Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:36 pon, 9. 1. 2006 Naslov: Štrukli, piroge i sl. |
|
|
[quote="andreao"][quote="buba"][quote="kljuki"]a nitko ne komentira hranu na savi? šta je tak loše da se ni ne spominje? :wink:[/quote]
Meni su na Savi [b]p r e z a k o n[/b] štrukle. :klopa:[/quote]
U potpunosti se slažem sa tobom. Tamo su štrukli odlični. :D[/quote]
Ova dva tjedna, što nije bila otvorena pizzerija, su me potpuno upropastila: toliko sam bila željna tih štrukli da sam ih danas pojela čak šest! :oops:
[color=blue][b]Moderator:[/b] Slijedom evolucije, ova se tema otrgnula od originalnog topica, gdje je bila smjestena iza [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=43833#43833]ovog posta[/url].[/color]
andreao (napisa): | buba (napisa): | kljuki (napisa): | a nitko ne komentira hranu na savi? šta je tak loše da se ni ne spominje? |
Meni su na Savi p r e z a k o n štrukle. |
U potpunosti se slažem sa tobom. Tamo su štrukli odlični. |
Ova dva tjedna, što nije bila otvorena pizzerija, su me potpuno upropastila: toliko sam bila željna tih štrukli da sam ih danas pojela čak šest!
Moderator: Slijedom evolucije, ova se tema otrgnula od originalnog topica, gdje je bila smjestena iza ovog posta.
Zadnja promjena: buba; 17:30 uto, 10. 1. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 17:47 uto, 10. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="buba"]Radim ih i doma najmanje 2-3 puta mjesečno, ali mi nikada ne ispadnu ko njihovi. :([/quote]
Probaj kupiti gotove. :) Osobno, ne volim strukle (u nedostatku jaceg [i]akademskog[/i] izraza ;)), no oni koji vole su mi hvalili Ledove. :D
buba (napisa): | Radim ih i doma najmanje 2-3 puta mjesečno, ali mi nikada ne ispadnu ko njihovi. |
Probaj kupiti gotove. Osobno, ne volim strukle (u nedostatku jaceg akademskog izraza ), no oni koji vole su mi hvalili Ledove.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Iki Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 12:29 čet, 12. 1. 2006 Naslov: |
|
|
Zna li netko gdje ima za kupiti one keramicke posudice u kojima se (npr. u restoranima) peku i posluzuju lasagne? :-k Otprilike [url=http://www.welton.net/nana/food_pics/lasagne.jpg]ovako nesto[/url], mada mi je draze da nije okruglo (nego, npr., [url=http://www.100cookwares.com/cookwares/Sango_Nova_Brown_Lasagna_Dish.html]aproksimacija kvadra sa zaobljenim rubovima[/url]). :)
@Bucnica: meni je zakon s makom. =P~ Steta sto nije ni priblino popularna k'o ona sa sirom (ne volim kolace sa sirom). :(
@Iki: Nije nista cudno; AFAIK, zeludac je rijetko centriran u trbuhu. 8)
Zna li netko gdje ima za kupiti one keramicke posudice u kojima se (npr. u restoranima) peku i posluzuju lasagne? Otprilike ovako nesto, mada mi je draze da nije okruglo (nego, npr., aproksimacija kvadra sa zaobljenim rubovima).
@Bucnica: meni je zakon s makom. Steta sto nije ni priblino popularna k'o ona sa sirom (ne volim kolace sa sirom).
@Iki: Nije nista cudno; AFAIK, zeludac je rijetko centriran u trbuhu.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
vili Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:56 čet, 12. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Iki"]Meni su strukli zakon! Pogotovo kad ih moja baka radi, pa kad se peku u pecnici i ondak fino mirise, a buraz i ja pjevamo onu staru "Babice se strukle pekli!!!"[/quote]
Ja sam pjevao (moj buraz i ja :mrgreen: )"Mamica su strukle pekli" :-k Znam, glupo zvuči, al trebao bi biti arhaizam, znaš ono, roditeljima se obraćalo sa Vi nekad :lol2:
Sad kad Ignavia čuje da sam pjevao, odmah će me za zbor vrbovat :mrgreen:
Iki (napisa): | Meni su strukli zakon! Pogotovo kad ih moja baka radi, pa kad se peku u pecnici i ondak fino mirise, a buraz i ja pjevamo onu staru "Babice se strukle pekli!!!" |
Ja sam pjevao (moj buraz i ja )"Mamica su strukle pekli" Znam, glupo zvuči, al trebao bi biti arhaizam, znaš ono, roditeljima se obraćalo sa Vi nekad
Sad kad Ignavia čuje da sam pjevao, odmah će me za zbor vrbovat
|
|
[Vrh] |
|
Iki Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 15:39 pet, 13. 1. 2006 Naslov: |
|
|
Ja bih dodal' bez pretjerivanja da su štrukle daleko najbolji hrvatski specijalitet. I to ne zato kaj samo ja to mislim, nego zato kaj svi koji to probaju, dožive nekakav gastronomski orgazam ustima, s tim da to nema čak ni veze iz kojeg su dijela Hrvatske ili Svijeta, apsolutno svi.
Čital' sam u Playboyu nekakav intervju sa šefom kuhinje Esplanade da postoji neki Francuz, bogati biznismen, koji kad god odsjeda u tom hotelu za vrijeme poslovnog puta u Zagrebu, za ručak/večeru naručival' isto, predjelo: 2 štrukle, glavno jelo: 3 štrukle, desert: 1 štruklu i niš' ga drugo nije interesiralo.
Jedna od legendarnih priča/mitova o drugu Titu je da je postojal' specijalni avion koji je iz Zagreba (opet Esplanade) u Beograd njemu u najstrožoj tajnosti dostavljal' štrukle, kad god bi ga primila nostalgija za Zagorjem (ili dosadila karađorđeva šnicla :lol: ).
Predlažem da se ovoj temi intervencijom moda/admina doda anketa sa kuhane ili pečene.
Ja bih dodal' bez pretjerivanja da su štrukle daleko najbolji hrvatski specijalitet. I to ne zato kaj samo ja to mislim, nego zato kaj svi koji to probaju, dožive nekakav gastronomski orgazam ustima, s tim da to nema čak ni veze iz kojeg su dijela Hrvatske ili Svijeta, apsolutno svi.
Čital' sam u Playboyu nekakav intervju sa šefom kuhinje Esplanade da postoji neki Francuz, bogati biznismen, koji kad god odsjeda u tom hotelu za vrijeme poslovnog puta u Zagrebu, za ručak/večeru naručival' isto, predjelo: 2 štrukle, glavno jelo: 3 štrukle, desert: 1 štruklu i niš' ga drugo nije interesiralo.
Jedna od legendarnih priča/mitova o drugu Titu je da je postojal' specijalni avion koji je iz Zagreba (opet Esplanade) u Beograd njemu u najstrožoj tajnosti dostavljal' štrukle, kad god bi ga primila nostalgija za Zagorjem (ili dosadila karađorđeva šnicla ).
Predlažem da se ovoj temi intervencijom moda/admina doda anketa sa kuhane ili pečene.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator
|
|
[Vrh] |
|
tp Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:22 pet, 13. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Martinab"]Ni ja ne volim strukle. Nemaju mesa :shock:[/quote]
Ja ih baš zato volim (jer ne volim meso.) :wink:
A i obožavam sir. :klopa:
Općenito sve mliječne proizvode obožavam...
I sve proizvode sa sirom: buhtla sa sirom, lisnato sa sirom, palačinke sa sirom, štrudle sa sirom, kolače sa sirom, pitu od sira, itd. 8)
Martinab (napisa): | Ni ja ne volim strukle. Nemaju mesa |
Ja ih baš zato volim (jer ne volim meso.)
A i obožavam sir.
Općenito sve mliječne proizvode obožavam...
I sve proizvode sa sirom: buhtla sa sirom, lisnato sa sirom, palačinke sa sirom, štrudle sa sirom, kolače sa sirom, pitu od sira, itd.
|
|
[Vrh] |
|
|