Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Organizirani doceki NG 2006
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:47 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Organizirani doceki NG 2006 Citirajte i odgovorite

Moj stav o tim organiziranim docekima je hipernegativan, pa me zanima gdje su bili Forumashi i kako su se proveli. 8)

Dosta vas je najavilo da ce biti na Velesajmu, a ja sam cuo da bas i nije bilo narocito kvalitetno. :? Jasno, zanimaju me i ostale lokacije. :)

Pokusajte minimizirati broj postova bez "izvjestaja", pa nam (vam? O:)) topic mozda bude koristan za iduci docek Nove godine. :D
Moj stav o tim organiziranim docekima je hipernegativan, pa me zanima gdje su bili Forumashi i kako su se proveli. Cool

Dosta vas je najavilo da ce biti na Velesajmu, a ja sam cuo da bas i nije bilo narocito kvalitetno. Confused Jasno, zanimaju me i ostale lokacije. Smile

Pokusajte minimizirati broj postova bez "izvjestaja", pa nam (vam? Angel) topic mozda bude koristan za iduci docek Nove godine. Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 20 - 12

PostPostano: 10:29 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam bio doma sa curom 8) Do zadnjeg trena smo se premišljali oko raznih tuluma, birceva and stuff, ali neopisivo mi je drago šta smo ostali doma :lol:
Inače također nisam fan organiziranih dočeka, a što se tiče Velesajma koliko čitam to je bila jedna od najvećih navlakuša u posljednje vrijeme :(
Ja sam bio doma sa curom Cool Do zadnjeg trena smo se premišljali oko raznih tuluma, birceva and stuff, ali neopisivo mi je drago šta smo ostali doma Laughing
Inače također nisam fan organiziranih dočeka, a što se tiče Velesajma koliko čitam to je bila jedna od najvećih navlakuša u posljednje vrijeme Sad

SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 13:37 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Tulum u samoborskom filmskom klubu Enthusia.

cca 30 ljudi.
Tulum u samoborskom filmskom klubu Enthusia.

cca 30 ljudi.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 13:38 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam bila na Bjelolasici i bilo je predobro, na samom vrhu, jedan predobar osjecaj.
Sutradan sam otisla do Krka i malo se prosetala i gledala u more, nije bilo ljudi i sve je bilo bas odmarajuce, mislim da mi je ovo jedan od boljih doceka nove godine....
:lol: :lol: :lol:
ja sam bila na Bjelolasici i bilo je predobro, na samom vrhu, jedan predobar osjecaj.
Sutradan sam otisla do Krka i malo se prosetala i gledala u more, nije bilo ljudi i sve je bilo bas odmarajuce, mislim da mi je ovo jedan od boljih doceka nove godine....
Laughing Laughing Laughing

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 14:05 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam bio na Velesajmu i samo mogu reci da svi koji smo tamo isli smo se uzasno proveli!!! Ja mislim da je oko 95% ljudi odlucilo tamo ici na temelju dojma njihovog site-a, jer site je stvarno super. A kad mi tamo dosli, da kazem da je bilo iznenadenje, premalo kazem!!! Od svih obecanih stvari na site-u, jedna velika figa!!! Od obecanja da ce biti kavezi okruzeni vatrom, jedinu vatru koju sam ja vidio, je bila vatra od upaljaca kad su si ljudi palili cigarete!!! A tek hrana!!! Hajmo samo reci da nazalost nemogu se u potpunosti izraziti!! Tj. mogu, ali ne na kulturan nacin!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ja sam bio na Velesajmu i samo mogu reci da svi koji smo tamo isli smo se uzasno proveli!!! Ja mislim da je oko 95% ljudi odlucilo tamo ici na temelju dojma njihovog site-a, jer site je stvarno super. A kad mi tamo dosli, da kazem da je bilo iznenadenje, premalo kazem!!! Od svih obecanih stvari na site-u, jedna velika figa!!! Od obecanja da ce biti kavezi okruzeni vatrom, jedinu vatru koju sam ja vidio, je bila vatra od upaljaca kad su si ljudi palili cigarete!!! A tek hrana!!! Hajmo samo reci da nazalost nemogu se u potpunosti izraziti!! Tj. mogu, ali ne na kulturan nacin!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

goga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 14:24 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bily. kako je izgledalo to na Bjelolasici... Odusevilo me kad sam procitala, pa me samo zanima,s kim si bila,je li vas bilo vise ili nesto privatno,romanticno? kako je bolje? Dala si mi dobru ideju za docek :D
Bily. kako je izgledalo to na Bjelolasici... Odusevilo me kad sam procitala, pa me samo zanima,s kim si bila,je li vas bilo vise ili nesto privatno,romanticno? kako je bolje? Dala si mi dobru ideju za docek Very Happy

[Vrh]
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
182 = 198 - 16

PostPostano: 14:33 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goga"]Bily. kako je izgledalo to na Bjelolasici... Odusevilo me kad sam procitala, pa me samo zanima,s kim si bila,je li vas bilo vise ili nesto privatno,romanticno? kako je bolje? Dala si mi dobru ideju za docek :D[/quote]
Ote mi riječ iz usta! :D Makar ću ja to zaboravit za 3 dana, a kamoli do 2007.
Jesu li ti to, bily, bile visinske pripreme za bavljenje nekim sportom... recimo GO-om... :lol:
goga (napisa):
Bily. kako je izgledalo to na Bjelolasici... Odusevilo me kad sam procitala, pa me samo zanima,s kim si bila,je li vas bilo vise ili nesto privatno,romanticno? kako je bolje? Dala si mi dobru ideju za docek Very Happy

Ote mi riječ iz usta! Very Happy Makar ću ja to zaboravit za 3 dana, a kamoli do 2007.
Jesu li ti to, bily, bile visinske pripreme za bavljenje nekim sportom... recimo GO-om... Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 15:55 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam iz nekih zanimljivih razloga bila doma sa 3 ljudi i bilo je ok, prvobitna zamisao je bila da svi govorimo- meni je dosadno, kolko jos moramo ostat, ali to se izjalovilo pa smo se ipak zabavljali.

to bas i nije neka prica. ali mogu vam ispricat kaj su radili moji roditelji, jer oni nisu bili doma. bili su na nekom fensi doceku blizu trga i kad su odlucili ic doma nije bilo taxija pa su cekali tram. mama me nazvala oko 4 i hihocuci se pitala koji tram moraju cekat, i onda se jos vise hihotala dok je pricala kak je taj upravo prosao i kak je uvjeravala tatu da to nije njihov. onda su ulovili slijedeci tram i tamo je neki covjek proboo drugog covjeka nozem. to je vise manje kraj price. ima jos nekih detalja tipa policija je okruzila tram i prisilila sve ljude da legnu na pod i takve bolesnoce, al poanta je ta da je po noci opasno. nisam jos sigurna, al mozda vise nikad necu smjet ic van.

i mene uopce ne smeta sto sam ja doma dok se stariji ljudi nedolicno ponasaju.
ja sam iz nekih zanimljivih razloga bila doma sa 3 ljudi i bilo je ok, prvobitna zamisao je bila da svi govorimo- meni je dosadno, kolko jos moramo ostat, ali to se izjalovilo pa smo se ipak zabavljali.

to bas i nije neka prica. ali mogu vam ispricat kaj su radili moji roditelji, jer oni nisu bili doma. bili su na nekom fensi doceku blizu trga i kad su odlucili ic doma nije bilo taxija pa su cekali tram. mama me nazvala oko 4 i hihocuci se pitala koji tram moraju cekat, i onda se jos vise hihotala dok je pricala kak je taj upravo prosao i kak je uvjeravala tatu da to nije njihov. onda su ulovili slijedeci tram i tamo je neki covjek proboo drugog covjeka nozem. to je vise manje kraj price. ima jos nekih detalja tipa policija je okruzila tram i prisilila sve ljude da legnu na pod i takve bolesnoce, al poanta je ta da je po noci opasno. nisam jos sigurna, al mozda vise nikad necu smjet ic van.

i mene uopce ne smeta sto sam ja doma dok se stariji ljudi nedolicno ponasaju.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 15:57 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja bijah na Velesajmu, i srećom imah vip kartu. Klopa je bila super i cijelo je vrijeme kružio šampanjac (u vipu), mogli smo jesti s običnih tanjura, a ne kartonskih i piti iz staklenih čaša... Sve pohvale koktel-majstorima... :) Muzika je bila katastrofa, osim ak nisi stajao tik uz zvučnike. Na narodnjacima se, čini mi se, ekipa dobro zabavljala, a mi naletismo baš kad su svirali Bijelo dugme... :)
S obzirom da sam dobila karte, zadovoljna sam dobivenim, ali da sam ih sama plaćala, čupala bih kosu od bijesa... :roll: :wink:
Ja bijah na Velesajmu, i srećom imah vip kartu. Klopa je bila super i cijelo je vrijeme kružio šampanjac (u vipu), mogli smo jesti s običnih tanjura, a ne kartonskih i piti iz staklenih čaša... Sve pohvale koktel-majstorima... Smile Muzika je bila katastrofa, osim ak nisi stajao tik uz zvučnike. Na narodnjacima se, čini mi se, ekipa dobro zabavljala, a mi naletismo baš kad su svirali Bijelo dugme... Smile
S obzirom da sam dobila karte, zadovoljna sam dobivenim, ali da sam ih sama plaćala, čupala bih kosu od bijesa... Rolling Eyes Wink

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 17:04 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"][quote="goga"]Bily. kako je izgledalo to na Bjelolasici... Odusevilo me kad sam procitala, pa me samo zanima,s kim si bila,je li vas bilo vise ili nesto privatno,romanticno? kako je bolje? Dala si mi dobru ideju za docek :D[/quote]
Ote mi riječ iz usta! :D Makar ću ja to zaboravit za 3 dana, a kamoli do 2007.
[/quote]

Ljudi mislim da je planina opcenito za sve rijesenje.Ako zelite novu godinu, ako zelite ljetovanje idite na planinu, tako je smirujuce a sa nje se uvijek mozete spustit i vidit sto ima u civilizaciji.
Mene je odavno prosla zabava tip organizirani doceci nove godine itd dalje, sada sve radim spontano....

@ goga ma ja sam bila sa drustvom planinara s kojima sam bila i ove godine na velebitu na ljeto...bilo je zakon
Ali ljudi planina je za sve i za romantiku cak.To je nesto predivno, od pogleda pa do jako dobrih ljudi koji su bas opusteni i ne isfrustrirani ili uzurbani...
Svaku novu godinu sam znala ici na te neke doceke i svi bi pili i bili u tom dimu i sutradan sam cijeli dan provela ili u krevetu ili negdje di bi smrdila po dimu...
A sada sam na 1.1. jos posjetila i more u ovom slucaju otok Krk koji je bas predivan i na proljece planinaram tamo ici na voznju biciklom pa ako je neko zainteresiran neka se javi u pm....

Zao mi je vas svih koji ste zavrsili na velesajmu i sto vam nije bilo dobro.
Ali nadam se da ce iduce godine biti puno bolje

[quote="vjekovac"]Jesu li ti to, bily, bile visinske pripreme za bavljenje nekim sportom... recimo GO-om... :lol:[/quote]

neeeeeeeeee pa ja volim prirodu, i volim puno setat i volim planinarit a i bavim se sportom i volim zdrav zivot..... :lol: :lol: :lol:
vjekovac (napisa):
goga (napisa):

Ote mi riječ iz usta! Very Happy Makar ću ja to zaboravit za 3 dana, a kamoli do 2007.

Ljudi mislim da je planina opcenito za sve rijesenje.Ako zelite novu godinu, ako zelite ljetovanje idite na planinu, tako je smirujuce a sa nje se uvijek mozete spustit i vidit sto ima u civilizaciji.
Mene je odavno prosla zabava tip organizirani doceci nove godine itd dalje, sada sve radim spontano....

@ goga ma ja sam bila sa drustvom planinara s kojima sam bila i ove godine na velebitu na ljeto...bilo je zakon
Ali ljudi planina je za sve i za romantiku cak.To je nesto predivno, od pogleda pa do jako dobrih ljudi koji su bas opusteni i ne isfrustrirani ili uzurbani...
Svaku novu godinu sam znala ici na te neke doceke i svi bi pili i bili u tom dimu i sutradan sam cijeli dan provela ili u krevetu ili negdje di bi smrdila po dimu...
A sada sam na 1.1. jos posjetila i more u ovom slucaju otok Krk koji je bas predivan i na proljece planinaram tamo ici na voznju biciklom pa ako je neko zainteresiran neka se javi u pm....

Zao mi je vas svih koji ste zavrsili na velesajmu i sto vam nije bilo dobro.
Ali nadam se da ce iduce godine biti puno bolje

vjekovac (napisa):
Jesu li ti to, bily, bile visinske pripreme za bavljenje nekim sportom... recimo GO-om... Laughing

neeeeeeeeee pa ja volim prirodu, i volim puno setat i volim planinarit a i bavim se sportom i volim zdrav zivot..... Laughing Laughing Laughing

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
aska
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 15 - 3

PostPostano: 17:05 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

15ak ljudi, nase kultno srednjoskolsko okupljaliste & home, sweet home :mrgreen: . Bilo je skroz oke, al to vjerojatno ima neke veze i s lokalpatriotizmom i cinjenicom da nisam bila doma neg dva dana od pocetka faxa.
Prije ovih praznika,naravno. :wink:

Inace, i ja imam dost negativan stav o tim organiziranim docecima i slicnim stvarima. Ne znam, nikad mi nije bio mio taj "sad-se-moramo-zabavit-jer-je-taj-i-taj-dan" stav. Dobre su stvari u pravilu neplanirane.
A inace,najbolji su mi doceci bili proslih godina, kad bi se skupilo nas 10-15 negdje van civilizacije. Al i ovo preksinoc je bilo sasvim pristojno. :D
15ak ljudi, nase kultno srednjoskolsko okupljaliste & home, sweet home Mr. Green . Bilo je skroz oke, al to vjerojatno ima neke veze i s lokalpatriotizmom i cinjenicom da nisam bila doma neg dva dana od pocetka faxa.
Prije ovih praznika,naravno. Wink

Inace, i ja imam dost negativan stav o tim organiziranim docecima i slicnim stvarima. Ne znam, nikad mi nije bio mio taj "sad-se-moramo-zabavit-jer-je-taj-i-taj-dan" stav. Dobre su stvari u pravilu neplanirane.
A inace,najbolji su mi doceci bili proslih godina, kad bi se skupilo nas 10-15 negdje van civilizacije. Al i ovo preksinoc je bilo sasvim pristojno. Very Happy

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 18:49 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo da citiram Gordana: :D
[quote="Gordan"]Do zadnjeg trena smo se premišljali oko raznih tuluma, birceva and stuff, ali neopisivo mi je drago šta smo ostali doma :lol:[/quote]
Samo kaj sam ja bila s dečkom, ali mi je isto tako jako drago kaj sam ostala s njim 8) i kaj nismo išli na Velesajam. :D

Inače, ja sam uvijek prije za privatne tulume, jer si barem s nekom manjom skupinom (tebi poznatih) ljudi i ziher si koju ćeš muziku slušat.

Bila sam prošlu Novu proslavila u [i]The Best[/i]-u i bilo je koma. :-|
Evo da citiram Gordana: Very Happy
Gordan (napisa):
Do zadnjeg trena smo se premišljali oko raznih tuluma, birceva and stuff, ali neopisivo mi je drago šta smo ostali doma Laughing

Samo kaj sam ja bila s dečkom, ali mi je isto tako jako drago kaj sam ostala s njim Cool i kaj nismo išli na Velesajam. Very Happy

Inače, ja sam uvijek prije za privatne tulume, jer si barem s nekom manjom skupinom (tebi poznatih) ljudi i ziher si koju ćeš muziku slušat.

Bila sam prošlu Novu proslavila u The Best-u i bilo je koma. Neutral

[Vrh]
nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 18:54 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]Ljudi mislim da je planina opcenito za sve rijesenje.Ako zelite novu godinu, ako zelite ljetovanje idite na planinu, tako je smirujuce a sa nje se uvijek mozete spustit i vidit sto ima u civilizaciji.[/quote]

heh za doček nove godine baš i nije svaka planina :mrgreen: ja sam u originalu mislio da bi baš i mogao skoknuti na neku gdje nema baš šanse da bude puno ljudi (na svim jednostavnim i bliskim pl. domovi budu puni, zato što imaju organizirani doček), ali nakon što je ljosnuo snijeg sam odmah zaboravio na tu ideju zato jer bi jedva došao gore (veeeeliko ako), a kamo li se vratio nazad :mrgreen: no offence, ali na bjelolasicu se dovezeš, što mi je nekako odbojno :? čekam proljeće ... :D

ja sam bio kod frenda. skupilo se nas troje koji nismo imali nikakve druge planove. kupili smo previše hrane i pića (za tjedan dana barem :mrgreen:) i uživali u vatrometu sa zgrade od 10 katova (fino ti eksplodira u razini face :)). domaća atmosfera dakle, samo što nisam bio doma. skoro pa se dogodilo da smo odmah sljedeći dan imali i reprizu :lol:
bily (napisa):

heh za doček nove godine baš i nije svaka planina Mr. Green ja sam u originalu mislio da bi baš i mogao skoknuti na neku gdje nema baš šanse da bude puno ljudi (na svim jednostavnim i bliskim pl. domovi budu puni, zato što imaju organizirani doček), ali nakon što je ljosnuo snijeg sam odmah zaboravio na tu ideju zato jer bi jedva došao gore (veeeeliko ako), a kamo li se vratio nazad Mr. Green no offence, ali na bjelolasicu se dovezeš, što mi je nekako odbojno Confused čekam proljeće ... Very Happy

ja sam bio kod frenda. skupilo se nas troje koji nismo imali nikakve druge planove. kupili smo previše hrane i pića (za tjedan dana barem Mr. Green) i uživali u vatrometu sa zgrade od 10 katova (fino ti eksplodira u razini face Smile). domaća atmosfera dakle, samo što nisam bio doma. skoro pa se dogodilo da smo odmah sljedeći dan imali i reprizu Laughing

vili
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

31 = 55 - 24

PostPostano: 18:56 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam bio u Gjuri (2 :) ).

Al mislim da svaki takav doček možeš promatrat iz 2 aspekta: društvo i organizacija.

Meni je bilo odlično jer je društvo bilo super, al što se organizacije tiče, uzevši sve u obzir, li-la..

Na reklamnom letku su nabrojali 30-ak vrsta hrane, od kojih je pola bilo idimi-dođimi salatice i tjestenine, a pečenja je bilo toliko da je nestalo za cijele 3 minute. Dobro, znam, ne dolaziš tamo jesti al ipak, čovjek ogladni. :wink:

A cuga je posebna priča: na šanku smo čekali prvi put preko pola sata(i naravno, izmjenjivali se za to vrijeme), dok nismo malo razradili sistem al opet je otić po cugu bila egzibicija :shock:

A mjuza je bila ko najavljeno: R'n'b prije ponoći (koji mi blagorečeno nije baš najbolje sjeo) i mrtvilo, al poslije ponoći je žario i palio Studio 54 i strani hitovi 80-ih i za to :klapklap: :thumbup:

A najapsurdnija stvar je da nije bilo zajedničkog odbrojavanja!!! :shock: Mjuza nije ni prestala svirat. Sva sreća da smo si iz zezancije napravili vlastito odbrojavanje i zakačili još par ekipa okolo :gg:

Na kraju bih zaključio da sve to ne vrijedi 300 kn usprkos tome što je meni(nama) bilo dobro, zato Lastanov prijedlog za slijedeću godinu: Skupite ekipu i idiete kod nekog doma(vikendica), još nek neko ćopi gitaru i nema tog organiziranog dočeka koji bi konkurirao 8)
Ja sam bio u Gjuri (2 Smile ).

Al mislim da svaki takav doček možeš promatrat iz 2 aspekta: društvo i organizacija.

Meni je bilo odlično jer je društvo bilo super, al što se organizacije tiče, uzevši sve u obzir, li-la..

Na reklamnom letku su nabrojali 30-ak vrsta hrane, od kojih je pola bilo idimi-dođimi salatice i tjestenine, a pečenja je bilo toliko da je nestalo za cijele 3 minute. Dobro, znam, ne dolaziš tamo jesti al ipak, čovjek ogladni. Wink

A cuga je posebna priča: na šanku smo čekali prvi put preko pola sata(i naravno, izmjenjivali se za to vrijeme), dok nismo malo razradili sistem al opet je otić po cugu bila egzibicija Shocked

A mjuza je bila ko najavljeno: R'n'b prije ponoći (koji mi blagorečeno nije baš najbolje sjeo) i mrtvilo, al poslije ponoći je žario i palio Studio 54 i strani hitovi 80-ih i za to Toooooo, majstoreeeee! Thumb up!

A najapsurdnija stvar je da nije bilo zajedničkog odbrojavanja!!! Shocked Mjuza nije ni prestala svirat. Sva sreća da smo si iz zezancije napravili vlastito odbrojavanje i zakačili još par ekipa okolo Mr Green being very Greeen indeed

Na kraju bih zaključio da sve to ne vrijedi 300 kn usprkos tome što je meni(nama) bilo dobro, zato Lastanov prijedlog za slijedeću godinu: Skupite ekipu i idiete kod nekog doma(vikendica), još nek neko ćopi gitaru i nema tog organiziranog dočeka koji bi konkurirao Cool

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 19:01 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vili"]
A najapsurdnija stvar je da nije bilo zajedničkog odbrojavanja!!! :shock: Mjuza nije ni prestala svirat.
[/quote]

kuuul :D sad znam di idem sl. godine :lol: mrzim zajednicko odbrojavanje :blju: :raingreen:
vili (napisa):

A najapsurdnija stvar je da nije bilo zajedničkog odbrojavanja!!! Shocked Mjuza nije ni prestala svirat.

kuuul Very Happy sad znam di idem sl. godine Laughing mrzim zajednicko odbrojavanje Krcko kaze 'blju' - sto vise reci? Mr. Green ima novi kisobran

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 19:06 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vili"]
A najapsurdnija stvar je da nije bilo zajedničkog odbrojavanja!!! :shock: Mjuza nije ni prestala svirat.
[/quote]
E, vidiš nije bilo ni u Bestu i meni je to isto uzfalilo. :-|
vili (napisa):

A najapsurdnija stvar je da nije bilo zajedničkog odbrojavanja!!! Shocked Mjuza nije ni prestala svirat.

E, vidiš nije bilo ni u Bestu i meni je to isto uzfalilo. Neutral

[Vrh]
vili
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

31 = 55 - 24

PostPostano: 22:28 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"][quote="vili"]
[/quote]

kuuul :D sad znam di idem sl. godine :lol: mrzim zajednicko odbrojavanje :blju: :raingreen:[/quote]

Ti nisi normalna! Pa to je najbolja stvar! Svi se raznježe i poljubiš i izgrliš još 100 nepoznatih cura :gg: (dobro, ti grli dečke, al princip je isti(sve su ostalo nijanse 8)))
Ignavia (napisa):
vili (napisa):

kuuul Very Happy sad znam di idem sl. godine Laughing mrzim zajednicko odbrojavanje Krcko kaze 'blju' - sto vise reci? Mr. Green ima novi kisobran

Ti nisi normalna! Pa to je najbolja stvar! Svi se raznježe i poljubiš i izgrliš još 100 nepoznatih cura Mr Green being very Greeen indeed (dobro, ti grli dečke, al princip je isti(sve su ostalo nijanse Cool))

[Vrh]
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 22:41 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vili"]princip je isti(sve su ostalo nijanse 8)))[/quote]
E da mi je znat tko te naučio ove stihove... :wink:
vili (napisa):
princip je isti(sve su ostalo nijanse Cool))

E da mi je znat tko te naučio ove stihove... Wink

[Vrh]
vili
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

31 = 55 - 24

PostPostano: 22:49 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anđelčić"][quote="vili"]princip je isti(sve su ostalo nijanse 8)))[/quote]
E da mi je znat tko te naučio ove stihove... :wink:[/quote]

Kak misliš "tko me naučio"? :? Zašto ih nisam sam mogao čuti?

Edit: Možda si mislila "kod koga sam ih čuo?" :D
Anđelčić (napisa):
vili (napisa):

Kak misliš "tko me naučio"? Confused Zašto ih nisam sam mogao čuti?

Edit: Možda si mislila "kod koga sam ih čuo?" Very Happy

[Vrh]
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 23:07 pon, 2. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vili"][quote="Anđelčić"][quote="vili"]princip je isti(sve su ostalo nijanse 8)))[/quote]
E da mi je znat tko te naučio ove stihove... :wink:[/quote]
Možda si mislila "kod koga sam ih čuo?" :D[/quote]
Da. Pa, nisam puno fulala... :)
vili (napisa):
Anđelčić (napisa):
vili (napisa):

Možda si mislila "kod koga sam ih čuo?" Very Happy

Da. Pa, nisam puno fulala... Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum