Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

P. Bezjak o proračunu!
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:40 pet, 16. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]Provjeri kada sam dobio zabranu objavljivanja mailova sa SUMA-e[/quote]

Mozes li ovo raspisati ili i sama zabrana i njeno prepricavanje spadaju pod (tu istu) zabranu objavljivanja? :twisted:

Ovo me fakat zanima: kako nekoga tko nije njihov clan, SUMA moze natjerati na nesto? :? Prijetnjom tuzbom ili...? :shock:
steelworker (napisa):
Provjeri kada sam dobio zabranu objavljivanja mailova sa SUMA-e

Mozes li ovo raspisati ili i sama zabrana i njeno prepricavanje spadaju pod (tu istu) zabranu objavljivanja? Twisted Evil

Ovo me fakat zanima: kako nekoga tko nije njihov clan, SUMA moze natjerati na nesto? Confused Prijetnjom tuzbom ili...? Shocked

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 10:41 pet, 16. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="steelworker"]Provjeri kada sam dobio zabranu objavljivanja mailova sa SUMA-e.[/quote]

Mozes li ovo raspisati ili i sama zabrana i njeno prepricavanje spadaju pod (tu istu) zabranu objavljivanja? :twisted:

Ovo me fakat zanima: kako nekoga tko nije njihov clan, SUMA moze natjerati na nesto? :? Prijetnjom tuzbom ili...? :shock:[/quote]

[b]Niti jedan dio se ne smije prenositi u javnosti.[/b]

Mislim, sad neka se ljuti tko hoće, ali ja ipak smatram da smijem reci da mi je zabranjeno da prenosim u javnost. Makar opet i ja sam dio javnosti jer više nisam clan SUMA-e, pa oni sami to prenose u javnost i time imamo kontradikciju, pa bi se ja sad mogao pozvati na nju i reći da ta zabrana pada u vodu. Pa onda posljedićno objaviti sve sto su neki ljudi nakon te zabrane napisali tamo, ali ajde ipak necu. Ostavljam to na ljudima koji su članovi SUMA-e (posebno na onima koji su platili članarinu), da sami odluče žele li da se takve svari odvijaju u njihovoj udruzi (ne mislim zabranu iznošenja u javnost, to je njihovo pravo, već na druge stvari, ali ne smijem o njima). :silence:

I gledajte (članice i članovi SUMA-e), ja nisam prvi progovorio o toj zabrani, progovorila je Ivančica u ulozi glasnogovornice udruge, pa je tako skinula veo tajne sa same zabrane i onda o njoj mogu govoriti koliko hoću, ne možete mi zabraniti da govorim o stvarima o kojima vi govorite i još mene uvlačite u njih. I opet da ponovim rečenicu sa jednog drugog topica: [b]tu pričicu prodajte nekom drugom[/b].(sad ne mislim na sve sumaše nego na one koji to rade) Prijelazno razdoblje? Ako ne želite da gledam vaše mailove, komentiram i radim s njima sve što mi nalaže savjest nemojte mi ih slati! Ja nisam član udruge Ivančice (kao glasnogovornica), vec sam dio javnosti, vi mi posaljete mail i to je to on je izasao u javnost. I sad ja govorim i pišem o njemu bilogdje i bilokako mi nalaže moja savjest. Mislim, kao da ja sad nekom pošaljem pismo i kažem mu da ne smije ništa iznositi u javnosti (vi niste nikakva državna ili vladina organizacija koja ima pravo zabraniti mi iznošenje u javnosti onog što mi pošaljete kao članu javnosti). Da ste lijepo zamolili, a ne se išli bahatit zabranama onda bi se lijepo razgovarali, ali eto vi ste postupili tako kako ste htjeli. A ja baš ne reagiram dobro na prisile.

No ako želite raspravljat o tome, onda otvorite novi topic o tome!
vsego (napisa):
steelworker (napisa):
Provjeri kada sam dobio zabranu objavljivanja mailova sa SUMA-e.

Mozes li ovo raspisati ili i sama zabrana i njeno prepricavanje spadaju pod (tu istu) zabranu objavljivanja? Twisted Evil

Ovo me fakat zanima: kako nekoga tko nije njihov clan, SUMA moze natjerati na nesto? Confused Prijetnjom tuzbom ili...? Shocked

Niti jedan dio se ne smije prenositi u javnosti.

Mislim, sad neka se ljuti tko hoće, ali ja ipak smatram da smijem reci da mi je zabranjeno da prenosim u javnost. Makar opet i ja sam dio javnosti jer više nisam clan SUMA-e, pa oni sami to prenose u javnost i time imamo kontradikciju, pa bi se ja sad mogao pozvati na nju i reći da ta zabrana pada u vodu. Pa onda posljedićno objaviti sve sto su neki ljudi nakon te zabrane napisali tamo, ali ajde ipak necu. Ostavljam to na ljudima koji su članovi SUMA-e (posebno na onima koji su platili članarinu), da sami odluče žele li da se takve svari odvijaju u njihovoj udruzi (ne mislim zabranu iznošenja u javnost, to je njihovo pravo, već na druge stvari, ali ne smijem o njima). Enjoy the silence...

I gledajte (članice i članovi SUMA-e), ja nisam prvi progovorio o toj zabrani, progovorila je Ivančica u ulozi glasnogovornice udruge, pa je tako skinula veo tajne sa same zabrane i onda o njoj mogu govoriti koliko hoću, ne možete mi zabraniti da govorim o stvarima o kojima vi govorite i još mene uvlačite u njih. I opet da ponovim rečenicu sa jednog drugog topica: tu pričicu prodajte nekom drugom.(sad ne mislim na sve sumaše nego na one koji to rade) Prijelazno razdoblje? Ako ne želite da gledam vaše mailove, komentiram i radim s njima sve što mi nalaže savjest nemojte mi ih slati! Ja nisam član udruge Ivančice (kao glasnogovornica), vec sam dio javnosti, vi mi posaljete mail i to je to on je izasao u javnost. I sad ja govorim i pišem o njemu bilogdje i bilokako mi nalaže moja savjest. Mislim, kao da ja sad nekom pošaljem pismo i kažem mu da ne smije ništa iznositi u javnosti (vi niste nikakva državna ili vladina organizacija koja ima pravo zabraniti mi iznošenje u javnosti onog što mi pošaljete kao članu javnosti). Da ste lijepo zamolili, a ne se išli bahatit zabranama onda bi se lijepo razgovarali, ali eto vi ste postupili tako kako ste htjeli. A ja baš ne reagiram dobro na prisile.

No ako želite raspravljat o tome, onda otvorite novi topic o tome!

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Nicolas
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:02 pet, 16. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]Ako se to ubuduće dogodi, morat ćemo poduzeti neke druge mjere (ovo nije prijetnja, da ne bi svi odmah planuli, nego samo naznaka da se nešto ipak mora poduzeti, naravno, po zakonu i moralnim odredbama).
Toliko,
glasnogovornica SUMAe[/quote]

Mene zanima da li je SUMA nešto poduzela [b]po zakonu i moralnim odredbama[/b] u vezi prijavljivanja projekta Limes pod imenom osobe koja o tome nije ništa znala? Čini mi se da bi to mogla prilično ozbiljna stvar koja ne bi smjela proći nekomentirano unutar vaše udruge...
Ivančica (napisa):
Ako se to ubuduće dogodi, morat ćemo poduzeti neke druge mjere (ovo nije prijetnja, da ne bi svi odmah planuli, nego samo naznaka da se nešto ipak mora poduzeti, naravno, po zakonu i moralnim odredbama).
Toliko,
glasnogovornica SUMAe

Mene zanima da li je SUMA nešto poduzela po zakonu i moralnim odredbama u vezi prijavljivanja projekta Limes pod imenom osobe koja o tome nije ništa znala? Čini mi se da bi to mogla prilično ozbiljna stvar koja ne bi smjela proći nekomentirano unutar vaše udruge...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum