Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
jezus kristus Gost
|
Postano: 17:35 čet, 12. 1. 2006 Naslov: nedoumica |
|
|
danas sam bila na vjezbama iz matematicke analize 1 za grupu od G do K i moram priznati da zbunjena sam malo.
inace sam mislila da asistent koji nam predaje je jako sarmantan i jako dobro drzi vjezbe, za svaku pohvalu :thumbup: , ali sada vise nisam sigurna tko je zapravo moj asistent. :!:
poslije pauze je dosao neki drugi covjek s naocalama i mobitelom od naseg asistenta i sasvim ozbiljno poceo pisati zadatke po ploci. ja i prijateljica smo mislile da je to neka sala, ali on je rekao "molim vas zatvorite vrata i sjednite" i mi smo sjele, a sta cemo. i onda je za 5 min na stolu ostavio naocale, oprao ruke i rekao "pricekajte trenutak, odmah se vracam". i onda je opet dosao nas asistent od prije, stavio si naocale i nastavio rjesavati zadatke :!: mi smo gledale da li se sali, ali nije se salio! moja prijateljica je pila sok i tako se zagrcnula da je preplasila i mene, a vec sam bila sasvim uznemirena.
moze li mi netko objasniti o cemu se radi? tko je moj asistent iz analize i kome moram predati 3. zadacu? da li se takve stvari cesto dogadaju? mozda cesce na profesorskim smjerovima?
danas sam bila na vjezbama iz matematicke analize 1 za grupu od G do K i moram priznati da zbunjena sam malo.
inace sam mislila da asistent koji nam predaje je jako sarmantan i jako dobro drzi vjezbe, za svaku pohvalu , ali sada vise nisam sigurna tko je zapravo moj asistent.
poslije pauze je dosao neki drugi covjek s naocalama i mobitelom od naseg asistenta i sasvim ozbiljno poceo pisati zadatke po ploci. ja i prijateljica smo mislile da je to neka sala, ali on je rekao "molim vas zatvorite vrata i sjednite" i mi smo sjele, a sta cemo. i onda je za 5 min na stolu ostavio naocale, oprao ruke i rekao "pricekajte trenutak, odmah se vracam". i onda je opet dosao nas asistent od prije, stavio si naocale i nastavio rjesavati zadatke mi smo gledale da li se sali, ali nije se salio! moja prijateljica je pila sok i tako se zagrcnula da je preplasila i mene, a vec sam bila sasvim uznemirena.
moze li mi netko objasniti o cemu se radi? tko je moj asistent iz analize i kome moram predati 3. zadacu? da li se takve stvari cesto dogadaju? mozda cesce na profesorskim smjerovima?
|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)
|
Postano: 19:00 čet, 12. 1. 2006 Naslov: Re: nedoumica |
|
|
[quote="jezus kristus"]danas sam bila na vjezbama iz matematicke analize 1 za grupu od G do K i moram priznati da zbunjena sam malo.
[/quote]
to ti tako obično bude kad zapadneš na moje vježbe. :oops:
[quote="jezus kristus"]
inace sam mislila da asistent koji nam predaje je jako sarmantan i jako dobro drzi vjezbe, za svaku pohvalu :thumbup: , ali sada vise nisam sigurna tko je zapravo moj asistent. :!:
[/quote]
sada više niti ja nisam siguran tko ti je asistent. :?
[quote="jezus kristus"]
tko je moj asistent iz analize i kome moram predati 3. zadacu? da li se takve stvari cesto dogadaju? mozda cesce na profesorskim smjerovima?[/quote]
po rasporedu bi to trebao biti nažalost ja, no naravno, mi vam ne branimo da se premjestite u neku drugu grupu, ako vam to iz nekog razloga više odgovara. No ipak mislim da se to ne događa toliko često, jer jedan takav manevar može pokvariti raspored. :P :D
da li su takve zamjene na profesorskim smjerovima uobičajnija praksa, ne bih mogao znati, pitajte Martinub. :)
U svakom slučaju zadaću predajete asistentu kod kojeg pohadjate vježbe.
Podsjećam vas da je sutra zadnji dan roka predaje 3 zadaće.
jezus kristus (napisa): | danas sam bila na vjezbama iz matematicke analize 1 za grupu od G do K i moram priznati da zbunjena sam malo.
|
to ti tako obično bude kad zapadneš na moje vježbe.
jezus kristus (napisa): |
inace sam mislila da asistent koji nam predaje je jako sarmantan i jako dobro drzi vjezbe, za svaku pohvalu , ali sada vise nisam sigurna tko je zapravo moj asistent.
|
sada više niti ja nisam siguran tko ti je asistent.
jezus kristus (napisa): |
tko je moj asistent iz analize i kome moram predati 3. zadacu? da li se takve stvari cesto dogadaju? mozda cesce na profesorskim smjerovima? |
po rasporedu bi to trebao biti nažalost ja, no naravno, mi vam ne branimo da se premjestite u neku drugu grupu, ako vam to iz nekog razloga više odgovara. No ipak mislim da se to ne događa toliko često, jer jedan takav manevar može pokvariti raspored.
da li su takve zamjene na profesorskim smjerovima uobičajnija praksa, ne bih mogao znati, pitajte Martinub.
U svakom slučaju zadaću predajete asistentu kod kojeg pohadjate vježbe.
Podsjećam vas da je sutra zadnji dan roka predaje 3 zadaće.
|
|
[Vrh] |
|
mujo Gost
|
|
[Vrh] |
|
točkica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator
|
Postano: 22:11 čet, 12. 1. 2006 Naslov: |
|
|
Dogada se i na profesorskom smjeru. Ovaj tjedan. Studenti su sjedili i ocekivali asistenticu, a ono usla ne cak druga asistentica nego neki mladic kojeg nikad prije nisu vidjeli. Rekao da se zove Stipe i poceo normalno predavat. Cak im je tvrdio da ce sad i zadace on preuzet.
Mene su pitali da interveniram, nije kao bilo jasno sto je s tim, a ja sam rekla: ako netko hoce pomoc u ispravljanju zadaca, ja se necu bunit niti ga tjerat. Pa sad cekamo da vidimo hoce li i iduci tjedan doci ili su ga uplasile cure s profesorskog smjera (mat/fiz).
Dogada se i na profesorskom smjeru. Ovaj tjedan. Studenti su sjedili i ocekivali asistenticu, a ono usla ne cak druga asistentica nego neki mladic kojeg nikad prije nisu vidjeli. Rekao da se zove Stipe i poceo normalno predavat. Cak im je tvrdio da ce sad i zadace on preuzet.
Mene su pitali da interveniram, nije kao bilo jasno sto je s tim, a ja sam rekla: ako netko hoce pomoc u ispravljanju zadaca, ja se necu bunit niti ga tjerat. Pa sad cekamo da vidimo hoce li i iduci tjedan doci ili su ga uplasile cure s profesorskog smjera (mat/fiz).
_________________ A comathematician is a device for turning cotheorems into ffee. A cotheorem is, naturally, an easy nsequence of a rollary.
|
|
[Vrh] |
|
Bruno Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|