Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

SUMA 60000
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:34 pet, 25. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="C'Tebo"]Je, samo kaj se u 90% slučajeva ne želi spojit telnetom na studenta :roll:[/quote]

Poznat problem za koji RC tvrdi da nije (njihov) problem. :( Ja koristim direktno IP adresu i (skoro uvijek) radi kako treba: 161.53.8.14.

[quote="C'Tebo"]Nego, čemu onaj [ quote ][ /quote ] unutar koda??[/quote]

Stisnuh Alt+Q umjesto Alt+C, a - iznimno - nisam radio Preview. Evo, ispravljeno... ;)
C'Tebo (napisa):
Je, samo kaj se u 90% slučajeva ne želi spojit telnetom na studenta Rolling Eyes

Poznat problem za koji RC tvrdi da nije (njihov) problem. Sad Ja koristim direktno IP adresu i (skoro uvijek) radi kako treba: 161.53.8.14.

C'Tebo (napisa):
Nego, čemu onaj [ quote ][ /quote ] unutar koda??

Stisnuh Alt+Q umjesto Alt+C, a - iznimno - nisam radio Preview. Evo, ispravljeno... Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 1:54 pet, 25. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="C'Tebo"]Je, samo kaj se u 90% slučajeva ne želi spojit telnetom na studenta :roll:[/quote]

Poznat problem za koji RC tvrdi da nije (njihov) problem. :( Ja koristim direktno IP adresu i (skoro uvijek) radi kako treba: 161.53.8.14.[/quote]
E, fala na IP-u :)
Nadam se da bu bolje bilo :)
vsego (napisa):
C'Tebo (napisa):
Je, samo kaj se u 90% slučajeva ne želi spojit telnetom na studenta Rolling Eyes

Poznat problem za koji RC tvrdi da nije (njihov) problem. Sad Ja koristim direktno IP adresu i (skoro uvijek) radi kako treba: 161.53.8.14.

E, fala na IP-u Smile
Nadam se da bu bolje bilo Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 23:04 pet, 25. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo mojeg konkretnog pitanja Ivancici.

[quote="Ivančica"]Prije svega, Krcko! Nikakvo kartanje nije bilo medju projektima niti je dobilo pare. To bi trebao znati![/quote]

Priznajem da mi ni sada nisu jasne sve kratice u proracunu...

[quote="Ivančica"]da, bila sam suzdržana dok se nisam raspitala. Kako stvari za sada stoje, tj. koliko sam uspjela saznati, očito sam na strani SUMAe.[/quote]

...no kako si se ti raspitala valjda znas barem o cemu se u pojedinim projektima radi. Molim te da mi to objasnis. Jos jednom, da bude jasnije: ne pitam te za novce nego samo za sadrzaj. Evo mojih nagadjanja da bude lakse odgovoriti...

1. MNK SUMA - za ovo sam mislio da je kartanje, ali kad bolje razmislim valjda je nogomet. Tocno?

2. STRASBOURG 2003 - buduci da je Nikijevo ime kraj toga pretpostavljam da je takodjer nogomet.

3. MATERIJALNI TROŠKOVI-SUMA - ovo mi ne moras objasnjavati; kraj toga je Sinisino ime pa neka on objasni ili se ogradi.

4. ŠK SUMA - ŠK=šahovski klub, mislim. Da?

5. KUP RH 2003 - nije valjda i ovo nogomet?

6. DRUŠTVENI PLESOVI NA PMF-MO - jasno mi je sto su plesovi, ali zanima me odnosi li se to na brucosijadu ili nesto drugo?

Neki fakultetski projekti su mi takodjer misterija...

7. MATKA 2003 - bio sam uvjeren da ima veze s matematikom dok nisam na stranici Zbora PMF-MO procitao da je takodjer nogomet. Ispravi me ako sam u krivu.

8. EN PASSANT 2003 - nemam blage o cemu se radi, molim objasnjenje.

9. SPLIT 2003 - nadam se da ima veze s Trecim hrvatskim matematickim kongresom, a ne s nogometom :wink: Molim objasnjenje.

10. LIMES - ok, to mi je jasno.

11. VODIČ ZA BRUCOŠE - ovo takodjer. Za razliku od nekih forumasa mislim da je odlicna ideja. Proucio sam ovogodisnje materijale i ne cine mi se losim. U svakom slucaju zasluzuje 2500 kn.

Na kraju kljucno pitanje: [b]imamo li mi makar jedan studentski projekt posvecen bas matematici?[/b] LIMES i vodic ne racunam jer su ipak prvenstveno posveceni samom studiju (ne tvrdim da nemaju veze s matematikom).
Evo mojeg konkretnog pitanja Ivancici.

Ivančica (napisa):
Prije svega, Krcko! Nikakvo kartanje nije bilo medju projektima niti je dobilo pare. To bi trebao znati!

Priznajem da mi ni sada nisu jasne sve kratice u proracunu...

Ivančica (napisa):
da, bila sam suzdržana dok se nisam raspitala. Kako stvari za sada stoje, tj. koliko sam uspjela saznati, očito sam na strani SUMAe.

...no kako si se ti raspitala valjda znas barem o cemu se u pojedinim projektima radi. Molim te da mi to objasnis. Jos jednom, da bude jasnije: ne pitam te za novce nego samo za sadrzaj. Evo mojih nagadjanja da bude lakse odgovoriti...

1. MNK SUMA - za ovo sam mislio da je kartanje, ali kad bolje razmislim valjda je nogomet. Tocno?

2. STRASBOURG 2003 - buduci da je Nikijevo ime kraj toga pretpostavljam da je takodjer nogomet.

3. MATERIJALNI TROŠKOVI-SUMA - ovo mi ne moras objasnjavati; kraj toga je Sinisino ime pa neka on objasni ili se ogradi.

4. ŠK SUMA - ŠK=šahovski klub, mislim. Da?

5. KUP RH 2003 - nije valjda i ovo nogomet?

6. DRUŠTVENI PLESOVI NA PMF-MO - jasno mi je sto su plesovi, ali zanima me odnosi li se to na brucosijadu ili nesto drugo?

Neki fakultetski projekti su mi takodjer misterija...

7. MATKA 2003 - bio sam uvjeren da ima veze s matematikom dok nisam na stranici Zbora PMF-MO procitao da je takodjer nogomet. Ispravi me ako sam u krivu.

9. SPLIT 2003 - nadam se da ima veze s Trecim hrvatskim matematickim kongresom, a ne s nogometom Wink Molim objasnjenje.

10. LIMES - ok, to mi je jasno.

11. VODIČ ZA BRUCOŠE - ovo takodjer. Za razliku od nekih forumasa mislim da je odlicna ideja. Proucio sam ovogodisnje materijale i ne cine mi se losim. U svakom slucaju zasluzuje 2500 kn.

Na kraju kljucno pitanje: imamo li mi makar jedan studentski projekt posvecen bas matematici? LIMES i vodic ne racunam jer su ipak prvenstveno posveceni samom studiju (ne tvrdim da nemaju veze s matematikom).

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 2:16 sub, 26. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]8. EN PASSANT 2003 - nemam blage o cemu se radi, molim objasnjenje.[/quote]
En Passant je jedan poseban potez u šahu (u prolazu).
Dakle, ja pretpostavljam da se radi o šahu ;)
krcko (napisa):

En Passant je jedan poseban potez u šahu (u prolazu).
Dakle, ja pretpostavljam da se radi o šahu Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-18 = 43 - 61

PostPostano: 22:22 sub, 26. 4. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo, samo kratko:
Krcko, već sam prije napisala da sad nemam vremena postat nešto tako veliko kao odgovori na sva ta pitanja, pa te molim, kao i druge, da se strpite koji dan... bit će... ali tamo di su pitanja... pogledaj za koji dan.

P.S. - nema kartanja među projektima, a što se tiče društvenih plesova: ne, nije brucošijada... ali o tom po tom :wink:
Evo, samo kratko:
Krcko, već sam prije napisala da sad nemam vremena postat nešto tako veliko kao odgovori na sva ta pitanja, pa te molim, kao i druge, da se strpite koji dan... bit će... ali tamo di su pitanja... pogledaj za koji dan.

P.S. - nema kartanja među projektima, a što se tiče društvenih plesova: ne, nije brucošijada... ali o tom po tom Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 1:50 čet, 1. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]
[/quote]

prema [url=http://www.studentski-zbor-zg.hr/dokumenti/Naputak.rtf] Naputku o provedbi evaluacije zaprimljenih programa [/url] prema kojem je [url=http://www.studentski-zbor-zg.hr/dokumenti/Odluka.rtf] natjecajna komisija [/url] izabrana od SZ-a ocjenjivala projekte, VODIC ZA BRUCOSE je dobio ocjenu VI, sto je [b]najniza moguca ocjena[/b] i namjenjena je (citat): za programe koji ne prelaze prag za finaciranje u 2003. godini.

Vodic za brucose nije losa ideja (zapravo, jako je dobra) al me bas zanima kakav mora biti projekt da za njega poberes najlosiju mogucu ocjenu... :?
krcko (napisa):

prema Naputku o provedbi evaluacije zaprimljenih programa prema kojem je natjecajna komisija izabrana od SZ-a ocjenjivala projekte, VODIC ZA BRUCOSE je dobio ocjenu VI, sto je najniza moguca ocjena i namjenjena je (citat): za programe koji ne prelaze prag za finaciranje u 2003. godini.

Vodic za brucose nije losa ideja (zapravo, jako je dobra) al me bas zanima kakav mora biti projekt da za njega poberes najlosiju mogucu ocjenu... Confused

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 7:51 čet, 1. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Vodic za brucose nije losa ideja (zapravo, jako je dobra) al me bas zanima kakav mora biti projekt da za njega poberes najlosiju mogucu ocjenu... :?[/quote]

Ako te zanima, trazi uvid u prijavu (pogledaj [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=569&start=24]ovo[/url]). Mene zanima odakle informacija o ocjeni natjecajne komisije? Jesu li ocjene takodjer javno objavljene ili si dosao(la) do toga nekim drugim putem?
Anonymous (napisa):
Vodic za brucose nije losa ideja (zapravo, jako je dobra) al me bas zanima kakav mora biti projekt da za njega poberes najlosiju mogucu ocjenu... Confused

Ako te zanima, trazi uvid u prijavu (pogledaj ovo). Mene zanima odakle informacija o ocjeni natjecajne komisije? Jesu li ocjene takodjer javno objavljene ili si dosao(la) do toga nekim drugim putem?

[Vrh]
Gost

PostPostano: 22:50 čet, 1. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="Anonymous"]Vodic za brucose nije losa ideja (zapravo, jako je dobra) al me bas zanima kakav mora biti projekt da za njega poberes najlosiju mogucu ocjenu... :?[/quote]

Ako te zanima, trazi uvid u prijavu (pogledaj [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=569&start=24]ovo[/url]). Mene zanima odakle informacija o ocjeni natjecajne komisije? Jesu li ocjene takodjer javno objavljene ili si dosao(la) do toga nekim drugim putem?[/quote]

Kada su se neke [url=http://www.student.hr/skripte/article.show.asp?evt_id=1060] udruge [/url] sa PMF-a ogradile od Petra Bezjaka, tamo je pisalo: "4. Smatramo da su projekti studenata prirodoslovnih odsjeka nepravedno isključeni iz financiranja iako mnogi zadovoljavaju kriterije iz Naputka o provedbi evaluacije zaprimljenih projekata [b](u prilogu)[/b],..." pa bi to odgovorilo otkud ja znam za ocjene. Isto, posto je ovo poslano ministru, dekanu i rektorici, a i na jednom fakultetskom vijecu su bili studenti sa biologije koji su govorili [b]bas o tome[/b] (za vise pojedinosti o tome treba njih pitat), mislio sam da je to javno...

Ne znam jesu li rezultati evaluacije na netu ili nisu, al ako nisu mogu ih ja stavit cim se dokopam skenera i pronadjem malo slobodnog vremena (meaning next week).
krcko (napisa):
Anonymous (napisa):

Ako te zanima, trazi uvid u prijavu (pogledaj ovo). Mene zanima odakle informacija o ocjeni natjecajne komisije? Jesu li ocjene takodjer javno objavljene ili si dosao(la) do toga nekim drugim putem?

Kada su se neke udruge sa PMF-a ogradile od Petra Bezjaka, tamo je pisalo: "4. Smatramo da su projekti studenata prirodoslovnih odsjeka nepravedno isključeni iz financiranja iako mnogi zadovoljavaju kriterije iz Naputka o provedbi evaluacije zaprimljenih projekata (u prilogu),..." pa bi to odgovorilo otkud ja znam za ocjene. Isto, posto je ovo poslano ministru, dekanu i rektorici, a i na jednom fakultetskom vijecu su bili studenti sa biologije koji su govorili bas o tome (za vise pojedinosti o tome treba njih pitat), mislio sam da je to javno...

Ne znam jesu li rezultati evaluacije na netu ili nisu, al ako nisu mogu ih ja stavit cim se dokopam skenera i pronadjem malo slobodnog vremena (meaning next week).

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 13:09 pet, 2. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Ne znam jesu li rezultati evaluacije na netu ili nisu, al ako nisu mogu ih ja stavit cim se dokopam skenera i pronadjem malo slobodnog vremena (meaning next week).[/quote]

Ja bih to volio vidjeti, ali prije nego sto stavis na web ipak se raspitaj smije li se. Nije bas obicaj javno objavljivati recenzije projekata, udzbenika, clanaka i tome slicno. Obicno je samo krajnja odluka o (ne)odabiru javna. Ako ipak dodje na web molim te objavi URL ovdje. Thnx!
Anonymous (napisa):

Ja bih to volio vidjeti, ali prije nego sto stavis na web ipak se raspitaj smije li se. Nije bas obicaj javno objavljivati recenzije projekata, udzbenika, clanaka i tome slicno. Obicno je samo krajnja odluka o (ne)odabiru javna. Ako ipak dodje na web molim te objavi URL ovdje. Thnx!

[Vrh]
Gost

PostPostano: 14:49 sub, 3. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

SUMA MNK SUMA 8,400.00 kn Fisnik Šabani 5,000.00 kn
SUMA STRASBOURG 2003 19,700.00 kn Fisnik Šabani 12,000.00 kn
SUMA MATERIJALNI TROŠKOVI-SUMA 24,717.70 kn S.Režek 18,000.00 kn
SUMA ŠK SUMA 13,950.00 kn Damir Krizmanić 10,000.00 kn
SUMA KUP RH 2003 20,000.00 kn Maroje Portada 10,000.00 kn
SUMA DRUŠTVENI PLESOVI NA PMF-MO 20,000.00 kn H.Sudar 5,000.00 kn
[b]UKUPNO 106,767.70 kn Siniša Režek 60,000.00 kn[/b]

PMF-MO MATKA 2003 7,700.00 kn Damir Krizmanić 3,000.00 kn
PMF-MO EN PASSANT 2003 11,700.00 kn Petar Sremac 2,000.00 kn
PMF-MO SPLIT 2003 29,000.00 kn Irena Konjević 10,000.00 kn
PMF-MO LIMES 10,251.27 kn Anamari Nakić 5,000.00 kn
PMF-MO VODIČ ZA BRUCOŠE 2,909.07 kn Martina Balgović 2,500.00 kn
[b]UKUPNO 61,560.34 kn 22,500.00 kn[/b]

MITUS ZG 2003 13,000.00 kn Siniša Režek 10,000.00 kn
MITUS HR 2003 16,000.00 kn Siniša Režek 16,000.00 kn
[b]UKUPNO 29,000.00 kn 26,000.00 kn[/b]

[color=red][b]SVUKUPNO 168,328.04 kn 108,500.00 kn[/b][/color]
SUMA MNK SUMA 8,400.00 kn Fisnik Šabani 5,000.00 kn
SUMA STRASBOURG 2003 19,700.00 kn Fisnik Šabani 12,000.00 kn
SUMA MATERIJALNI TROŠKOVI-SUMA 24,717.70 kn S.Režek 18,000.00 kn
SUMA ŠK SUMA 13,950.00 kn Damir Krizmanić 10,000.00 kn
SUMA KUP RH 2003 20,000.00 kn Maroje Portada 10,000.00 kn
SUMA DRUŠTVENI PLESOVI NA PMF-MO 20,000.00 kn H.Sudar 5,000.00 kn
UKUPNO 106,767.70 kn Siniša Režek 60,000.00 kn

PMF-MO MATKA 2003 7,700.00 kn Damir Krizmanić 3,000.00 kn
PMF-MO EN PASSANT 2003 11,700.00 kn Petar Sremac 2,000.00 kn
PMF-MO SPLIT 2003 29,000.00 kn Irena Konjević 10,000.00 kn
PMF-MO VODIČ ZA BRUCOŠE 2,909.07 kn Martina Balgović 2,500.00 kn
UKUPNO 61,560.34 kn 22,500.00 kn

MITUS ZG 2003 13,000.00 kn Siniša Režek 10,000.00 kn
MITUS HR 2003 16,000.00 kn Siniša Režek 16,000.00 kn
UKUPNO 29,000.00 kn 26,000.00 kn

SVUKUPNO 168,328.04 kn 108,500.00 kn

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 19:22 sub, 3. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Koja je svrha ponavljati ovo? To je vec bilo na pocetku topica.
Koja je svrha ponavljati ovo? To je vec bilo na pocetku topica.

[Vrh]
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 11:13 ned, 4. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pozdrav!

[quote]PMF-MO LIMES 10,251.27 kn Anamari Nakić 5,000.00 kn [/quote]

Ja sam skroz zgrozena ovim navodom!!!!! Ne znam od kud ovo.
Ako je to istina, projekt je kandidiran pod mojim imenom bez pitanja, a ako nije istina, mislim, molim vas da provjeravate svoje podatke.
Ja nisam nista kandidirala. Molim onoga tko je stavio ovaj post da mi objasni od kud mu taj podatak tako da bih mogla uputiti svoje prigovore na prava vrata.
Limesom se trenutno bavi Ilinka Pavlovic pa sve prijedloge mozete davati njoj.

Anamari Nakic
Pozdrav!

Citat:

Ako je to istina, projekt je kandidiran pod mojim imenom bez pitanja, a ako nije istina, mislim, molim vas da provjeravate svoje podatke.
Ja nisam nista kandidirala. Molim onoga tko je stavio ovaj post da mi objasni od kud mu taj podatak tako da bih mogla uputiti svoje prigovore na prava vrata.

Anamari Nakic

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 11:46 ned, 4. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"][quote]PMF-MO LIMES 10,251.27 kn Anamari Nakić 5,000.00 kn [/quote]

Ja sam skroz zgrozena ovim navodom!!!!! Ne znam od kud ovo.[/quote]

Podaci su preuzeti iz Excel tablice s proracunom objavljenoj na stranicama SZ Sveucilista ([url=http://www.studentski-zbor-zg.hr/dokumenti/Usvojeni%20proracun-2003.xls]ovdje[/url]). Imena su u skrivenom stupcu, treba selektirati sve i kliknuti Unhide.

Nitko od ljudi cija su imena u tablici nije do sada javno objasnio kakva je tocno njihova veza s projektima i zasto su se nasli u tablici. U privatnom kontaktu dobio sam potvrdu da za jedan od projekata SUME ime odgovara osobi koja ga je prijavila.
anamari (napisa):
Citat:

Podaci su preuzeti iz Excel tablice s proracunom objavljenoj na stranicama SZ Sveucilista (ovdje). Imena su u skrivenom stupcu, treba selektirati sve i kliknuti Unhide.

Nitko od ljudi cija su imena u tablici nije do sada javno objasnio kakva je tocno njihova veza s projektima i zasto su se nasli u tablici. U privatnom kontaktu dobio sam potvrdu da za jedan od projekata SUME ime odgovara osobi koja ga je prijavila.

[Vrh]
Nicolas
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 11:46 ned, 4. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"]Ja nisam nista kandidirala. Molim onoga tko je stavio ovaj post da mi objasni od kud mu taj podatak tako da bih mogla uputiti svoje prigovore na prava vrata.
[/quote]

Sad sam tek vidio da me krcko preduhitrio pa sam izbrisao dio gdje objašnjavam otkud to.

Ono što nije spomenuto je da im se potkrala greška pa su imena pomaknuta za dva retka prema dolje i kada se to ispravi stvari ispadaju onako kako je quotano prije.

Znači prava adresa za zgroženi prigovor bi bilo Predsjedništvo SZ-a budući da je ono izradilo taj proračun, a Skupština ga je samo prihvatila.
:twisted:

Pozdrav
anamari (napisa):

Sad sam tek vidio da me krcko preduhitrio pa sam izbrisao dio gdje objašnjavam otkud to.

Ono što nije spomenuto je da im se potkrala greška pa su imena pomaknuta za dva retka prema dolje i kada se to ispravi stvari ispadaju onako kako je quotano prije.

Znači prava adresa za zgroženi prigovor bi bilo Predsjedništvo SZ-a budući da je ono izradilo taj proračun, a Skupština ga je samo prihvatila.
Twisted Evil

Pozdrav

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 12:30 ned, 4. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nicolas"]Znači prava adresa za zgroženi prigovor bi bilo Predsjedništvo SZ-a budući da je ono izradilo taj proračun, a Skupština ga je samo prihvatila.[/quote]

SAMO PRIHVATILA!? :!: :?: TO JE [b]SAMO[/b]!? :!: :?:
Pa kak ste ga mogli prihvatiti, ako vam toliko smeta :?: :?: :?: :?: :?:
Nicolas (napisa):

SAMO PRIHVATILA!? Exclamation Question TO JE SAMO!? Exclamation Question
Pa kak ste ga mogli prihvatiti, ako vam toliko smeta Question Question Question Question Question

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 12:43 ned, 4. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pozdrav!
Vezanje moga imena uz projekte me neugodno iznenadilo. Do sada sam se drzala podalje od bilo kakve rasprave o tome jer stvarno nemam previse za rec na tu temu.
Napomenula bih da nikakav projekt ja nisam prijavila. Niti sam ikome dopustila da ga se prijavi u moje ime. Planiram saznati sto se dogodilo i maknuti svoje ime s te prijave.
Ako itko od vas zna sa kime tocno trebam kontaktirati da bih ponistila prijavu, kad vec ispada da je moja, molim vas da m kazete. Krivce cu vec sama pronaci.

Anamari
Pozdrav!
Vezanje moga imena uz projekte me neugodno iznenadilo. Do sada sam se drzala podalje od bilo kakve rasprave o tome jer stvarno nemam previse za rec na tu temu.
Napomenula bih da nikakav projekt ja nisam prijavila. Niti sam ikome dopustila da ga se prijavi u moje ime. Planiram saznati sto se dogodilo i maknuti svoje ime s te prijave.
Ako itko od vas zna sa kime tocno trebam kontaktirati da bih ponistila prijavu, kad vec ispada da je moja, molim vas da m kazete. Krivce cu vec sama pronaci.

Anamari

[Vrh]
Nicolas
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:50 ned, 4. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]SAMO PRIHVATILA!? TO JE SAMO!?
Pa kak ste ga mogli prihvatiti, ako vam toliko smeta [/quote]

:D :D :D

Ok, priznajem, tu sam se malo pogrešno izrazio. Pod [b]"samo prihvatila"[/b] sam mislio da uopće nije sudjelovala u njegovom kreiranju, bez ikakvog opravdavanja dizanja ruku za jedan takav proračun. Naravno da smatram da oni isto snose punu odgovornost za sve što su (ne)poduzeli u cijeloj priči. Taj samo je isključivo značio da oni nisu (a trebali su) aktivno sudjelovali u izradi tog dokumenta, pa tako nisu niti napisali imena i iznose koji tamo pišu, a to je bilo anamarijino pitanje...

BTW. cijelo vrijeme govorim [i]oni[/i] jer ja nisam tamo bio niti imam ikakvu funkciju u SZu...
steelworker (napisa):
SAMO PRIHVATILA!? TO JE SAMO!?
Pa kak ste ga mogli prihvatiti, ako vam toliko smeta

Very Happy Very Happy Very Happy

Ok, priznajem, tu sam se malo pogrešno izrazio. Pod "samo prihvatila" sam mislio da uopće nije sudjelovala u njegovom kreiranju, bez ikakvog opravdavanja dizanja ruku za jedan takav proračun. Naravno da smatram da oni isto snose punu odgovornost za sve što su (ne)poduzeli u cijeloj priči. Taj samo je isključivo značio da oni nisu (a trebali su) aktivno sudjelovali u izradi tog dokumenta, pa tako nisu niti napisali imena i iznose koji tamo pišu, a to je bilo anamarijino pitanje...

BTW. cijelo vrijeme govorim oni jer ja nisam tamo bio niti imam ikakvu funkciju u SZu...

[Vrh]
Gost

PostPostano: 1:47 uto, 6. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]
Napomenula bih da nikakav projekt [b]ja nisam prijavila. Niti sam ikome dopustila da ga se prijavi u moje ime.[/b] Planiram saznati sto se dogodilo i maknuti svoje ime s te prijave.
Anamari[/quote]

[quote]
Quote:

Ako je to istina, [b]projekt je kandidiran pod mojim imenom bez pitanja[/b], a ako nije istina, mislim, molim vas da provjeravate svoje podatke.
[b]Ja nisam nista kandidirala.[/b] Molim onoga tko je stavio ovaj post da mi objasni od kud mu taj podatak tako da bih mogla uputiti svoje prigovore na prava vrata.
Anamari Nakic[/quote]

[color=red]Jesi li se raspitala o ovom? Jel nam možeš reći nešto više o tome kako se tvoje ime našlo na prijavi programa? Si našla krivce?[/color]
Citat:

Anamari

Citat:

Quote:

Anamari Nakic

Jesi li se raspitala o ovom? Jel nam možeš reći nešto više o tome kako se tvoje ime našlo na prijavi programa? Si našla krivce?

[Vrh]
Svarog
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 9:48 sri, 7. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel' to sve nas predsjednik Bezjak zaje... kad kaze da niti jedan projekt sa ocjenom VI nije dobio pare? Ili mozda misli da je opet prvi april pa se salio.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Jer [URL=http://wave.prohosting.com/~stuzbor/Usvojeni_proracun_2003_evaluacija_too.html] ovdje [/url] vidim drugacije. Isto tako sad bih zamolio Ivancicu da prokomentira, na temelju vidjenih ocjena, nacin dodjele novaca.

A isto tako, vidim da najzanimljiviji projekti tipa restrukturiranje poslovanja SZ-a i njegova draga debatna liga nisu uopce ocijenjeni. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Jel' to sve nas predsjednik Bezjak zaje... kad kaze da niti jedan projekt sa ocjenom VI nije dobio pare? Ili mozda misli da je opet prvi april pa se salio.
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Jer ovdje vidim drugacije. Isto tako sad bih zamolio Ivancicu da prokomentira, na temelju vidjenih ocjena, nacin dodjele novaca.

A isto tako, vidim da najzanimljiviji projekti tipa restrukturiranje poslovanja SZ-a i njegova draga debatna liga nisu uopce ocijenjeni. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:06 sri, 7. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako su podaci tocni, ocjene studentskih projekata PMF-MO bile bi...

Fakultetski:

[code:1]MATKA 2003 III
EN PASSANT 2003 IV
SPLIT 2003 IV
LIMES II
VODIČ ZA BRUCOŠE VI[/code:1]

SUMINI:

[code:1]MNK SUMA 0
STRASBOURG 2003 III
MATERIJALNI TROŠKOVI (bez ocjene)
ŠK SUMA 0
KUP RH 2003 IV
DRUŠTVENI PLESOVI IV[/code:1]

Po ovome ispada da imamo jednu VI-ticu, dva projekta s ocjenom O i jedan bez ocjene koji su ipak dobili pare. Pls podsjetite me gdje je precizno objasnjeno sto znace ocjene. Znam da ima negdje na forumu ali ovaj cas ne mogu naci. Kako je moguce da neki projekti nemaju ocjene i sto znaci nula?

Bioloski projekt koji sam naveo kao primjer, FITOPLAZME, ima bolju ocjenu od svih nasih projekata, a dobio je 0 kn (pod pretpostavkom da je II+ bolje od II, inace ga tuce samo Limes).

Jos jednom pozivam ljude koji su prijavljivali projekte da prokomentiraju, ako misle da je potrebno. Takodjer molim sve koji imaju bilo kakve dodatne informacije ili znaju da nesto od ovog nije tocno neka napisu.
Ako su podaci tocni, ocjene studentskih projekata PMF-MO bile bi...

Fakultetski:

Kod:
MATKA 2003       III
EN PASSANT 2003  IV
SPLIT 2003       IV
LIMES            II
VODIČ ZA BRUCOŠE VI

SUMINI:

Kod:
MNK SUMA             0
STRASBOURG 2003      III
MATERIJALNI TROŠKOVI (bez ocjene)
ŠK SUMA              0
KUP RH 2003          IV
DRUŠTVENI PLESOVI    IV

Po ovome ispada da imamo jednu VI-ticu, dva projekta s ocjenom O i jedan bez ocjene koji su ipak dobili pare. Pls podsjetite me gdje je precizno objasnjeno sto znace ocjene. Znam da ima negdje na forumu ali ovaj cas ne mogu naci. Kako je moguce da neki projekti nemaju ocjene i sto znaci nula?

Bioloski projekt koji sam naveo kao primjer, FITOPLAZME, ima bolju ocjenu od svih nasih projekata, a dobio je 0 kn (pod pretpostavkom da je II+ bolje od II, inace ga tuce samo Limes).

Jos jednom pozivam ljude koji su prijavljivali projekte da prokomentiraju, ako misle da je potrebno. Takodjer molim sve koji imaju bilo kakve dodatne informacije ili znaju da nesto od ovog nije tocno neka napisu.

Zadnja promjena: krcko; 20:58 sri, 7. 5. 2003; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Sljedeće
Stranica 4 / 11.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum