Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Razmišljanja o osnivanju udruge za zaštitu prava pušača
Idite na 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
-18 = 43 - 61

PostPostano: 16:11 pon, 6. 2. 2006    Naslov: Razmišljanja o osnivanju udruge za zaštitu prava pušača Citirajte i odgovorite

Eto, s obzirom da se za svaku sitnicu stvaraju udruge, bilo za zaštitu, bilo za promicanje raznih ideologija i sl., a i jer pušači sve više tonu na društvenoj ljestvici vrijednosti, predlažem osnivanje udruge za zaštitu prava pušača.

Komentari?
I zašto nema smjalija koji puši?
Eto, s obzirom da se za svaku sitnicu stvaraju udruge, bilo za zaštitu, bilo za promicanje raznih ideologija i sl., a i jer pušači sve više tonu na društvenoj ljestvici vrijednosti, predlažem osnivanje udruge za zaštitu prava pušača.

Komentari?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:14 pon, 6. 2. 2006    Naslov: Re: Razmišljanja o osnivanju udruge za zaštitu prava puša Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]I zašto nema smjalija koji puši?[/quote]

Nisi se puno promijenila iz doba nekih starijih rasprava... :roll: (hint: :faca:)

Iako naslucujem sto ces napisati, u interesu zabave cu pitati: koja su to prava pusaca povrijedjena? :D
Ivančica (napisa):

Nisi se puno promijenila iz doba nekih starijih rasprava... Rolling Eyes (hint: Ja sam faca)

Iako naslucujem sto ces napisati, u interesu zabave cu pitati: koja su to prava pusaca povrijedjena? Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Zivac
Forumaš s poteškoćama u pisanju
Forumaš s poteškoćama u pisanju

Spol: muško
10 = 30 - 20

PostPostano: 19:46 pon, 6. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja predlažem da se osnuje udruga za zaštitu prava nepušača. :) Zašto mi moramo udisati dim i trovati se po svim kafićima? :roll:
Ja predlažem da se osnuje udruga za zaštitu prava nepušača. Smile Zašto mi moramo udisati dim i trovati se po svim kafićima? Rolling Eyes

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 19:51 pon, 6. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da je zakon vec dovoljno na strani nepusaca, samo sto se on ne provodi dovoljno dobro! potrebna je udruga za tjeranje drzave da provodi svoje zakone! ;)
mislim da je zakon vec dovoljno na strani nepusaca, samo sto se on ne provodi dovoljno dobro! potrebna je udruga za tjeranje drzave da provodi svoje zakone! Wink

Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 20:36 pon, 6. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]mislim da je zakon vec dovoljno na strani nepusaca, samo sto se on ne provodi dovoljno dobro! potrebna je udruga za tjeranje drzave da provodi svoje zakone! ;)[/quote]

Nikad nije dovoljno :P
Svida mi se kako je to u nekim stranim drzavama rijeseno - nije da postoje mjesta gdje je zabranjeno pusenje, nego postoje mjesta gdje je dozvoljeno :)
koryanshea (napisa):
mislim da je zakon vec dovoljno na strani nepusaca, samo sto se on ne provodi dovoljno dobro! potrebna je udruga za tjeranje drzave da provodi svoje zakone! Wink

Nikad nije dovoljno Razz
Svida mi se kako je to u nekim stranim drzavama rijeseno - nije da postoje mjesta gdje je zabranjeno pusenje, nego postoje mjesta gdje je dozvoljeno Smile

SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 22:37 pon, 6. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Grga"]Svida mi se kako je to u nekim stranim drzavama rijeseno - nije da postoje mjesta gdje je zabranjeno pusenje, nego postoje mjesta gdje je dozvoljeno :)[/quote]

Iako sam pusac moram sye sloziti s ovim, ali mislim da pusenje mora biti dozvoljeno na otvorenom.
Grga (napisa):
Svida mi se kako je to u nekim stranim drzavama rijeseno - nije da postoje mjesta gdje je zabranjeno pusenje, nego postoje mjesta gdje je dozvoljeno Smile

Iako sam pusac moram sye sloziti s ovim, ali mislim da pusenje mora biti dozvoljeno na otvorenom.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 23:52 pon, 6. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

i meni to paše, ali kao što jedi kaže, na otvorenom bi se trebalo dopustiti... ma da bi ja zabranio pušenje i na otvorenim sporskim terenima (mislim na tribine na otvorenom)
i meni to paše, ali kao što jedi kaže, na otvorenom bi se trebalo dopustiti... ma da bi ja zabranio pušenje i na otvorenim sporskim terenima (mislim na tribine na otvorenom)

PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 0:22 uto, 7. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"][quote="Grga"]Svida mi se kako je to u nekim stranim drzavama rijeseno - nije da postoje mjesta gdje je zabranjeno pusenje, nego postoje mjesta gdje je dozvoljeno :)[/quote]

Iako sam pusac moram sye sloziti s ovim, ali mislim da pusenje mora biti dozvoljeno na otvorenom.[/quote]

Jos samo fali da to zabrane :roll:
SickJedi (napisa):
Grga (napisa):

Jos samo fali da to zabrane Rolling Eyes

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 7:57 uto, 7. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja bi najrađe da sam nepušač.

Ovih dana se na vjetropirinama smrznem ko :drvo:. :(

Ona ideja o "amfiteatru" štalili koju smo vodili na sličnom topicu bi sada tako dobro došla. :(

Sad će neki pametnjaković reći da prestanem pušiti i da se onda ne trebam pod pauzama ić smrzavat, ali daj molim te - meni je gušt zapalit na kafi ili za odmor. :roll:

Sad će pak neko reć, pa onda šta se tužim da je vani vjetropirina, e pa baš zato - jer se nema di bit! :roll:

I dalje mislim da je ideja o "izbacivanju" pušača van onog malog prolaza dobra i ne mislim da nam treba bilokakva Udruga, ali treba neko rješenje i za nas dobre duše. 8)
Ja bi najrađe da sam nepušač.

Ovih dana se na vjetropirinama smrznem ko Drvo. Sad

Ona ideja o "amfiteatru" štalili koju smo vodili na sličnom topicu bi sada tako dobro došla. Sad

Sad će neki pametnjaković reći da prestanem pušiti i da se onda ne trebam pod pauzama ić smrzavat, ali daj molim te - meni je gušt zapalit na kafi ili za odmor. Rolling Eyes

Sad će pak neko reć, pa onda šta se tužim da je vani vjetropirina, e pa baš zato - jer se nema di bit! Rolling Eyes

I dalje mislim da je ideja o "izbacivanju" pušača van onog malog prolaza dobra i ne mislim da nam treba bilokakva Udruga, ali treba neko rješenje i za nas dobre duše. Cool

[Vrh]
wookie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 3

PostPostano: 8:04 uto, 7. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bilo bi sve u redu da postoji neki bonton među pušačima, ali ja ga nisam primjetila. Mrzim kad, recimo, jedem, a netko zapali cigaretu i uopće me ne pita da li se ja za vrijeme jela želim trovati ili ne. Ili, imam astmu, nikoga nije briga ako se ja gušim a prostor je za nepušače. Definitivno bi trebalo strože provoditi zakon i mislim da bi onda sve bilo u redu. Inače, uopće ne shvaćam pušače. Probala sam par puta pušiti(prije nego što sam dobila astmu:wink: ), čisto da vidim kako je to, i nisam primjetila ništa što bi me natjeralo da trošim hrpe pare i trujem se u isto vrijeme.
Bilo bi sve u redu da postoji neki bonton među pušačima, ali ja ga nisam primjetila. Mrzim kad, recimo, jedem, a netko zapali cigaretu i uopće me ne pita da li se ja za vrijeme jela želim trovati ili ne. Ili, imam astmu, nikoga nije briga ako se ja gušim a prostor je za nepušače. Definitivno bi trebalo strože provoditi zakon i mislim da bi onda sve bilo u redu. Inače, uopće ne shvaćam pušače. Probala sam par puta pušiti(prije nego što sam dobila astmu:wink: ), čisto da vidim kako je to, i nisam primjetila ništa što bi me natjeralo da trošim hrpe pare i trujem se u isto vrijeme.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 10:21 uto, 7. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="wookie"]Bilo bi sve u redu da postoji neki bonton među pušačima, ali ja ga nisam primjetila. Mrzim kad, recimo, jedem, a netko zapali cigaretu i uopće me ne pita da li se ja za vrijeme jela želim trovati ili ne. I[/quote]

To mi je stvarno odvratno kad napravi netko. Isto kao sto mi je odvratno kad pada kisa i svi se stisnu u onu malu kucicu na tramvajskoj stanici, i uvijek se nade netko tko bas onda mora pusit :roll:
wookie (napisa):
Bilo bi sve u redu da postoji neki bonton među pušačima, ali ja ga nisam primjetila. Mrzim kad, recimo, jedem, a netko zapali cigaretu i uopće me ne pita da li se ja za vrijeme jela želim trovati ili ne. I

To mi je stvarno odvratno kad napravi netko. Isto kao sto mi je odvratno kad pada kisa i svi se stisnu u onu malu kucicu na tramvajskoj stanici, i uvijek se nade netko tko bas onda mora pusit Rolling Eyes

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 10:39 uto, 7. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja recimo sam mrzila kad bi recimo sa školom išli na neka putovanja što su uključivala spavanja. i onda ja budem u sobi s 3 frendice koje puše. meni je recimo odvratno spavat u sobi u kojoj se puši. nemrem sve mi smrdi... jastuk i sve... a one meni kao da kaj se bunim da bu one otvorile prozor da se provjetri (na 5 min i da to "baš" pomaže kad ti se sav taj smrad uvuče u posteljinu i robu... baš za poželit)... ko da im je problem trovat se na balkonu...

ma ja nikad nisam počela pušit jer sam sve preračunavala u čokoladu još u vrijeme kad su cigarete bili 11kn a 1kg čokse u zvečevu 22kn.. pa ti gledaj kaj bi...
heheh sad je kg čokse naspram kutije cigareta skoro
ja recimo sam mrzila kad bi recimo sa školom išli na neka putovanja što su uključivala spavanja. i onda ja budem u sobi s 3 frendice koje puše. meni je recimo odvratno spavat u sobi u kojoj se puši. nemrem sve mi smrdi... jastuk i sve... a one meni kao da kaj se bunim da bu one otvorile prozor da se provjetri (na 5 min i da to "baš" pomaže kad ti se sav taj smrad uvuče u posteljinu i robu... baš za poželit)... ko da im je problem trovat se na balkonu...

ma ja nikad nisam počela pušit jer sam sve preračunavala u čokoladu još u vrijeme kad su cigarete bili 11kn a 1kg čokse u zvečevu 22kn.. pa ti gledaj kaj bi...
heheh sad je kg čokse naspram kutije cigareta skoro

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 10:47 uto, 7. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="wookie"]Mrzim kad, recimo, jedem, a netko zapali cigaretu i uopće me ne pita da li se ja za vrijeme jela želim trovati ili ne. Ili, imam astmu, nikoga nije briga ako se ja gušim a prostor je za nepušače. Definitivno bi trebalo strože provoditi zakon i mislim da bi onda sve bilo u redu. Inače, uopće ne shvaćam pušače. Probala sam par puta pušiti(prije nego što sam dobila astmu:wink: ), čisto da vidim kako je to, i nisam primjetila ništa što bi me natjeralo da trošim hrpe pare i trujem se u isto vrijeme.[/quote]

To je problem provedbe zakona. :(

Jedan od vecih gusteva mi je zapalit cigaretu nakon jela, ali suzdrzim se dok svi ne pojedu.

Tesko da ce itko tko ne pusi shvatiti one koji puse. Isto tako ja ne shvacam kockare, narkomane i slicnu ekipu. Jedina ovisnost koju mogu shvatiti je ona o adrenalinu, ali ta je :yes:
wookie (napisa):
Mrzim kad, recimo, jedem, a netko zapali cigaretu i uopće me ne pita da li se ja za vrijeme jela želim trovati ili ne. Ili, imam astmu, nikoga nije briga ako se ja gušim a prostor je za nepušače. Definitivno bi trebalo strože provoditi zakon i mislim da bi onda sve bilo u redu. Inače, uopće ne shvaćam pušače. Probala sam par puta pušiti(prije nego što sam dobila astmu:wink: ), čisto da vidim kako je to, i nisam primjetila ništa što bi me natjeralo da trošim hrpe pare i trujem se u isto vrijeme.

To je problem provedbe zakona. Sad

Jedan od vecih gusteva mi je zapalit cigaretu nakon jela, ali suzdrzim se dok svi ne pojedu.

Tesko da ce itko tko ne pusi shvatiti one koji puse. Isto tako ja ne shvacam kockare, narkomane i slicnu ekipu. Jedina ovisnost koju mogu shvatiti je ona o adrenalinu, ali ta je Yes!

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 12:01 uto, 7. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

to je dokaz nekulture ako neko puši dok drugi jedu, ja zato ako baš moram tada pušit pitam da li smeta i tako se poticioniram da što manje smeta drugima
to je dokaz nekulture ako neko puši dok drugi jedu, ja zato ako baš moram tada pušit pitam da li smeta i tako se poticioniram da što manje smeta drugima

bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 12:53 uto, 7. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da pusaci imaju jos jako dobar status u drustvu. Ja sam nepusac, i sve mi vise smeta pusenje. Prvo zato sto sam imao uvid kakve su posljedice, a s druge strane, zato sto nema dobar miris. A kao ludo se hvata na odjecu... Osim toga, ako se netko zeli ubiti, neka to radi sebi, nemora i mene usput...

Protiv sam mijesanja pusaca i nepusaca u zatvorenim prostorima. Posebno u kaficima gdje nekakav zidic od metra visine dijeli prostor za pusenje i nepusenje. Koja je razlika? I jedan i drugi prostor su zadimljeni... Poslije kad dodjem doma, sve smrdi na dim...
Mislim da pusaci imaju jos jako dobar status u drustvu. Ja sam nepusac, i sve mi vise smeta pusenje. Prvo zato sto sam imao uvid kakve su posljedice, a s druge strane, zato sto nema dobar miris. A kao ludo se hvata na odjecu... Osim toga, ako se netko zeli ubiti, neka to radi sebi, nemora i mene usput...

Protiv sam mijesanja pusaca i nepusaca u zatvorenim prostorima. Posebno u kaficima gdje nekakav zidic od metra visine dijeli prostor za pusenje i nepusenje. Koja je razlika? I jedan i drugi prostor su zadimljeni... Poslije kad dodjem doma, sve smrdi na dim...

Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 12:53 uto, 7. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja pušim i to dosta. Ali uvijek pokušavam biti korektna prema drugima. Dok jedu, strpit ću se. Ako je zatvoren prozor ili znam da ljudi ne puše u toj prostoriji otići ću na balkon. I sl. detalji koji život znače. Moram priznat da sam se to skultivirala prethodnih godina.

Imali smo neke prijatelje. Muž nije znao da mu žena puši pa kad bi nam došli u goste, ona bi svako malo dolazila kod sestre i mene u sobu (bile smo klinke) i zapalila na prozoru. Uopće to nisam doživljavala kao napad na moj organizam. Da se razumijemo, i meni nekad smeta dim... dok sam vani, ljudi mali milion, a prostor za 20-ak ljudi, i nema klime, ventilacije ili sl.

Nego, sad smo promjenili zgradu na poslu i nema prostora za pušenje pa pušimo na požarnim stubama gdje je uvijek hladnije nego vani. Za vrijeme posla sam smanjila pušenje, ali zato nadoknadim nakon posla :wink:

I da, s obzirom na to da ću morat opet povremeno dolazit na faks, recite mi: gdje da ja zapušim? Gdje da napravim predah? Zar fakat nema nigdje unutra prostora? Tja!

Ej, pušači! Mogli bi unajmit ured profesora kojeg nema i napravit pušionu?!? HA?

vsego, a koja prava ateista su narušena?

Problem je u tome što sve više mjesta prave za nepušače. Nekad je pušač bio dio elite, a sad nepušač. Nekad su u svakom filmu dimili glavni junaci, a sad skoro nitko. Naravno sad se svi "vole". To je valjda nova moda :lol:
Ja pušim i to dosta. Ali uvijek pokušavam biti korektna prema drugima. Dok jedu, strpit ću se. Ako je zatvoren prozor ili znam da ljudi ne puše u toj prostoriji otići ću na balkon. I sl. detalji koji život znače. Moram priznat da sam se to skultivirala prethodnih godina.

Imali smo neke prijatelje. Muž nije znao da mu žena puši pa kad bi nam došli u goste, ona bi svako malo dolazila kod sestre i mene u sobu (bile smo klinke) i zapalila na prozoru. Uopće to nisam doživljavala kao napad na moj organizam. Da se razumijemo, i meni nekad smeta dim... dok sam vani, ljudi mali milion, a prostor za 20-ak ljudi, i nema klime, ventilacije ili sl.

Nego, sad smo promjenili zgradu na poslu i nema prostora za pušenje pa pušimo na požarnim stubama gdje je uvijek hladnije nego vani. Za vrijeme posla sam smanjila pušenje, ali zato nadoknadim nakon posla Wink

I da, s obzirom na to da ću morat opet povremeno dolazit na faks, recite mi: gdje da ja zapušim? Gdje da napravim predah? Zar fakat nema nigdje unutra prostora? Tja!

Ej, pušači! Mogli bi unajmit ured profesora kojeg nema i napravit pušionu?!? HA?

vsego, a koja prava ateista su narušena?

Problem je u tome što sve više mjesta prave za nepušače. Nekad je pušač bio dio elite, a sad nepušač. Nekad su u svakom filmu dimili glavni junaci, a sad skoro nitko. Naravno sad se svi "vole". To je valjda nova moda Laughing

[Vrh]
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 13:32 uto, 7. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]I da, s obzirom na to da ću morat opet povremeno dolazit na faks, recite mi: gdje da ja zapušim? Gdje da napravim predah? Zar fakat nema nigdje unutra prostora? Tja![/quote]

Samo pred faksom. :(

[quote="Ivančica"]Ej, pušači! Mogli bi unajmit ured profesora kojeg nema i napravit pušionu?!? HA?[/quote]

Nazalost, to je zabranjeno zakonom. :(
Ivančica (napisa):

Samo pred faksom. Sad

Ivančica (napisa):

Nazalost, to je zabranjeno zakonom. Sad

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:39 uto, 7. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]Ja pušim i to dosta. Ali uvijek pokušavam biti korektna prema drugima.[/quote]

[url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=5833#5833]Ovdje[/url]:

[quote="steelworker"][quote="Ivančica"]Nisam niti mislila na normalnu šetnju i držanje za ručice, koju pusu, ali kad si netko pregledava krajnike, kad se ne može odlijepiti... e, to već nije pristojno.[/quote]
Yeah right! Meni je nepristojno kada pušiš u mojoj blizini i najradije bi te (svakog pušača kaj mi puši pod nosom) natjeral da pojedeš tu cigaretu (and I would rip you limb by limb... i uzel bi buzdovan i akademski se ponašal s njime prema tebi), ALI TO NE RADIM. Zakaj? Imaš pravo da pušiš (na mjestima za pušenje di se ja nažalost nađem).[/quote]

Mora da dobri Steel nije shvatio tvoje napore da budes korektna prema njemu... :rotfl:

Sto se tice prava ateista, to si citaj na onom topicu, a ja jos uvijek cekam ponesto o narusenim pravima pusaca... :lol:

@buba: Na onom topicu je receno da se izorganizirate, a ne da cekate da vam netko drugi (nepusaci :lol:) napravi amfiteatar. 8)
Ivančica (napisa):
Ja pušim i to dosta. Ali uvijek pokušavam biti korektna prema drugima.

Ovdje:

steelworker (napisa):
Ivančica (napisa):
Nisam niti mislila na normalnu šetnju i držanje za ručice, koju pusu, ali kad si netko pregledava krajnike, kad se ne može odlijepiti... e, to već nije pristojno.

Yeah right! Meni je nepristojno kada pušiš u mojoj blizini i najradije bi te (svakog pušača kaj mi puši pod nosom) natjeral da pojedeš tu cigaretu (and I would rip you limb by limb... i uzel bi buzdovan i akademski se ponašal s njime prema tebi), ALI TO NE RADIM. Zakaj? Imaš pravo da pušiš (na mjestima za pušenje di se ja nažalost nađem).

Mora da dobri Steel nije shvatio tvoje napore da budes korektna prema njemu... Valjam se po podu od smijeha

Sto se tice prava ateista, to si citaj na onom topicu, a ja jos uvijek cekam ponesto o narusenim pravima pusaca... Laughing

@buba: Na onom topicu je receno da se izorganizirate, a ne da cekate da vam netko drugi (nepusaci Laughing) napravi amfiteatar. Cool

[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 15:12 uto, 7. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]...([b]and I would rip you limb by limb[/b]... [/quote]

me može tko sjetit od koje su pjesme ove riječi...
steelworker (napisa):
...(and I would rip you limb by limb...

me može tko sjetit od koje su pjesme ove riječi...

Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 16:28 uto, 7. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Mora da dobri Steel nije shvatio tvoje napore da budes korektna prema njemu... :rotfl:[/quote]

Mislim da je Steel to govorio onak, u zanosu. Jer nikad nisam došla do njega pa mu dimila u lice (osim nedavno, al sam sjedila na drugoj strani stola)... eventualno je on mogao doć do mene kad sam već pušila...
vsego (napisa):
Mora da dobri Steel nije shvatio tvoje napore da budes korektna prema njemu... Valjam se po podu od smijeha

Mislim da je Steel to govorio onak, u zanosu. Jer nikad nisam došla do njega pa mu dimila u lice (osim nedavno, al sam sjedila na drugoj strani stola)... eventualno je on mogao doć do mene kad sam već pušila...

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 1 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum