Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
venovako Forumaš(ica)

|
Postano: 14:40 sub, 21. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Dakle, sa DSLa ne mozes doci, a sa Studenta mozes i onda zakljucis da si ti osobno iskljucen? :shock: Cudna logika za jednog matematicara... :grebgreb:[/quote]
vsego, nije bas OK bilo ovo reci nakon maila kojeg sam ti poslao.
Ali, da ne odem uz nesporazume:
Doma sam 95% vremena.
Bilo mi je jasno da je blokiran DSL, ali nisam mogao znati koliko ce takvo stanje potrajati.
Prethodni sam post pisao prije tvoje obavijesti.
Drugo, shvatio sam iskljucenje kao bozansku opomenu da bih se trebao uhvatiti rada i zavrsiti fax umjesto da non-stop visim na Forumu.
Ako Forum jos bude tu kad diplomiram, mozda nadoknadim apstinenciju.
Trece, zao mi je zbog Vjeke, ali nije on malo dijete.
Ako je odlucio otici uz prasak, neka mu je.
Dakle, ostaj(te) mi zdravo!
vsego (napisa): | Dakle, sa DSLa ne mozes doci, a sa Studenta mozes i onda zakljucis da si ti osobno iskljucen? Cudna logika za jednog matematicara...  |
vsego, nije bas OK bilo ovo reci nakon maila kojeg sam ti poslao.
Ali, da ne odem uz nesporazume:
Doma sam 95% vremena.
Bilo mi je jasno da je blokiran DSL, ali nisam mogao znati koliko ce takvo stanje potrajati.
Prethodni sam post pisao prije tvoje obavijesti.
Drugo, shvatio sam iskljucenje kao bozansku opomenu da bih se trebao uhvatiti rada i zavrsiti fax umjesto da non-stop visim na Forumu.
Ako Forum jos bude tu kad diplomiram, mozda nadoknadim apstinenciju.
Trece, zao mi je zbog Vjeke, ali nije on malo dijete.
Ako je odlucio otici uz prasak, neka mu je.
Dakle, ostaj(te) mi zdravo!
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:45 sub, 21. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="venovako"][quote="vsego"]Dakle, sa DSLa ne mozes doci, a sa Studenta mozes i onda zakljucis da si ti osobno iskljucen? :shock: Cudna logika za jednog matematicara... :grebgreb:[/quote]
vsego, nije bas OK bilo ovo reci nakon maila kojeg sam ti poslao.[/quote]
Kakve veze mail ima? :grebgreb: Pises post na Forumu [b]pod svojim nickom[/b] i u njemu zakljucujes da ti je to zadnji post jer ti je zabranjen pristup... :shock: Na [b]TO[/b] se odnosi moj komentar da je to cudan zakljucak za jednog matematicara. 8)
Ostatak posta, nadam se da je to ocito, ne ide direktno tebe. 8)
[quote="venovako"]Ali, da ne odem uz nesporazume:[/quote]
Dakle, ipak odlazis... :?
[quote="venovako"]Drugo, shvatio sam iskljucenje kao bozansku opomenu da bih se trebao uhvatiti rada i zavrsiti fax umjesto da non-stop visim na Forumu.[/quote]
Preozbiljno shvacas moje "I am thy Lord..." :PP
[quote="venovako"]Dakle, ostaj(te) mi zdravo![/quote]
:wave:
venovako (napisa): | vsego (napisa): | Dakle, sa DSLa ne mozes doci, a sa Studenta mozes i onda zakljucis da si ti osobno iskljucen? Cudna logika za jednog matematicara...  |
vsego, nije bas OK bilo ovo reci nakon maila kojeg sam ti poslao. |
Kakve veze mail ima? Pises post na Forumu pod svojim nickom i u njemu zakljucujes da ti je to zadnji post jer ti je zabranjen pristup... Na TO se odnosi moj komentar da je to cudan zakljucak za jednog matematicara.
Ostatak posta, nadam se da je to ocito, ne ide direktno tebe.
venovako (napisa): | Ali, da ne odem uz nesporazume: |
Dakle, ipak odlazis...
venovako (napisa): | Drugo, shvatio sam iskljucenje kao bozansku opomenu da bih se trebao uhvatiti rada i zavrsiti fax umjesto da non-stop visim na Forumu. |
Preozbiljno shvacas moje "I am thy Lord..."
venovako (napisa): | Dakle, ostaj(te) mi zdravo! |
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:49 sub, 21. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="koryanshea"][quote="buba"]Kao predcjednik [i]Udruge neanonimnih forumoholičara[/i], imenujem tebe, Dr. Steel, za odgovornog psihijatra ove Udruge. :thumbup:[/quote]
prosvjedujem! kako ce nam precjednik bit netko tko ne zna da je ovo klub, a ne udruga? :-k[/quote]
Ispričavam se. :oops:
Malo mi udarila titula o glavu. #-o
[quote="Iki"]@Trip Znas koja je najgora stvar kad si tolko ovisan o forumu i mailu i svemu ostalome?
Kad takvoj osobi na faxu pricas vic, i to dobar stvarno vic i na kraju vica ta osoba nit ne trepne nego samo izjavi LOL.
Onda se covjek stvarno treba zabrinut. [/quote]
Zašto bi to bio razlog za brigu? :-k
koryanshea (napisa): | buba (napisa): | Kao predcjednik Udruge neanonimnih forumoholičara, imenujem tebe, Dr. Steel, za odgovornog psihijatra ove Udruge.  |
prosvjedujem! kako ce nam precjednik bit netko tko ne zna da je ovo klub, a ne udruga?  |
Ispričavam se.
Malo mi udarila titula o glavu.
Iki (napisa): | @Trip Znas koja je najgora stvar kad si tolko ovisan o forumu i mailu i svemu ostalome?
Kad takvoj osobi na faxu pricas vic, i to dobar stvarno vic i na kraju vica ta osoba nit ne trepne nego samo izjavi LOL.
Onda se covjek stvarno treba zabrinut. |
Zašto bi to bio razlog za brigu?
|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:16 ned, 22. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="steelworker"][quote="buba"][quote="Iki"]@Trip Znas koja je najgora stvar kad si tolko ovisan o forumu i mailu i svemu ostalome?
Zašto bi to bio razlog za brigu? :-k[/quote]
Iki, pokusavas to objasniti krivim ljudima. Tu ti "vise" samo ovisnici, njima je to posve normalno ponasanje..
:lol:[/quote]
Nisam na to nikada gledala kao problem, pa mi je zapravo čudnije kada netko danas ne zna what does LOL stand 4. :D
But never mind that... 8)
Nego, Dr. Steel, :D kad ćemo mi počet s terapijom? :wink:
steelworker (napisa): | buba (napisa): | Iki (napisa): | @Trip Znas koja je najgora stvar kad si tolko ovisan o forumu i mailu i svemu ostalome?
Zašto bi to bio razlog za brigu?  |
Iki, pokusavas to objasniti krivim ljudima. Tu ti "vise" samo ovisnici, njima je to posve normalno ponasanje..
 |
Nisam na to nikada gledala kao problem, pa mi je zapravo čudnije kada netko danas ne zna what does LOL stand 4.
But never mind that...
Nego, Dr. Steel, kad ćemo mi počet s terapijom?
|
|
[Vrh] |
|
Iki Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 15:11 ned, 22. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Iki"]Ma nije losa stvar ak se osoba nasmije i govori LOL, ali kaj joj ispricas vic, i to stvarno dobar vic, a da se ta osoba ne nasmije, nit ne promijeni izraz lica nego samo izjavi LOL[/quote]
:| Da, to je SHOCK. :|
:PPPPP
Iki (napisa): | Ma nije losa stvar ak se osoba nasmije i govori LOL, ali kaj joj ispricas vic, i to stvarno dobar vic, a da se ta osoba ne nasmije, nit ne promijeni izraz lica nego samo izjavi LOL |
Da, to je SHOCK.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:12 ned, 22. 1. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="buba"][quote="steelworker"][quote="buba"][quote="Iki"]@Trip Znas koja je najgora stvar kad si tolko ovisan o forumu i mailu i svemu ostalome?
Zašto bi to bio razlog za brigu? :-k[/quote]
:lol:[/quote]
Nisam na to nikada gledala kao problem, pa mi je zapravo čudnije kada netko danas ne zna what does LOL stand 4. :D
But never mind that... 8)
Nego, Dr. Steel, :D kad ćemo mi počet s terapijom? :wink:[/quote]
da, stvarno :) to je zbilja najnormalnija reakcija..
a s ljudima koji ne znaju sta je LOL i ROFL i sl, komuniciram jaako malo.. pa kako na kraju i bi, kad je ocito da ne vise na netu? :twisted:
buba (napisa): | steelworker (napisa): | buba (napisa): | Iki (napisa): | @Trip Znas koja je najgora stvar kad si tolko ovisan o forumu i mailu i svemu ostalome?
Zašto bi to bio razlog za brigu?  |
 |
Nisam na to nikada gledala kao problem, pa mi je zapravo čudnije kada netko danas ne zna what does LOL stand 4.
But never mind that...
Nego, Dr. Steel, kad ćemo mi počet s terapijom?  |
da, stvarno to je zbilja najnormalnija reakcija..
a s ljudima koji ne znaju sta je LOL i ROFL i sl, komuniciram jaako malo.. pa kako na kraju i bi, kad je ocito da ne vise na netu?
|
|
[Vrh] |
|
mpavic Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
Iki Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 11:42 uto, 24. 1. 2006 Naslov: |
|
|
eh, pa kad su se vec svi javili, red je da se i ja javim. ja bi vrlo rado postao clanom vase nadasve zanimljive udruge :-) preko vikenda nisam mogao uopce na net, nisam gledao forume, nista :-) i prva stvar koju sam napravio u ponedjeljak kad sam dosao jest da sam pogledao degiorgi :-)
can i, can i? pliiiiiiiz :pray:
eh, pa kad su se vec svi javili, red je da se i ja javim. ja bi vrlo rado postao clanom vase nadasve zanimljive udruge preko vikenda nisam mogao uopce na net, nisam gledao forume, nista i prva stvar koju sam napravio u ponedjeljak kad sam dosao jest da sam pogledao degiorgi
can i, can i? pliiiiiiiz
|
|
[Vrh] |
|
|