Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

4-ta zadaca
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Elementarna geometrija
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 23:51 uto, 3. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

buba, postoji bozic koji jos nije prosao :ccc:
buba, postoji bozic koji jos nije prosao Ccc.... Sram te bilo...

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
38 = 125 - 87

PostPostano: 23:55 uto, 3. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]buba, postoji bozic koji jos nije prosao :ccc:[/quote]
Ali da je Martinab napisala samo Božić, onda ne bih ja ono napisala.

A pošto je napisala i Novu godinu, na to imam šta reć, jer prema šta-ja-znam-čemu svi mi ode u Europi slavimo Novu 01.01. :D
Nesi (napisa):

A pošto je napisala i Novu godinu, na to imam šta reć, jer prema šta-ja-znam-čemu svi mi ode u Europi slavimo Novu 01.01. Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ivanam
Forumaš s poteškoćama u pisanju
Forumaš s poteškoćama u pisanju

= 3 - 0

PostPostano: 0:14 sri, 4. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"][quote="Nesi"]buba, postoji bozic koji jos nije prosao :ccc:[/quote]

A pošto je napisala i Novu godinu, na to imam šta reć, jer prema šta-ja-znam-čemu svi mi ode u Europi slavimo Novu 01.01. :D[/quote]

a neće ići, Pravoslavna Nova godina je 14.1.

[quote="Martinab"]
i asistenti (!) uzimaju pravo na Bozic i Novu godinu! [size=7](u knjiznici uz Harish-Chandrine module doduse)[/size])
[/quote]

ajme, ja sam slavila Novu sa Heckeovom algebrom i cijelo vrijeme je pričala o Harish-Chandrinom modulu, pa sam bila malo ljubomorna, meni je Slabi par puno senzualniji, a i bolje se odjeva.
buba (napisa):
Nesi (napisa):

A pošto je napisala i Novu godinu, na to imam šta reć, jer prema šta-ja-znam-čemu svi mi ode u Europi slavimo Novu 01.01. Very Happy

a neće ići, Pravoslavna Nova godina je 14.1.

Martinab (napisa):

i asistenti (!) uzimaju pravo na Bozic i Novu godinu! (u knjiznici uz Harish-Chandrine module doduse))

ajme, ja sam slavila Novu sa Heckeovom algebrom i cijelo vrijeme je pričala o Harish-Chandrinom modulu, pa sam bila malo ljubomorna, meni je Slabi par puno senzualniji, a i bolje se odjeva.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 10:43 sri, 4. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Iduci put cu ispravit zadace odmah 2.1, ali rezultate stavit ne na web nego samo na oglasnu plocu. I skinut cu ih s oglasne ploce 9.1. ujutro jer je tjedan dana dosta za pogedati rezultate :PP
Iduci put cu ispravit zadace odmah 2.1, ali rezultate stavit ne na web nego samo na oglasnu plocu. I skinut cu ih s oglasne ploce 9.1. ujutro jer je tjedan dana dosta za pogedati rezultate Weeee-heeee!!!

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 12:19 pon, 16. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Eto, prošla dva tjedna od kad sam zadnji put pitala, pa pošto tak i onak idem svima ode na živce, :D pitat ću još jednom:

kad će reza? :roll:
Eto, prošla dva tjedna od kad sam zadnji put pitala, pa pošto tak i onak idem svima ode na živce, Very Happy pitat ću još jednom:

kad će reza? Rolling Eyes

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 14:41 pon, 16. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Buba, nije da ikome na forumu smeta tvoja prisutnost, ali meni smeta beskonacno ponavljanje jednog te istog pitanja. Odgovaram jednom za uvijek: rezultati zadaca ce biti gotovi do trenutka kad bude trebalo formirati ocjenu. Do onda, vase je da piste zadace najbolje sto znate. Ako vas hitno zanima jeste li dobro rijesili, odite na demonstrature, gdje se sve zadace rjesavaju onaj put nakon roka za predaju.

Daljnja pitanja u stilu "kad ce rezultati" brisem, jer je ovdje jednom zauvijek odgovoreno na njih.

[size=7]Naravno, rezultati 4.zadace ce biti puno prije "trenutka kad bude trebalo formirati ocjenu", tocnije sutra; ali odbijam daljnje rasprave o tome.[/size]
Buba, nije da ikome na forumu smeta tvoja prisutnost, ali meni smeta beskonacno ponavljanje jednog te istog pitanja. Odgovaram jednom za uvijek: rezultati zadaca ce biti gotovi do trenutka kad bude trebalo formirati ocjenu. Do onda, vase je da piste zadace najbolje sto znate. Ako vas hitno zanima jeste li dobro rijesili, odite na demonstrature, gdje se sve zadace rjesavaju onaj put nakon roka za predaju.

Daljnja pitanja u stilu "kad ce rezultati" brisem, jer je ovdje jednom zauvijek odgovoreno na njih.

Naravno, rezultati 4.zadace ce biti puno prije "trenutka kad bude trebalo formirati ocjenu", tocnije sutra; ali odbijam daljnje rasprave o tome.

kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 15:40 pon, 16. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

everyone, chill out... nije baš da ne mogu živit bez da znam kak sam riješila tu zadaću, a opet može li itko bit kriv ak želi znat jer smo tu zadaću predali prije božića?

hvala, anyway... :)
everyone, chill out... nije baš da ne mogu živit bez da znam kak sam riješila tu zadaću, a opet može li itko bit kriv ak želi znat jer smo tu zadaću predali prije božića?

hvala, anyway... Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 17:08 pon, 16. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znam i razumijem. A vi morate razumjeti da se mi trudimo koliko mozemo. Rezultati zadaca i kolokvija se objavljuju najbrzim mogucim tempom kojeg asistenti mogu imati. Nazalost (najvise nasu), svatko od nas ima jos puno drugih obaveza, nastavnih i nenastavnih, osim ispravljanja zadaca i kolokvija. Dva dana prije roka za predaju 4. zadaca nam je 50% ekipe iz Elementarne geometrije otislo u Ameriku na postdoc. Trenutno imamo novog asistenta, koji je uletio mjesec dana prije kraja semestra i koji se isto tako treba ufurati u sve- od tehnickih stvari, koliko bodova treba za sto, koji je sistem ocjenjivanja ove godine, kako se zadaje zadaca i sl, do toga da, na kraju krajeva, covjek treba i procitati gradivo koje smo mi napravili u ova tri mjeseca da bi se uspjesno ukljucio u vjezbe. Unatoc tome, rezultati zadaca ce biti sutra- to je 8 radnih dana nakon sto je predana. Ja mislim da je to razumno, kao sto mislim da je i opcenita brzina kojom su zadace i kolokviji dosad bili ispravljani razumna. S druge strane, malo me umara sto na forumu za EG nema NITI JEDNO pitanje iz geometrije, nego samo vjecno ponavljanje 1)stvari koje vec pisu na web stranicama 2)istog pitanja "Kad ce rezultati". Postanje tog pitanja 20 puta nas nece nimalo ubrzati, jer vec radimo najbrze sto mozemo. Eventualno nas moze uzrujati (kao mene sad).

Dakle, razumijem da ste znatizeljni, ali naprosto NE IDE brze. Trudimo se. Bit ce.
Znam i razumijem. A vi morate razumjeti da se mi trudimo koliko mozemo. Rezultati zadaca i kolokvija se objavljuju najbrzim mogucim tempom kojeg asistenti mogu imati. Nazalost (najvise nasu), svatko od nas ima jos puno drugih obaveza, nastavnih i nenastavnih, osim ispravljanja zadaca i kolokvija. Dva dana prije roka za predaju 4. zadaca nam je 50% ekipe iz Elementarne geometrije otislo u Ameriku na postdoc. Trenutno imamo novog asistenta, koji je uletio mjesec dana prije kraja semestra i koji se isto tako treba ufurati u sve- od tehnickih stvari, koliko bodova treba za sto, koji je sistem ocjenjivanja ove godine, kako se zadaje zadaca i sl, do toga da, na kraju krajeva, covjek treba i procitati gradivo koje smo mi napravili u ova tri mjeseca da bi se uspjesno ukljucio u vjezbe. Unatoc tome, rezultati zadaca ce biti sutra- to je 8 radnih dana nakon sto je predana. Ja mislim da je to razumno, kao sto mislim da je i opcenita brzina kojom su zadace i kolokviji dosad bili ispravljani razumna. S druge strane, malo me umara sto na forumu za EG nema NITI JEDNO pitanje iz geometrije, nego samo vjecno ponavljanje 1)stvari koje vec pisu na web stranicama 2)istog pitanja "Kad ce rezultati". Postanje tog pitanja 20 puta nas nece nimalo ubrzati, jer vec radimo najbrze sto mozemo. Eventualno nas moze uzrujati (kao mene sad).

Dakle, razumijem da ste znatizeljni, ali naprosto NE IDE brze. Trudimo se. Bit ce.

kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 21:07 pon, 16. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

sorry. nemoj se ljutit. nama je samo dosadno. :lol:

da, da, znam, kad nam je dosadno, samo se trebamo primit nekih zadataka i vježbat... :D
al ovo je zanimljivije...

sorry, sorry, sorry... :oops:
sorry. nemoj se ljutit. nama je samo dosadno. Laughing

da, da, znam, kad nam je dosadno, samo se trebamo primit nekih zadataka i vježbat... Very Happy
al ovo je zanimljivije...

sorry, sorry, sorry... Embarassed

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 10:12 uto, 17. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Eventualno nas moze uzrujati (kao mene sad).[/quote]
Nej se uzrujavat. :tapsh:

Zamisli da nema DGa: svaki dan svakih pet minuta bi te došao pitati po jedan student kad ćete više ispraviti zadaću. :D

Zato neka ti ovih par naših postova ne diže živac, jer ih vrlo lako možeš samo ignorirati. :wink:
Martinab (napisa):
Eventualno nas moze uzrujati (kao mene sad).

Nej se uzrujavat. Tapsh, tapsh,...

Zamisli da nema DGa: svaki dan svakih pet minuta bi te došao pitati po jedan student kad ćete više ispraviti zadaću. Very Happy

Zato neka ti ovih par naših postova ne diže živac, jer ih vrlo lako možeš samo ignorirati. Wink

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 10:56 uto, 17. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]...vrlo lako možeš samo ignorirati[/quote]

Ali ne mogu!! Priznajem da je to moj problem. Ne mogu ostavit pitenje da visi u raku. To je valjda neka opsesivna potreba za pospremanjem, sta ja znam.

Ok, Buba, Kljuki, NHF, cetvrta zadaca je danas, a za rezultate pete zadace ne pitamo i sve ok.

[color=indigo]Edit: raku=zraku...[/color] :wall:
Citat:
...vrlo lako možeš samo ignorirati

Ali ne mogu!! Priznajem da je to moj problem. Ne mogu ostavit pitenje da visi u raku. To je valjda neka opsesivna potreba za pospremanjem, sta ja znam.

Ok, Buba, Kljuki, NHF, cetvrta zadaca je danas, a za rezultate pete zadace ne pitamo i sve ok.

Edit: raku=zraku... Brick wall

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 11:02 uto, 17. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"][color=indigo]Edit: raku=zraku...[/color] :wall:[/quote]
A pitenje=pitanje. :D
Martinab (napisa):

A pitenje=pitanje. Very Happy

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 11:05 uto, 17. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

:wall: x2...
Brick wall x2...

Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 11:43 uto, 17. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"][quote="Martinab"]Eventualno nas moze uzrujati (kao mene sad).[/quote]
Nej se uzrujavat. :tapsh:

Zamisli da nema DGa: svaki dan svakih pet minuta bi te došao pitati po jedan student kad ćete više ispraviti zadaću. :D

Zato neka ti ovih par naših postova ne diže živac, jer ih vrlo lako možeš samo ignorirati. :wink:[/quote]

Joj,joj, ljudi bit cete i vi jednog dana profesori, daj imajte malo razumjevanja za asistente. Nije im uopce lako. Pokusajte se zamisliti na njihovom mjestu.
Vi bi pukli nakon prvog postavljenog pitanja: ''Uciteljice,kada cete donijeti zadacnice iz matematike?'' A para ce vam na usi izlaziTi jer cete doma imati muza i djecu koje morate nahraniti i napojiti i obuci ih u cisto i opeglano i ne znam koliko jos komada kucnih ljubimaca...i da usput ispraviti 30 zadacnica (asistenti imaju najmanje 60) u roku ne znam koliko dana.
I asistenti su ljudi, imaju i oni obaveze, a i njima treba odmor!!
buba (napisa):
Martinab (napisa):
Eventualno nas moze uzrujati (kao mene sad).

Nej se uzrujavat. Tapsh, tapsh,...

Zamisli da nema DGa: svaki dan svakih pet minuta bi te došao pitati po jedan student kad ćete više ispraviti zadaću. Very Happy

Zato neka ti ovih par naših postova ne diže živac, jer ih vrlo lako možeš samo ignorirati. Wink

Joj,joj, ljudi bit cete i vi jednog dana profesori, daj imajte malo razumjevanja za asistente. Nije im uopce lako. Pokusajte se zamisliti na njihovom mjestu.
Vi bi pukli nakon prvog postavljenog pitanja: ''Uciteljice,kada cete donijeti zadacnice iz matematike?'' A para ce vam na usi izlaziTi jer cete doma imati muza i djecu koje morate nahraniti i napojiti i obuci ih u cisto i opeglano i ne znam koliko jos komada kucnih ljubimaca...i da usput ispraviti 30 zadacnica (asistenti imaju najmanje 60) u roku ne znam koliko dana.

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 11:50 uto, 17. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Liddy"]Joj,joj, ljudi bit cete i vi jednog dana profesori, daj imajte malo razumjevanja za asistente. Nije im uopce lako. Pokusajte se zamisliti na njihovom mjestu.
Vi bi pukli nakon prvog postavljenog pitanja: ''Uciteljice,kada cete donijeti zadacnice iz matematike?'' A para ce vam na usi izlazizi jer cete doma imati muza i djecu koje morate nahraniti i napojiti i obuci ih u cisto i opeglano i ne znam sto sve jos...i da usput ispraviti 30 zadacnica (asistenti imaju najmanje 60) u roku ne znam koliko dana.
I asistenti su ljudi, imaju i oni obaveze, a i njima treba odmor!![/quote]
Čemu to sada Liddy? :?

Nas dvije smo baš lijepo sve razjasnile, a sada ti tu sa ovakvim uletima. :roll:

Na ovu priču o obavezama: ništa se ne mora, ako se neće. :wink:

Sve je stvar izbora: ti ne moraš predavati u školi ako nećeš imati živaca, ako ne popeglaš mužu, bude si on sam, ako ti je teško uzdržavat djecu, nemoj ih imat, i tako dalje...

I molim te nemoj me krivo shvatiti. :wink:
Liddy (napisa):
Vi bi pukli nakon prvog postavljenog pitanja: ''Uciteljice,kada cete donijeti zadacnice iz matematike?'' A para ce vam na usi izlazizi jer cete doma imati muza i djecu koje morate nahraniti i napojiti i obuci ih u cisto i opeglano i ne znam sto sve jos...i da usput ispraviti 30 zadacnica (asistenti imaju najmanje 60) u roku ne znam koliko dana.

Čemu to sada Liddy? Confused

Nas dvije smo baš lijepo sve razjasnile, a sada ti tu sa ovakvim uletima. Rolling Eyes

Na ovu priču o obavezama: ništa se ne mora, ako se neće. Wink

Sve je stvar izbora: ti ne moraš predavati u školi ako nećeš imati živaca, ako ne popeglaš mužu, bude si on sam, ako ti je teško uzdržavat djecu, nemoj ih imat, i tako dalje...

I molim te nemoj me krivo shvatiti. Wink

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 12:23 uto, 17. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala Liddy!
Hvala Liddy!

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:37 uto, 17. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"][color=indigo]Edit: raku=zraku...[/color] :wall:[/quote]

Vidis, u pravu si - falio nam je taj smiley! :gg:

:rak:
Martinab (napisa):

Vidis, u pravu si - falio nam je taj smiley! Mr Green being very Greeen indeed

Rak

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 12:47 uto, 17. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dodas i spelling check na degiorgija? :D
Dodas i spelling check na degiorgija? Very Happy

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:09 uto, 17. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:

[quote="Martinab"]Dodas i spelling check na degiorgija? :D[/quote]

U ovom slucaju, spellcheck ne bi pomogao. :PP Inace, mislim da to postoji, ali ne za hrvatski, a i pitanje je kako bi se to nosilo s formulama... :?
Off-topic

Martinab (napisa):
Dodas i spelling check na degiorgija? Very Happy

U ovom slucaju, spellcheck ne bi pomogao. Weeee-heeee!!! Inace, mislim da to postoji, ali ne za hrvatski, a i pitanje je kako bi se to nosilo s formulama... Confused

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 15:18 uto, 17. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

http://web.math.hr/nastava/eg/EG-ukupno.htm

Sa 0 bodova po zadatku ocijenjeni su studenti koji su:
1)rjesavali zadatke koji im nisu dodijeljeni po popisu
2)neuspjesno prepisali zadacu od kolega (tj pri ocitom pokusaju prepisivanja izostavili kljucni korak)
3)dobili tocan rezultat krivim postupkom (sukladnost i slicnost su razliciti pojmovi)
4)naravno, i oni koji su krivo rijesili zadatak...

Za eventualno objasnjenje broja bodova obratiti se asistentu Vidaku u ponedjeljak nakon vjezbi (u 14 sati u 101).
http://web.math.hr/nastava/eg/EG-ukupno.htm

Sa 0 bodova po zadatku ocijenjeni su studenti koji su:
1)rjesavali zadatke koji im nisu dodijeljeni po popisu
2)neuspjesno prepisali zadacu od kolega (tj pri ocitom pokusaju prepisivanja izostavili kljucni korak)
3)dobili tocan rezultat krivim postupkom (sukladnost i slicnost su razliciti pojmovi)
4)naravno, i oni koji su krivo rijesili zadatak...

Za eventualno objasnjenje broja bodova obratiti se asistentu Vidaku u ponedjeljak nakon vjezbi (u 14 sati u 101).

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Elementarna geometrija Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum