Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:49 pet, 9. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vani"]Čini mi se da je prof. Antonić na predavanju rekao da u popravni kolokvij ulazi i onaj dio gradiva koji nismo stigli obradit prije kolokvija, a dovršili smo ga u ponedjeljak. Dakle i direktna suma... Sve do novog, 3. dijela Matrice i determinante.[/quote]
[quote="nenad"]Dakle, rekao sam da bi moglo ući i ono gradivo koje je rađeno neposredno prije kolokvija (pa se nije stiglo uvježbati), kao i onih 20 min u ponedjeljak NAKON kolokvija (ostatak sata nisam ni držao, jer je većina slušača bila odsutna, pa nisam vidio previše smisla u tome) Crying or Very sad
Ništa nakon toga neće doći. Naravno, točne upute ćete dobiti sljedeći tjedan.[/quote]
puno hvala
vani (napisa): | Čini mi se da je prof. Antonić na predavanju rekao da u popravni kolokvij ulazi i onaj dio gradiva koji nismo stigli obradit prije kolokvija, a dovršili smo ga u ponedjeljak. Dakle i direktna suma... Sve do novog, 3. dijela Matrice i determinante. |
nenad (napisa): | Dakle, rekao sam da bi moglo ući i ono gradivo koje je rađeno neposredno prije kolokvija (pa se nije stiglo uvježbati), kao i onih 20 min u ponedjeljak NAKON kolokvija (ostatak sata nisam ni držao, jer je većina slušača bila odsutna, pa nisam vidio previše smisla u tome) Crying or Very sad
Ništa nakon toga neće doći. Naravno, točne upute ćete dobiti sljedeći tjedan. |
puno hvala
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Lucy Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
MystiC Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:46 sub, 17. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="sorrow"]koliko je ljudi iz prve grupe prošlo???
od koliko???
ps. jeli nam to nešto govori o programu koji naša grupa koristi.... :evil:[/quote]
ah gledaj, ja sam iz prve grupe. i iz razgovora s ljudima iz druge grupe, shvatila sam da vi imate jacu analizu, slabiju linearnu, a mi obrnuto. s obzirom da nemamo rupa u predavanju pa da mozemo odlaziti na vjezbe kod drugih asistenata, ne preostaje nam nista drugo nego ici na sve zive demonstrature. mi iz analize, vi iz linearne ;)
sorrow (napisa): | koliko je ljudi iz prve grupe prošlo???
od koliko???
ps. jeli nam to nešto govori o programu koji naša grupa koristi....  |
ah gledaj, ja sam iz prve grupe. i iz razgovora s ljudima iz druge grupe, shvatila sam da vi imate jacu analizu, slabiju linearnu, a mi obrnuto. s obzirom da nemamo rupa u predavanju pa da mozemo odlaziti na vjezbe kod drugih asistenata, ne preostaje nam nista drugo nego ici na sve zive demonstrature. mi iz analize, vi iz linearne
|
|
[Vrh] |
|
vani Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:27 sub, 17. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="MystiC"]
ah gledaj, ja sam iz prve grupe. i iz razgovora s ljudima iz druge grupe, shvatila sam da vi imate jacu analizu, slabiju linearnu, a mi obrnuto. s obzirom da nemamo rupa u predavanju pa da mozemo odlaziti na vjezbe kod drugih asistenata, ne preostaje nam nista drugo nego ici na sve zive demonstrature. mi iz analize, vi iz linearne ;)[/quote]
Cimer mi je iz prve grupe, ne bih baš rekao da vi imate nešto jače, a mi slabije...
Radi se samo o nekim dijelovima gradiva koje ste vi radili, a mi ne. Međutim ni to nije moglo pretjerano utjecati jer su kolokviji bili podjednako sastavljeni. Mislim da je jedina razlika bila u 3. zadatku, sitna i nebitna...
Uostalom, mislim da je profesor naveo broj ljudi iz naše grupe koji su među 8 najboljih, a to je čini mi se 6, tako da...
MystiC (napisa): |
ah gledaj, ja sam iz prve grupe. i iz razgovora s ljudima iz druge grupe, shvatila sam da vi imate jacu analizu, slabiju linearnu, a mi obrnuto. s obzirom da nemamo rupa u predavanju pa da mozemo odlaziti na vjezbe kod drugih asistenata, ne preostaje nam nista drugo nego ici na sve zive demonstrature. mi iz analize, vi iz linearne  |
Cimer mi je iz prve grupe, ne bih baš rekao da vi imate nešto jače, a mi slabije...
Radi se samo o nekim dijelovima gradiva koje ste vi radili, a mi ne. Međutim ni to nije moglo pretjerano utjecati jer su kolokviji bili podjednako sastavljeni. Mislim da je jedina razlika bila u 3. zadatku, sitna i nebitna...
Uostalom, mislim da je profesor naveo broj ljudi iz naše grupe koji su među 8 najboljih, a to je čini mi se 6, tako da...
|
|
[Vrh] |
|
goscja Gost
|
Postano: 16:02 sub, 17. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="MystiC"][quote="sorrow"]koliko je ljudi iz prve grupe prošlo???
od koliko???
ps. jeli nam to nešto govori o programu koji naša grupa koristi.... :evil:[/quote]
ah gledaj, ja sam iz prve grupe. i iz razgovora s ljudima iz druge grupe, shvatila sam da vi imate jacu analizu, slabiju linearnu, a mi obrnuto. s obzirom da nemamo rupa u predavanju pa da mozemo odlaziti na vjezbe kod drugih asistenata, ne preostaje nam nista drugo nego ici na sve zive demonstrature. mi iz analize, vi iz linearne ;)[/quote]
mozeš mi to molim te malo objasniti, ne razumijem, kod oba profesora analiza se radi po istom programu? :?:
MystiC (napisa): | sorrow (napisa): | koliko je ljudi iz prve grupe prošlo???
od koliko???
ps. jeli nam to nešto govori o programu koji naša grupa koristi....  |
ah gledaj, ja sam iz prve grupe. i iz razgovora s ljudima iz druge grupe, shvatila sam da vi imate jacu analizu, slabiju linearnu, a mi obrnuto. s obzirom da nemamo rupa u predavanju pa da mozemo odlaziti na vjezbe kod drugih asistenata, ne preostaje nam nista drugo nego ici na sve zive demonstrature. mi iz analize, vi iz linearne  |
mozeš mi to molim te malo objasniti, ne razumijem, kod oba profesora analiza se radi po istom programu?
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
nenad Moderator

|
|
[Vrh] |
|
Drake Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
MystiC Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goscja Gost
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
MystiC Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:15 ned, 18. 12. 2005 Naslov: |
|
|
Opcenito mi nije jasno zasto toliko malo ljudi dolazi na demonstrature. To moze znaciti samo dvije stvari - ili je sve kristalno jasno, ili se uopce ne uci; jer, ako se uopce ne pogleda, jasno da nema ni pitanja ni nejasnoca :roll:
Meni je jako cudno da nakon sto je pola ljudi palo kolokvij iz linearne, tjedan dana prije popravnog kolokvija nitko ne dode na demonstrature. Tu ocito nesto ne stima :shock:
Naravno poslije ce se naci 1000 razloga zasto ljudi koji su pali nisu krivi, nego je kriv tezak kolokvij, asistenti, blablabla :?
Opcenito mi nije jasno zasto toliko malo ljudi dolazi na demonstrature. To moze znaciti samo dvije stvari - ili je sve kristalno jasno, ili se uopce ne uci; jer, ako se uopce ne pogleda, jasno da nema ni pitanja ni nejasnoca
Meni je jako cudno da nakon sto je pola ljudi palo kolokvij iz linearne, tjedan dana prije popravnog kolokvija nitko ne dode na demonstrature. Tu ocito nesto ne stima
Naravno poslije ce se naci 1000 razloga zasto ljudi koji su pali nisu krivi, nego je kriv tezak kolokvij, asistenti, blablabla
_________________ Bri
|
|
[Vrh] |
|
MB Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
nenad Moderator

|
Postano: 17:18 pon, 9. 1. 2006 Naslov: |
|
|
Za drugi kolokvij se podrazumijeva svo gradivo obrađeno do tada.
Dakle, i vektorski prostor, i potprostor, i baza, i ...
Naravno, naglasak je na posljednjem gradivu. Ali ako bude i nešto otprije, nemojte se iznenaditi.
Unaprijed, u LA2 se podrazumijeva svo gradivo LA1. Čuvajte bilješke (i znanje :)
- Nenad Antonić
Za drugi kolokvij se podrazumijeva svo gradivo obrađeno do tada.
Dakle, i vektorski prostor, i potprostor, i baza, i ...
Naravno, naglasak je na posljednjem gradivu. Ali ako bude i nešto otprije, nemojte se iznenaditi.
Unaprijed, u LA2 se podrazumijeva svo gradivo LA1. Čuvajte bilješke (i znanje
- Nenad Antonić
|
|
[Vrh] |
|
|