Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

kolokvij
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
26 = 100 - 74

PostPostano: 16:49 pet, 9. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vani"]Čini mi se da je prof. Antonić na predavanju rekao da u popravni kolokvij ulazi i onaj dio gradiva koji nismo stigli obradit prije kolokvija, a dovršili smo ga u ponedjeljak. Dakle i direktna suma... Sve do novog, 3. dijela Matrice i determinante.[/quote]

[quote="nenad"]Dakle, rekao sam da bi moglo ući i ono gradivo koje je rađeno neposredno prije kolokvija (pa se nije stiglo uvježbati), kao i onih 20 min u ponedjeljak NAKON kolokvija (ostatak sata nisam ni držao, jer je većina slušača bila odsutna, pa nisam vidio previše smisla u tome) Crying or Very sad

Ništa nakon toga neće doći. Naravno, točne upute ćete dobiti sljedeći tjedan.[/quote]

puno hvala
vani (napisa):
Čini mi se da je prof. Antonić na predavanju rekao da u popravni kolokvij ulazi i onaj dio gradiva koji nismo stigli obradit prije kolokvija, a dovršili smo ga u ponedjeljak. Dakle i direktna suma... Sve do novog, 3. dijela Matrice i determinante.

nenad (napisa):
Dakle, rekao sam da bi moglo ući i ono gradivo koje je rađeno neposredno prije kolokvija (pa se nije stiglo uvježbati), kao i onih 20 min u ponedjeljak NAKON kolokvija (ostatak sata nisam ni držao, jer je većina slušača bila odsutna, pa nisam vidio previše smisla u tome) Crying or Very sad

Ništa nakon toga neće doći. Naravno, točne upute ćete dobiti sljedeći tjedan.

puno hvala

Gost

PostPostano: 21:05 pet, 9. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Molim vas objavite rješenja zadataka! Da li bi se to moglo očekivati da znamo da li se imamo na temelju čega žaliti?
Molim vas objavite rješenja zadataka! Da li bi se to moglo očekivati da znamo da li se imamo na temelju čega žaliti?

[Vrh]
Lucy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-1 = 0 - 1

PostPostano: 22:39 pet, 9. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

zna li se kada je popravni kolokvij? :bananared:
zna li se kada je popravni kolokvij? Crvena banana

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 22:51 pet, 9. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

19.12. tj sljedeći ponedeljak (ak sam možda fulala datum)
19.12. tj sljedeći ponedeljak (ak sam možda fulala datum)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 14:09 pon, 12. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisi, nisi, sve je ok.
Nisi, nisi, sve je ok.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
MystiC
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 20 - 8

PostPostano: 13:46 sub, 17. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]koliko je ljudi iz prve grupe prošlo???

od koliko???

ps. jeli nam to nešto govori o programu koji naša grupa koristi.... :evil:[/quote]

ah gledaj, ja sam iz prve grupe. i iz razgovora s ljudima iz druge grupe, shvatila sam da vi imate jacu analizu, slabiju linearnu, a mi obrnuto. s obzirom da nemamo rupa u predavanju pa da mozemo odlaziti na vjezbe kod drugih asistenata, ne preostaje nam nista drugo nego ici na sve zive demonstrature. mi iz analize, vi iz linearne ;)
sorrow (napisa):
koliko je ljudi iz prve grupe prošlo???

od koliko???

ps. jeli nam to nešto govori o programu koji naša grupa koristi.... Evil or Very Mad

ah gledaj, ja sam iz prve grupe. i iz razgovora s ljudima iz druge grupe, shvatila sam da vi imate jacu analizu, slabiju linearnu, a mi obrnuto. s obzirom da nemamo rupa u predavanju pa da mozemo odlaziti na vjezbe kod drugih asistenata, ne preostaje nam nista drugo nego ici na sve zive demonstrature. mi iz analize, vi iz linearne Wink

[Vrh]
vani
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 14:27 sub, 17. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="MystiC"]
ah gledaj, ja sam iz prve grupe. i iz razgovora s ljudima iz druge grupe, shvatila sam da vi imate jacu analizu, slabiju linearnu, a mi obrnuto. s obzirom da nemamo rupa u predavanju pa da mozemo odlaziti na vjezbe kod drugih asistenata, ne preostaje nam nista drugo nego ici na sve zive demonstrature. mi iz analize, vi iz linearne ;)[/quote]

Cimer mi je iz prve grupe, ne bih baš rekao da vi imate nešto jače, a mi slabije...
Radi se samo o nekim dijelovima gradiva koje ste vi radili, a mi ne. Međutim ni to nije moglo pretjerano utjecati jer su kolokviji bili podjednako sastavljeni. Mislim da je jedina razlika bila u 3. zadatku, sitna i nebitna...

Uostalom, mislim da je profesor naveo broj ljudi iz naše grupe koji su među 8 najboljih, a to je čini mi se 6, tako da...
MystiC (napisa):

ah gledaj, ja sam iz prve grupe. i iz razgovora s ljudima iz druge grupe, shvatila sam da vi imate jacu analizu, slabiju linearnu, a mi obrnuto. s obzirom da nemamo rupa u predavanju pa da mozemo odlaziti na vjezbe kod drugih asistenata, ne preostaje nam nista drugo nego ici na sve zive demonstrature. mi iz analize, vi iz linearne Wink

Cimer mi je iz prve grupe, ne bih baš rekao da vi imate nešto jače, a mi slabije...
Radi se samo o nekim dijelovima gradiva koje ste vi radili, a mi ne. Međutim ni to nije moglo pretjerano utjecati jer su kolokviji bili podjednako sastavljeni. Mislim da je jedina razlika bila u 3. zadatku, sitna i nebitna...

Uostalom, mislim da je profesor naveo broj ljudi iz naše grupe koji su među 8 najboljih, a to je čini mi se 6, tako da...

[Vrh]
goscja
Gost

PostPostano: 16:02 sub, 17. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="MystiC"][quote="sorrow"]koliko je ljudi iz prve grupe prošlo???

od koliko???

ps. jeli nam to nešto govori o programu koji naša grupa koristi.... :evil:[/quote]

ah gledaj, ja sam iz prve grupe. i iz razgovora s ljudima iz druge grupe, shvatila sam da vi imate jacu analizu, slabiju linearnu, a mi obrnuto. s obzirom da nemamo rupa u predavanju pa da mozemo odlaziti na vjezbe kod drugih asistenata, ne preostaje nam nista drugo nego ici na sve zive demonstrature. mi iz analize, vi iz linearne ;)[/quote]

mozeš mi to molim te malo objasniti, ne razumijem, kod oba profesora analiza se radi po istom programu? :?:
MystiC (napisa):
sorrow (napisa):
koliko je ljudi iz prve grupe prošlo???

od koliko???

ps. jeli nam to nešto govori o programu koji naša grupa koristi.... Evil or Very Mad

mozeš mi to molim te malo objasniti, ne razumijem, kod oba profesora analiza se radi po istom programu? Question

[Vrh]
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
95 = 158 - 63

PostPostano: 17:12 sub, 17. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

cini mi se da je razlog tome sto je grupa l-z (prema statistikama) losije napisala taj da su nama vektorski prostori "svjeziji" tj. nije nam bas sve sjelo kako treba.... obzirom da su je na kolokviju omjer zadataka bio 4:2 za vekt. prostore rezultat je ok.

na sljedecem kolokviju mi cemo rasturiti :D daj Boze 8)
cini mi se da je razlog tome sto je grupa l-z (prema statistikama) losije napisala taj da su nama vektorski prostori "svjeziji" tj. nije nam bas sve sjelo kako treba.... obzirom da su je na kolokviju omjer zadataka bio 4:2 za vekt. prostore rezultat je ok.

na sljedecem kolokviju mi cemo rasturiti Very Happy daj Boze Cool

[Vrh]
nenad
Moderator
Moderator

92 = 106 - 14

PostPostano: 17:51 sub, 17. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Popravni kolokvij je u ponedjeljak, 19.12. u 18 sati.
Prostorije su 001, 002 i 006.

Raspored PO DVORANAMA bit će objavljen nešto ranije u ponedjeljak
(sve su u prizemlju, i ne bi trebalo biti pretjerane zbrke ...).

- Nenad Antonić
Popravni kolokvij je u ponedjeljak, 19.12. u 18 sati.
Prostorije su 001, 002 i 006.

Raspored PO DVORANAMA bit će objavljen nešto ranije u ponedjeljak
(sve su u prizemlju, i ne bi trebalo biti pretjerane zbrke ...).

- Nenad Antonić

[Vrh]
Drake
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 20:05 sub, 17. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Koliko ce se dugo pisati , oce li biti slican prvom kolokviju ili kao u em i uur samo osnovno gradivo i oce li imati obavezan dio ?
Koliko ce se dugo pisati , oce li biti slican prvom kolokviju ili kao u em i uur samo osnovno gradivo i oce li imati obavezan dio ?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
MystiC
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 20 - 8

PostPostano: 20:51 sub, 17. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goscja"]
mozeš mi to molim te malo objasniti, ne razumijem, kod oba profesora analiza se radi po istom programu? :?:[/quote]

da, ali su drukciji asistenti i drukcije objasnjavaju.
goscja (napisa):

mozeš mi to molim te malo objasniti, ne razumijem, kod oba profesora analiza se radi po istom programu? Question

[Vrh]
goscja
Gost

PostPostano: 22:47 sub, 17. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="MystiC]
da, ali su drukciji asistenti i drukcije objasnjavaju.[/quote]

opet mi nije jasno što hoćeš reći. Da li možeš navesti prar par primjera što je to bolje kod druge grupe u analizi i po čemu je linearna bolja u vašoj gupi? stvarno mi nije jasno što je to "drukčije" :?:
[quote="MystiC]

opet mi nije jasno što hoćeš reći. Da li možeš navesti prar par primjera što je to bolje kod druge grupe u analizi i po čemu je linearna bolja u vašoj gupi? stvarno mi nije jasno što je to "drukčije" Question

[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 22:53 sub, 17. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne radimo po istom programu neke stvari... 8) nije to vise ni vazno toliko, u pon je kolokvi popravni i tada ce se sve razbistrit... :wink:
ne radimo po istom programu neke stvari... Cool nije to vise ni vazno toliko, u pon je kolokvi popravni i tada ce se sve razbistrit... Wink

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
MystiC
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 20 - 8

PostPostano: 10:54 ned, 18. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goscja"][quote="MystiC"]

opet mi nije jasno što hoćeš reći. Da li možeš navesti prar par primjera što je to bolje kod druge grupe u analizi i po čemu je linearna bolja u vašoj gupi? stvarno mi nije jasno što je to "drukčije" :?:[/quote]

sta ti nije jasno u tome da neki asistent objasnjava bolje od drugog???
tek nakon demonstratura iz MatAn i onih dodatnih vjezbi sam u biti skuzila koliko nisam imala pojma o nekim stvarima. i tek onda sam skuzila da taj kolokvij nije bio [u]toliko[/u] strasan.
i sad sam skuzila da cu ic na sve demonstrature prije iducih kolokvija
goscja (napisa):
MystiC (napisa):

opet mi nije jasno što hoćeš reći. Da li možeš navesti prar par primjera što je to bolje kod druge grupe u analizi i po čemu je linearna bolja u vašoj gupi? stvarno mi nije jasno što je to "drukčije" Question

sta ti nije jasno u tome da neki asistent objasnjava bolje od drugog???
tek nakon demonstratura iz MatAn i onih dodatnih vjezbi sam u biti skuzila koliko nisam imala pojma o nekim stvarima. i tek onda sam skuzila da taj kolokvij nije bio toliko strasan.
i sad sam skuzila da cu ic na sve demonstrature prije iducih kolokvija

[Vrh]
Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 14:15 ned, 18. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Opcenito mi nije jasno zasto toliko malo ljudi dolazi na demonstrature. To moze znaciti samo dvije stvari - ili je sve kristalno jasno, ili se uopce ne uci; jer, ako se uopce ne pogleda, jasno da nema ni pitanja ni nejasnoca :roll:
Meni je jako cudno da nakon sto je pola ljudi palo kolokvij iz linearne, tjedan dana prije popravnog kolokvija nitko ne dode na demonstrature. Tu ocito nesto ne stima :shock:

Naravno poslije ce se naci 1000 razloga zasto ljudi koji su pali nisu krivi, nego je kriv tezak kolokvij, asistenti, blablabla :?
Opcenito mi nije jasno zasto toliko malo ljudi dolazi na demonstrature. To moze znaciti samo dvije stvari - ili je sve kristalno jasno, ili se uopce ne uci; jer, ako se uopce ne pogleda, jasno da nema ni pitanja ni nejasnoca Rolling Eyes
Meni je jako cudno da nakon sto je pola ljudi palo kolokvij iz linearne, tjedan dana prije popravnog kolokvija nitko ne dode na demonstrature. Tu ocito nesto ne stima Shocked

Naravno poslije ce se naci 1000 razloga zasto ljudi koji su pali nisu krivi, nego je kriv tezak kolokvij, asistenti, blablabla Confused

MB
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

62 = 80 - 18

PostPostano: 16:55 ned, 18. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel bi te razveselilo da ja dodjem? ;)
jel bi te razveselilo da ja dodjem? Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 18:44 ned, 18. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="MB"]jel bi te razveselilo da ja dodjem? ;)[/quote]

mene bi (da dodjes kod Grge), a javim ti se da se dogovorimo oko toga kaj ces pitat... :twisted: :lol:
MB (napisa):
jel bi te razveselilo da ja dodjem? Wink

mene bi (da dodjes kod Grge), a javim ti se da se dogovorimo oko toga kaj ces pitat... Twisted Evil Laughing

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 16:21 pon, 9. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel bi mogao netko reći od koje lekcije mi pišemo drugi kolokvij? Zadnje što je bilo u prvom kolokviju je suma potprostora, pa me zanima da li bi sada u drugom kolokviju mogla biti direktna suma i direktni komplement. :thankyou:
Jel bi mogao netko reći od koje lekcije mi pišemo drugi kolokvij? Zadnje što je bilo u prvom kolokviju je suma potprostora, pa me zanima da li bi sada u drugom kolokviju mogla biti direktna suma i direktni komplement. Thank you

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
nenad
Moderator
Moderator

92 = 106 - 14

PostPostano: 17:18 pon, 9. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Za drugi kolokvij se podrazumijeva svo gradivo obrađeno do tada.
Dakle, i vektorski prostor, i potprostor, i baza, i ...

Naravno, naglasak je na posljednjem gradivu. Ali ako bude i nešto otprije, nemojte se iznenaditi.

Unaprijed, u LA2 se podrazumijeva svo gradivo LA1. Čuvajte bilješke (i znanje :)

- Nenad Antonić
Za drugi kolokvij se podrazumijeva svo gradivo obrađeno do tada.
Dakle, i vektorski prostor, i potprostor, i baza, i ...

Naravno, naglasak je na posljednjem gradivu. Ali ako bude i nešto otprije, nemojte se iznenaditi.

Unaprijed, u LA2 se podrazumijeva svo gradivo LA1. Čuvajte bilješke (i znanje Smile

- Nenad Antonić

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 3 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum