Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Štrukli, piroge i sl.
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
91 = 108 - 17

PostPostano: 20:02 pet, 13. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

meni su strukli isto ok... :okgreen: ma zapravo su mi i bolji od toga, al nekak pokusavam izbacit hranu sa liste prioriteta :shock: :D

nego, vili... cujem da pjevas... :lol:
a daj, a daj, vec se solidno drustvo okupilo, i da te impresioniram, mislim da nam je sveukupni prosjek ocjena isto na zavidnoj razini :wink: :lol:
meni su strukli isto ok... Mr.Green says Ok! ma zapravo su mi i bolji od toga, al nekak pokusavam izbacit hranu sa liste prioriteta Shocked Very Happy

nego, vili... cujem da pjevas... Laughing
a daj, a daj, vec se solidno drustvo okupilo, i da te impresioniram, mislim da nam je sveukupni prosjek ocjena isto na zavidnoj razini Wink Laughing

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 20:08 pet, 13. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:

[quote="buba"]I sve proizvode sa sirom: buhtla sa sirom, lisnato sa sirom, palačinke sa sirom, štrudle sa sirom, kolače sa sirom, pitu od sira, itd. 8)[/quote]

:nonono:
Buhtle idu sa čokoladom(kinderladom) :tso: :PPPP, a strukle sa sirom! :klopa:

Al ja najvise volim sami sir. Ima jedan plemeniti iz Poljske...ah... sad sam gladan... :lol:
Off-topic

buba (napisa):
I sve proizvode sa sirom: buhtla sa sirom, lisnato sa sirom, palačinke sa sirom, štrudle sa sirom, kolače sa sirom, pitu od sira, itd. Cool

Ne, ne, ne, samo to neee
Buhtle idu sa čokoladom(kinderladom) Trudim Se Objasniti... Blaeh!, a strukle sa sirom! Dosli cevapi!!!!

Al ja najvise volim sami sir. Ima jedan plemeniti iz Poljske...ah... sad sam gladan... Laughing

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Iki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 6 - 2

PostPostano: 20:36 pet, 13. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Izgleda da bi vili i ja trebali napravit dobrotvorni koncert da otpjevamo u duetu staru zagorsku "Babice su stukle pekli"

Inace kaj se tice sira meni je najbolji baby Gauda od Bohnenca (Ludbreg)
Izgleda da bi vili i ja trebali napravit dobrotvorni koncert da otpjevamo u duetu staru zagorsku "Babice su stukle pekli"

Inace kaj se tice sira meni je najbolji baby Gauda od Bohnenca (Ludbreg)

vili
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

31 = 55 - 24

PostPostano: 14:42 sub, 14. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"]a daj, a daj, vec se solidno drustvo okupilo, i da te impresioniram, mislim da nam je sveukupni prosjek ocjena isto na zavidnoj razini :wink: :lol:[/quote]

I'm tempted :mrgreen:

@Iki: Mi i buraza dva :zubo: Samo ćemo se morat složit koju ćemo verziju pjevat :-k Ma zapravo, bumo to ukoponirali u 2 kitice i svi sretni i zadovoljni :mrgreen:
Ignavia (napisa):
a daj, a daj, vec se solidno drustvo okupilo, i da te impresioniram, mislim da nam je sveukupni prosjek ocjena isto na zavidnoj razini Wink Laughing

I'm tempted Mr. Green

@Iki: Mi i buraza dva Krezubi Mr. Green Samo ćemo se morat složit koju ćemo verziju pjevat Think Ma zapravo, bumo to ukoponirali u 2 kitice i svi sretni i zadovoljni Mr. Green

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 14:44 sub, 14. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"][quote="buba"]I sve proizvode sa sirom: buhtla sa sirom, lisnato sa sirom, palačinke sa sirom, štrudle sa sirom, kolače sa sirom, pitu od sira, itd. 8)[/quote]

:nonono:
Buhtle idu sa čokoladom(kinderladom) :tso: :PPPP, a strukle sa sirom! :klopa:[/quote]
De gustibus non est disputandum. :PP
steelworker (napisa):
buba (napisa):
I sve proizvode sa sirom: buhtla sa sirom, lisnato sa sirom, palačinke sa sirom, štrudle sa sirom, kolače sa sirom, pitu od sira, itd. Cool

Ne, ne, ne, samo to neee
Buhtle idu sa čokoladom(kinderladom) Trudim Se Objasniti... Blaeh!, a strukle sa sirom! Dosli cevapi!!!!

De gustibus non est disputandum. Weeee-heeee!!!

[Vrh]
Iki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 2

PostPostano: 19:40 ned, 15. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

@vili Moze, samo jos da nam sloze neku mini binu u prizemlju i koncet moze poceti.
Jel se javlja tko za back vokale? :wink:
@vili Moze, samo jos da nam sloze neku mini binu u prizemlju i koncet moze poceti.
Jel se javlja tko za back vokale? Wink

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 20:18 ned, 15. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=blue]ovo je topic o hrani, pjevati mozete u nekom postojecem topicu o pjevanju :!:[/color]
ovo je topic o hrani, pjevati mozete u nekom postojecem topicu o pjevanju Exclamation

andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 15:09 uto, 17. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nesi, pošto vidim da si pravi ljubitelj hrane (a nadam se i kolača) mogu ti sutra na mail poslati neki recept za kolač koji se zove biskupski kruh iliti dvopek.Unutra ti ima grožđica, čokolade, oraha pa čak ako hoćeš i žele bombona. To ti je inače suhi kolač i može ti dosta dugo stajati. Tak da ono, napraviš danas puno i imaš za cijeli tjedan. Napravi se za otprilike 3-4 sata. :D
Nesi, pošto vidim da si pravi ljubitelj hrane (a nadam se i kolača) mogu ti sutra na mail poslati neki recept za kolač koji se zove biskupski kruh iliti dvopek.Unutra ti ima grožđica, čokolade, oraha pa čak ako hoćeš i žele bombona. To ti je inače suhi kolač i može ti dosta dugo stajati. Tak da ono, napraviš danas puno i imaš za cijeli tjedan. Napravi se za otprilike 3-4 sata. Very Happy

Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 18:34 uto, 17. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

sorry, ne volim orahe u kolacima...
a i izradu kolaca prepustam majci... koja ih radi fantasticno :g:

ja se vise volim igrati sa izradom dobrog i kvalitetnog obilnog obroka u velikim kolicinama, kojeg mogu frknuti u skrinju pa da ga mogu kansije jesti :g:
kvazi cobanac (dosta slicno, ali nije pravo, varivo koje lici na cobanac) se pokazao dobrim... sarma isto.... umaka bolognese imam u skrinji za cca 15-20 porcija :g: (porcija = obrok za 2 osobe)

samo je problem sto mi kuhanje doticnih stvari klopne puno vremena.... mislim, ovo cudo od "cobanca" se samo _kuha_ 2-3 sata.... :blueshock: sjeckanje, ciscenje mesa od onih tetiva i slicnog uopce ne brojim.... :shock:
a ni bolognese nije puno bolji....
mozda je moj problem sto sve mora ispasti savrseno? :-k

najbolja pohvala je frendica koja _mrzi_ mljeveno meso i bolognese opcenito - napravila sam verziju sa sojom.... recimo da je stala sa hranjenjem kad je zbilja pocela poprimati izglede jednog oveceg bumbara :lol:

a inace... u potrazi sam za finim jelima... ne fast food-om... koja se daju napraviti u max sat vremena..... i da se rade od domacih namirnica... znaci, ne sa puno kerefeka.... any ideas? :g:
a i izradu kolaca prepustam majci... koja ih radi fantasticno Mr. Green

ja se vise volim igrati sa izradom dobrog i kvalitetnog obilnog obroka u velikim kolicinama, kojeg mogu frknuti u skrinju pa da ga mogu kansije jesti Mr. Green
kvazi cobanac (dosta slicno, ali nije pravo, varivo koje lici na cobanac) se pokazao dobrim... sarma isto.... umaka bolognese imam u skrinji za cca 15-20 porcija Mr. Green (porcija = obrok za 2 osobe)

samo je problem sto mi kuhanje doticnih stvari klopne puno vremena.... mislim, ovo cudo od "cobanca" se samo _kuha_ 2-3 sata.... Disaster!!! sjeckanje, ciscenje mesa od onih tetiva i slicnog uopce ne brojim.... Shocked
a ni bolognese nije puno bolji....
mozda je moj problem sto sve mora ispasti savrseno? Think

najbolja pohvala je frendica koja _mrzi_ mljeveno meso i bolognese opcenito - napravila sam verziju sa sojom.... recimo da je stala sa hranjenjem kad je zbilja pocela poprimati izglede jednog oveceg bumbara Laughing

a inace... u potrazi sam za finim jelima... ne fast food-om... koja se daju napraviti u max sat vremena..... i da se rade od domacih namirnica... znaci, ne sa puno kerefeka.... any ideas? Mr. Green

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 19:17 uto, 17. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]a inace... u potrazi sam za finim jelima... ne fast food-om... koja se daju napraviti u max sat vremena..... i da se rade od domacih namirnica... znaci, ne sa puno kerefeka.... any ideas? :g:[/quote]
Ako već imaš tolko bolonjeza u zalihama (daj meni malo :puppydogeyes: ), i puno ih voliš jesti, onda ti preporučam da ih malo modificiraš, tj. dodaš salse, statke kuruze, crvenog graha i sve skupa smotaš u lagano zapečenu tortilju koju ne napraviš nego kupiš :lol:
Najduže traje pranje suđa poslije, a za skuhati grah i kuruzu i pripremit salsu ti netreba puno :)
Recepte imam za sve to, čak i knjižicu mexičke hrane, pa ako te zanima, javi ;)
Nesi (napisa):
a inace... u potrazi sam za finim jelima... ne fast food-om... koja se daju napraviti u max sat vremena..... i da se rade od domacih namirnica... znaci, ne sa puno kerefeka.... any ideas? Mr. Green

Ako već imaš tolko bolonjeza u zalihama (daj meni malo #Puppy dog ), i puno ih voliš jesti, onda ti preporučam da ih malo modificiraš, tj. dodaš salse, statke kuruze, crvenog graha i sve skupa smotaš u lagano zapečenu tortilju koju ne napraviš nego kupiš Laughing
Najduže traje pranje suđa poslije, a za skuhati grah i kuruzu i pripremit salsu ti netreba puno Smile
Recepte imam za sve to, čak i knjižicu mexičke hrane, pa ako te zanima, javi Wink

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 22:05 uto, 17. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]...mogu ti sutra na mail poslati neki recept za kolač koji se zove [b]biskupski kruh[/b]...[/quote]
To je jedan jako jako jako fini fini fini kolač, :sliiin: tj. tjesto za kolače je predobro, a onda ti tu možeš staviti sve i svašta po svom izboru, ali ovaj tvoj izbor je odličan! :thumbup:

Predlažem ti da ga svakako napišeš i tu na Forumu (recept). :wink:
andreao (napisa):
...mogu ti sutra na mail poslati neki recept za kolač koji se zove biskupski kruh...

To je jedan jako jako jako fini fini fini kolač, Ovo mi se jaaaako svidja! tj. tjesto za kolače je predobro, a onda ti tu možeš staviti sve i svašta po svom izboru, ali ovaj tvoj izbor je odličan! Thumb up!

Predlažem ti da ga svakako napišeš i tu na Forumu (recept). Wink

[Vrh]
wookie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 3

PostPostano: 8:43 sri, 18. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Joj, ja stvarno ne volim biskupski kruh, mrzim kad kolač ima grožđice u sebi. Meni su najbolji kolači sa što više čokoladnog preljeva i/ili kreme /njumi/. A što se tiče kuhanja, otkad sam s sadašnjim dečkom, jako su mi se popravile kuharske sposobnosti. Uglavnom sam gledala na Coolinariku (www.coolinarika.hr) ili probala raditi ono što mama radi.

@nesi: S bolonjez umakom možeš puno toga - za lazanje ga samo trebaš odmrznuti i napraviti bešamel(to ti je ispod 15 min.), složiš lazanje i na pol sata u pećnicu, bez ikakve frke imaš jelo za dva dana.

Super lagani i brzi recepti su i za indijsku i kinesku hranu - samo spržiš malo mesa dok ti se riža kuha i ubaciš što više povrća i vrhnje ili paradajz. Neki dan sam baš radila curry, super mi je ispao, sve smo odmah pojeli.

Ali sada dosta od mene, mogla bi pričati o receptima i hrani cijeli dan. Velika sam izjelica makar se na meni to ne bi reklo. I love food!
:inlove:
Joj, ja stvarno ne volim biskupski kruh, mrzim kad kolač ima grožđice u sebi. Meni su najbolji kolači sa što više čokoladnog preljeva i/ili kreme /njumi/. A što se tiče kuhanja, otkad sam s sadašnjim dečkom, jako su mi se popravile kuharske sposobnosti. Uglavnom sam gledala na Coolinariku (www.coolinarika.hr) ili probala raditi ono što mama radi.

@nesi: S bolonjez umakom možeš puno toga - za lazanje ga samo trebaš odmrznuti i napraviti bešamel(to ti je ispod 15 min.), složiš lazanje i na pol sata u pećnicu, bez ikakve frke imaš jelo za dva dana.

Super lagani i brzi recepti su i za indijsku i kinesku hranu - samo spržiš malo mesa dok ti se riža kuha i ubaciš što više povrća i vrhnje ili paradajz. Neki dan sam baš radila curry, super mi je ispao, sve smo odmah pojeli.

Ali sada dosta od mene, mogla bi pričati o receptima i hrani cijeli dan. Velika sam izjelica makar se na meni to ne bi reklo. I love food!
In love

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 8:51 sri, 18. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]sorry, ne volim orahe u kolacima...[/quote]

[quote="buba"]tj. tjesto za kolače je predobro, a onda ti tu možeš staviti sve i svašta po svom izboru[/quote]

[quote="wookie"]Joj, ja stvarno ne volim biskupski kruh, mrzim kad kolač ima grožđice u sebi.[/quote]
Dobro, ali kao što sam već napisala, ne moraš ti staviti unutra i i grožđice i orahe i žele i čokoladu itd.
Nitko ti neće zamjeriti ako izostaviš dodatak koji ne voliš ili ga zamijeniš s nekim drugim ili staviš malo više onoga što voliš. :wink:
Nesi (napisa):

buba (napisa):
tj. tjesto za kolače je predobro, a onda ti tu možeš staviti sve i svašta po svom izboru

wookie (napisa):
Joj, ja stvarno ne volim biskupski kruh, mrzim kad kolač ima grožđice u sebi.

Dobro, ali kao što sam već napisala, ne moraš ti staviti unutra i i grožđice i orahe i žele i čokoladu itd.
Nitko ti neće zamjeriti ako izostaviš dodatak koji ne voliš ili ga zamijeniš s nekim drugim ili staviš malo više onoga što voliš. Wink

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 14:17 sri, 18. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Upravo tako. Možeš staviti umjesto oraha i lješnjake, a isto tako nemoraš staviti grožđice ak ih nevoliš, a isto tako i žele bombone.
Buba, budem ti ga poslala na PM sutra. Nemrem danas jel mi net doma nije u funkciji.
Upravo tako. Možeš staviti umjesto oraha i lješnjake, a isto tako nemoraš staviti grožđice ak ih nevoliš, a isto tako i žele bombone.
Buba, budem ti ga poslala na PM sutra. Nemrem danas jel mi net doma nije u funkciji.

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 23:22 sri, 18. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]Buba, budem ti ga poslala na PM sutra. Nemrem danas jel mi net doma nije u funkciji.[/quote]
Može, a ja ću već sada počet nagovarat mamu da ga speče prek vikenda. :klopa:
andreao (napisa):

Može, a ja ću već sada počet nagovarat mamu da ga speče prek vikenda. Dosli cevapi!!!!

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum