Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
1191204950 Gost
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vili Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:42 čet, 29. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vili"]Bilo je već govora o tome po forumu. Malo pretraži forum i raspitaj se (ne znam gdje, valjda u referadi) koji su kolegiji uvjet za koje slijedeće.
Kolko sam ja skužio, la1 bi po svakoj logici trebala biti uvijet za la2.[/quote]
ona jest uvjet za LA2, a i za MA3 i 4 IIRC koje dolaze u drugoj godini (uglavnom se sve vise-manje svodi na vektorsku analizu). no, to OPa ne sprecava u davanju ostalih ispita koje LA1 nemaju kao kolegij prethodnik.
vise o kolegijima prethodnicima mozete procitat [url=http://www.math.hr/default.asp?ru=159&gl=200509210000005&sid=&jezik=1]ovdje[/url] pa onda kliknete na svaki pojedini kolegij koji vas interesira.
eh da...Matematicka analiza 3 i 4 iscezavaju sa faksa, a umjesto njih cete imat Diferencijalni racun vise varijabli i Integrali funkcija vise varijabli.
vili (napisa): | Bilo je već govora o tome po forumu. Malo pretraži forum i raspitaj se (ne znam gdje, valjda u referadi) koji su kolegiji uvjet za koje slijedeće.
Kolko sam ja skužio, la1 bi po svakoj logici trebala biti uvijet za la2. |
ona jest uvjet za LA2, a i za MA3 i 4 IIRC koje dolaze u drugoj godini (uglavnom se sve vise-manje svodi na vektorsku analizu). no, to OPa ne sprecava u davanju ostalih ispita koje LA1 nemaju kao kolegij prethodnik.
vise o kolegijima prethodnicima mozete procitat ovdje pa onda kliknete na svaki pojedini kolegij koji vas interesira.
eh da...Matematicka analiza 3 i 4 iscezavaju sa faksa, a umjesto njih cete imat Diferencijalni racun vise varijabli i Integrali funkcija vise varijabli.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 2:03 pet, 30. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"][quote="HijenA"]Matematicka analiza 3 i 4 iscezavaju sa faksa, a umjesto njih cete imat Diferencijalni racun vise varijabli i Integrali funkcija vise varijabli.[/quote]
Ma to su ti aliasi. Isto kao sto se vjekovac po bolonjskom programu zove Drvena Matrija ili Drvena Skrinjaric, ovisno o potrebi.[/quote]
pa znam da su aliasi, [size=2]ali ne znaju bolonjci, pa ih malo plasim da nece imat analizu 3 i 4 na faksu...bas sam zlocest[/size] :twisted: :twisted:
a sto se tice vjekovca, nisam znao da on toliko po forumu umuje pa mu nije dosta jedan account :lol:
krcko (napisa): | HijenA (napisa): | Matematicka analiza 3 i 4 iscezavaju sa faksa, a umjesto njih cete imat Diferencijalni racun vise varijabli i Integrali funkcija vise varijabli. |
Ma to su ti aliasi. Isto kao sto se vjekovac po bolonjskom programu zove Drvena Matrija ili Drvena Skrinjaric, ovisno o potrebi. |
pa znam da su aliasi, ali ne znaju bolonjci, pa ih malo plasim da nece imat analizu 3 i 4 na faksu...bas sam zlocest
a sto se tice vjekovca, nisam znao da on toliko po forumu umuje pa mu nije dosta jedan account
|
|
[Vrh] |
|
Drvena Matrija Forumaš s poteškoćama u pisanju
|
|
[Vrh] |
|
ivanam Forumaš s poteškoćama u pisanju
|
|