Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
hoplakaogost Gost
|
|
[Vrh] |
|
Nicolas Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 1:40 čet, 15. 5. 2003 Naslov: |
|
|
Ovak, bit cu što kraći jer ću inače prebaciti kvotu na CARNetu, a onda ne bu dobro.
U pozivu je pisalo da je sjednica javna i da svatko može doci, pa onda smatram da smijem i o njoj pričati.
Dakle, ja sam zakasnil na tu sjednicu 24 minute (pisao sam jedan privatni mail koji sam onda zbog zurbe i ljutnje kaj kasnim na sjednicu jako krivo napisao, pa bi se sad trebal ljutit na vas sve jer sam isel da bi vam mogao pisati, ali se ne ljutim jer sam sam kriv (eto, izvukli ste se)) i došao sam kad je trajala rasprava o tome prijedlogu (mome) za vraćanje novca.
Zamolili su me da ukratko opišem svoj prijedlog, pa onda jesam.
Pa je rasprava malo skrenula i pocelo se raspravljat kak su oni zasluzili taj novac (a ja, ma mislim prijedlog to nisam osporavao, vec sam predlagao da se dijela odreknu jer su ga zasluzili i drugi, ali ga nisu dobili).
Tu mi je zanimljivo spomenuti da je kolega Krizmanic naveo kako je on osobno ažurirao te zaprimljene projekte i vidio kako su SUMA-ini projekti bili puno deblji(čitaj ne na samo jedno listu papira nego [i]buntu[/i] papira za razliku od drugih). Meni je to ostalo malo cudno da je on kao clan udruge koja se natjecala mogao tako nesto raditi. No opet mozda je on to radio nakon što je natječaj tj. ocjenjivanje natječajne komisije završeno, pa onda tu ne bi bilo ništa ćudno (ne znam, nisam se sjetio onda priupitati :oops: )
No uglavnom pojavio se jos jedan prijedlog, a taj je bio da se uputi prijedlog SZ-ZGu da se svim udrugama linearno smanji kolicina novca koje su dobili, pa se tako dobiveni novac podjeli drugima. Taj je prijedlog dao predsjednik SUMA-ekolega Režek(tada je još bio predsjednik, mislim da su poslije izabrali novog, ne znam kojeg jer sam otišao)
Pa kad su se slozili oko prijedloga su isli na glasanje.
Bile su tri opcije:
1. Prijedlog SZ-ZGa da se svima linearno smanji iznos iz proracuna
2. SUMA se sama odrice nezavisno od drugih dijela novca u korist projekata drugih udruga(i tada bi predlozila SZ-ZGu koji bi to drugi projekti mogli biti)
3. Sve ostaje kako je i nitko se ne odrice ničega
Nisam siguran točno kako, ali je za odobrenje trebalo 8 glasova.
Prvo su glasali dali odobravaju takve prijedloge(moglo se glasati za više prijedloga):
1. Prijedlog: 11 glasova
2. Prijedlog: 9 glasova
3. Prijedlog: 5 glasova
Dakle prošla su prva dva prijedloga i tada su presli na glasanje kojeg ce od ta dva usvojiti (svatko je mogao glasati samo za jedan prijedlog)
1. Prijedlog: 6 glasova
2. Prijedlog: 6 glasova
uz 2 suzdrzana
Tada je predsjednik Režek predložio da on odluči glasom predsjednika(neki su predlozili da se ponovi glasanje, jer bi mozda ovi suzdrzani sada glasali drukcije, ali je to on odbio), te je taj svoj prijedlog stavio na glasanje te je on prihvacem s vecinom (nisam zapamtio koliko glasova, ali je bila velka vecina).
I nakon toga je presjednik Režek rekao da daje svoj [i]predsjednički glas[/i] prijedlogu 1 i time je taj prijedlog prihvacen, a onaj moj odbijen.
Eto, o raspravi cu neki drugi put vise napisati kad cu imati vise vremena.
Ako pitate za moj komentar o odbijanju mog prijedloga, ja mislim da nije bilo dovoljno hrabrosti u SUMA-i za njega. Ne mislim među svim sumašima, jer je stvarno bilo nekih koji su se slagali s njim i njegovom idejom.
Pozdrav (i molite se za kišu, dosta je ove suše)
Ovak, bit cu što kraći jer ću inače prebaciti kvotu na CARNetu, a onda ne bu dobro.
U pozivu je pisalo da je sjednica javna i da svatko može doci, pa onda smatram da smijem i o njoj pričati.
Dakle, ja sam zakasnil na tu sjednicu 24 minute (pisao sam jedan privatni mail koji sam onda zbog zurbe i ljutnje kaj kasnim na sjednicu jako krivo napisao, pa bi se sad trebal ljutit na vas sve jer sam isel da bi vam mogao pisati, ali se ne ljutim jer sam sam kriv (eto, izvukli ste se)) i došao sam kad je trajala rasprava o tome prijedlogu (mome) za vraćanje novca.
Zamolili su me da ukratko opišem svoj prijedlog, pa onda jesam.
Pa je rasprava malo skrenula i pocelo se raspravljat kak su oni zasluzili taj novac (a ja, ma mislim prijedlog to nisam osporavao, vec sam predlagao da se dijela odreknu jer su ga zasluzili i drugi, ali ga nisu dobili).
Tu mi je zanimljivo spomenuti da je kolega Krizmanic naveo kako je on osobno ažurirao te zaprimljene projekte i vidio kako su SUMA-ini projekti bili puno deblji(čitaj ne na samo jedno listu papira nego buntu papira za razliku od drugih). Meni je to ostalo malo cudno da je on kao clan udruge koja se natjecala mogao tako nesto raditi. No opet mozda je on to radio nakon što je natječaj tj. ocjenjivanje natječajne komisije završeno, pa onda tu ne bi bilo ništa ćudno (ne znam, nisam se sjetio onda priupitati )
No uglavnom pojavio se jos jedan prijedlog, a taj je bio da se uputi prijedlog SZ-ZGu da se svim udrugama linearno smanji kolicina novca koje su dobili, pa se tako dobiveni novac podjeli drugima. Taj je prijedlog dao predsjednik SUMA-ekolega Režek(tada je još bio predsjednik, mislim da su poslije izabrali novog, ne znam kojeg jer sam otišao)
Pa kad su se slozili oko prijedloga su isli na glasanje.
Bile su tri opcije:
1. Prijedlog SZ-ZGa da se svima linearno smanji iznos iz proracuna
2. SUMA se sama odrice nezavisno od drugih dijela novca u korist projekata drugih udruga(i tada bi predlozila SZ-ZGu koji bi to drugi projekti mogli biti)
3. Sve ostaje kako je i nitko se ne odrice ničega
Nisam siguran točno kako, ali je za odobrenje trebalo 8 glasova.
Prvo su glasali dali odobravaju takve prijedloge(moglo se glasati za više prijedloga):
1. Prijedlog: 11 glasova
2. Prijedlog: 9 glasova
3. Prijedlog: 5 glasova
Dakle prošla su prva dva prijedloga i tada su presli na glasanje kojeg ce od ta dva usvojiti (svatko je mogao glasati samo za jedan prijedlog)
1. Prijedlog: 6 glasova
2. Prijedlog: 6 glasova
uz 2 suzdrzana
Tada je predsjednik Režek predložio da on odluči glasom predsjednika(neki su predlozili da se ponovi glasanje, jer bi mozda ovi suzdrzani sada glasali drukcije, ali je to on odbio), te je taj svoj prijedlog stavio na glasanje te je on prihvacem s vecinom (nisam zapamtio koliko glasova, ali je bila velka vecina).
I nakon toga je presjednik Režek rekao da daje svoj predsjednički glas prijedlogu 1 i time je taj prijedlog prihvacen, a onaj moj odbijen.
Eto, o raspravi cu neki drugi put vise napisati kad cu imati vise vremena.
Ako pitate za moj komentar o odbijanju mog prijedloga, ja mislim da nije bilo dovoljno hrabrosti u SUMA-i za njega. Ne mislim među svim sumašima, jer je stvarno bilo nekih koji su se slagali s njim i njegovom idejom.
Pozdrav (i molite se za kišu, dosta je ove suše)
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:03 čet, 15. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="steelworker"]U pozivu je pisalo da je sjednica javna i da svatko može doci, pa onda smatram da smijem i o njoj pričati.
[/quote]
Ovak, kolega. Sjednica jest javna i smijete o njoj pricati. Ali ja ipak smatram da to ne biste trebali činiti jer postoji zapisnik koji će biti postavljen na stranicama SUMAe koji je jedini pravi i vjerodostojni dokument o dogadjajima na sjednici.
Sve ostalo su samo riječi. Ali pošto se u svom postu iznijeli istinu, ovaj put ćemo to tolerirati, ali ubuduće ipak pitajte da li to smijete napraviti.
[quote="steelworker"]
Tu mi je zanimljivo spomenuti da je kolega Krizmanic naveo kako je on osobno ažurirao te zaprimljene projekte i vidio kako su SUMA-ini projekti bili puno deblji(čitaj ne na samo jedno listu papira nego [i]buntu[/i] papira za razliku od drugih). Meni je to ostalo malo cudno da je on kao clan udruge koja se natjecala mogao tako nesto raditi. No opet mozda je on to radio nakon što je natječaj tj. ocjenjivanje natječajne komisije završeno, pa onda tu ne bi bilo ništa ćudno (ne znam, nisam se sjetio onda priupitati :oops: )
[/quote]
Kolega Krizmanić, inače novi predsjednik SUMAe je između ostalog i Bezjakov zamjenik na PMFu. [color=cyan](izbacih jedan dio u koji nisam bila sigurna, a sada saznah da nije istina pa nije niti bitan)[/color][quote="steelworker"]
I nakon toga je presjednik Režek rekao da daje svoj [i]predsjednički glas[/i] prijedlogu 1 i time je taj prijedlog prihvacen, a onaj moj odbijen.
[/quote]
Malo sam izrezala...
Ovo su već detalji koje vi kolega niste mjerodavni oglašavati, zato vas molim da ovaj dio:
[quote="steelworker"]
Eto, o raspravi cu neki drugi put vise napisati kad cu imati vise vremena.[/quote]
preskočite. O tome možete pričati nekome na hodniku faksa ili na kavi, ali mislim da Forum nije pravo mjesto za to. (moje mišljenje)
[quote="steelworker"]
[/quote]
Ja se ne bih tako izrazila. Bilo je hrabrosti, i ima hrabrosti. Ali za takav prijedlog treba puno odricanja (naime, trebamo se odreći onoga što još nismo niti dobili :-)). Moje mišljenje je da nismo jedini koji se mogu odreći dijela novca, te da bi, ako bi mi, i drugi, koji mogu, trebali prihvatiti taj izazov.
Toliko, glasnogovornica SUMAe (u ovom slučaju) :wink:
steelworker (napisa): | U pozivu je pisalo da je sjednica javna i da svatko može doci, pa onda smatram da smijem i o njoj pričati.
|
Ovak, kolega. Sjednica jest javna i smijete o njoj pricati. Ali ja ipak smatram da to ne biste trebali činiti jer postoji zapisnik koji će biti postavljen na stranicama SUMAe koji je jedini pravi i vjerodostojni dokument o dogadjajima na sjednici.
Sve ostalo su samo riječi. Ali pošto se u svom postu iznijeli istinu, ovaj put ćemo to tolerirati, ali ubuduće ipak pitajte da li to smijete napraviti.
steelworker (napisa): |
Tu mi je zanimljivo spomenuti da je kolega Krizmanic naveo kako je on osobno ažurirao te zaprimljene projekte i vidio kako su SUMA-ini projekti bili puno deblji(čitaj ne na samo jedno listu papira nego buntu papira za razliku od drugih). Meni je to ostalo malo cudno da je on kao clan udruge koja se natjecala mogao tako nesto raditi. No opet mozda je on to radio nakon što je natječaj tj. ocjenjivanje natječajne komisije završeno, pa onda tu ne bi bilo ništa ćudno (ne znam, nisam se sjetio onda priupitati )
|
Kolega Krizmanić, inače novi predsjednik SUMAe je između ostalog i Bezjakov zamjenik na PMFu. (izbacih jedan dio u koji nisam bila sigurna, a sada saznah da nije istina pa nije niti bitan) steelworker (napisa): |
I nakon toga je presjednik Režek rekao da daje svoj predsjednički glas prijedlogu 1 i time je taj prijedlog prihvacen, a onaj moj odbijen.
|
Malo sam izrezala...
Ovo su već detalji koje vi kolega niste mjerodavni oglašavati, zato vas molim da ovaj dio:
Eto, o raspravi cu neki drugi put vise napisati kad cu imati vise vremena. |
preskočite. O tome možete pričati nekome na hodniku faksa ili na kavi, ali mislim da Forum nije pravo mjesto za to. (moje mišljenje)
|
Ja se ne bih tako izrazila. Bilo je hrabrosti, i ima hrabrosti. Ali za takav prijedlog treba puno odricanja (naime, trebamo se odreći onoga što još nismo niti dobili ). Moje mišljenje je da nismo jedini koji se mogu odreći dijela novca, te da bi, ako bi mi, i drugi, koji mogu, trebali prihvatiti taj izazov.
Toliko, glasnogovornica SUMAe (u ovom slučaju)
_________________ "Veliki umovi raspravljaju o zamislima.
Prosječni umovi raspravljaju o događajima.
Mali umovi raspravljaju o ljudima."
Zadnja promjena: Ivančica; 10:53 pon, 19. 5. 2003; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
hopla Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:38 čet, 15. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"][quote="steelworker"]U pozivu je pisalo da je sjednica javna i da svatko može doci, pa onda smatram da smijem i o njoj pričati.[/quote]
Ovak, kolega. Sjednica jest javna i smijete o njoj pricati. Ali ja ipak smatram da to ne biste trebali činiti jer postoji zapisnik koji će biti postavljen na stranicama SUMAe koji je jedini pravi i vjerodostojni dokument o dogadjajima na sjednici.[/quote]
Krivo, Ivancice! :x [b]Sjednica ili JE ili NIJE javna.[/b] Ako je, onda o njoj smije pricati svatko. Na nama je da vjerujemo ili ne vjerujemo recenom, ti imas pravo demantirati, ja mogu cenzorirati lazi, uvrede i sl. ali [b]svoje misljenje/vidjenje dogadjaja moze reci tko hoce[/b].
[quote="Ivančica"]Ovo su već detalji koje vi kolega niste mjerodavni oglašavati, zato vas molim da ovaj dio:
[quote="steelworker"]Eto, o raspravi cu neki drugi put vise napisati kad cu imati vise vremena.[/quote]
preskočite. O tome možete pričati nekome na hodniku faksa ili na kavi, ali mislim da Forum nije pravo mjesto za to. (moje mišljenje)[/quote]
Nije li upravo Forum mjesto za iznosenje misljenja o cemu god, pa tako i o sjedinici (navodno javne) udruge matematicara? :roll:
[quote="Ivančica"][quote="steelworker"]Ako pitate za moj komentar o odbijanju mog prijedloga, ja mislim da nije bilo dovoljno hrabrosti u SUMA-i za njega. Ne mislim među svim sumašima, jer je stvarno bilo nekih koji su se slagali s njim i njegovom idejom.[/quote]
Ja se ne bih tako izrazila. Bilo je hrabrosti, i ima hrabrosti. Ali za takav prijedlog treba puno odricanja (naime, trebamo se odreći onoga što još nismo niti dobili ). [b]Moje mišljenje[/b] je da nismo jedini koji se mogu odreći dijela novca, te da bi, ako bi mi, i drugi, koji mogu, trebali prihvatiti taj izazov.[/quote]
Simpaticno... :? Kako sebi uzimas za pravo da iznosis [b]misljenje[/b], a kolegi (s kojim si od jednom presla na "vi" :shock:) s Foruma to isto pravo negiras. :evil:
I, ne, polozaj glasnogovornice tu ne znaci nista. :x On ti daje za pravo da govoris u ime SUMAe. Ne da iznosis misljenja koja drugima branis...
Toliko od mene, u nadi da ces u buduce (barem na Forumu) postivati tudju slobodu govora... 8)
Ivančica (napisa): | steelworker (napisa): | U pozivu je pisalo da je sjednica javna i da svatko može doci, pa onda smatram da smijem i o njoj pričati. |
Ovak, kolega. Sjednica jest javna i smijete o njoj pricati. Ali ja ipak smatram da to ne biste trebali činiti jer postoji zapisnik koji će biti postavljen na stranicama SUMAe koji je jedini pravi i vjerodostojni dokument o dogadjajima na sjednici. |
Krivo, Ivancice! Sjednica ili JE ili NIJE javna. Ako je, onda o njoj smije pricati svatko. Na nama je da vjerujemo ili ne vjerujemo recenom, ti imas pravo demantirati, ja mogu cenzorirati lazi, uvrede i sl. ali svoje misljenje/vidjenje dogadjaja moze reci tko hoce.
Ivančica (napisa): | Ovo su već detalji koje vi kolega niste mjerodavni oglašavati, zato vas molim da ovaj dio:
steelworker (napisa): | Eto, o raspravi cu neki drugi put vise napisati kad cu imati vise vremena. |
preskočite. O tome možete pričati nekome na hodniku faksa ili na kavi, ali mislim da Forum nije pravo mjesto za to. (moje mišljenje) |
Nije li upravo Forum mjesto za iznosenje misljenja o cemu god, pa tako i o sjedinici (navodno javne) udruge matematicara?
Ivančica (napisa): | steelworker (napisa): | Ako pitate za moj komentar o odbijanju mog prijedloga, ja mislim da nije bilo dovoljno hrabrosti u SUMA-i za njega. Ne mislim među svim sumašima, jer je stvarno bilo nekih koji su se slagali s njim i njegovom idejom. |
Ja se ne bih tako izrazila. Bilo je hrabrosti, i ima hrabrosti. Ali za takav prijedlog treba puno odricanja (naime, trebamo se odreći onoga što još nismo niti dobili ). Moje mišljenje je da nismo jedini koji se mogu odreći dijela novca, te da bi, ako bi mi, i drugi, koji mogu, trebali prihvatiti taj izazov. |
Simpaticno... Kako sebi uzimas za pravo da iznosis misljenje, a kolegi (s kojim si od jednom presla na "vi" ) s Foruma to isto pravo negiras.
I, ne, polozaj glasnogovornice tu ne znaci nista. On ti daje za pravo da govoris u ime SUMAe. Ne da iznosis misljenja koja drugima branis...
Toliko od mene, u nadi da ces u buduce (barem na Forumu) postivati tudju slobodu govora...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 1:11 pet, 16. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"]Ovak, kolega. Sjednica jest javna i smijete o njoj pricati. Ali ja ipak smatram da to ne biste trebali činiti jer postoji zapisnik koji će biti postavljen na stranicama SUMAe koji je jedini pravi i vjerodostojni dokument o dogadjajima na sjednici.
Sve ostalo su samo riječi. Ali pošto se u svom postu iznijeli istinu, ovaj put ćemo to tolerirati, ali ubuduće ipak pitajte da li to smijete napraviti.[/quote]
Dobro, sad mi prvo nije jasno jel to ti (Ivančica) ne smatraš, ili ti kao glasnogovornica SUMA-e.
Slusaj me Ivančica i svi vi ostali koji volite cenzure i skrivanje podataka od javnosti. Ako je nešto javno, onda je to javno i ako sam ja tome prisustvovao onda mogu i javno govoriti o tome. Nemam ja nikoga ništa pitati smijem li ja govoriti o nečemu javnom. TO JE JAVNO! I onda mogu o tome i govoriti javno! I govoriti ću! To je moje pravo!
Citirati ću Steve-a:
[color=black]The only way
To keep me quiet
I can be killed[/color]
Ovo nije poziv na moje ubojstvo, nego čisto izražavanje činjenice da ja vjerujem u slobodu govora i nećete me utišati! Točka!
[quote="Ivančica"][quote="steelworker"]Tu mi je zanimljivo spomenuti da je kolega Krizmanic naveo kako je on osobno ažurirao te zaprimljene projekte i vidio kako su SUMA-ini projekti bili puno deblji(čitaj ne na samo jedno listu papira nego [i]buntu[/i] papira za razliku od drugih). Meni je to ostalo malo cudno da je on kao clan udruge koja se natjecala mogao tako nesto raditi. No opet mozda je on to radio nakon što je natječaj tj. ocjenjivanje natječajne komisije završeno, pa onda tu ne bi bilo ništa ćudno (ne znam, nisam se sjetio onda priupitati :oops: )
[/quote]
Kolega Krizmanić, inače novi predsjednik SUMAe je između ostalog i Bezjakov zamjenik na PMFu, a čini mi se i u SZ-ZG (ovo zadnje nisam baš sigurna, ali mislim da jeste.)[/quote]
Iiii :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Nije čudno kaj pripadnik udruge "ažurira" zaprimljene projekte na natječaj(koji se temelji na tajnosti zaprimljenih dokumenata) u kojem se natječe i njegova udruga?
[quote="Ivančica"]Malo sam izrezala...
[quote="steelworker"]Eto, o raspravi cu neki drugi put vise napisati kad cu imati vise vremena.[/quote]
preskočite. O tome možete pričati nekome na hodniku faksa ili na kavi, ali mislim da Forum nije pravo mjesto za to. (moje mišljenje)[/quote]
Samo si ti misli, ali ja se ne slažem s tobom. Forum je između ostalog mjesto komunikacije i ja na njemu komuniciram i dajem svoja viđenja i mišljenja. Sjednica je bila javna, Sama si rekla da se o njoj smije pričati. I ja to i činim! [b]Ne sputavaj mi moje slobode![/b] :evil: :evil: :evil:
[quote="Ivančica"][quote="steelworker"]
[/quote]
Ja se ne bih tako izrazila. Bilo je hrabrosti, i ima hrabrosti. Ali za takav prijedlog treba puno odricanja (naime, trebamo se odreći onoga što još nismo niti dobili :-)). [b]Moje mišljenje[/b] je da nismo jedini koji se mogu odreći dijela novca, te da bi, ako bi mi, i drugi, koji mogu, trebali prihvatiti taj izazov.
Toliko, [b]glasnogovornica SUMAe (u ovom slučaju)[/b] :wink:[/quote]
Sorry, ali čudno mi obavljaš tu dužnost glasnogovornice kada stalno daješ svoje mišljenje.
Da se bolje izrazim ovo o hrabrosti: Moje mišljenje je da nije bilo dovoljno hrabrosti da dođe do odricanja, bez obzira na druge. Vi sami, neovisno, hrabro i plemenito. Da SUMA bude ta koja ce dati primjer drugima kako se treba ponašati i pomagati jedni druge.
A to da se trebate odreći nećeg što još niste ni dobili, bi vam samo trebalo biti lakše.
I zapamtite već jednom svi koji me želite utišati:
[color=red][size=18][b]Sloboda govora je moje pravo, vi mi ga niste dali i nećete mi ga ni uzeti.
Imam pravo izražavati svoje mišljenje i to ću i raditi, kad god osjetim potrebu, bilogdje i bilokada![/b][/size][/color]
Svoje idejice da ne smijem govoriti ono što se vama ne sviđa prodajte nekom drugom. :PP Hvala.
Ivančica (napisa): | Ovak, kolega. Sjednica jest javna i smijete o njoj pricati. Ali ja ipak smatram da to ne biste trebali činiti jer postoji zapisnik koji će biti postavljen na stranicama SUMAe koji je jedini pravi i vjerodostojni dokument o dogadjajima na sjednici.
Sve ostalo su samo riječi. Ali pošto se u svom postu iznijeli istinu, ovaj put ćemo to tolerirati, ali ubuduće ipak pitajte da li to smijete napraviti. |
Dobro, sad mi prvo nije jasno jel to ti (Ivančica) ne smatraš, ili ti kao glasnogovornica SUMA-e.
Slusaj me Ivančica i svi vi ostali koji volite cenzure i skrivanje podataka od javnosti. Ako je nešto javno, onda je to javno i ako sam ja tome prisustvovao onda mogu i javno govoriti o tome. Nemam ja nikoga ništa pitati smijem li ja govoriti o nečemu javnom. TO JE JAVNO! I onda mogu o tome i govoriti javno! I govoriti ću! To je moje pravo!
Citirati ću Steve-a:
The only way
To keep me quiet
I can be killed
Ovo nije poziv na moje ubojstvo, nego čisto izražavanje činjenice da ja vjerujem u slobodu govora i nećete me utišati! Točka!
Ivančica (napisa): | steelworker (napisa): | Tu mi je zanimljivo spomenuti da je kolega Krizmanic naveo kako je on osobno ažurirao te zaprimljene projekte i vidio kako su SUMA-ini projekti bili puno deblji(čitaj ne na samo jedno listu papira nego buntu papira za razliku od drugih). Meni je to ostalo malo cudno da je on kao clan udruge koja se natjecala mogao tako nesto raditi. No opet mozda je on to radio nakon što je natječaj tj. ocjenjivanje natječajne komisije završeno, pa onda tu ne bi bilo ništa ćudno (ne znam, nisam se sjetio onda priupitati )
|
Kolega Krizmanić, inače novi predsjednik SUMAe je između ostalog i Bezjakov zamjenik na PMFu, a čini mi se i u SZ-ZG (ovo zadnje nisam baš sigurna, ali mislim da jeste.) |
Iiii
Nije čudno kaj pripadnik udruge "ažurira" zaprimljene projekte na natječaj(koji se temelji na tajnosti zaprimljenih dokumenata) u kojem se natječe i njegova udruga?
Ivančica (napisa): | Malo sam izrezala...
steelworker (napisa): | Eto, o raspravi cu neki drugi put vise napisati kad cu imati vise vremena. |
preskočite. O tome možete pričati nekome na hodniku faksa ili na kavi, ali mislim da Forum nije pravo mjesto za to. (moje mišljenje) |
Samo si ti misli, ali ja se ne slažem s tobom. Forum je između ostalog mjesto komunikacije i ja na njemu komuniciram i dajem svoja viđenja i mišljenja. Sjednica je bila javna, Sama si rekla da se o njoj smije pričati. I ja to i činim! Ne sputavaj mi moje slobode!
Ivančica (napisa): | steelworker (napisa): |
|
Ja se ne bih tako izrazila. Bilo je hrabrosti, i ima hrabrosti. Ali za takav prijedlog treba puno odricanja (naime, trebamo se odreći onoga što još nismo niti dobili ). Moje mišljenje je da nismo jedini koji se mogu odreći dijela novca, te da bi, ako bi mi, i drugi, koji mogu, trebali prihvatiti taj izazov.
Toliko, glasnogovornica SUMAe (u ovom slučaju)  |
Sorry, ali čudno mi obavljaš tu dužnost glasnogovornice kada stalno daješ svoje mišljenje.
Da se bolje izrazim ovo o hrabrosti: Moje mišljenje je da nije bilo dovoljno hrabrosti da dođe do odricanja, bez obzira na druge. Vi sami, neovisno, hrabro i plemenito. Da SUMA bude ta koja ce dati primjer drugima kako se treba ponašati i pomagati jedni druge.
A to da se trebate odreći nećeg što još niste ni dobili, bi vam samo trebalo biti lakše.
I zapamtite već jednom svi koji me želite utišati:
Sloboda govora je moje pravo, vi mi ga niste dali i nećete mi ga ni uzeti.
Imam pravo izražavati svoje mišljenje i to ću i raditi, kad god osjetim potrebu, bilogdje i bilokada!
Svoje idejice da ne smijem govoriti ono što se vama ne sviđa prodajte nekom drugom. Hvala.
|
|
[Vrh] |
|
Raven Forumaš(ica)

|
Postano: 1:35 pet, 16. 5. 2003 Naslov: |
|
|
Moje 2 lipe: Sto se nastavka cijele ove price tice... Mislim da je SUMA rekla sto o tome misli (sada i sluzbeno, kroz glasnovornicu :)), te dalje mi se cini malo bez svrhe sa njima raspravljati o tome.
Svaka udruga ima svoj [i]image[/i] i svi clanovi te udruge svojim clanstvom u toj udruzi automatski ga podrzavaju te identificiraju se sa njime. Kroz predane projekte i ove diskusije na forumu, SUMA je se prilicno jasno isprofilirala kao udruga koja se bavi cime se bavi (cf. projekte), te su i na ovoj sjednici zauzeli stav o zbivanjima u SZ-u sa proracunom.
I za mene je ovo gotova prica - sad se zna kakva je SUMA udruga, te tko se osjeca da je i on takav ce se uclaniti u tu udrugu. Tko ne smatra da bi bilo dobro da ga se povezuje sa udrugom "SUMA", nece. Ima drugih udruga - imas MASS, imas Uniju studenata matematike i fizike (ili tak' nesto), imas Hrv. matematicko drustvo, itd... A mozes i svoju osnovati :).
To sto sada dosta drugih udruga i studenata (osobno misljenje!) vise SUMA-u nece htjet ni stapom taknut je njihov problem. Ili npr., netko tko ti se poslije svega ovoga predstavi ili napise u CV-u "ja sam clan udruge SUMA"... Ajoj :roll:. Ali cuj, njihov izbor... Slobodna zemlja...
Mi (OK, ne "mi", ja) smo dobili sto smo htjeli - da se ocituju da li su to stvarno njihovi projekti i misle li da je sve to u redu i oni to jesu. A sad svako da napravi ono sto misli da mu je za ciniti... SUMAsi svoje, SZ-PMF svoje, itd...
P.S.: Ovim mailom samo iznosim svoje misljenje, te ni na koji nacin ne zelim Steelworkeru braniti slobodu govora :wink:.
Moje 2 lipe: Sto se nastavka cijele ove price tice... Mislim da je SUMA rekla sto o tome misli (sada i sluzbeno, kroz glasnovornicu ), te dalje mi se cini malo bez svrhe sa njima raspravljati o tome.
Svaka udruga ima svoj image i svi clanovi te udruge svojim clanstvom u toj udruzi automatski ga podrzavaju te identificiraju se sa njime. Kroz predane projekte i ove diskusije na forumu, SUMA je se prilicno jasno isprofilirala kao udruga koja se bavi cime se bavi (cf. projekte), te su i na ovoj sjednici zauzeli stav o zbivanjima u SZ-u sa proracunom.
I za mene je ovo gotova prica - sad se zna kakva je SUMA udruga, te tko se osjeca da je i on takav ce se uclaniti u tu udrugu. Tko ne smatra da bi bilo dobro da ga se povezuje sa udrugom "SUMA", nece. Ima drugih udruga - imas MASS, imas Uniju studenata matematike i fizike (ili tak' nesto), imas Hrv. matematicko drustvo, itd... A mozes i svoju osnovati .
To sto sada dosta drugih udruga i studenata (osobno misljenje!) vise SUMA-u nece htjet ni stapom taknut je njihov problem. Ili npr., netko tko ti se poslije svega ovoga predstavi ili napise u CV-u "ja sam clan udruge SUMA"... Ajoj . Ali cuj, njihov izbor... Slobodna zemlja...
Mi (OK, ne "mi", ja) smo dobili sto smo htjeli - da se ocituju da li su to stvarno njihovi projekti i misle li da je sve to u redu i oni to jesu. A sad svako da napravi ono sto misli da mu je za ciniti... SUMAsi svoje, SZ-PMF svoje, itd...
P.S.: Ovim mailom samo iznosim svoje misljenje, te ni na koji nacin ne zelim Steelworkeru braniti slobodu govora .
|
|
[Vrh] |
|
Ivancica Gost
|
Postano: 12:14 pet, 16. 5. 2003 Naslov: |
|
|
Slusajte te me svi vi. Ja sam steelworkeru prigovorila iskljucivo zbog postanja mailova sa mailing sume (a o tome nisam bas vidjela komentara). Sto se tice objavljivanja dogadjaja sa sjednice, u to vrijeme je kolega jos uvijek bio clan SUMAe i kao takav bio je duzan postovati pravila udruge.
Kolega steelworker, nitko vama ne zeli oduzeti vasu slobodu govora. Pisite vi sve, pa i sve mailove koji dolaze na math listu. Mislim da niti tamo onda nema stvari koje su tajne. A ipak se ne stavljaju na Forum, jer se pise o stvarima koje se [color=red][b]NE TICU[/b][/color] drugih!!! Ili npr. mozete napisati sto je bilo na kojoj sjednici fakultetskog vijeca na PMF-MOu, odnosno kako ste vi dozivjeli tu sjednicu. (ovo ne govorim steelworkeru nego svima vama).
Nisam ja rekla da ne smijete pisati o tome, ali ... ma ne da mi se! Vidim da cemo se opet uvuci u zacarani krug i opet cemo biti tamo di smo bili prije puno vremena.
Sjednica je bila javna, mogao je doci tko je htio. Svi ste vikali kako morate doci na to, a na kraju ne da nikog nije bilo, nego sam ja po kolegu steelworkera morala ici da o tome raspravimo u njegovoj prisutnosti.
Ovo mi vec sve ide na zivce! Ja nemam obvezu vas izvjescivati o svemu sto se dogadja unutar udruge! Ako vas zanimaju detalji, pisat cu vam kad je tko i koliko bio na WCu.
Ne morate me vise nista pitati o bilo cemu na Forumu jer vam necu odgovoriti, osim kad se za to ukaze potreba. Ako me trebate, pisite mi na papaip2@student.math.hr ili me nadjite negdje na hodniku faksa.
Na taj nacin cu vam rado odgovoriti.
Pozdrav, Ivancica
Slusajte te me svi vi. Ja sam steelworkeru prigovorila iskljucivo zbog postanja mailova sa mailing sume (a o tome nisam bas vidjela komentara). Sto se tice objavljivanja dogadjaja sa sjednice, u to vrijeme je kolega jos uvijek bio clan SUMAe i kao takav bio je duzan postovati pravila udruge.
Kolega steelworker, nitko vama ne zeli oduzeti vasu slobodu govora. Pisite vi sve, pa i sve mailove koji dolaze na math listu. Mislim da niti tamo onda nema stvari koje su tajne. A ipak se ne stavljaju na Forum, jer se pise o stvarima koje se NE TICU drugih!!! Ili npr. mozete napisati sto je bilo na kojoj sjednici fakultetskog vijeca na PMF-MOu, odnosno kako ste vi dozivjeli tu sjednicu. (ovo ne govorim steelworkeru nego svima vama).
Nisam ja rekla da ne smijete pisati o tome, ali ... ma ne da mi se! Vidim da cemo se opet uvuci u zacarani krug i opet cemo biti tamo di smo bili prije puno vremena.
Sjednica je bila javna, mogao je doci tko je htio. Svi ste vikali kako morate doci na to, a na kraju ne da nikog nije bilo, nego sam ja po kolegu steelworkera morala ici da o tome raspravimo u njegovoj prisutnosti.
Ovo mi vec sve ide na zivce! Ja nemam obvezu vas izvjescivati o svemu sto se dogadja unutar udruge! Ako vas zanimaju detalji, pisat cu vam kad je tko i koliko bio na WCu.
Ne morate me vise nista pitati o bilo cemu na Forumu jer vam necu odgovoriti, osim kad se za to ukaze potreba. Ako me trebate, pisite mi na papaip2@student.math.hr ili me nadjite negdje na hodniku faksa.
Na taj nacin cu vam rado odgovoriti.
Pozdrav, Ivancica
|
|
[Vrh] |
|
Nicolas Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Raven Forumaš(ica)

|
Postano: 12:35 pet, 16. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Ivancica"]... Ili npr. mozete napisati sto je bilo na kojoj sjednici fakultetskog vijeca na PMF-MOu, odnosno kako ste vi dozivjeli tu sjednicu. (ovo ne govorim steelworkeru nego svima vama). [/quote]
Da, da, da, skuzila si :weee: !!! To hocemo - da se o sjednicama, sastacima, komitetima, predsjednistvima, itd., [b]pise[/b]. Neovisno bilo to u Saboru, ili na PMF-MO-u (ok, mene bi vise zanimao PMF), ali da se zna sto se zbiva. Kuzis? Onda npr., hipotetski, ne mozes podijeliti svojim frendicima 60,000 Kn i nadati se da je sve super i da nitko nece vidjeti. Kuzis ne?
Mozda bude nesto od Ivancice :), pocela je shvacati nas zli voajerski svjetonazor :twisted:.
Ivancica (napisa): | ... Ili npr. mozete napisati sto je bilo na kojoj sjednici fakultetskog vijeca na PMF-MOu, odnosno kako ste vi dozivjeli tu sjednicu. (ovo ne govorim steelworkeru nego svima vama). |
Da, da, da, skuzila si !!! To hocemo - da se o sjednicama, sastacima, komitetima, predsjednistvima, itd., pise. Neovisno bilo to u Saboru, ili na PMF-MO-u (ok, mene bi vise zanimao PMF), ali da se zna sto se zbiva. Kuzis? Onda npr., hipotetski, ne mozes podijeliti svojim frendicima 60,000 Kn i nadati se da je sve super i da nitko nece vidjeti. Kuzis ne?
Mozda bude nesto od Ivancice , pocela je shvacati nas zli voajerski svjetonazor .
|
|
[Vrh] |
|
Bad1 Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

|
Postano: 15:15 pet, 16. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Ivancica"]Slusajte te me svi vi. Ja sam steelworkeru prigovorila iskljucivo zbog postanja mailova sa mailing sume (a o tome nisam bas vidjela komentara). Sto se tice objavljivanja dogadjaja sa sjednice, u to vrijeme je kolega jos uvijek bio clan SUMAe i kao takav bio je duzan postovati pravila udruge.[/quote]
Ja sam vec davno prije zatrazio da me se ispise iz SUMA-e. Ti si mi tada(puno prije sjednice, upravo tu na Forumu) rekla da sam ispisan i ja sam smatrao da sam ispisan i dosao sam na sjednicu kao pripadnik javnosti, a ne clan SUMA-e. To sto ste mi vi onda kad sam dosao na sjednicu rekli da sam jos clan, e pa opet da ponovim onu recenicu: [b]te pričice prodajte nekom drugom[/b]. Ti trikovi da bi me spriječili da pričam okolo, neće upaliti. :PP
Ivancica (napisa): | Slusajte te me svi vi. Ja sam steelworkeru prigovorila iskljucivo zbog postanja mailova sa mailing sume (a o tome nisam bas vidjela komentara). Sto se tice objavljivanja dogadjaja sa sjednice, u to vrijeme je kolega jos uvijek bio clan SUMAe i kao takav bio je duzan postovati pravila udruge. |
Ja sam vec davno prije zatrazio da me se ispise iz SUMA-e. Ti si mi tada(puno prije sjednice, upravo tu na Forumu) rekla da sam ispisan i ja sam smatrao da sam ispisan i dosao sam na sjednicu kao pripadnik javnosti, a ne clan SUMA-e. To sto ste mi vi onda kad sam dosao na sjednicu rekli da sam jos clan, e pa opet da ponovim onu recenicu: te pričice prodajte nekom drugom. Ti trikovi da bi me spriječili da pričam okolo, neće upaliti.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:32 pet, 16. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="steelworker"]Ja sam vec davno prije zatrazio da me se ispise iz SUMA-e. Ti si mi tada(puno prije sjednice, upravo tu na Forumu) rekla da sam ispisan i ja sam smatrao da sam ispisan i dosao sam na sjednicu kao pripadnik javnosti, a ne clan SUMA-e. To sto ste mi vi onda kad sam dosao na sjednicu rekli da sam jos clan, e pa opet da ponovim onu recenicu: [b]te pričice prodajte nekom drugom[/b]. Ti trikovi da bi me spriječili da pričam okolo, neće upaliti. :PP[/quote]
Da, ja sam ti to rekla, ali po statutu ti još neko vrijeme ostaješ član. A kada si došao na sjednicu, to si i saznao. A kada si pisao po forumu o sjednici to si znao.
Oprosti mi što sam ti htjela to reći na jedan lijepi način, mislila sam da ću te srest na faksu pa da ti usmeno kažem, ali te nije bilo...
Taj savjet si trebao shvatiti prijateljski. U pravilu, smiješ ti pisati i pričati što god te volja, ali ako budeš previše blatio ugled udruge malo vijeće može izglasati da se tebi kao pojedincu zabrane neke aktivnosti vezane uz udrugu. E, vidiš, ja ne znam da li ti imaš kakve želje u tom smislu, ali ja nisam htjela da ti se to dogodi. Ja jesam član malog vijeća, ali šta je moj glas u odnosu na druge?
Shvaćam da svaku moju riječ shvaćaš kao napad, optužbi ili očajni način da obranim čast svoje udruge i PBa. Ali to nije tako. Svaka moja riječ u ona dva posta upućena tebi je bila upravo zbog tebe i ni zbog kog drugog.
Ne zato što su se tamo događale neke mračne stvari (a nisu), ne zato što se bojimo da će nam prljavi veš isplivati na površinu (jer ga nema) i ne zato što ljudima branimo slobodu govora (jer to ne radimo)!
Tek sad razumijem zašto se PB ne želi natezati sa svim znatiželjnicima.
Eto, ja sam stvarno pokušala. Odgovorim vam na jedno pitanje, ali vi iz mog odgovora iščupate još 10 novih. Zato ću pisati samo najnužnije, a jednom kad naučim baratati vještinom govorenja bez davanja suvišnih informacija, onda ćemo se možda opet sretati često kao ovih dana.
Osim toga, otkad "visim" na forumu, ne osjećam se previše dobro, slabo se smijem, stalno sam namrgođena, kao da mi PMS traje non-stop :puppydogeyes:
Ali to ćemo popraviti, a do tada (mog prvog smijanja) :PP uživajte
Ivančica (kao Ivančica)
steelworker (napisa): | Ja sam vec davno prije zatrazio da me se ispise iz SUMA-e. Ti si mi tada(puno prije sjednice, upravo tu na Forumu) rekla da sam ispisan i ja sam smatrao da sam ispisan i dosao sam na sjednicu kao pripadnik javnosti, a ne clan SUMA-e. To sto ste mi vi onda kad sam dosao na sjednicu rekli da sam jos clan, e pa opet da ponovim onu recenicu: te pričice prodajte nekom drugom. Ti trikovi da bi me spriječili da pričam okolo, neće upaliti.  |
Da, ja sam ti to rekla, ali po statutu ti još neko vrijeme ostaješ član. A kada si došao na sjednicu, to si i saznao. A kada si pisao po forumu o sjednici to si znao.
Oprosti mi što sam ti htjela to reći na jedan lijepi način, mislila sam da ću te srest na faksu pa da ti usmeno kažem, ali te nije bilo...
Taj savjet si trebao shvatiti prijateljski. U pravilu, smiješ ti pisati i pričati što god te volja, ali ako budeš previše blatio ugled udruge malo vijeće može izglasati da se tebi kao pojedincu zabrane neke aktivnosti vezane uz udrugu. E, vidiš, ja ne znam da li ti imaš kakve želje u tom smislu, ali ja nisam htjela da ti se to dogodi. Ja jesam član malog vijeća, ali šta je moj glas u odnosu na druge?
Shvaćam da svaku moju riječ shvaćaš kao napad, optužbi ili očajni način da obranim čast svoje udruge i PBa. Ali to nije tako. Svaka moja riječ u ona dva posta upućena tebi je bila upravo zbog tebe i ni zbog kog drugog.
Ne zato što su se tamo događale neke mračne stvari (a nisu), ne zato što se bojimo da će nam prljavi veš isplivati na površinu (jer ga nema) i ne zato što ljudima branimo slobodu govora (jer to ne radimo)!
Tek sad razumijem zašto se PB ne želi natezati sa svim znatiželjnicima.
Eto, ja sam stvarno pokušala. Odgovorim vam na jedno pitanje, ali vi iz mog odgovora iščupate još 10 novih. Zato ću pisati samo najnužnije, a jednom kad naučim baratati vještinom govorenja bez davanja suvišnih informacija, onda ćemo se možda opet sretati često kao ovih dana.
Osim toga, otkad "visim" na forumu, ne osjećam se previše dobro, slabo se smijem, stalno sam namrgođena, kao da mi PMS traje non-stop
Ali to ćemo popraviti, a do tada (mog prvog smijanja) uživajte
Ivančica (kao Ivančica)
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

|
Postano: 0:04 sub, 17. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"]Da, ja sam ti to rekla, ali po statutu ti još neko vrijeme ostaješ član. A kada si došao na sjednicu, to si i saznao. A kada si pisao po forumu o sjednici to si znao.[/quote]
I? Ponavljam: I? Želiš opet? I?
Iiiii????? :roll:
Ne smijem pisati i davati svoja mišljenja o javnoj sjednici SUMA-e? Ili to članovi ne smiju raditi? Ne smiju imati svoje mišljenje? Gledaj Ivančice tu ćemo opet doći do onog o čemu sam jednom raspravljao s PB-om. O misli (bar sam ja stekao takav dojam) da kad se donese neka odluka onda se svi njoj moraju pokoriti i ne smiju izražavati svoja mišljenja(ako ih imaju) protiv nje. Mislim, meni je to nonsens. Ja cu kao legalist poštivati odluku, ali to ne znači da se s njom moram slagati niti da moram okolo pričati da je meni ona super i krasna divna, simpatična, a nije. Pa ne možete mi prati mozak. Smijem se buniti.
[quote="Ivančica"]Taj savjet si trebao shvatiti prijateljski. U pravilu, smiješ ti pisati i pričati što god te volja, ali ako budeš previše blatio ugled udruge malo vijeće može izglasati da se tebi kao pojedincu zabrane neke aktivnosti vezane uz udrugu.[/quote]
Ma Ivančice znam da se ti brineš za mene, ali si me upozoravala da ne govorim što mislim, a na to ne pristajem, sorry, ali ne. Nek mi zabrane što god mogu, [b]ali ne mogu mi zabraniti da mislim i da imam svoje mišljenje i izražavam ga kao takvog[/b].
Ivančica (napisa): | Da, ja sam ti to rekla, ali po statutu ti još neko vrijeme ostaješ član. A kada si došao na sjednicu, to si i saznao. A kada si pisao po forumu o sjednici to si znao. |
I? Ponavljam: I? Želiš opet? I?
Iiiii?????
Ne smijem pisati i davati svoja mišljenja o javnoj sjednici SUMA-e? Ili to članovi ne smiju raditi? Ne smiju imati svoje mišljenje? Gledaj Ivančice tu ćemo opet doći do onog o čemu sam jednom raspravljao s PB-om. O misli (bar sam ja stekao takav dojam) da kad se donese neka odluka onda se svi njoj moraju pokoriti i ne smiju izražavati svoja mišljenja(ako ih imaju) protiv nje. Mislim, meni je to nonsens. Ja cu kao legalist poštivati odluku, ali to ne znači da se s njom moram slagati niti da moram okolo pričati da je meni ona super i krasna divna, simpatična, a nije. Pa ne možete mi prati mozak. Smijem se buniti.
Ivančica (napisa): | Taj savjet si trebao shvatiti prijateljski. U pravilu, smiješ ti pisati i pričati što god te volja, ali ako budeš previše blatio ugled udruge malo vijeće može izglasati da se tebi kao pojedincu zabrane neke aktivnosti vezane uz udrugu. |
Ma Ivančice znam da se ti brineš za mene, ali si me upozoravala da ne govorim što mislim, a na to ne pristajem, sorry, ali ne. Nek mi zabrane što god mogu, ali ne mogu mi zabraniti da mislim i da imam svoje mišljenje i izražavam ga kao takvog.
Zadnja promjena: steelworker; 13:14 sub, 17. 5. 2003; ukupno mijenjano 2 put/a.
|
|
[Vrh] |
|
Nicolas Forumaš(ica)

|
Postano: 1:16 sub, 17. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"]Taj savjet si trebao shvatiti prijateljski. U pravilu, smiješ ti pisati i pričati što god te volja, ali ako budeš previše blatio ugled udruge malo vijeće može izglasati da se tebi kao pojedincu zabrane neke aktivnosti vezane uz udrugu. E, vidiš, ja ne znam da li ti imaš kakve želje u tom smislu, ali ja nisam htjela da ti se to dogodi. Ja jesam član malog vijeća, ali šta je moj glas u odnosu na druge?
[/quote]
Čekaj malo, steelworker [b]smije[/b] pisati i pričati što ga je volja, ali [b]ne smije [/b]previše blatiti ugled SUME??? :?: A blatiti bi značilo govoriti neku zlonamjernu neistinu o njenom radu. Koju je to neistinu steelworker okolo plasirao i time blatio ugled SUME? Možda tu što je predložio da se SUMA odrekne novca za koji je smatrao da nije zaslužila? I za taj prijedlog je dobio pohvale i od tebe Ivančice i od Petra Bezjaka i od još nekih članova SUME - kao za vrlo velikodušan i plemenit prijedlog. Ako SUMA te karakteristike steelworkere smatra sada blaćenjem, to mislim da najbolje govori o karakteru SUME i njezinog vodstva.
I onda će malo vijeće SUME, ukoliko je bude i dalje blatio, izglasati neka ograničenja vezana uz udrugu??? A steelworker više nije član? Ma, po kojem to kriteriju vi možete donositi neke odluke koje se tiču nečlanova vaše udruge? Pa, to je upravo ono što vam najviše blati ugled, ta neka napuhanost, stav nedodirljivosti i potpuna ignorancija prema nekom drugom svijetu različitom od vašeg idealnog svijeta SUME. Totalno neshvatljiva bahatost je prisutna u svim javnim istupima SUME i ljudi zaduženih za njeno predstavljanje. Umalo pa da se ponašate kao da SUMA upravlja svijetom. Baš iritantan pristup.
Ivančica (napisa): | Taj savjet si trebao shvatiti prijateljski. U pravilu, smiješ ti pisati i pričati što god te volja, ali ako budeš previše blatio ugled udruge malo vijeće može izglasati da se tebi kao pojedincu zabrane neke aktivnosti vezane uz udrugu. E, vidiš, ja ne znam da li ti imaš kakve želje u tom smislu, ali ja nisam htjela da ti se to dogodi. Ja jesam član malog vijeća, ali šta je moj glas u odnosu na druge?
|
Čekaj malo, steelworker smije pisati i pričati što ga je volja, ali ne smije previše blatiti ugled SUME??? A blatiti bi značilo govoriti neku zlonamjernu neistinu o njenom radu. Koju je to neistinu steelworker okolo plasirao i time blatio ugled SUME? Možda tu što je predložio da se SUMA odrekne novca za koji je smatrao da nije zaslužila? I za taj prijedlog je dobio pohvale i od tebe Ivančice i od Petra Bezjaka i od još nekih članova SUME - kao za vrlo velikodušan i plemenit prijedlog. Ako SUMA te karakteristike steelworkere smatra sada blaćenjem, to mislim da najbolje govori o karakteru SUME i njezinog vodstva.
I onda će malo vijeće SUME, ukoliko je bude i dalje blatio, izglasati neka ograničenja vezana uz udrugu??? A steelworker više nije član? Ma, po kojem to kriteriju vi možete donositi neke odluke koje se tiču nečlanova vaše udruge? Pa, to je upravo ono što vam najviše blati ugled, ta neka napuhanost, stav nedodirljivosti i potpuna ignorancija prema nekom drugom svijetu različitom od vašeg idealnog svijeta SUME. Totalno neshvatljiva bahatost je prisutna u svim javnim istupima SUME i ljudi zaduženih za njeno predstavljanje. Umalo pa da se ponašate kao da SUMA upravlja svijetom. Baš iritantan pristup.
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:41 sub, 17. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Nicolas"]
Čekaj malo, steelworker [b]smije[/b] pisati i pričati što ga je volja, ali [b]ne smije [/b]previše blatiti ugled SUME??? :?: A blatiti bi značilo govoriti neku zlonamjernu neistinu o njenom radu. Koju je to neistinu steelworker okolo plasirao i time blatio ugled SUME? Možda tu što je predložio da se SUMA odrekne novca za koji je smatrao da nije zaslužila? I za taj prijedlog je dobio pohvale i od tebe Ivančice i od Petra Bezjaka i od još nekih članova SUME - kao za vrlo velikodušan i plemenit prijedlog. Ako SUMA te karakteristike steelworkere smatra sada blaćenjem, to mislim da najbolje govori o karakteru SUME i njezinog vodstva.
I onda će malo vijeće SUME, ukoliko je bude i dalje blatio, izglasati neka ograničenja vezana uz udrugu??? A steelworker više nije član? Ma, po kojem to kriteriju vi možete donositi neke odluke koje se tiču nečlanova vaše udruge? Pa, to je upravo ono što vam najviše blati ugled, ta neka napuhanost, stav nedodirljivosti i potpuna ignorancija prema nekom drugom svijetu različitom od vašeg idealnog svijeta SUME. Totalno neshvatljiva bahatost je prisutna u svim javnim istupima SUME i ljudi zaduženih za njeno predstavljanje. Umalo pa da se ponašate kao da SUMA upravlja svijetom. Baš iritantan pristup.[/quote]
Ovo je bilo između mene i steelworkera!
Ako netko radi nerede u nekom restoranu, zabranit će mu ulazak, pa čak i ako ne radi tamo.
steelworker nije pisao neistinu. Ma, Nicolas, tko priča o njegovom prijedlogu?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Daj si pročitaj i čemu pišemo, a tek onda postavljaj pitanja.
A i steelworker me krivo shvatio... a vi i dalje zaobilazite ono o čemu ja pišem, i prebacujete odredište mojih riječi na sasvim treće (ne druge) teme. Govorila sam i govorim o stavljanju mailova sa SUMAine liste na Forum. Ako to smatrate djelom hvalevrijednim koje naravno da se smije objavljivati, e pa onda, ali tek onda mi se javite!!!
Toliko!
Nicolas (napisa): |
Čekaj malo, steelworker smije pisati i pričati što ga je volja, ali ne smije previše blatiti ugled SUME??? A blatiti bi značilo govoriti neku zlonamjernu neistinu o njenom radu. Koju je to neistinu steelworker okolo plasirao i time blatio ugled SUME? Možda tu što je predložio da se SUMA odrekne novca za koji je smatrao da nije zaslužila? I za taj prijedlog je dobio pohvale i od tebe Ivančice i od Petra Bezjaka i od još nekih članova SUME - kao za vrlo velikodušan i plemenit prijedlog. Ako SUMA te karakteristike steelworkere smatra sada blaćenjem, to mislim da najbolje govori o karakteru SUME i njezinog vodstva.
I onda će malo vijeće SUME, ukoliko je bude i dalje blatio, izglasati neka ograničenja vezana uz udrugu??? A steelworker više nije član? Ma, po kojem to kriteriju vi možete donositi neke odluke koje se tiču nečlanova vaše udruge? Pa, to je upravo ono što vam najviše blati ugled, ta neka napuhanost, stav nedodirljivosti i potpuna ignorancija prema nekom drugom svijetu različitom od vašeg idealnog svijeta SUME. Totalno neshvatljiva bahatost je prisutna u svim javnim istupima SUME i ljudi zaduženih za njeno predstavljanje. Umalo pa da se ponašate kao da SUMA upravlja svijetom. Baš iritantan pristup. |
Ovo je bilo između mene i steelworkera!
Ako netko radi nerede u nekom restoranu, zabranit će mu ulazak, pa čak i ako ne radi tamo.
steelworker nije pisao neistinu. Ma, Nicolas, tko priča o njegovom prijedlogu?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Daj si pročitaj i čemu pišemo, a tek onda postavljaj pitanja.
A i steelworker me krivo shvatio... a vi i dalje zaobilazite ono o čemu ja pišem, i prebacujete odredište mojih riječi na sasvim treće (ne druge) teme. Govorila sam i govorim o stavljanju mailova sa SUMAine liste na Forum. Ako to smatrate djelom hvalevrijednim koje naravno da se smije objavljivati, e pa onda, ali tek onda mi se javite!!!
Toliko!
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: