Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
sleeper Forumaš(ica)
|
Postano: 14:18 ned, 25. 12. 2005 Naslov: Zašto je delikatno čestitati Božić na Forumu ? |
|
|
Poželite, recimo, čestitati Božić svima na forumu, nekom od uobičajenih fraza, ali tko zna tko će se i zbog čega osjetiti povrijeđen ili zakinut?
Recimo... D
Apsolvent "Sigurno to piše netko s mlađih godina. Lako je njima sad čestitati Božić kad imaju kolokvije pa im je puno lakše. U naše vrijeme, mi smo non-stop morali štrebati zbog teških pismenih i još težih usmenih, nismo ni znali da je Božić, nama je Božić značio samo da je kritično blizu ispitni rok, kakav Božić..."
Bolonjski brucoš "Sretan Božić? HALO??!!! Imao sam 7 kolokvija u 4 dana, a onda još 5 popravnih u tri dana i već dugo prije Božića izgubio sam godinu! I sad netko meni sretan Božić?"
Asistent/ica "Mhmmmmm...Božić...ispravio/la sam 953 kolokvija s prolaznošću 73% a preostalih 27% me davilo za pola boda koji im ionako nisu trebali...Božić...zzzzz."
Bolonjska brucošica "Ja mislim da bi se nama trebao ispričati taj koji sada čestita, jer što ja znam da to nije onaj asistent koji je meni rekao da što će meni bod na ovom zadatku kad mi je mogao skinuti 10 bodova na drugom zadatku, a ja imam pravo pitati i nema veze što još 68 ljudi čeka za vidjeti kolokvij jer..(u + beskonačno)".
Internetski ovisni student "Ne znam zašto se ta čestitka nije mogla na vrijeme objaviti na webu sa svim linkovima, u Mega-StarTrek-animaciji na La-klingon-texu, verzija 2010. tako da to svakom normalnom bude dostupno u user-friendly varijanti, sigurno je to neki asistent kojem se nije dalo potrošiti dvije minute svog "dragocjenog" vremena na nas studente..."
Osviješteni pristaša jedinstvenog PMF-a "Ja ne priznajem nikakve čestitke s nepostojećeg i ilegalnog Matematičkog odjela jer ja sam student Sveučilišta u Zagrebu na kojem postoji samo Matematički odsjek PMF, a što meni ima netko s nekakvog odsjeka čestitati ako mi ne čestita jedinstveni i legalni PMF! "
Moderator "Čestitanje Božića na forumu jedan je od najperfidnijih oblika spemanja, flejmanja, trolanja i partibrejkanja! Ovaj topic je LOCKED!!!"
Poželite, recimo, čestitati Božić svima na forumu, nekom od uobičajenih fraza, ali tko zna tko će se i zbog čega osjetiti povrijeđen ili zakinut?
Recimo...
Apsolvent: "Sigurno to piše netko s mlađih godina. Lako je njima sad čestitati Božić kad imaju kolokvije pa im je puno lakše. U naše vrijeme, mi smo non-stop morali štrebati zbog teških pismenih i još težih usmenih, nismo ni znali da je Božić, nama je Božić značio samo da je kritično blizu ispitni rok, kakav Božić..."
Bolonjski brucoš: "Sretan Božić? HALO??!!! Imao sam 7 kolokvija u 4 dana, a onda još 5 popravnih u tri dana i već dugo prije Božića izgubio sam godinu! I sad netko meni sretan Božić?"
Asistent/ica: "Mhmmmmm...Božić...ispravio/la sam 953 kolokvija s prolaznošću 73% a preostalih 27% me davilo za pola boda koji im ionako nisu trebali...Božić...zzzzz."
Bolonjska brucošica: "Ja mislim da bi se nama trebao ispričati taj koji sada čestita, jer što ja znam da to nije onaj asistent koji je meni rekao da što će meni bod na ovom zadatku kad mi je mogao skinuti 10 bodova na drugom zadatku, a ja imam pravo pitati i nema veze što još 68 ljudi čeka za vidjeti kolokvij jer..(u + beskonačno)".
Internetski ovisni student: "Ne znam zašto se ta čestitka nije mogla na vrijeme objaviti na webu sa svim linkovima, u Mega-StarTrek-animaciji na La-klingon-texu, verzija 2010. tako da to svakom normalnom bude dostupno u user-friendly varijanti, sigurno je to neki asistent kojem se nije dalo potrošiti dvije minute svog "dragocjenog" vremena na nas studente..."
Osviješteni pristaša jedinstvenog PMF-a: "Ja ne priznajem nikakve čestitke s nepostojećeg i ilegalnog Matematičkog odjela jer ja sam student Sveučilišta u Zagrebu na kojem postoji samo Matematički odsjek PMF, a što meni ima netko s nekakvog odsjeka čestitati ako mi ne čestita jedinstveni i legalni PMF! "
Moderator: "Čestitanje Božića na forumu jedan je od najperfidnijih oblika spemanja, flejmanja, trolanja i partibrejkanja! Ovaj topic je LOCKED!!!"
|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 17:34 ned, 25. 12. 2005 Naslov: |
|
|
Za pocetak: dobro jutro. :oops:
Svaka cast na uvodnom postu... =D>
Neimenovani clan FVa koji nema veze s kolegijima prve godine: "Kakav je to Bozic uz takvu nisku prolaznost?! Slazem se da Bozic ne smije robovati statistikama, ali tko moze biti sretan na Bozic kad je prolaznost tako niska?! Ne, ne zelim pogledati kakvi su zadaci bili; jos mi samo to fali za Bozic..." O:)
Student prepisivac: "Mene je cuvao Shego... vise nikad necu imati sretan Bozic" :trema:
Administrator Foruma: "Nema Bozica. Bannao sam Djeda Mraza..." :twisted:
[img]http://degiorgi.math.hr/~vsego/phun/yoda_santa.jpg[/img]
Neka je sretno svima; ne samo danas (ili za 13 dana), nego cijelu godinu; posebno u terminima kolokvija (zato da vas sto manje dodje na popravni, jer je to sreca za [b]mene[/b] 8)).
Za pocetak: dobro jutro.
Svaka cast na uvodnom postu...
Neimenovani clan FVa koji nema veze s kolegijima prve godine: "Kakav je to Bozic uz takvu nisku prolaznost?! Slazem se da Bozic ne smije robovati statistikama, ali tko moze biti sretan na Bozic kad je prolaznost tako niska?! Ne, ne zelim pogledati kakvi su zadaci bili; jos mi samo to fali za Bozic..."
Student prepisivac: "Mene je cuvao Shego... vise nikad necu imati sretan Bozic"
Administrator Foruma: "Nema Bozica. Bannao sam Djeda Mraza..."
Neka je sretno svima; ne samo danas (ili za 13 dana), nego cijelu godinu; posebno u terminima kolokvija (zato da vas sto manje dodje na popravni, jer je to sreca za mene ).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
MKova Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Iki Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Drvena Škrinjarić Forumaš s poteškoćama u pisanju
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
lena Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)
Spol:
|
Postano: 13:11 pon, 25. 12. 2006 Naslov: |
|
|
Sretan i blagoslovljen Bozic svima! Nemojte previse uciti! :PPPP
Sretan i blagoslovljen Bozic svima! Nemojte previse uciti!
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
|