Dakle, prije pola sata je pristup DeGiorgiju (ne samo Forumu!) bio zabranjen jer je odredjeni user mislio da je duhovit s pokusajem preopterecivanja masine. :evil:
Ako kolegu nesto smeta u pogledu ove masine, neka ode na neku drugu ili mi dodje osobno reci sto ga muci, kad vec u svojih manje od trideset postova (toliko o anonimnosti u praktikumima... :twisted:) to nije napisao na Forumu. :evil:
Za sada nemam namjeru poduzimati nikakve daljnje akcije, ali ocekujem od kolege da se dodje osobno ispricati. 8) Iduci ovakav ispad cu se potruditi procesuirati preko disciplinske komisije... :evil:
Dakle, prije pola sata je pristup DeGiorgiju (ne samo Forumu!) bio zabranjen jer je odredjeni user mislio da je duhovit s pokusajem preopterecivanja masine.
Ako kolegu nesto smeta u pogledu ove masine, neka ode na neku drugu ili mi dodje osobno reci sto ga muci, kad vec u svojih manje od trideset postova (toliko o anonimnosti u praktikumima... ) to nije napisao na Forumu.
Za sada nemam namjeru poduzimati nikakve daljnje akcije, ali ocekujem od kolege da se dodje osobno ispricati. Iduci ovakav ispad cu se potruditi procesuirati preko disciplinske komisije...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|