Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Ignavia Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:45 pet, 16. 12. 2005 Naslov: (Bozicni) koncert |
|
|
kolko god slabo organiziran bio, proslogodisnji bozicni koncert faxovski mi je bas ostao u lijepom sjecanju...
e, sad posto ga ove godine ocito nece biti, zanima me da li ima opcenito ljudi zainteresiranih da se nekakav koncertic odrzi u proljece ili vec u neko zgodno vrijeme....
ja sam konkretno, pogotovo zainteresirana za zbor, koji bi ovaj put bilo dobro oformiti nesto vise od tjedan i pol prije koncerta :lol:
necu sad tu nista vise bulaznit, dok ne vidim dal je netko za, samo jos to da imam i neke mastarije o stalnopostojecem zboru... za to osim clanova je prilicno vazno imat voditelja (dirigenta il kak vec hocete, ali koji bi u ovom slucaju i pjevao, jer sumnjam da ce se javit vise od 8 ljudi)... bilo bi super kad bi se netko kvalificiran htio javit, ako nema bolje, nudim svoje usluge, nazalost imam polozenu samo jednu godinu dirigiranja, ali i to je bolje nego nula pretpostavljam...
e, tako, pa daj nesto recite :D
kolko god slabo organiziran bio, proslogodisnji bozicni koncert faxovski mi je bas ostao u lijepom sjecanju...
e, sad posto ga ove godine ocito nece biti, zanima me da li ima opcenito ljudi zainteresiranih da se nekakav koncertic odrzi u proljece ili vec u neko zgodno vrijeme....
ja sam konkretno, pogotovo zainteresirana za zbor, koji bi ovaj put bilo dobro oformiti nesto vise od tjedan i pol prije koncerta
necu sad tu nista vise bulaznit, dok ne vidim dal je netko za, samo jos to da imam i neke mastarije o stalnopostojecem zboru... za to osim clanova je prilicno vazno imat voditelja (dirigenta il kak vec hocete, ali koji bi u ovom slucaju i pjevao, jer sumnjam da ce se javit vise od 8 ljudi)... bilo bi super kad bi se netko kvalificiran htio javit, ako nema bolje, nudim svoje usluge, nazalost imam polozenu samo jednu godinu dirigiranja, ali i to je bolje nego nula pretpostavljam...
e, tako, pa daj nesto recite
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 2:51 sub, 17. 12. 2005 Naslov: |
|
|
Err... ja nemam pojma o pjevanju, sam sanjam o zboru. A i viljel bi naucit. Smije bit totalnih pocetnika u zboru. Bit cemo grozni al kaj sad, naucite nas..
:sinatra: [size=7]Vis, vsego, premalo smajlija imamo, ovaj nam fali, c, c, c...[/size]
[color=darkred][b]vsego:[/b] Sorry, jako ne volim Sinatru...[/color] :P
Err... ja nemam pojma o pjevanju, sam sanjam o zboru. A i viljel bi naucit. Smije bit totalnih pocetnika u zboru. Bit cemo grozni al kaj sad, naucite nas..
:sinatra: Vis, vsego, premalo smajlija imamo, ovaj nam fali, c, c, c...
vsego: Sorry, jako ne volim Sinatru...
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
Zadnja promjena: steelworker; 20:28 sub, 17. 12. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
MB Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vili Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:05 ned, 18. 12. 2005 Naslov: Re: (Bozicni) koncert |
|
|
[quote="vili"][quote="Ignavia"]@MB: nacula sam da ti volis pjevat... :D[/quote]
Ma ko ti je to reko? :mrgreen:[/quote]
ne sjecam se tocno, al bio je neki fuuul zgodan tip :zubo:
@trip: hm, pa sve ti pise, slobodno se javi pa mozemo svasta... pogotovo ak imas sintic jer to mi je najdrazi instrument :horsie: :bow: :2gunfire:
@steelworker: ma glavno da si za, jos i bolje da si pocetnik, oni su pokorni i poslusni :kinggreen:
vili (napisa): | Ignavia (napisa): | @MB: nacula sam da ti volis pjevat... |
Ma ko ti je to reko? |
ne sjecam se tocno, al bio je neki fuuul zgodan tip
@trip: hm, pa sve ti pise, slobodno se javi pa mozemo svasta... pogotovo ak imas sintic jer to mi je najdrazi instrument
@steelworker: ma glavno da si za, jos i bolje da si pocetnik, oni su pokorni i poslusni
|
|
[Vrh] |
|
vili Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
Postano: 0:57 pon, 19. 12. 2005 Naslov: Re: (Bozicni) koncert |
|
|
[quote="Ignavia"]@trip: hm, pa sve ti pise, slobodno se javi pa mozemo svasta... pogotovo ak imas sintic jer to mi je najdrazi instrument :horsie: :bow: :2gunfire:
@steelworker: ma glavno da si za, jos i bolje da si pocetnik, oni su pokorni i poslusni :kinggreen:[/quote]
Ignavia: [i]Steel, daj mi slovo E![/i]
Steel: [i]Da, Vasa visosti! :bow: Iz ovih stopa!
Khm, khm!
eeeeeeeeEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeagrr khm khm e[/i]
;)
Tripica nam moze doci svirati na violini ili violi. :tso: :D :banana: Vec sam ju ja nagovoral da nekad odrzi kakav koncertic u 102. :D
Trebas ju vidjet, primi violu pocne svirati i gleda me sirom otvorenih ociju kao da razgovara samnom pomocu zvukova sa viole... Spooky. :shock: Zaaakon! :bow: Trip+viola :bow:
Ignavia (napisa): | @trip: hm, pa sve ti pise, slobodno se javi pa mozemo svasta... pogotovo ak imas sintic jer to mi je najdrazi instrument
@steelworker: ma glavno da si za, jos i bolje da si pocetnik, oni su pokorni i poslusni |
Ignavia: Steel, daj mi slovo E!
Steel: Da, Vasa visosti! Iz ovih stopa!
Khm, khm!
eeeeeeeeEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeagrr khm khm e
Tripica nam moze doci svirati na violini ili violi. Vec sam ju ja nagovoral da nekad odrzi kakav koncertic u 102.
Trebas ju vidjet, primi violu pocne svirati i gleda me sirom otvorenih ociju kao da razgovara samnom pomocu zvukova sa viole... Spooky. Zaaakon! Trip+viola
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:13 pon, 19. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Trip"]..isuse steel, pa nisam znala da te to TAK fasciniralo... :oops:
inace, ja sviram i violinu na kojoj se bolje snalazim i radije nju sviram u javnosti... 8)
:violin:[/quote]
super, onda bi pretpostavljam, htjela svirat... a ak sviras sigurno i pjevas i sad ti vise nema spasa :D
@steel: bravo, iz prve si skuzio :wink:
Trip (napisa): | ..isuse steel, pa nisam znala da te to TAK fasciniralo...
inace, ja sviram i violinu na kojoj se bolje snalazim i radije nju sviram u javnosti...
|
super, onda bi pretpostavljam, htjela svirat... a ak sviras sigurno i pjevas i sad ti vise nema spasa
@steel: bravo, iz prve si skuzio
|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:54 pon, 19. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Trip"]
mogu ja radije pjevat moze?
ak su pjesmice ok..
[/quote]
pjevat moras, a svirat vjerojatno moras :lol:
u vezi pjesmica... bas se ne javljaju silni ljudi pa ni ne znam kak bi to bilo ni tko bi vodio tocno... ja sam mislila da se zajedno dogovaramo oko toga kaj cemo pjevat, a cini mi se zgodno da to uglavnom budu neke atraktivne stvari tipa nju jork nju jork (moze i nepoznato, ali relativno atraktivnog zvuka, klasika, dapace, itd.) , ima dosta takvih nota za 4-5 glasova, dakle treba nam najmanje 4-5 ljudi... a kad bi nas bilo tolko, al npr samo cure, isto se da prepravit note, to sam cak vec i napravila za par stvari ( postupak razlicit od izbacivanja muskih dionica :lol:)... no izgleda za sad da je podjednak odaziv kod oba spola ( skoro nikakav :shock: ) pa nema takvih problema...
...slobodno iznesi svoje prijedloge :D
Trip (napisa): |
mogu ja radije pjevat moze?
ak su pjesmice ok..
|
pjevat moras, a svirat vjerojatno moras
u vezi pjesmica... bas se ne javljaju silni ljudi pa ni ne znam kak bi to bilo ni tko bi vodio tocno... ja sam mislila da se zajedno dogovaramo oko toga kaj cemo pjevat, a cini mi se zgodno da to uglavnom budu neke atraktivne stvari tipa nju jork nju jork (moze i nepoznato, ali relativno atraktivnog zvuka, klasika, dapace, itd.) , ima dosta takvih nota za 4-5 glasova, dakle treba nam najmanje 4-5 ljudi... a kad bi nas bilo tolko, al npr samo cure, isto se da prepravit note, to sam cak vec i napravila za par stvari ( postupak razlicit od izbacivanja muskih dionica )... no izgleda za sad da je podjednak odaziv kod oba spola ( skoro nikakav ) pa nema takvih problema...
...slobodno iznesi svoje prijedloge
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol: