza prvih kolokvija na prvoj godini?? Citirajte i odgovorite

zanima me samo koliko % ljudi na prvoj godini je proslo sva cetiri kolokvija s prve, da niti jedan kolokvij nije pao?

ima li mozda neko tu informaciju?

onak otprilike ?? 20% ?? vise?
zanima me samo koliko % ljudi na prvoj godini je proslo sva cetiri kolokvija s prve, da niti jedan kolokvij nije pao?

ima li mozda neko tu informaciju?

onak otprilike ?? 20% ?? vise?

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
38 = 125 - 87

PostPostano: 13:42 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sumnjam da se ima već ta informacija, jer još ovaj i idući tjedan traju popravni kolokviji, a statistički rezultati će se valjda formirati nakon njih. :roll:

Može ti svaki asistent-aktualni-Forumaš reći za svoju grupu ili kolegij, a vjerujem da sam vidjela i nekakve statističke podatke iz [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5586&highlight=kolokvij%2A]Matematičke analize 1[/url]. :wink:
Sumnjam da se ima već ta informacija, jer još ovaj i idući tjedan traju popravni kolokviji, a statistički rezultati će se valjda formirati nakon njih. Rolling Eyes

Može ti svaki asistent-aktualni-Forumaš reći za svoju grupu ili kolegij, a vjerujem da sam vidjela i nekakve statističke podatke iz Matematičke analize 1. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 14:30 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vjerujem da je takvih ljudi malo, što je žalosno. :(
Sljedeći kolokvij bit će puno bolji.
Možda ih je samo trema uhvatila pošto prvi put (naravno mislim na bolonjce) u životu pišu kolokvij. :lol:
:cheerleader: [b]Ajmo bolonjci!!![/b] :cheerleader:
Vjerujem da je takvih ljudi malo, što je žalosno. Sad
Sljedeći kolokvij bit će puno bolji.
Možda ih je samo trema uhvatila pošto prvi put (naravno mislim na bolonjce) u životu pišu kolokvij. Laughing
Cheer-leader Ajmo bolonjci!!! Cheer-leader

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
nenad
Moderator
Moderator

92 = 106 - 14

PostPostano: 15:57 uto, 13. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sve takve informacije su problematične. Može se govoriti samo u apsolutnim brojevima.
Neki studenti imaju otprije položene neke predmete, pa su polagali samo dva od četiri, recimo. I kako njih brojati?
Da ne kažem da je ukupan broj stvarnih studenata vrlo rastezljiv broj.

Jedina statistika koja ima smisla je da je od toliko studenata koji su pisali, toliko prošlo, a toliko palo.
Svatko može skupiti podatke s weba i raditi svoju statistiku. Dometi interpretacija te statistike su vrlo upitni.

Ako se želi nešto ozbiljno zaključiti, treba razviti primjerenu metodologiju, za što je potrebno dublje se upustiti u problem ...
Bolje je da se ja više brinem kako predavati, a vi više kako polagati ispite. A ozbiljne analize neka rade oni kojima je to i posao.

- Nenad
Sve takve informacije su problematične. Može se govoriti samo u apsolutnim brojevima.
Neki studenti imaju otprije položene neke predmete, pa su polagali samo dva od četiri, recimo. I kako njih brojati?
Da ne kažem da je ukupan broj stvarnih studenata vrlo rastezljiv broj.

Jedina statistika koja ima smisla je da je od toliko studenata koji su pisali, toliko prošlo, a toliko palo.
Svatko može skupiti podatke s weba i raditi svoju statistiku. Dometi interpretacija te statistike su vrlo upitni.

Ako se želi nešto ozbiljno zaključiti, treba razviti primjerenu metodologiju, za što je potrebno dublje se upustiti u problem ...
Bolje je da se ja više brinem kako predavati, a vi više kako polagati ispite. A ozbiljne analize neka rade oni kojima je to i posao.

- Nenad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum