Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Petar Bezjak, ZA ili PROTIV?
Idite na Prethodno  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
buntovnik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 23:47 čet, 1. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="color"]onaj ko je na vrhu piramide bi trebao imati ovlasti da sve to pregleda i da te ljude pozove na odgovornost.[/quote]

Po meni, to bi trebali biti sami studenti, jer [b]upravo njih[/b] SZ zastupa. Postoji li tako nešto u zakonu ili gdje već treba?
color (napisa):
onaj ko je na vrhu piramide bi trebao imati ovlasti da sve to pregleda i da te ljude pozove na odgovornost.

Po meni, to bi trebali biti sami studenti, jer upravo njih SZ zastupa. Postoji li tako nešto u zakonu ili gdje već treba?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 23:59 čet, 1. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="color"]Raven i steelworker jeste li vas dvojca članovi SZ-a :?:
Ako je odgovor potvrdan, onda trebate nešto napraviti (jer očito govorite o istoj stvari tj. pokušavate pronaći način kako da "svrgnete" predsjednika SZ-a Bezjaka i da "očistite" SZ-e od sličnih ljudi ).[/quote]

Jesam (nažalost, jedva čekam da se maknem od svih tih spletki i politikanstva), zamjenik predstavnika 3. godine u SZ-PMF-u. Ovaj SZ koji nije sazvan odkad je SZ-ZG donio proracun.

[quote="color"]Pošto je u pitanju krađa (koliko sam ja shvatio) love, onda postoje i drugi načini da se to sve riješi. Kome odgovara SZ-a? Od koga je SZ-e dobio lovu ? Ko pregledava finacijska izvješća na što je lova potrošena? Neko mora biti na vrhu piramide. onaj ko je na vrhu piramide bi trebao imati ovlasti da sve to pregleda i da te ljude pozove na odgovornost.[/quote]

Pa SZ zapravo kolko ja znam ne odgovara nikome, ali im ministarstvo daje novce, pa je zato i ministar koji je "vladar doline u kojoj je smještena piramida SZ" blokirao novce. Lijepi potez, ak se mene pita, sad mi(studenti) trebamo dovest u red SZ, pa ce se ti novci odblokirat. Samo treba te ljude dovest u red. A na vrhu piramide SZ-a kolko je meni poznato je PB, a nekako mi se čini da on nema neku volju pregledavati išta. Uostalom u odgovoru na moja pitanja i sumnje izražene na mailing listi SUMA-e PB navodi da nas uvjerava da je sve u redu i da nije bilo nikakve malverzacije i poziva da mu damo odrješite ruke, da šutimo i na kraju brojimo mrtve. Naravno, za svoje navode nije ponudio nikakve dokaze, barem ih ja nisam vidio. A otkad sam (i nisam jedini) prigovorio na takve njegove stavove se nije koliko mi je poznato ni tamo više javljao. Eto, meni se čini da se vrh piramide SZ zagradio na svom vrhu i ne želi komunicirati sa ovima ispod sebe. [b]Sve mi to liči na nekakvu diktaturu.[/b] Nažalost. Ne kažem da je. Ali sa ovakvom šutnjom (npr. na sva pitanja postavljena na ovom forumu), a i time da nitko u SZ-ZG ne postavlja nikakva pitanja (barem ne službena koliko mi j epoznato) mi to tako izgleda. :evil:

Tragom dovodjenja u red. Raven, si tu? Izgledaš mi upućeno u sve ovo. [b]Znaš li možda neke linkove na kojima bi se mogli naći podaci o cijelom tom slučaju (projekti, preporuke natjecajne komisije, odluke SZ-ZG-a, eventualne žalbe nekih udruga)? Mislim podaci kojima bi se moglo lijepo argumentirati pozivanje na odgovornost PB. Naravno, ako takvi podaci postoje. Svatko je nevin dok mu se ne dokaže krivnja, ne možemo samo optuživati PB-a bez dokaza.

Mislim, ne samo Raven, bilo tko?[/b] Ali mislim, konkretne zamjerke, ne samo sumnje.

Inače čuo sam neke navode, pa i vidio pitanje tu na forumu, da je PB prebacio neki milijun KN (ma i 1 lipa je užas po meni) na svoj račun. To mi je nekako teško za vjerovati da je to moguće napraviti i da bi se netko usudio tako direktno domoći novca. Zna li netko nešto o tome, demant ili nažalost potvrdne informacije?

Hvala.
color (napisa):
Raven i steelworker jeste li vas dvojca članovi SZ-a Question
Ako je odgovor potvrdan, onda trebate nešto napraviti (jer očito govorite o istoj stvari tj. pokušavate pronaći način kako da "svrgnete" predsjednika SZ-a Bezjaka i da "očistite" SZ-e od sličnih ljudi ).

Jesam (nažalost, jedva čekam da se maknem od svih tih spletki i politikanstva), zamjenik predstavnika 3. godine u SZ-PMF-u. Ovaj SZ koji nije sazvan odkad je SZ-ZG donio proracun.

color (napisa):
Pošto je u pitanju krađa (koliko sam ja shvatio) love, onda postoje i drugi načini da se to sve riješi. Kome odgovara SZ-a? Od koga je SZ-e dobio lovu ? Ko pregledava finacijska izvješća na što je lova potrošena? Neko mora biti na vrhu piramide. onaj ko je na vrhu piramide bi trebao imati ovlasti da sve to pregleda i da te ljude pozove na odgovornost.

Pa SZ zapravo kolko ja znam ne odgovara nikome, ali im ministarstvo daje novce, pa je zato i ministar koji je "vladar doline u kojoj je smještena piramida SZ" blokirao novce. Lijepi potez, ak se mene pita, sad mi(studenti) trebamo dovest u red SZ, pa ce se ti novci odblokirat. Samo treba te ljude dovest u red. A na vrhu piramide SZ-a kolko je meni poznato je PB, a nekako mi se čini da on nema neku volju pregledavati išta. Uostalom u odgovoru na moja pitanja i sumnje izražene na mailing listi SUMA-e PB navodi da nas uvjerava da je sve u redu i da nije bilo nikakve malverzacije i poziva da mu damo odrješite ruke, da šutimo i na kraju brojimo mrtve. Naravno, za svoje navode nije ponudio nikakve dokaze, barem ih ja nisam vidio. A otkad sam (i nisam jedini) prigovorio na takve njegove stavove se nije koliko mi je poznato ni tamo više javljao. Eto, meni se čini da se vrh piramide SZ zagradio na svom vrhu i ne želi komunicirati sa ovima ispod sebe. Sve mi to liči na nekakvu diktaturu. Nažalost. Ne kažem da je. Ali sa ovakvom šutnjom (npr. na sva pitanja postavljena na ovom forumu), a i time da nitko u SZ-ZG ne postavlja nikakva pitanja (barem ne službena koliko mi j epoznato) mi to tako izgleda. Evil or Very Mad

Tragom dovodjenja u red. Raven, si tu? Izgledaš mi upućeno u sve ovo. Znaš li možda neke linkove na kojima bi se mogli naći podaci o cijelom tom slučaju (projekti, preporuke natjecajne komisije, odluke SZ-ZG-a, eventualne žalbe nekih udruga)? Mislim podaci kojima bi se moglo lijepo argumentirati pozivanje na odgovornost PB. Naravno, ako takvi podaci postoje. Svatko je nevin dok mu se ne dokaže krivnja, ne možemo samo optuživati PB-a bez dokaza.

Mislim, ne samo Raven, bilo tko?
Ali mislim, konkretne zamjerke, ne samo sumnje.

Inače čuo sam neke navode, pa i vidio pitanje tu na forumu, da je PB prebacio neki milijun KN (ma i 1 lipa je užas po meni) na svoj račun. To mi je nekako teško za vjerovati da je to moguće napraviti i da bi se netko usudio tako direktno domoći novca. Zna li netko nešto o tome, demant ili nažalost potvrdne informacije?

Hvala.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 0 - 0

PostPostano: 1:17 pet, 2. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim za početak da bi se bilo što napravilo ili pokrenulo potrebno je nabaviti dokaze. Gdje su ti dokazi?. Nije moguće da su samo kod Bezjak doma i da ih on drži zaključane.Ima li još netko "ključ" od tih dokaza? Dakle prvo bi trebala nekakva skupina ljudi(sigurno u SZ-eu ima još ljudi koji razmišljaju kao vas dvojca ) otići do Bezjaka ili već ko je "ključar" i zatražiti da se to sve fino vidi (taj čovjek nije valjda propao u Zemlju pa da se do njega ne može doći i piliti da se to pogleda ) Raven je pominjao nekakvo ucjenjivanje i sl. Nemoguće je da su baš svi u tom nekakvom lancu. Hoću reći kad bi se svi istomišljenici iz SZ-e organizirali onda biste ga mogli sigurno prisiliti da pokaže te papire ili što već se treba za vidjeti.
Mislim za početak da bi se bilo što napravilo ili pokrenulo potrebno je nabaviti dokaze. Gdje su ti dokazi?. Nije moguće da su samo kod Bezjak doma i da ih on drži zaključane.Ima li još netko "ključ" od tih dokaza? Dakle prvo bi trebala nekakva skupina ljudi(sigurno u SZ-eu ima još ljudi koji razmišljaju kao vas dvojca ) otići do Bezjaka ili već ko je "ključar" i zatražiti da se to sve fino vidi (taj čovjek nije valjda propao u Zemlju pa da se do njega ne može doći i piliti da se to pogleda ) Raven je pominjao nekakvo ucjenjivanje i sl. Nemoguće je da su baš svi u tom nekakvom lancu. Hoću reći kad bi se svi istomišljenici iz SZ-e organizirali onda biste ga mogli sigurno prisiliti da pokaže te papire ili što već se treba za vidjeti.

[Vrh]
hopla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 8:44 pet, 2. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

pozdrav svima, ovo mi je prvi post na ovom forumu.

[quote="steelworker"]Znaš li možda neke linkove na kojima bi se mogli naći podaci o cijelom tom slučaju (projekti, preporuke natjecajne komisije, odluke SZ-ZG-a, eventualne žalbe nekih udruga)? [/quote]

http://www.student.hr/skripte/article.show.asp?evt_id=963
pozdrav svima, ovo mi je prvi post na ovom forumu.

steelworker (napisa):
Znaš li možda neke linkove na kojima bi se mogli naći podaci o cijelom tom slučaju (projekti, preporuke natjecajne komisije, odluke SZ-ZG-a, eventualne žalbe nekih udruga)?

http://www.student.hr/skripte/article.show.asp?evt_id=963

[Vrh]
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:30 pet, 2. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buntovnik"][quote="color"]onaj ko je na vrhu piramide bi trebao imati ovlasti da sve to pregleda i da te ljude pozove na odgovornost.[/quote]

Po meni, to bi trebali biti sami studenti, jer [b]upravo njih[/b] SZ zastupa. Postoji li tako nešto u zakonu ili gdje već treba?[/quote]

steelworker možeš li odgovoriti na ovo pitanje?
Ako je odgovor potrvdan, onda :

[quote="Raven"]a) Demonstracije: Studente za SZ nije briga, jer 80% studenata ZG sveucilista nikad ne diplomira, a samo 7% ih diplomira na vrijeme. Vecina njih se tu 'lufta' u produzenoj adolescenciji ili odgadjanju vojnog roka. Oni ti nece izlaziti na demonstracije kako bi 'dobili novce da rade znanost'. Njima je sad lijepo sa jeftinim domom i prehranom i drze se onoga 'ne talasaj'. Zapravo, njima je veca fora turnir u malom nogometu od stajaznam, dokazivanja Fermat-ovog teorema. Dakle to nece ici. [/quote]
Djelomično se slažem sa Ravenom. Međutim studente treba informirati o svemu ovome. Meni se čini da to dosada nitko od vas iz SZ-a (koji znate što se događa) nije ni pokušao. Mislim da bi se svi zainteresirali kada bi vidjeli što se događa tamo. Možda nekakvi plakati (500 kom A3 formata papira košta cirka 90kn i treba još to sve isprintati).

[quote="Raven"]b) No s druge strane, skupiti 9 ljudi, proci malo kroz 'poslovanje' vaseg predsjednika i zapitati se 'da li ja mislim da je to u redu', to mislim da je vec izvedivo. Sto vas sprijecava u tome? Za razliku od skupstinara, PB vama ne moze nicime prijetiti (moze li?). Moze vas samo poceti podmicivati i obecavati brda i doline (njegov tipican stil).[/quote]
Prije informiranja studentarije vi u SZ-eu koji ste to sve gledali i koji ste upućeni u događanja biste trebali odraditi ovaj dio posla.(uz uvijet da se organizirate). Sigurno vas ima dosta dosada, jer rasprave već traju na više mjesta. Pomozite studentima da saznaju i pomognu vam u "čišćenju" SZ-a.
buntovnik (napisa):
color (napisa):
onaj ko je na vrhu piramide bi trebao imati ovlasti da sve to pregleda i da te ljude pozove na odgovornost.

Po meni, to bi trebali biti sami studenti, jer upravo njih SZ zastupa. Postoji li tako nešto u zakonu ili gdje već treba?

Ako je odgovor potrvdan, onda :

Raven (napisa):
a) Demonstracije: Studente za SZ nije briga, jer 80% studenata ZG sveucilista nikad ne diplomira, a samo 7% ih diplomira na vrijeme. Vecina njih se tu 'lufta' u produzenoj adolescenciji ili odgadjanju vojnog roka. Oni ti nece izlaziti na demonstracije kako bi 'dobili novce da rade znanost'. Njima je sad lijepo sa jeftinim domom i prehranom i drze se onoga 'ne talasaj'. Zapravo, njima je veca fora turnir u malom nogometu od stajaznam, dokazivanja Fermat-ovog teorema. Dakle to nece ici.

Djelomično se slažem sa Ravenom. Međutim studente treba informirati o svemu ovome. Meni se čini da to dosada nitko od vas iz SZ-a (koji znate što se događa) nije ni pokušao. Mislim da bi se svi zainteresirali kada bi vidjeli što se događa tamo. Možda nekakvi plakati (500 kom A3 formata papira košta cirka 90kn i treba još to sve isprintati).

Raven (napisa):
b) No s druge strane, skupiti 9 ljudi, proci malo kroz 'poslovanje' vaseg predsjednika i zapitati se 'da li ja mislim da je to u redu', to mislim da je vec izvedivo. Sto vas sprijecava u tome? Za razliku od skupstinara, PB vama ne moze nicime prijetiti (moze li?). Moze vas samo poceti podmicivati i obecavati brda i doline (njegov tipican stil).

Prije informiranja studentarije vi u SZ-eu koji ste to sve gledali i koji ste upućeni u događanja biste trebali odraditi ovaj dio posla.(uz uvijet da se organizirate). Sigurno vas ima dosta dosada, jer rasprave već traju na više mjesta. Pomozite studentima da saznaju i pomognu vam u "čišćenju" SZ-a.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:39 pet, 2. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Samo kratko: Rasprava mi djeluje podosta ozbiljnije od onoga od cega je krenula, pa je topic zato prebacen na Faxovske opcenitosti...
Samo kratko: Rasprava mi djeluje podosta ozbiljnije od onoga od cega je krenula, pa je topic zato prebacen na Faxovske opcenitosti...

[Vrh]
Gost

PostPostano: 15:44 pet, 2. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da li je netko poslusao snimku sjednice na kojoj je donesen proracun za 2003, pogotovo kraj s raspravom o proracunu, pogotovo o tome kako je sve doneseno u skladu s evaluacijskom komisijom?
Ima na www.student.hr
Da li je netko poslusao snimku sjednice na kojoj je donesen proracun za 2003, pogotovo kraj s raspravom o proracunu, pogotovo o tome kako je sve doneseno u skladu s evaluacijskom komisijom?
Ima na www.student.hr

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 16:06 pet, 2. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="color"][quote="buntovnik"][quote="color"]onaj ko je na vrhu piramide bi trebao imati ovlasti da sve to pregleda i da te ljude pozove na odgovornost.[/quote]

Po meni, to bi trebali biti sami studenti, jer [b]upravo njih[/b] SZ zastupa. Postoji li tako nešto u zakonu ili gdje već treba?[/quote]

steelworker možeš li odgovoriti na ovo pitanje?[/quote]

Prošnjofao sam cijeli [url=http://www.studentski-zbor-zg.hr/dokumenti/Statut%20SZ.rtf]statut SZ-a[/url] i nigdje ne pise kome SZ odgovara. Dakle nikome ne odgovara, samo pise da predstavlja studente, na koje sve nacine i koje bi ideje trebali promicati. Jedinu odgovornost koju sam vidio je da predsjednik SZ odgovara skupstini. I to je to. Uostalom tu vam je [url=http://www.studentski-zbor-zg.hr/dokumenti/Statut%20SZ.rtf]link[/url], pa si pogledajte ako vas zanima.

Jedan zanimljivi članak iz statuta SZ-a:
[quote="Statut SZ-a"]Članak 56.
Predsjednika podružnice i njegova zamjenika, razješuje Predsjedništvo podružnice natpolovičnom većinom svih članova predsjedništva podružnice tajnim glasovanjem.[/quote] :twisted:

Još jedan zanimljivi članak iz statuta SZ-a:
[quote="Statut SZ-a"]Članak 58.
Studentski zbor odgovara za svoje obveze cijelom svojom imovinom u skladu sa Zakonom.
[/quote]
To je najblize sto pise o odgovornosti SZ-a. :cry:

Bok ljudi! :wc:

:wc: gotov! :lol:
Samo jos jedan komentar.
[quote="color"]Međutim studente treba informirati o svemu ovome. Meni se čini da to dosada nitko od vas iz SZ-a (koji znate što se događa) nije ni pokušao. Mislim da bi se svi zainteresirali kada bi vidjeli što se događa tamo. Možda nekakvi plakati (500 kom A3 formata papira košta cirka 90kn i treba još to sve isprintati).[/quote]

Po meni se "nitko od vas iz SZ-a (koji znate što se događa)" odnosi na sve, ili gotovo sve u SZ-u. Jer ja mislim da su svi oni upoznati sa situacijom.

Gledajte, SZ-ZG je donio proracun. Podruznice SZ-a nisu imale veze s njegovim donosenjem i ja mislim da bi oni ljudi u samom SZ-ZG-u trebali sve dovesti u pitanje. No eto, kako se cini (meni) oni to nece napraviti. Ja cu probati skupiti podatke i onda ih poslati ostalima u mojoj podruznici, pa ih pitati da li zele sazvati sjednicu na kojoj bi raspravljali da li je sve bilo u redu i ako nije da li zelimo naseg predsjednika opozvati, jer je on kao predsjednik cijelog SZ-a odgovoran za tu mozebitnu malverzaciju ili što vec i na taj nacin izgubio povjerenje "svoje" podruznice tj. studenata PMF-a.
Ali kužite trebaju mi podaci da je zaista bilo malverzacije, privilegiranja i ostalog. Zato sam i zamolio ljude i evo [color=red]molim ih opet da tu na forumu (ili ako ne zele javno neka mi posalju PM) napisu linkove ili informacije (za koje nemaju linkove) koje bi mi mogli pomoci. Hvala![/color]
color (napisa):
buntovnik (napisa):
color (napisa):

Prošnjofao sam cijeli statut SZ-a i nigdje ne pise kome SZ odgovara. Dakle nikome ne odgovara, samo pise da predstavlja studente, na koje sve nacine i koje bi ideje trebali promicati. Jedinu odgovornost koju sam vidio je da predsjednik SZ odgovara skupstini. I to je to. Uostalom tu vam je link, pa si pogledajte ako vas zanima.

Jedan zanimljivi članak iz statuta SZ-a:
Statut SZ-a (napisa):
Članak 56.
Predsjednika podružnice i njegova zamjenika, razješuje Predsjedništvo podružnice natpolovičnom većinom svih članova predsjedništva podružnice tajnim glasovanjem.
Twisted Evil

Još jedan zanimljivi članak iz statuta SZ-a:
Statut SZ-a (napisa):
Članak 58.
Studentski zbor odgovara za svoje obveze cijelom svojom imovinom u skladu sa Zakonom.

To je najblize sto pise o odgovornosti SZ-a. Crying or Very sad

Bok ljudi! WC

WC gotov! Laughing
Samo jos jedan komentar.
color (napisa):
Međutim studente treba informirati o svemu ovome. Meni se čini da to dosada nitko od vas iz SZ-a (koji znate što se događa) nije ni pokušao. Mislim da bi se svi zainteresirali kada bi vidjeli što se događa tamo. Možda nekakvi plakati (500 kom A3 formata papira košta cirka 90kn i treba još to sve isprintati).

Po meni se "nitko od vas iz SZ-a (koji znate što se događa)" odnosi na sve, ili gotovo sve u SZ-u. Jer ja mislim da su svi oni upoznati sa situacijom.

Gledajte, SZ-ZG je donio proracun. Podruznice SZ-a nisu imale veze s njegovim donosenjem i ja mislim da bi oni ljudi u samom SZ-ZG-u trebali sve dovesti u pitanje. No eto, kako se cini (meni) oni to nece napraviti. Ja cu probati skupiti podatke i onda ih poslati ostalima u mojoj podruznici, pa ih pitati da li zele sazvati sjednicu na kojoj bi raspravljali da li je sve bilo u redu i ako nije da li zelimo naseg predsjednika opozvati, jer je on kao predsjednik cijelog SZ-a odgovoran za tu mozebitnu malverzaciju ili što vec i na taj nacin izgubio povjerenje "svoje" podruznice tj. studenata PMF-a.
Ali kužite trebaju mi podaci da je zaista bilo malverzacije, privilegiranja i ostalog. Zato sam i zamolio ljude i evo molim ih opet da tu na forumu (ili ako ne zele javno neka mi posalju PM) napisu linkove ili informacije (za koje nemaju linkove) koje bi mi mogli pomoci. Hvala!

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 16:38 pet, 2. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Je li sve u redu s natječajem Studentkog Zbora?
Ivančica kaže: jeste.
E pa zasto su onda npr. [b]svi [/b]drugi studentski listovi s PMF-a dobili [b]nulakuna[/b] a samo Limes je dobio pare? Po čemu je Limes bolji od npr. In Viva, lista studenata biologije, koji izlazi godinama? Ja ti mogu odgovorno reć da je In vivo bolji. (što nikako ne znači da treba financirat samo njega a limesu dat nulu, iako bi čak i to bilo ipak nešto poštenije)
zašto nisu svi dobili jednako? ili bar podjednako?
i još kaže da zastupa PMF, a ne PMF MO :oops:

Podhitno trebaš preispitat svoje stavove draga Ive
:lol:

[color=blue]
We are watching!

Gostu, jedna recenica ti je obrisana, jer bez obzira na to što si "samo" citirao dotičnu osobu, mogla se shvatiti kao uvreda. Druga je obrisana jer neke bi svoja misljenja o Hrvatskoj trebao iznositi kao svoja mišljenja, a ne kao apsolutnu istinu. Nisam obrisao cijelo pismo jer ti ipak nije bila namjera vrijeđati, vec iznositi svoje mišljenje. A i probaj te "odgovorne tvrdnje" nečim potkrijepiti. Nadam se da je sve jasno.[/color]
E pa zasto su onda npr. svi drugi studentski listovi s PMF-a dobili nulakuna a samo Limes je dobio pare? Po čemu je Limes bolji od npr. In Viva, lista studenata biologije, koji izlazi godinama? Ja ti mogu odgovorno reć da je In vivo bolji. (što nikako ne znači da treba financirat samo njega a limesu dat nulu, iako bi čak i to bilo ipak nešto poštenije)
zašto nisu svi dobili jednako? ili bar podjednako?
i još kaže da zastupa PMF, a ne PMF MO Embarassed

Podhitno trebaš preispitat svoje stavove draga Ive
Laughing

We are watching!

Gostu, jedna recenica ti je obrisana, jer bez obzira na to što si "samo" citirao dotičnu osobu, mogla se shvatiti kao uvreda. Druga je obrisana jer neke bi svoja misljenja o Hrvatskoj trebao iznositi kao svoja mišljenja, a ne kao apsolutnu istinu. Nisam obrisao cijelo pismo jer ti ipak nije bila namjera vrijeđati, vec iznositi svoje mišljenje. A i probaj te "odgovorne tvrdnje" nečim potkrijepiti. Nadam se da je sve jasno.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 16:58 pet, 2. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Samo sam htio dodat da ima dosta toga objavljenog i na [url=http://www.fizika.org/stuzbor/index.php] stranicama [/url] SSHFD-a. I samo bih htio da obratite paznju (znam da je ovo off topic, pa sorry) na [url=http://student.fizika.org/~bralukic/DopisIzbori2002.htm] zalbu na izbore [/url] koja je odbijena [b]zajedno[/b] sa zalbama studenata bioloskog odsjeka iako je zalba studenata bioloskog odsjeka poslana [b] 1 dan poslije nego sto su je dobili [/b].
Pitam se je li povjerenstvo za prigovore uopce i pogledalo te zalbe. :?
Meni je vladavina Petra Bezjaka blago receno cudna od pocetka.
Jos jednom sorry sto sam pobjegao malo sa teme.
Samo sam htio dodat da ima dosta toga objavljenog i na stranicama SSHFD-a. I samo bih htio da obratite paznju (znam da je ovo off topic, pa sorry) na zalbu na izbore koja je odbijena zajedno sa zalbama studenata bioloskog odsjeka iako je zalba studenata bioloskog odsjeka poslana 1 dan poslije nego sto su je dobili .
Pitam se je li povjerenstvo za prigovore uopce i pogledalo te zalbe. Confused
Meni je vladavina Petra Bezjaka blago receno cudna od pocetka.
Jos jednom sorry sto sam pobjegao malo sa teme.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 17:38 pet, 2. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[b][size=24]!!! PROTIV !!![/size][/b]

[size=24][size=18]:fist: [/size][/size]
!!! PROTIV !!!

[size=18]:fist: [/size]

[Vrh]
Gost

PostPostano: 18:20 pet, 2. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="color"]... moje srce je stalo kad sam vidio 60.000 kn :shocked!:...može li neko objasniti na šta je taj novac trošen ...ne znam ko je taj čova Bezjak tako da mogu reći samo suzdržan do daljnjeg ...[/quote]

[color=red][color=red]tome pribroji i 25 iljada koje je dobio SZ PMF MO, jer to ti je ista ekipa[/color]

a režek je još sastrane dobio brdo love za sveučilišne projekte, uglavnom za šah[/color]
color (napisa):
... moje srce je stalo kad sam vidio 60.000 kn #Shocked...može li neko objasniti na šta je taj novac trošen ...ne znam ko je taj čova Bezjak tako da mogu reći samo suzdržan do daljnjeg ...

[color=red]tome pribroji i 25 iljada koje je dobio SZ PMF MO, jer to ti je ista ekipa

a režek je još sastrane dobio brdo love za sveučilišne projekte, uglavnom za šah[/color]

[Vrh]
Gost

PostPostano: 18:53 pet, 2. 5. 2003    Naslov: Re: veni vidi scribi Citirajte i odgovorite

citat:
"1. Svojim ocima sam vidio na sjednici SZ-PMF-a odrzanoj par dana (4-5) prije kako studentski predstavnici sa prirodoslovlja nisu imali pojma o tome kako treba ispuniti formulare i koliko ih uopce ima. Zapravo nisu ni znali da je uveden novi nacin prijave. I tada su tek obavijesteni od predsjednika Bezjaka o tome. Po mome misljenju imali su premalo vremena da obavijeste svoje kolege na fakultetu. I nažalost nikako ne mogu pomisliti da je to bila slučajnost ili zabuna."

[b]naravno da nije zabuna. nije ni zabuna što su aktivisti Studentske sekcije Hrv. fizikalnog društva formulare dobili tek jedan dan prije kraja roka. Jel znaš možda tko je bio odgovoran za to i zašto formulari nisu bili dostupni studentima?[/b]

citat:
"Mozete lijepo vidjetida su postojale neke tajne informacije o projektima, a takvo nesto se upravo trebalo sprijeciti novim sifriranjem projekata koje je sam kolega Bezjak uveo."

[b]da, npr. tajne informacije su bila imena voditelja projekata. valjda zato da studenti ne bi bili ljubomorni na svote koje su dobili slavko mamić i bezjak. i onda bi bio mir u kući. ali ne znaju baš baratati sa excellom :D pa su studenti ipak saznali tko se krije iza svega. možda skupštinari ne bi izglasali ovakav proračun da su znali tko se iza grma krije.

nadalje, tajne su informacije izgleda i ocijene natjecajne komisije. za sada ih je vidjelo samo mali broj studenata jer ih bezjak ne želi objaviti i distribuirati po fakultetima. kad bi se to objavilo, postalo bi jasno kao dan da bezjakovo vodstvo nije postovalo te ocijene. ocijene se mogu dobiti u ministarstvu. nobelova nagrada onom tko ih stavi na web! da su se postivale te ocijene, veliki broj projekata nikad ne bi dobio lovu. npr. drustveni plesovi i vodič za brucoše.

iz svega se može izvest jasan zaključak. bezjak je osmislio novi sustav natječaja da bi mogao cijelu proceduru što bolje zamagliti. takvi tipovi najbolje love u mutnoj vodi. proračun ću donijeti potpuno sam, a onda ću se skrivati iza komisije u kojoj su sjedile moralne veličine kao što su prorektori sveučilišta, mario panjičko i slični.[/b]
citat:
"1. Svojim ocima sam vidio na sjednici SZ-PMF-a odrzanoj par dana (4-5) prije kako studentski predstavnici sa prirodoslovlja nisu imali pojma o tome kako treba ispuniti formulare i koliko ih uopce ima. Zapravo nisu ni znali da je uveden novi nacin prijave. I tada su tek obavijesteni od predsjednika Bezjaka o tome. Po mome misljenju imali su premalo vremena da obavijeste svoje kolege na fakultetu. I nažalost nikako ne mogu pomisliti da je to bila slučajnost ili zabuna."

naravno da nije zabuna. nije ni zabuna što su aktivisti Studentske sekcije Hrv. fizikalnog društva formulare dobili tek jedan dan prije kraja roka. Jel znaš možda tko je bio odgovoran za to i zašto formulari nisu bili dostupni studentima?

citat:
"Mozete lijepo vidjetida su postojale neke tajne informacije o projektima, a takvo nesto se upravo trebalo sprijeciti novim sifriranjem projekata koje je sam kolega Bezjak uveo."

da, npr. tajne informacije su bila imena voditelja projekata. valjda zato da studenti ne bi bili ljubomorni na svote koje su dobili slavko mamić i bezjak. i onda bi bio mir u kući. ali ne znaju baš baratati sa excellom Very Happy pa su studenti ipak saznali tko se krije iza svega. možda skupštinari ne bi izglasali ovakav proračun da su znali tko se iza grma krije.

nadalje, tajne su informacije izgleda i ocijene natjecajne komisije. za sada ih je vidjelo samo mali broj studenata jer ih bezjak ne želi objaviti i distribuirati po fakultetima. kad bi se to objavilo, postalo bi jasno kao dan da bezjakovo vodstvo nije postovalo te ocijene. ocijene se mogu dobiti u ministarstvu. nobelova nagrada onom tko ih stavi na web! da su se postivale te ocijene, veliki broj projekata nikad ne bi dobio lovu. npr. drustveni plesovi i vodič za brucoše.

iz svega se može izvest jasan zaključak. bezjak je osmislio novi sustav natječaja da bi mogao cijelu proceduru što bolje zamagliti. takvi tipovi najbolje love u mutnoj vodi. proračun ću donijeti potpuno sam, a onda ću se skrivati iza komisije u kojoj su sjedile moralne veličine kao što su prorektori sveučilišta, mario panjičko i slični.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 19:18 pet, 2. 5. 2003    Naslov: Re: Bezjak je vasa odgovornost Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]

Evo mene: Nisam nikakav sljedbenik niti pobornik g. Bezjaka, a ako ikada doživim da sazove sljedeću sjednicu SZ-PMF, zatražit ću njegovo razrješenje sa funkcije predsjednika zbog svih ovih događaja. Ako do toga ne dođe onda ću istupiti iz tog zbora jer ne želim biti u takvom zboru.

![/quote]

[b]Ali Roberte, zar nema u SZ-PMF malo previse Bezjakovih ljudi - članova SUME? Hoće li oni biti odani Velikom tati ili će postupiti prema savjesti?[/b]
steelworker (napisa):

Evo mene: Nisam nikakav sljedbenik niti pobornik g. Bezjaka, a ako ikada doživim da sazove sljedeću sjednicu SZ-PMF, zatražit ću njegovo razrješenje sa funkcije predsjednika zbog svih ovih događaja. Ako do toga ne dođe onda ću istupiti iz tog zbora jer ne želim biti u takvom zboru.

!

Ali Roberte, zar nema u SZ-PMF malo previse Bezjakovih ljudi - članova SUME? Hoće li oni biti odani Velikom tati ili će postupiti prema savjesti?

[Vrh]
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:24 pet, 2. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo ja kao "običan" student tj. pripadnik mase neinformiranih studenata mogu samo reći da mi postovi postaju sve nejasniji.
Svi vi guestovi tj. ljudi koji imate nekakve informacije pokušajte se organizirati i nešto konkretno napraviti. Za početak se možete registirati i pomoću PM razmjenjivati informacije.

[quote="steelworker"]Gledajte, SZ-ZG je donio proracun. Podruznice SZ-a nisu imale veze s njegovim donosenjem i ja mislim da bi oni ljudi u samom SZ-ZG-u trebali sve dovesti u pitanje. No eto, kako se cini (meni) oni to nece napraviti. Ja cu probati skupiti podatke i onda ih poslati ostalima u mojoj podruznici, pa ih pitati da li zele sazvati sjednicu na kojoj bi raspravljali da li je sve bilo u redu i ako nije da li zelimo naseg predsjednika opozvati, jer je on kao predsjednik cijelog SZ-a odgovoran za tu mozebitnu malverzaciju ili što vec i na taj nacin izgubio povjerenje "svoje" podruznice tj. studenata PMF-a.
[b]Ali kužite trebaju mi podaci da je zaista bilo malverzacije, privilegiranja i ostalog. Zato sam i zamolio ljude i evo molim ih opet da tu na forumu (ili ako ne zele javno neka mi posalju PM) napisu linkove ili informacije (za koje nemaju linkove) koje bi mi mogli pomoci. Hvala![/b][/quote]

Ovo je odlična incijativa :D i mislim da treba sa optužbi i rasprava preći na skupljanja informacija i djelovanje. Ako uspijete prikupiti dovoljno podataka (sad ću se ponoviti) pokušajte pronaći načina(npr. stavljanje plakat-500 kom A3 format papira dođe 90nk i treba vam printer-to bi trebalo biti sasvim dovoljno za sve faxove u ZG) da informirate i studente koji bi ne znam potpisivanjem nekakvih peticija ili čak demonstracijama doprinjeli poboljšanju situacije u SZ-eu . :)
Evo ja kao "običan" student tj. pripadnik mase neinformiranih studenata mogu samo reći da mi postovi postaju sve nejasniji.
Svi vi guestovi tj. ljudi koji imate nekakve informacije pokušajte se organizirati i nešto konkretno napraviti. Za početak se možete registirati i pomoću PM razmjenjivati informacije.

steelworker (napisa):
Ali kužite trebaju mi podaci da je zaista bilo malverzacije, privilegiranja i ostalog. Zato sam i zamolio ljude i evo molim ih opet da tu na forumu (ili ako ne zele javno neka mi posalju PM) napisu linkove ili informacije (za koje nemaju linkove) koje bi mi mogli pomoci. Hvala!

Ovo je odlična incijativa Very Happy i mislim da treba sa optužbi i rasprava preći na skupljanja informacija i djelovanje. Ako uspijete prikupiti dovoljno podataka (sad ću se ponoviti) pokušajte pronaći načina(npr. stavljanje plakat-500 kom A3 format papira dođe 90nk i treba vam printer-to bi trebalo biti sasvim dovoljno za sve faxove u ZG) da informirate i studente koji bi ne znam potpisivanjem nekakvih peticija ili čak demonstracijama doprinjeli poboljšanju situacije u SZ-eu . Smile

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-18 = 43 - 61

PostPostano: 21:44 pet, 2. 5. 2003    Naslov: Re: veni vidi scribi Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]

citat:

[b]da, npr. tajne informacije su bila imena voditelja projekata. valjda zato da studenti ne bi bili ljubomorni na svote koje su dobili slavko mamić i bezjak. i onda bi bio mir u kući. ali ne znaju baš baratati sa excellom :D pa su studenti ipak saznali tko se krije iza svega. možda skupštinari ne bi izglasali ovakav proračun da su znali tko se iza grma krije.

[/b][/quote]

Tajne informacije su bila imena nositelja projekata, jer se htjelo ocijeniti projekt zbog projekta, a ne zbog imena nositelja. A to je, po meni, pošteno. Nakon što je odlučeno koji je projekt koliko dobio, imena više nisu tajnost. To objašnjava što ih možete vidjeti...

[quote="Anonymous"]Je li sve u redu s natječajem Studentkog Zbora?
Ivančica kaže: jeste. [/quote]
Ivančica kaže: Ja [b]mislim[/b] da jeste i to ću misliti sve dok se ne uvjerim u suprotno.
Anonymous (napisa):

citat:

da, npr. tajne informacije su bila imena voditelja projekata. valjda zato da studenti ne bi bili ljubomorni na svote koje su dobili slavko mamić i bezjak. i onda bi bio mir u kući. ali ne znaju baš baratati sa excellom Very Happy pa su studenti ipak saznali tko se krije iza svega. možda skupštinari ne bi izglasali ovakav proračun da su znali tko se iza grma krije.

Tajne informacije su bila imena nositelja projekata, jer se htjelo ocijeniti projekt zbog projekta, a ne zbog imena nositelja. A to je, po meni, pošteno. Nakon što je odlučeno koji je projekt koliko dobio, imena više nisu tajnost. To objašnjava što ih možete vidjeti...

Anonymous (napisa):

Ivančica kaže: Ja mislim da jeste i to ću misliti sve dok se ne uvjerim u suprotno.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Raven
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 6:17 sub, 3. 5. 2003    Naslov: Re: veni vidi scribi Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]
[quote="Anonymous"]Je li sve u redu s natječajem Studentkog Zbora?
Ivančica kaže: jeste. [/quote]
Ivančica kaže: Ja [b]mislim[/b] da jeste i to ću misliti sve dok se ne uvjerim u suprotno.[/quote]

Bok,
Kako je trenutno na snazi prvomajsko praznovanje radnicke i akademske klase :), faks je zatvoren pa nije moguce doci do stanovitih dokumenata koji su tamo. Cim se u ponedjeljak/utorak fax otvori i to poskenira, biti ce, kako cujem, objavljeno. Zato i isprika steelworkeru i coloru i ostalima sto ne pricam sada (prvo jer cijeli dan nisam bio na mrezi, drugo jer bi inace sve bilo ponavljanje starog).

A onda ce biti zanimljivo usporediti ono poduze Bezjakovo izlaganje na snimki skupstine (poslusaj http://fizika.org/stuzbor/audio narocito one dijelove sa donosenjem proracuna) sa tim dokumentom.

Ako te to Ivancice ne uvjeri, onda mislim da nece nista sto ja ili bilo tko drugi kazemo.

Puno pozdrava do tada.
Ivančica (napisa):

Anonymous (napisa):

Ivančica kaže: Ja mislim da jeste i to ću misliti sve dok se ne uvjerim u suprotno.

Bok,
Kako je trenutno na snazi prvomajsko praznovanje radnicke i akademske klase Smile, faks je zatvoren pa nije moguce doci do stanovitih dokumenata koji su tamo. Cim se u ponedjeljak/utorak fax otvori i to poskenira, biti ce, kako cujem, objavljeno. Zato i isprika steelworkeru i coloru i ostalima sto ne pricam sada (prvo jer cijeli dan nisam bio na mrezi, drugo jer bi inace sve bilo ponavljanje starog).

A onda ce biti zanimljivo usporediti ono poduze Bezjakovo izlaganje na snimki skupstine (poslusaj http://fizika.org/stuzbor/audio narocito one dijelove sa donosenjem proracuna) sa tim dokumentom.

Ako te to Ivancice ne uvjeri, onda mislim da nece nista sto ja ili bilo tko drugi kazemo.

Puno pozdrava do tada.

[Vrh]
hopla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:34 sub, 3. 5. 2003    Naslov: Re: veni vidi scribi Citirajte i odgovorite

[quote="Raven"]A onda ce biti zanimljivo usporediti ono poduze Bezjakovo izlaganje na snimki skupstine (poslusaj http://fizika.org/stuzbor/audio narocito one dijelove sa donosenjem proracuna) sa tim dokumentom.[/quote]

raven, da ne radimo dupli posao, mogu li racunati da ces ti skenirati o objaviti ocjene natjecajne? ja cu se u PON potruditi kontaktirati nekoga iz sveuc. SZ-a da nam ustupe orginalnu e-verziju dokumenta, ali kako oni to najvjerojatnije nece biti voljni napraviti, morat cemo sami skenirati.
(btw. osim "privatnih" zamolbi da se ocjene natjecajne komisije daju na uvid javnosti cak su i neke podruznice SZ-a uputile sluzbene zahtjeve Bezjaku, medjutim nije bilo odgovora, cak nije sigurno da je Pero rekao ostalim clanovima predsjednistva da je takav zahtjev dobio...)

matematicari bi mozda mogli postaviti formulu koja bi izracunala korelaciju ocjena natjecajne komisije i iznosa novaca koje je predsjednistvo SZ-a odobrilo, s obzirom na pojedine podnositelje projekata (fakultete, pojedince).

makar, ja imam i prigovore na same ocjene komisije - npr. neki projekti su odbijeni/ diskvalificirani jer su trazili opremu, a u natjecaju je pisalo da se nece financirati *nastavna* oprema...
Raven (napisa):

raven, da ne radimo dupli posao, mogu li racunati da ces ti skenirati o objaviti ocjene natjecajne? ja cu se u PON potruditi kontaktirati nekoga iz sveuc. SZ-a da nam ustupe orginalnu e-verziju dokumenta, ali kako oni to najvjerojatnije nece biti voljni napraviti, morat cemo sami skenirati.
(btw. osim "privatnih" zamolbi da se ocjene natjecajne komisije daju na uvid javnosti cak su i neke podruznice SZ-a uputile sluzbene zahtjeve Bezjaku, medjutim nije bilo odgovora, cak nije sigurno da je Pero rekao ostalim clanovima predsjednistva da je takav zahtjev dobio...)

matematicari bi mozda mogli postaviti formulu koja bi izracunala korelaciju ocjena natjecajne komisije i iznosa novaca koje je predsjednistvo SZ-a odobrilo, s obzirom na pojedine podnositelje projekata (fakultete, pojedince).

makar, ja imam i prigovore na same ocjene komisije - npr. neki projekti su odbijeni/ diskvalificirani jer su trazili opremu, a u natjecaju je pisalo da se nece financirati *nastavna* oprema...

[Vrh]
Gost

PostPostano: 13:59 sub, 3. 5. 2003    Naslov: Re: veni vidi scribi Citirajte i odgovorite

[quote="hopla"]
matematicari bi mozda mogli postaviti formulu koja bi izracunala korelaciju ocjena natjecajne komisije i iznosa novaca koje je predsjednistvo SZ-a odobrilo, s obzirom na pojedine podnositelje projekata (fakultete, pojedince).[/quote]

joj, ovo bi bilo super. ja sam za.

[quote="hopla"]
makar, ja imam i prigovore na same ocjene komisije - npr. neki projekti su odbijeni/ diskvalificirani jer su trazili opremu, a u natjecaju je pisalo da se nece financirati *nastavna* oprema...[/quote]

po mom mišljenju, komisija je također bila pristrana i nije baš najbolje napravila svoj posao. ali ipak su tu greške razumljive jer oni pojma nemaju što se događa na pojedinim fakultetima.

ipak, moramo se držat te komisije, jer je to možda jedini način da se dokaže da je bezjak proračun donio potpuno samostalno, ne uvažavajući mišljenje komisije, te na štetu ogromnog broja kvalitetnih projekata, a na korist jednako velikog broja loših projekata. a više od pola love je dobio najuži krug bezjakovih suradnika u vrhu (njih 5-6) te njegova kuća u kojoj je pokušao kupiti mir.

a dok se stvar ne dokaže kak spada... hmmm, možemo se mi vodit logikom i zdravim razumom i svima nam može bit jasno što se dogodilo, al ivančica i slični će još uvijek mislit svoje. zato nam trebaju dokazi, a ne samo svjedoci. to danas više nije dost!
hopla (napisa):

joj, ovo bi bilo super. ja sam za.

hopla (napisa):

po mom mišljenju, komisija je također bila pristrana i nije baš najbolje napravila svoj posao. ali ipak su tu greške razumljive jer oni pojma nemaju što se događa na pojedinim fakultetima.

ipak, moramo se držat te komisije, jer je to možda jedini način da se dokaže da je bezjak proračun donio potpuno samostalno, ne uvažavajući mišljenje komisije, te na štetu ogromnog broja kvalitetnih projekata, a na korist jednako velikog broja loših projekata. a više od pola love je dobio najuži krug bezjakovih suradnika u vrhu (njih 5-6) te njegova kuća u kojoj je pokušao kupiti mir.

a dok se stvar ne dokaže kak spada... hmmm, možemo se mi vodit logikom i zdravim razumom i svima nam može bit jasno što se dogodilo, al ivančica i slični će još uvijek mislit svoje. zato nam trebaju dokazi, a ne samo svjedoci. to danas više nije dost!

[Vrh]
Baba Trachara
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 18:58 sub, 3. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Draga djeco!
evo upravo sam se vratila s dalekog putovanja i moram priznati da sam se ugodno iznenadila vidjevši da je moje pitanjce uzrokovalo publicitet tolikih razmjera da su nam se čak i Hopla i mnogi drugi nematematičari pridružili. Iznimno me to raduje.
Trebat će mi nekoliko dana da sve ovo počitam :shock: pa ću onda iznijeti svoje mišljenje.
Budite mi jako dobri, jer ja vas pratim... hi hi hi!
Draga djeco!
evo upravo sam se vratila s dalekog putovanja i moram priznati da sam se ugodno iznenadila vidjevši da je moje pitanjce uzrokovalo publicitet tolikih razmjera da su nam se čak i Hopla i mnogi drugi nematematičari pridružili. Iznimno me to raduje.
Trebat će mi nekoliko dana da sve ovo počitam Shocked pa ću onda iznijeti svoje mišljenje.
Budite mi jako dobri, jer ja vas pratim... hi hi hi!

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Sljedeće
Stranica 2 / 15.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum