Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:02 pet, 13. 1. 2006 Naslov: |
|
|
meni su strukli isto ok... :okgreen: ma zapravo su mi i bolji od toga, al nekak pokusavam izbacit hranu sa liste prioriteta :shock: :D
nego, vili... cujem da pjevas... :lol:
a daj, a daj, vec se solidno drustvo okupilo, i da te impresioniram, mislim da nam je sveukupni prosjek ocjena isto na zavidnoj razini :wink: :lol:
meni su strukli isto ok... ma zapravo su mi i bolji od toga, al nekak pokusavam izbacit hranu sa liste prioriteta
nego, vili... cujem da pjevas...
a daj, a daj, vec se solidno drustvo okupilo, i da te impresioniram, mislim da nam je sveukupni prosjek ocjena isto na zavidnoj razini
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 20:08 pet, 13. 1. 2006 Naslov: |
|
|
:OT:
[quote="buba"]I sve proizvode sa sirom: buhtla sa sirom, lisnato sa sirom, palačinke sa sirom, štrudle sa sirom, kolače sa sirom, pitu od sira, itd. 8)[/quote]
:nonono:
Buhtle idu sa čokoladom(kinderladom) :tso: :PPPP, a strukle sa sirom! :klopa:
Al ja najvise volim sami sir. Ima jedan plemeniti iz Poljske...ah... sad sam gladan... :lol:
buba (napisa): | I sve proizvode sa sirom: buhtla sa sirom, lisnato sa sirom, palačinke sa sirom, štrudle sa sirom, kolače sa sirom, pitu od sira, itd.  |
Buhtle idu sa čokoladom(kinderladom) , a strukle sa sirom!
Al ja najvise volim sami sir. Ima jedan plemeniti iz Poljske...ah... sad sam gladan...
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
Iki Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vili Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:42 sub, 14. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Ignavia"]a daj, a daj, vec se solidno drustvo okupilo, i da te impresioniram, mislim da nam je sveukupni prosjek ocjena isto na zavidnoj razini :wink: :lol:[/quote]
I'm tempted :mrgreen:
@Iki: Mi i buraza dva :zubo: Samo ćemo se morat složit koju ćemo verziju pjevat :-k Ma zapravo, bumo to ukoponirali u 2 kitice i svi sretni i zadovoljni :mrgreen:
Ignavia (napisa): | a daj, a daj, vec se solidno drustvo okupilo, i da te impresioniram, mislim da nam je sveukupni prosjek ocjena isto na zavidnoj razini  |
I'm tempted
@Iki: Mi i buraza dva Samo ćemo se morat složit koju ćemo verziju pjevat Ma zapravo, bumo to ukoponirali u 2 kitice i svi sretni i zadovoljni
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:44 sub, 14. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="steelworker"][quote="buba"]I sve proizvode sa sirom: buhtla sa sirom, lisnato sa sirom, palačinke sa sirom, štrudle sa sirom, kolače sa sirom, pitu od sira, itd. 8)[/quote]
:nonono:
Buhtle idu sa čokoladom(kinderladom) :tso: :PPPP, a strukle sa sirom! :klopa:[/quote]
De gustibus non est disputandum. :PP
steelworker (napisa): | buba (napisa): | I sve proizvode sa sirom: buhtla sa sirom, lisnato sa sirom, palačinke sa sirom, štrudle sa sirom, kolače sa sirom, pitu od sira, itd.  |
Buhtle idu sa čokoladom(kinderladom) , a strukle sa sirom!  |
De gustibus non est disputandum.
|
|
[Vrh] |
|
Iki Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 18:34 uto, 17. 1. 2006 Naslov: |
|
|
sorry, ne volim orahe u kolacima...
a i izradu kolaca prepustam majci... koja ih radi fantasticno :g:
ja se vise volim igrati sa izradom dobrog i kvalitetnog obilnog obroka u velikim kolicinama, kojeg mogu frknuti u skrinju pa da ga mogu kansije jesti :g:
kvazi cobanac (dosta slicno, ali nije pravo, varivo koje lici na cobanac) se pokazao dobrim... sarma isto.... umaka bolognese imam u skrinji za cca 15-20 porcija :g: (porcija = obrok za 2 osobe)
samo je problem sto mi kuhanje doticnih stvari klopne puno vremena.... mislim, ovo cudo od "cobanca" se samo _kuha_ 2-3 sata.... :blueshock: sjeckanje, ciscenje mesa od onih tetiva i slicnog uopce ne brojim.... :shock:
a ni bolognese nije puno bolji....
mozda je moj problem sto sve mora ispasti savrseno? :-k
najbolja pohvala je frendica koja _mrzi_ mljeveno meso i bolognese opcenito - napravila sam verziju sa sojom.... recimo da je stala sa hranjenjem kad je zbilja pocela poprimati izglede jednog oveceg bumbara :lol:
a inace... u potrazi sam za finim jelima... ne fast food-om... koja se daju napraviti u max sat vremena..... i da se rade od domacih namirnica... znaci, ne sa puno kerefeka.... any ideas? :g:
sorry, ne volim orahe u kolacima...
a i izradu kolaca prepustam majci... koja ih radi fantasticno
ja se vise volim igrati sa izradom dobrog i kvalitetnog obilnog obroka u velikim kolicinama, kojeg mogu frknuti u skrinju pa da ga mogu kansije jesti
kvazi cobanac (dosta slicno, ali nije pravo, varivo koje lici na cobanac) se pokazao dobrim... sarma isto.... umaka bolognese imam u skrinji za cca 15-20 porcija (porcija = obrok za 2 osobe)
samo je problem sto mi kuhanje doticnih stvari klopne puno vremena.... mislim, ovo cudo od "cobanca" se samo _kuha_ 2-3 sata.... sjeckanje, ciscenje mesa od onih tetiva i slicnog uopce ne brojim....
a ni bolognese nije puno bolji....
mozda je moj problem sto sve mora ispasti savrseno?
najbolja pohvala je frendica koja _mrzi_ mljeveno meso i bolognese opcenito - napravila sam verziju sa sojom.... recimo da je stala sa hranjenjem kad je zbilja pocela poprimati izglede jednog oveceg bumbara
a inace... u potrazi sam za finim jelima... ne fast food-om... koja se daju napraviti u max sat vremena..... i da se rade od domacih namirnica... znaci, ne sa puno kerefeka.... any ideas?
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:17 uto, 17. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]a inace... u potrazi sam za finim jelima... ne fast food-om... koja se daju napraviti u max sat vremena..... i da se rade od domacih namirnica... znaci, ne sa puno kerefeka.... any ideas? :g:[/quote]
Ako već imaš tolko bolonjeza u zalihama (daj meni malo :puppydogeyes: ), i puno ih voliš jesti, onda ti preporučam da ih malo modificiraš, tj. dodaš salse, statke kuruze, crvenog graha i sve skupa smotaš u lagano zapečenu tortilju koju ne napraviš nego kupiš :lol:
Najduže traje pranje suđa poslije, a za skuhati grah i kuruzu i pripremit salsu ti netreba puno :)
Recepte imam za sve to, čak i knjižicu mexičke hrane, pa ako te zanima, javi ;)
Nesi (napisa): | a inace... u potrazi sam za finim jelima... ne fast food-om... koja se daju napraviti u max sat vremena..... i da se rade od domacih namirnica... znaci, ne sa puno kerefeka.... any ideas?  |
Ako već imaš tolko bolonjeza u zalihama (daj meni malo ), i puno ih voliš jesti, onda ti preporučam da ih malo modificiraš, tj. dodaš salse, statke kuruze, crvenog graha i sve skupa smotaš u lagano zapečenu tortilju koju ne napraviš nego kupiš
Najduže traje pranje suđa poslije, a za skuhati grah i kuruzu i pripremit salsu ti netreba puno
Recepte imam za sve to, čak i knjižicu mexičke hrane, pa ako te zanima, javi
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
wookie Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:43 sri, 18. 1. 2006 Naslov: |
|
|
Joj, ja stvarno ne volim biskupski kruh, mrzim kad kolač ima grožđice u sebi. Meni su najbolji kolači sa što više čokoladnog preljeva i/ili kreme /njumi/. A što se tiče kuhanja, otkad sam s sadašnjim dečkom, jako su mi se popravile kuharske sposobnosti. Uglavnom sam gledala na Coolinariku (www.coolinarika.hr) ili probala raditi ono što mama radi.
@nesi: S bolonjez umakom možeš puno toga - za lazanje ga samo trebaš odmrznuti i napraviti bešamel(to ti je ispod 15 min.), složiš lazanje i na pol sata u pećnicu, bez ikakve frke imaš jelo za dva dana.
Super lagani i brzi recepti su i za indijsku i kinesku hranu - samo spržiš malo mesa dok ti se riža kuha i ubaciš što više povrća i vrhnje ili paradajz. Neki dan sam baš radila curry, super mi je ispao, sve smo odmah pojeli.
Ali sada dosta od mene, mogla bi pričati o receptima i hrani cijeli dan. Velika sam izjelica makar se na meni to ne bi reklo. I love food!
:inlove:
Joj, ja stvarno ne volim biskupski kruh, mrzim kad kolač ima grožđice u sebi. Meni su najbolji kolači sa što više čokoladnog preljeva i/ili kreme /njumi/. A što se tiče kuhanja, otkad sam s sadašnjim dečkom, jako su mi se popravile kuharske sposobnosti. Uglavnom sam gledala na Coolinariku (www.coolinarika.hr) ili probala raditi ono što mama radi.
@nesi: S bolonjez umakom možeš puno toga - za lazanje ga samo trebaš odmrznuti i napraviti bešamel(to ti je ispod 15 min.), složiš lazanje i na pol sata u pećnicu, bez ikakve frke imaš jelo za dva dana.
Super lagani i brzi recepti su i za indijsku i kinesku hranu - samo spržiš malo mesa dok ti se riža kuha i ubaciš što više povrća i vrhnje ili paradajz. Neki dan sam baš radila curry, super mi je ispao, sve smo odmah pojeli.
Ali sada dosta od mene, mogla bi pričati o receptima i hrani cijeli dan. Velika sam izjelica makar se na meni to ne bi reklo. I love food!
_________________ "There is no passion like that of a functionary for his function."
- Georges Clemenceau
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:51 sri, 18. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]sorry, ne volim orahe u kolacima...[/quote]
[quote="buba"]tj. tjesto za kolače je predobro, a onda ti tu možeš staviti sve i svašta po svom izboru[/quote]
[quote="wookie"]Joj, ja stvarno ne volim biskupski kruh, mrzim kad kolač ima grožđice u sebi.[/quote]
Dobro, ali kao što sam već napisala, ne moraš ti staviti unutra i i grožđice i orahe i žele i čokoladu itd.
Nitko ti neće zamjeriti ako izostaviš dodatak koji ne voliš ili ga zamijeniš s nekim drugim ili staviš malo više onoga što voliš. :wink:
Nesi (napisa): | sorry, ne volim orahe u kolacima... |
buba (napisa): | tj. tjesto za kolače je predobro, a onda ti tu možeš staviti sve i svašta po svom izboru |
wookie (napisa): | Joj, ja stvarno ne volim biskupski kruh, mrzim kad kolač ima grožđice u sebi. |
Dobro, ali kao što sam već napisala, ne moraš ti staviti unutra i i grožđice i orahe i žele i čokoladu itd.
Nitko ti neće zamjeriti ako izostaviš dodatak koji ne voliš ili ga zamijeniš s nekim drugim ili staviš malo više onoga što voliš.
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|