Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:52 čet, 8. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"]Strah me da nam ni ovakva prolaznost kao na EM nece biti dovoljna za normalno funkcioniranje iduce godine. Studenata ce biti toliko da cemo nastavu drzati na livadama oko faksa.[/quote]
a cuj... kad se bude raspravljalo o smanjivanju kvote na upisima, morat ce se uzet u obzir koliko ljudi je palo i koliko ce ljudi slusat koji kolegij.
krcko (napisa): | Strah me da nam ni ovakva prolaznost kao na EM nece biti dovoljna za normalno funkcioniranje iduce godine. Studenata ce biti toliko da cemo nastavu drzati na livadama oko faksa. |
a cuj... kad se bude raspravljalo o smanjivanju kvote na upisima, morat ce se uzet u obzir koliko ljudi je palo i koliko ce ljudi slusat koji kolegij.
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
Schwabo Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
tp Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Schwabo Forumaš(ica)

|
Postano: 19:43 uto, 13. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="andreao"]E dragi Schwabo, u tome i je bit bolonje. Tjera te da konstantno radiš, tako da rješavaš zadaće itd. i to je po meni puno bolji sistem nego onaj stari. Ni meni se ne sviđa što već do kraja 12. mjeseca znati dal si pao godinu. :(
Starije kolege mi govore da ovaj faks nemožeš završiti ako ljenčariš čitavu godinu, nego treba dobro zagrijat stolicu i naoštriti olovčice jer te čeka puno posla. :roll:
Nemoj misliti da te vrijeđam, ali prihvati situaciju u kakvoj se nalaziš "and just roll with it". :D[/quote]
[color=red]Dragi moj ANDREAO posto si ti tako mudar i pametan[/color] mozes mi onda rec sto se dogada sa studentima koji ne produ jedan kolokvij, dali ce se njima omogucit daljnje studiranje onih kolegija koje su prosli ili se covjek moze oprostiti od faksa do slijedece godine i onda opet sve ispocetka????
[color=blue]Mod edit: Ipak malo pristojnije prilikom obraćanja kolegicama/kolegama. Svi smo mi mudri i pametni.[/color] :D
andreao (napisa): | E dragi Schwabo, u tome i je bit bolonje. Tjera te da konstantno radiš, tako da rješavaš zadaće itd. i to je po meni puno bolji sistem nego onaj stari. Ni meni se ne sviđa što već do kraja 12. mjeseca znati dal si pao godinu.
Starije kolege mi govore da ovaj faks nemožeš završiti ako ljenčariš čitavu godinu, nego treba dobro zagrijat stolicu i naoštriti olovčice jer te čeka puno posla.
Nemoj misliti da te vrijeđam, ali prihvati situaciju u kakvoj se nalaziš "and just roll with it".  |
Dragi moj ANDREAO posto si ti tako mudar i pametan mozes mi onda rec sto se dogada sa studentima koji ne produ jedan kolokvij, dali ce se njima omogucit daljnje studiranje onih kolegija koje su prosli ili se covjek moze oprostiti od faksa do slijedece godine i onda opet sve ispocetka????
Mod edit: Ipak malo pristojnije prilikom obraćanja kolegicama/kolegama. Svi smo mi mudri i pametni.
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 20:53 uto, 13. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Schwabo"][color=red]Dragi moj ANDREAO posto si ti tako mudar i pametan[/color] mozes mi onda rec sto se dogada sa studentima koji ne produ jedan kolokvij, dali ce se njima omogucit daljnje studiranje onih kolegija koje su prosli ili se covjek moze oprostiti od faksa do slijedece godine i onda opet sve ispocetka????[/quote]
Koliko je meni poznato, MO je definirao "kolegije prethodnike" u sklopu svojih studijskih programa za bolonjce, tako da bi trebalo biti moguće upisati kolegije sa više godine studija prilikom pada. Afaik, pravilnik o studiranju na MO-u jos nije donesen (znam da neki fakulteti iscekuju "sveucilisna pravila studiranja", ali ona nece doci, iako ne znam kako je na MO-u :oops:).
Definitivno sam protiv vrćenja palčevima godinu dana sa redovnim pohađanjem npr jednog kolegija iz kojeg je bio negativan midterm :? MO ima spodobnost to dobro urediti, vidit ćemo kako će stvari na kraju izgledati. Ima netko vijesti?
Schwabo (napisa): | Dragi moj ANDREAO posto si ti tako mudar i pametan mozes mi onda rec sto se dogada sa studentima koji ne produ jedan kolokvij, dali ce se njima omogucit daljnje studiranje onih kolegija koje su prosli ili se covjek moze oprostiti od faksa do slijedece godine i onda opet sve ispocetka???? |
Koliko je meni poznato, MO je definirao "kolegije prethodnike" u sklopu svojih studijskih programa za bolonjce, tako da bi trebalo biti moguće upisati kolegije sa više godine studija prilikom pada. Afaik, pravilnik o studiranju na MO-u jos nije donesen (znam da neki fakulteti iscekuju "sveucilisna pravila studiranja", ali ona nece doci, iako ne znam kako je na MO-u ).
Definitivno sam protiv vrćenja palčevima godinu dana sa redovnim pohađanjem npr jednog kolegija iz kojeg je bio negativan midterm MO ima spodobnost to dobro urediti, vidit ćemo kako će stvari na kraju izgledati. Ima netko vijesti?
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
Postano: 21:44 uto, 13. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Definitivno sam protiv vrćenja palčevima godinu dana sa redovnim pohađanjem npr jednog kolegija iz kojeg je bio negativan midterm :? MO ima spodobnost to dobro urediti, vidit ćemo kako će stvari na kraju izgledati. Ima netko vijesti?[/quote]
To sigurno nece biti tako. Prema statutu PMF-MO, student moze upisati do 35 ECTS bodova u semestru bez obzira je li prosao godinu ili pao [size=9](za studente koji su pali bilo je 30, ali je poviseno zbog amandmana stud. predstavnika i moje malenkosti)[/size]. "Problem" je jedino u tome sto postoji tocno definirano stablo prethodnika... ako padnes midterm iz MA1, ne mozes upisati MA2, a to povlaci lavinu kolegija koje ne mozes upisati na drugoj godini.
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | Definitivno sam protiv vrćenja palčevima godinu dana sa redovnim pohađanjem npr jednog kolegija iz kojeg je bio negativan midterm MO ima spodobnost to dobro urediti, vidit ćemo kako će stvari na kraju izgledati. Ima netko vijesti? |
To sigurno nece biti tako. Prema statutu PMF-MO, student moze upisati do 35 ECTS bodova u semestru bez obzira je li prosao godinu ili pao (za studente koji su pali bilo je 30, ali je poviseno zbog amandmana stud. predstavnika i moje malenkosti). "Problem" je jedino u tome sto postoji tocno definirano stablo prethodnika... ako padnes midterm iz MA1, ne mozes upisati MA2, a to povlaci lavinu kolegija koje ne mozes upisati na drugoj godini.
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|