Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

dijeljenje diploma

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 20 - 12

PostPostano: 12:59 pet, 23. 12. 2005    Naslov: dijeljenje diploma Citirajte i odgovorite

Često čitam na forumu da će se diplome dijelit već na upisu na faks, svezigledno toga imam nekoliko pitanja:[list]gdje i kada se točno trebam pojavit da bi dobio diplomu?
trebam li donjet svoju sliku za izradu te diplome?[/list:u]
eh i još nešto. predlažem da povodom tog dijeljenje napravimo dernek kakav faks još nije vidio! mislim OK su ove dosadašnje proslave diplomskih ali ja bi htio nešto special 8)
Često čitam na forumu da će se diplome dijelit već na upisu na faks, svezigledno toga imam nekoliko pitanja:
    gdje i kada se točno trebam pojavit da bi dobio diplomu?
    trebam li donjet svoju sliku za izradu te diplome?

eh i još nešto. predlažem da povodom tog dijeljenje napravimo dernek kakav faks još nije vidio! mislim OK su ove dosadašnje proslave diplomskih ali ja bi htio nešto special Cool

Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 13:49 pet, 23. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa, buduci da trenutno godisnje diplomira oko 50-60 studenata, dodjele diploma su ponesto mrsave. Ako se budu dijelile pri upisu, onda ce se raditi o 200-300 studenata, pa ce dernek svakako biti bolji.
Sliku ne trebas donjeti, samo kip, da tebe i sve ostale koji budu upisivali odmah stavimo u hall of fame ovog fakulteta. Dosad su face bili oni koji su diplomirali za cetiri i pol, geniji oni za tri i pol, a ako ti uspijes nakon tjedan-dva onda nema druge nego mramornu bistu i u predvorje.
Samo bi trebalo onda prosiriti predvorje...
Pa, buduci da trenutno godisnje diplomira oko 50-60 studenata, dodjele diploma su ponesto mrsave. Ako se budu dijelile pri upisu, onda ce se raditi o 200-300 studenata, pa ce dernek svakako biti bolji.
Sliku ne trebas donjeti, samo kip, da tebe i sve ostale koji budu upisivali odmah stavimo u hall of fame ovog fakulteta. Dosad su face bili oni koji su diplomirali za cetiri i pol, geniji oni za tri i pol, a ako ti uspijes nakon tjedan-dva onda nema druge nego mramornu bistu i u predvorje.

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 18:30 pet, 23. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ili još bolje upis na faks = bista u predvorje... za upis ne trebaš donjet 2 slike za indeks neg si dofuraš svoju bistu (ako se da odjednom radit cca 300 bista kojiko se brucoša upiše svake godine predugo bi trajalo) :kip:

čujem da će zagreb dobit ulicu slavnih... mogli bi i mi smislit neš slično, da pošteno iskoristimo onaj prolaz između matematike i fizike.
hoću i ja svoju zvijezdicu! :sunce:
ili još bolje upis na faks = bista u predvorje... za upis ne trebaš donjet 2 slike za indeks neg si dofuraš svoju bistu (ako se da odjednom radit cca 300 bista kojiko se brucoša upiše svake godine predugo bi trajalo) Kip

čujem da će zagreb dobit ulicu slavnih... mogli bi i mi smislit neš slično, da pošteno iskoristimo onaj prolaz između matematike i fizike.
hoću i ja svoju zvijezdicu! Sunce...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 20:05 pet, 23. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]mogli bi i mi smislit neš slično, da pošteno iskoristimo onaj prolaz između matematike i fizike.[/quote]
:thumbup:

A tko bi dobio zvjezde? Bivše/sadašnje nastavno osoblje fakulteta ili nagrađeni hrvatski znanstvenici? :-k
mladac (napisa):
mogli bi i mi smislit neš slično, da pošteno iskoristimo onaj prolaz između matematike i fizike.

Thumb up!

A tko bi dobio zvjezde? Bivše/sadašnje nastavno osoblje fakulteta ili nagrađeni hrvatski znanstvenici? Think

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:17 pet, 23. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Samo bi trebalo onda prosiriti predvorje...[/quote]

Zasto? :grebgreb: Ako budemo dijelili diplome odmah prilikom upisa, onda studentske kipove mozemo stavljati u predavaonice. :D

Samo, ako se ova hvalevrijedna inicijativa (prema kojoj zapravo i idemo vec godinama :() ostvari, doci ce brucosi i napasti asistente da zasto im ne nosimo diplome na kucnu adresu, vec jadni moraju dolaziti na Brdo... :crazyeyes:

Btw, kako cemo tada definirati "brucosa", a da to ipak ne ispadnu svi studenti? :-k Onaj kome je pobjegao bus, pa mu se vrijeme studiranja produljilo za cca 17.19%? :gg:
Martinab (napisa):

Zasto? Kotacici rade 100 na sat Ako budemo dijelili diplome odmah prilikom upisa, onda studentske kipove mozemo stavljati u predavaonice. Very Happy

Samo, ako se ova hvalevrijedna inicijativa (prema kojoj zapravo i idemo vec godinama Sad) ostvari, doci ce brucosi i napasti asistente da zasto im ne nosimo diplome na kucnu adresu, vec jadni moraju dolaziti na Brdo... #Crazy

Btw, kako cemo tada definirati "brucosa", a da to ipak ne ispadnu svi studenti? Think Onaj kome je pobjegao bus, pa mu se vrijeme studiranja produljilo za cca 17.19%? Mr Green being very Greeen indeed

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum