[quote="vsego"][quote="steelworker"]Provjeri kada sam dobio zabranu objavljivanja mailova sa SUMA-e.[/quote]
Mozes li ovo raspisati ili i sama zabrana i njeno prepricavanje spadaju pod (tu istu) zabranu objavljivanja? :twisted:
Ovo me fakat zanima: kako nekoga tko nije njihov clan, SUMA moze natjerati na nesto? :? Prijetnjom tuzbom ili...? :shock:[/quote]
[b]Niti jedan dio se ne smije prenositi u javnosti.[/b]
Mislim, sad neka se ljuti tko hoće, ali ja ipak smatram da smijem reci da mi je zabranjeno da prenosim u javnost. Makar opet i ja sam dio javnosti jer više nisam clan SUMA-e, pa oni sami to prenose u javnost i time imamo kontradikciju, pa bi se ja sad mogao pozvati na nju i reći da ta zabrana pada u vodu. Pa onda posljedićno objaviti sve sto su neki ljudi nakon te zabrane napisali tamo, ali ajde ipak necu. Ostavljam to na ljudima koji su članovi SUMA-e (posebno na onima koji su platili članarinu), da sami odluče žele li da se takve svari odvijaju u njihovoj udruzi (ne mislim zabranu iznošenja u javnost, to je njihovo pravo, već na druge stvari, ali ne smijem o njima). :silence:
I gledajte (članice i članovi SUMA-e), ja nisam prvi progovorio o toj zabrani, progovorila je Ivančica u ulozi glasnogovornice udruge, pa je tako skinula veo tajne sa same zabrane i onda o njoj mogu govoriti koliko hoću, ne možete mi zabraniti da govorim o stvarima o kojima vi govorite i još mene uvlačite u njih. I opet da ponovim rečenicu sa jednog drugog topica: [b]tu pričicu prodajte nekom drugom[/b].(sad ne mislim na sve sumaše nego na one koji to rade) Prijelazno razdoblje? Ako ne želite da gledam vaše mailove, komentiram i radim s njima sve što mi nalaže savjest nemojte mi ih slati! Ja nisam član udruge Ivančice (kao glasnogovornica), vec sam dio javnosti, vi mi posaljete mail i to je to on je izasao u javnost. I sad ja govorim i pišem o njemu bilogdje i bilokako mi nalaže moja savjest. Mislim, kao da ja sad nekom pošaljem pismo i kažem mu da ne smije ništa iznositi u javnosti (vi niste nikakva državna ili vladina organizacija koja ima pravo zabraniti mi iznošenje u javnosti onog što mi pošaljete kao članu javnosti). Da ste lijepo zamolili, a ne se išli bahatit zabranama onda bi se lijepo razgovarali, ali eto vi ste postupili tako kako ste htjeli. A ja baš ne reagiram dobro na prisile.
No ako želite raspravljat o tome, onda otvorite novi topic o tome!
vsego (napisa): | steelworker (napisa): | Provjeri kada sam dobio zabranu objavljivanja mailova sa SUMA-e. |
Mozes li ovo raspisati ili i sama zabrana i njeno prepricavanje spadaju pod (tu istu) zabranu objavljivanja?
Ovo me fakat zanima: kako nekoga tko nije njihov clan, SUMA moze natjerati na nesto? Prijetnjom tuzbom ili...? |
Niti jedan dio se ne smije prenositi u javnosti.
Mislim, sad neka se ljuti tko hoće, ali ja ipak smatram da smijem reci da mi je zabranjeno da prenosim u javnost. Makar opet i ja sam dio javnosti jer više nisam clan SUMA-e, pa oni sami to prenose u javnost i time imamo kontradikciju, pa bi se ja sad mogao pozvati na nju i reći da ta zabrana pada u vodu. Pa onda posljedićno objaviti sve sto su neki ljudi nakon te zabrane napisali tamo, ali ajde ipak necu. Ostavljam to na ljudima koji su članovi SUMA-e (posebno na onima koji su platili članarinu), da sami odluče žele li da se takve svari odvijaju u njihovoj udruzi (ne mislim zabranu iznošenja u javnost, to je njihovo pravo, već na druge stvari, ali ne smijem o njima).
I gledajte (članice i članovi SUMA-e), ja nisam prvi progovorio o toj zabrani, progovorila je Ivančica u ulozi glasnogovornice udruge, pa je tako skinula veo tajne sa same zabrane i onda o njoj mogu govoriti koliko hoću, ne možete mi zabraniti da govorim o stvarima o kojima vi govorite i još mene uvlačite u njih. I opet da ponovim rečenicu sa jednog drugog topica: tu pričicu prodajte nekom drugom.(sad ne mislim na sve sumaše nego na one koji to rade) Prijelazno razdoblje? Ako ne želite da gledam vaše mailove, komentiram i radim s njima sve što mi nalaže savjest nemojte mi ih slati! Ja nisam član udruge Ivančice (kao glasnogovornica), vec sam dio javnosti, vi mi posaljete mail i to je to on je izasao u javnost. I sad ja govorim i pišem o njemu bilogdje i bilokako mi nalaže moja savjest. Mislim, kao da ja sad nekom pošaljem pismo i kažem mu da ne smije ništa iznositi u javnosti (vi niste nikakva državna ili vladina organizacija koja ima pravo zabraniti mi iznošenje u javnosti onog što mi pošaljete kao članu javnosti). Da ste lijepo zamolili, a ne se išli bahatit zabranama onda bi se lijepo razgovarali, ali eto vi ste postupili tako kako ste htjeli. A ja baš ne reagiram dobro na prisile.
No ako želite raspravljat o tome, onda otvorite novi topic o tome!
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|