Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:11 pet, 23. 12. 2005 Naslov: Re: Gost |
|
|
[quote="Anonymous"]Tko je proglasio petak neradnim danom za demose iako je danas radni dan za predaju zadataka?[/quote]
Netko od demosa mi je prije par dana rekao da je "ove godine konacno sluzbeno da demosi ne rade u petak", pa pretpostavljam da je odluku donijela doc.Nogo, zaduzena za njihov rad. 8)
@vili: Ovako neces nikome probuditi savjest. :( Navedi konkretno ime i termin onda kad se desi (ili posalji prigovor doc.Nogo), pa mozda i bude koristi. ;)
@Sirius: Ako [url=http://student.math.hr/~robisorn/DEMOS/]ovaj raspored[/url] nije azuran, javi Steelu, pa ce pokrpati. :D Ne znam tko je zaduzen za printane verzije... :(
Anonymous (napisa): | Tko je proglasio petak neradnim danom za demose iako je danas radni dan za predaju zadataka? |
Netko od demosa mi je prije par dana rekao da je "ove godine konacno sluzbeno da demosi ne rade u petak", pa pretpostavljam da je odluku donijela doc.Nogo, zaduzena za njihov rad.
@vili: Ovako neces nikome probuditi savjest. Navedi konkretno ime i termin onda kad se desi (ili posalji prigovor doc.Nogo), pa mozda i bude koristi.
@Sirius: Ako ovaj raspored nije azuran, javi Steelu, pa ce pokrpati. Ne znam tko je zaduzen za printane verzije...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 21:17 pet, 23. 12. 2005 Naslov: |
|
|
@vsego: dobro pretpostavljas, zbilja je doc. Nogo rekla da u petak ne moramo doci...
ovih dana je u praktikumima osjetno manje studenata, i s pravom se ocekivalo da u petak nece biti potrebe....
sto se tice opcenitog prigovora - na SVAKIM vratima praktikuma pise kome se salju prijave na demose..... (ne znam napamet, kad mi treba, odsecem do vratiju) i ti prigovori se uvazavaju, provjeravaju, a zbilja dolazi i do sankcija ako voditeljica demosa to procijeni...
a raspored vodi steel, mislim cak i papirnate verzije na vratima... sad su dosla tri nova kolege, pa ce valjda u prvom mjesecu azurirati sve popise...
@vsego: dobro pretpostavljas, zbilja je doc. Nogo rekla da u petak ne moramo doci...
ovih dana je u praktikumima osjetno manje studenata, i s pravom se ocekivalo da u petak nece biti potrebe....
sto se tice opcenitog prigovora - na SVAKIM vratima praktikuma pise kome se salju prijave na demose..... (ne znam napamet, kad mi treba, odsecem do vratiju) i ti prigovori se uvazavaju, provjeravaju, a zbilja dolazi i do sankcija ako voditeljica demosa to procijeni...
a raspored vodi steel, mislim cak i papirnate verzije na vratima... sad su dosla tri nova kolege, pa ce valjda u prvom mjesecu azurirati sve popise...
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
vili Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:51 pet, 23. 12. 2005 Naslov: Re: Gost |
|
|
[quote="vsego"]@vili: Ovako neces nikome probuditi savjest. :( Navedi konkretno ime i termin onda kad se desi (ili posalji prigovor doc.Nogo), pa mozda i bude koristi. ;)[/quote]
Ma znam, samo sam okvirno htio progovoriti o problemu jer mi se već par puta dogodilo da izvisim, ali nikad nisam išao zapisivat imena demosa koji bi trebali bit tamo. Ubuduće budem :wink:
Btw, kad se već poteglo to pitanje, čuo sam od još par kolega prigovore na to, pa možda je netko od njih zapamtio o kome se konkretno radilo :-k :?
vsego (napisa): | @vili: Ovako neces nikome probuditi savjest. Navedi konkretno ime i termin onda kad se desi (ili posalji prigovor doc.Nogo), pa mozda i bude koristi.  |
Ma znam, samo sam okvirno htio progovoriti o problemu jer mi se već par puta dogodilo da izvisim, ali nikad nisam išao zapisivat imena demosa koji bi trebali bit tamo. Ubuduće budem
Btw, kad se već poteglo to pitanje, čuo sam od još par kolega prigovore na to, pa možda je netko od njih zapamtio o kome se konkretno radilo
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:48 pet, 23. 12. 2005 Naslov: |
|
|
Zato, i zbog promjena rasporeda, ne treba javljati [b]ime[/b] demosa, nego datum, termin i o kojem je praktikumu rijec. 8) Na sefici demosa je da otkrije tko je izostao i da li je to bilo opravdano. :)
Zato, i zbog promjena rasporeda, ne treba javljati ime demosa, nego datum, termin i o kojem je praktikumu rijec. Na sefici demosa je da otkrije tko je izostao i da li je to bilo opravdano.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
MKova Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Kasiopeja Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Ema Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:35 pet, 20. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Ema"]danas u petak 20.01. u deset sati praktikum 5 je bio zakljucan,.........
pise da bi trebao biti otvoren..........[/quote]
nema ti smisla ovdje prigovarat, jer je osoba zaduzena za demose (bila, a vjerujem da je jos uvijek) doc. Nogo, pa slobodno odi do nje.
Ema (napisa): | danas u petak 20.01. u deset sati praktikum 5 je bio zakljucan,.........
pise da bi trebao biti otvoren.......... |
nema ti smisla ovdje prigovarat, jer je osoba zaduzena za demose (bila, a vjerujem da je jos uvijek) doc. Nogo, pa slobodno odi do nje.
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:18 pet, 20. 1. 2006 Naslov: |
|
|
Problem je u tome sto demosi javljaju mailom da nece stic, sto je Mirela (koja je u 10h trebala biti u rp5, napravila ujutro prije 8h. Ali taj mail dobivaju samo demosi, prof. Nogo, i jos neki ljudi, dakle "obican" student to ne moze vidjeti. Njen mail:
Danas prije 14h najvjerojatnije necu stici na demonstrature u Pr5 (od 8h)
pa neka me netko zamijeni ako moze. Ispricavam se sto javljam kasno.
Dakle, nema potrebe javit se prof. Nogo.
Problem je u tome sto demosi javljaju mailom da nece stic, sto je Mirela (koja je u 10h trebala biti u rp5, napravila ujutro prije 8h. Ali taj mail dobivaju samo demosi, prof. Nogo, i jos neki ljudi, dakle "obican" student to ne moze vidjeti. Njen mail:
Danas prije 14h najvjerojatnije necu stici na demonstrature u Pr5 (od 8h)
pa neka me netko zamijeni ako moze. Ispricavam se sto javljam kasno.
Dakle, nema potrebe javit se prof. Nogo.
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|