Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

citaonica
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
38 = 125 - 87

PostPostano: 15:50 pon, 13. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[u]Možda[/u] bi se ove sve ideje i službeno mogle predložiti, pa da se to [u]možda[/u] i sprovede do početka sljedeće akademske godine. :-k
Možda bi se ove sve ideje i službeno mogle predložiti, pa da se to možda i sprovede do početka sljedeće akademske godine. Think

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 23:40 uto, 14. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]da istina lako se cisti ali ima jedan problem a to je da se mora cistit vise od jednom tjedno...
A sto se tice zime i vode za tepison to nije problem a btw ja vjerujem da se iz cipela otrese sva voda dok se dode do podruma....[/quote]

cinise da si bila malo u podrumu preko zime.....
hoce i taj dio biti jako natopljen..... pa vjeurjem da bi bilo sta tepihasto bilo u komi nakon mjesec dana.....

mislim, sjeti se samo koliki ljudi imaju cipele sa dubokim ripnama (ili kako god da se tocno zovu oni utori u djonu) - a to upije vode.....
bily (napisa):
da istina lako se cisti ali ima jedan problem a to je da se mora cistit vise od jednom tjedno...
A sto se tice zime i vode za tepison to nije problem a btw ja vjerujem da se iz cipela otrese sva voda dok se dode do podruma....

cinise da si bila malo u podrumu preko zime.....
hoce i taj dio biti jako natopljen..... pa vjeurjem da bi bilo sta tepihasto bilo u komi nakon mjesec dana.....

mislim, sjeti se samo koliki ljudi imaju cipele sa dubokim ripnama (ili kako god da se tocno zovu oni utori u djonu) - a to upije vode.....

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 10:38 sri, 15. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisam još bila na brdu ovaj tjedan, :D ali ću ići sutra. :wink:
Da li je možda sada netko gore, pa da pogleda radno vrijeme čitaonice? :)
Nisam još bila na brdu ovaj tjedan, Very Happy ali ću ići sutra. Wink
Da li je možda sada netko gore, pa da pogleda radno vrijeme čitaonice? Smile

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 16:03 sri, 15. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

radi svaki dan od 9h do 18h isto je radno vrijeme,danas vidla neam nikavih promjena
radi svaki dan od 9h do 18h isto je radno vrijeme,danas vidla neam nikavih promjena

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Gost

PostPostano: 20:18 sri, 8. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bok svima!

Iako mi je cijela ova rasprava pomalo sasava, moram nekaj komentirat.

Danas dodjem na fax, kao i svaki dan, jer doma ne mogu ucit, krenem prema citaonici, i pokusam otvorit vrata, kad ono ne ide! Zakljucano! Odem pitat tetu knjiznicarku zasto je u po' bijela dana zakljucano, ona odgovori da je cistacica to samoinicijativno zakljucala jer je ujutro ocistila (da napomenem - prvi put nakon 2 tjedna!) jer ce tamo negdje popodne bit neko predavanje u toj istoj citaonici, pa da mi studenti ne bi sve skupa zasvinjili..

Zaista me zanima koliko bi uspjeli "zasvinjit" u tih nekoliko sati, to je kao prvo. A kao drugo, tko je ona na ovom faxu da odlucuje da se jedna (i to vrlo vazna - pogotovo danas, kad je 90% ucionica bilo zauzeto gotovo cijeli dan, i kad studentima treba prostor za ucit - pogotovo jer su rokovi!)) prostorija fakulteta zatvori na velik dio "njenog radnog vremena"?

BTW, nemam nista protiv cistacica, samo se pitam, zasto dobivaju placu kad nista ne rade? Dobar im je taj posao..
Bok svima!

Iako mi je cijela ova rasprava pomalo sasava, moram nekaj komentirat.

Danas dodjem na fax, kao i svaki dan, jer doma ne mogu ucit, krenem prema citaonici, i pokusam otvorit vrata, kad ono ne ide! Zakljucano! Odem pitat tetu knjiznicarku zasto je u po' bijela dana zakljucano, ona odgovori da je cistacica to samoinicijativno zakljucala jer je ujutro ocistila (da napomenem - prvi put nakon 2 tjedna!) jer ce tamo negdje popodne bit neko predavanje u toj istoj citaonici, pa da mi studenti ne bi sve skupa zasvinjili..

Zaista me zanima koliko bi uspjeli "zasvinjit" u tih nekoliko sati, to je kao prvo. A kao drugo, tko je ona na ovom faxu da odlucuje da se jedna (i to vrlo vazna - pogotovo danas, kad je 90% ucionica bilo zauzeto gotovo cijeli dan, i kad studentima treba prostor za ucit - pogotovo jer su rokovi!)) prostorija fakulteta zatvori na velik dio "njenog radnog vremena"?

BTW, nemam nista protiv cistacica, samo se pitam, zasto dobivaju placu kad nista ne rade? Dobar im je taj posao..

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

PostPostano: 20:56 sri, 8. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

1. mislim da ju poptuno razumijem, ovih par dana sm slucajno nekoliko puta navratila u citaonicu i vidjela da se skoro pola ljudi ne pridrzava pravila napisanih na vratima - a to je da je unosenje hrane i pica ZABRANJENO
drugo, prica se normalno
trece, ne zele za sobom zatvarati vrata
2. kako ste ucili dok nije bilo citaonice u doba rokova? reci da je to neizvedivo je blago receno neistina
3. jel ti dojam o redovitosti ciscenja nesto govori o kolicini smeca koju studenti produciraju? to sto ju ti nisi vidio da cisti, to ne znaci da ona cisti
4. meni je dovoljno da vidim sto nasi vrli studenti rade od 102 :roll: :blju:
smeca na sve strane, stolci fale, sve izgleda kaoticno.... inace, potegnulo se pitanje da se 102 zatvori, kad ju studenti nisu u stanju paziti....
gdje cete onda uciti?

nemoj se osjecati (jako) napadnutim... samo iznosim cinjenice kojih sam se nagledala proteklih nekoliko dana.... i moram priznati da mi je muka kad vidim kakve ja to studente predstavljam.... osnove bontona su totalno nepoznat pojam, molbe u 102 da pociste za sobom je ocito bas cool ignorirati.... jer, sta bi netko pokupio svoju smrkavu maramicu... doci ce vec netko kome ce smetati.... da ne spominjem ostatke hrane, smece po podu i ostalo....

ako se tako (a ono sto sma vidjela vrlo je slicno) ponasaju u citaonici, sa punim ju je pravom zakljucala.... mozda je trebala staviti obavijest... no s druge strane, kad tete iz knjiznice zakljucaju knjiznicu i citaonicu, obavijesti na vratima nema.... pa bas ne vidim da su one kompetentne suditi o takvom ponasanju....
1. mislim da ju poptuno razumijem, ovih par dana sm slucajno nekoliko puta navratila u citaonicu i vidjela da se skoro pola ljudi ne pridrzava pravila napisanih na vratima - a to je da je unosenje hrane i pica ZABRANJENO
drugo, prica se normalno
trece, ne zele za sobom zatvarati vrata
2. kako ste ucili dok nije bilo citaonice u doba rokova? reci da je to neizvedivo je blago receno neistina
3. jel ti dojam o redovitosti ciscenja nesto govori o kolicini smeca koju studenti produciraju? to sto ju ti nisi vidio da cisti, to ne znaci da ona cisti
4. meni je dovoljno da vidim sto nasi vrli studenti rade od 102 Rolling Eyes Krcko kaze 'blju' - sto vise reci?
smeca na sve strane, stolci fale, sve izgleda kaoticno.... inace, potegnulo se pitanje da se 102 zatvori, kad ju studenti nisu u stanju paziti....
gdje cete onda uciti?

nemoj se osjecati (jako) napadnutim... samo iznosim cinjenice kojih sam se nagledala proteklih nekoliko dana.... i moram priznati da mi je muka kad vidim kakve ja to studente predstavljam.... osnove bontona su totalno nepoznat pojam, molbe u 102 da pociste za sobom je ocito bas cool ignorirati.... jer, sta bi netko pokupio svoju smrkavu maramicu... doci ce vec netko kome ce smetati.... da ne spominjem ostatke hrane, smece po podu i ostalo....

ako se tako (a ono sto sma vidjela vrlo je slicno) ponasaju u citaonici, sa punim ju je pravom zakljucala.... mozda je trebala staviti obavijest... no s druge strane, kad tete iz knjiznice zakljucaju knjiznicu i citaonicu, obavijesti na vratima nema.... pa bas ne vidim da su one kompetentne suditi o takvom ponasanju....

ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 21:14 sri, 8. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da je čovjek htio natuknuti da tete čistaćice koliko god drage i vrijedne bile, a studenti prljava gamad kakva već jesu, nemaju mandat zatvoriti čitaonicu, što stvara naročite komplikacije tokom rokova, pa bi molio da se to nekako riješi da se ubuduće ne ponavlja. O:)
Mislim da je čovjek htio natuknuti da tete čistaćice koliko god drage i vrijedne bile, a studenti prljava gamad kakva već jesu, nemaju mandat zatvoriti čitaonicu, što stvara naročite komplikacije tokom rokova, pa bi molio da se to nekako riješi da se ubuduće ne ponavlja. Angel

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:27 sri, 8. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]...zasto dobivaju placu kad [color=red]nista ne rade[/color]? Dobar im je taj posao..[/quote]

Ne, Zube, ne bih se slozio s tvojom interpretacijom. :roll: Osobno, smatram da je ovo gore neargumentirana kleveta tetama cistacicama. :evil:
Anonymous (napisa):
...zasto dobivaju placu kad nista ne rade? Dobar im je taj posao..

Ne, Zube, ne bih se slozio s tvojom interpretacijom. Rolling Eyes Osobno, smatram da je ovo gore neargumentirana kleveta tetama cistacicama. Evil or Very Mad

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 23:20 sri, 8. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Danas navecer je u citaonici bila predstava s hrpom gostiju. Ne znam koliko cesto ce se to desavati :)
Danas navecer je u citaonici bila predstava s hrpom gostiju. Ne znam koliko cesto ce se to desavati Smile

hermione
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

PostPostano: 2:51 čet, 9. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

To je bio seminar za nastavnike u svrhu strucnog usavrsavanja...
Danas je bio prvi dio:Matematika-kako su brojevi stigli iz Indije u Egipat....
U najavi koju imam doma jos ce se odrzati 3 takva sastanka:
Nacionalni ispit iz matematike-novi oblik evaluacije 1.3.2006. by Zeljka Milin Sipus
Igrice s kvadratima na racunalu 5.4.2006.by Zvonko Cerin te
Abeceda statistike u OS i SS 3.5.2006. by Miljenko Huzak....

No uistinu ne znam da li ce to biti opet u citaonici...
To je bio seminar za nastavnike u svrhu strucnog usavrsavanja...
Danas je bio prvi dio:Matematika-kako su brojevi stigli iz Indije u Egipat....
U najavi koju imam doma jos ce se odrzati 3 takva sastanka:
Nacionalni ispit iz matematike-novi oblik evaluacije 1.3.2006. by Zeljka Milin Sipus
Igrice s kvadratima na racunalu 5.4.2006.by Zvonko Cerin te
Abeceda statistike u OS i SS 3.5.2006. by Miljenko Huzak....

No uistinu ne znam da li ce to biti opet u citaonici...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 13:58 čet, 9. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

" nisi vidio da cisti" - ne znam kako si zakljucila da bi magla bt musko - e pa nisam.. :)

"Ne, Zube, ne bih se slozio s tvojom interpretacijom. Rolling Eyes Osobno, smatram da je ovo gore neargumentirana kleveta tetama cistacicama. Evil or Very Mad"

Uopce nije.. Mozda si ti tako shvatio, ali nisam uopce tako mislila.. Nije da bas sve nista ne rade, imamo 2-3 cistacice na faxu koje su i drage i ljubazne i sve 5, ali naprimjer 005 nitko nije dirao od kad je fax valjda napravljen, ucionice na katovima su blago receno Boze sacuvaj (stolovi - ja ih ne mogu ni dirat, a i ogromni smotuljci prasine koji su se valjda takodjer tamo skupljali godinama), a wc-e ne zelim ni spominjat. Mogu reci samo da wc papir nosim od doma i da JA ocistim wc (koliko mogu) prije neg ga koristim, a takodjer ga i ostavim nakvog kakvog bi ga htjela naci. Pokupim SVOJE smece, a ako vidim papir od sendvica na podu ili na stolu, pokupim ga bez obzira kaj nije moj i kaj su tudje sline na njemu..

S time sam htjela reci da ima jako puno ljudi koji bi "ubili" za posao u toploj zgradi, gdje mogu otic na rucak/na wc kad hoce - da ne moraju trazit nekog da ih zamijeni, nitko im ne visi za vratom (barem ovdje ne) i slicno..

Pice mi u citaonici ne smeta, ne vidim u tome nista lose, ali u hrani itekako vidim, pricanje mi takodjer ne smeta, prije citaonice sam ucila na fizici ili u nekoj drugoj ucionici na prizemlju - gdje se stolovi redovito ciste, cak i za vrijeme predavanja.. Ali jucer su sve te ucionice bile zauzete od 9 do 19!

A u citaonici od proslog petka (ok, to je 6 dana, nije 14) jel mi mozete vjerovat da sam 100% sigurna da citaonica nije ciscena? Dodjem ujutro rano, odem kasno navecer, i svaki put je ujutro bilo kao jucer navecer.. Makar da se stolovi pociste da se maknu oni sitni otpatci od gumice koji se ne mogu rukom pokupit.. Pod mi ne smeta - pa niti ne sjedim na podu niti su mi knjige na podu..

Takodjer, znam da ima jako puno bezobraznih i nekulturnih ljudi na faxu (kao i svugdje) koji ne vide otpad koji ostavljaju iza sebe, nit ih je briga, ali ja zbog njih NE ZELIM ispastat.. Nije fer.

"jel ti dojam o redovitosti ciscenja nesto govori o kolicini smeca koju studenti produciraju?"

da, znam da nije cistila 6 dana, i ako je ona vec mislila da nije bilo potrebno cistit u tih 6 dana onda smo stvarno tih par sati mogli bit unutra - svi..

Ali glavna-glavna stvar, koja me najvise zanima je:

"Mislim da je čovjek htio natuknuti da tete čistaćice koliko god drage i vrijedne bile, a studenti prljava gamad kakva već jesu, nemaju mandat zatvoriti čitaonicu, što stvara naročite komplikacije tokom rokova, pa bi molio da se to nekako riješi da se ubuduće ne ponavlja. Angel"

Kako je moguce da jedna cistacica donese tako vaznu odluku? Pitam se kaj bi se desilo da jedna od njih zakljuca 003 i kljuc "nestane" na taj jedan dan (i to jedan dan kad su rokovi - ko sto je jucer bilo, ili npr cetvrtkom u ovom semestru kad je 003 bila zauzeta od 8 do 16, a to je radno vrijeme i citaonice.) Koje bi posljedice toga bile - teoretski govoreci?
To je bila glavna poanta.. I da jos jednom naglasim bitnu stvar - jucer su gotovo sve ucionice bile zauzete!
" nisi vidio da cisti" - ne znam kako si zakljucila da bi magla bt musko - e pa nisam.. Smile

"Ne, Zube, ne bih se slozio s tvojom interpretacijom. Rolling Eyes Osobno, smatram da je ovo gore neargumentirana kleveta tetama cistacicama. Evil or Very Mad"

Uopce nije.. Mozda si ti tako shvatio, ali nisam uopce tako mislila.. Nije da bas sve nista ne rade, imamo 2-3 cistacice na faxu koje su i drage i ljubazne i sve 5, ali naprimjer 005 nitko nije dirao od kad je fax valjda napravljen, ucionice na katovima su blago receno Boze sacuvaj (stolovi - ja ih ne mogu ni dirat, a i ogromni smotuljci prasine koji su se valjda takodjer tamo skupljali godinama), a wc-e ne zelim ni spominjat. Mogu reci samo da wc papir nosim od doma i da JA ocistim wc (koliko mogu) prije neg ga koristim, a takodjer ga i ostavim nakvog kakvog bi ga htjela naci. Pokupim SVOJE smece, a ako vidim papir od sendvica na podu ili na stolu, pokupim ga bez obzira kaj nije moj i kaj su tudje sline na njemu..

S time sam htjela reci da ima jako puno ljudi koji bi "ubili" za posao u toploj zgradi, gdje mogu otic na rucak/na wc kad hoce - da ne moraju trazit nekog da ih zamijeni, nitko im ne visi za vratom (barem ovdje ne) i slicno..

Pice mi u citaonici ne smeta, ne vidim u tome nista lose, ali u hrani itekako vidim, pricanje mi takodjer ne smeta, prije citaonice sam ucila na fizici ili u nekoj drugoj ucionici na prizemlju - gdje se stolovi redovito ciste, cak i za vrijeme predavanja.. Ali jucer su sve te ucionice bile zauzete od 9 do 19!

A u citaonici od proslog petka (ok, to je 6 dana, nije 14) jel mi mozete vjerovat da sam 100% sigurna da citaonica nije ciscena? Dodjem ujutro rano, odem kasno navecer, i svaki put je ujutro bilo kao jucer navecer.. Makar da se stolovi pociste da se maknu oni sitni otpatci od gumice koji se ne mogu rukom pokupit.. Pod mi ne smeta - pa niti ne sjedim na podu niti su mi knjige na podu..

Takodjer, znam da ima jako puno bezobraznih i nekulturnih ljudi na faxu (kao i svugdje) koji ne vide otpad koji ostavljaju iza sebe, nit ih je briga, ali ja zbog njih NE ZELIM ispastat.. Nije fer.

"jel ti dojam o redovitosti ciscenja nesto govori o kolicini smeca koju studenti produciraju?"

da, znam da nije cistila 6 dana, i ako je ona vec mislila da nije bilo potrebno cistit u tih 6 dana onda smo stvarno tih par sati mogli bit unutra - svi..

Ali glavna-glavna stvar, koja me najvise zanima je:

"Mislim da je čovjek htio natuknuti da tete čistaćice koliko god drage i vrijedne bile, a studenti prljava gamad kakva već jesu, nemaju mandat zatvoriti čitaonicu, što stvara naročite komplikacije tokom rokova, pa bi molio da se to nekako riješi da se ubuduće ne ponavlja. Angel"

Kako je moguce da jedna cistacica donese tako vaznu odluku? Pitam se kaj bi se desilo da jedna od njih zakljuca 003 i kljuc "nestane" na taj jedan dan (i to jedan dan kad su rokovi - ko sto je jucer bilo, ili npr cetvrtkom u ovom semestru kad je 003 bila zauzeta od 8 do 16, a to je radno vrijeme i citaonice.) Koje bi posljedice toga bile - teoretski govoreci?
To je bila glavna poanta.. I da jos jednom naglasim bitnu stvar - jucer su gotovo sve ucionice bile zauzete!

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:11 čet, 9. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]" nisi vidio da cisti" - ne znam kako si zakljucila da bi magla bt musko - e pa nisam.. :)[/quote]

Registriraj se, pa ces moci postaviti da bude oznaka "sto" si. 8)

[quote="Anonymous"]"Ne, Zube, ne bih se slozio s tvojom interpretacijom. Rolling Eyes Osobno, smatram da je ovo gore neargumentirana kleveta tetama cistacicama. Evil or Very Mad"
Uopce nije.. Mozda si ti tako shvatio, ali nisam uopce tako mislila..[/quote]

Ne citam misli, nego interpretiram napisano. :roll:

[quote="Anonymous"]Pice mi u citaonici ne smeta, ne vidim u tome nista lose, ali u hrani itekako vidim, pricanje mi takodjer ne smeta,...[/quote]

1. To sto [b]tebi[/b] ne smeta, ne znaci da ne smeta i drugima. :?

2. Ako je na vratima napisano [b]pravilo[/b] da je zabranjeno jesti i piti u Citaonici, mozete se buniti protiv pravila i traziti promjenu, ali ne i samovoljno to krsiti. :evil:

[quote="Anonymous"]Kako je moguce da jedna cistacica donese tako vaznu odluku?[/quote]

S ovim dijelom se slazem. 8)

Usput, molim te da citate radis kako se to radi na Forumu, jer je ovako nepregledno... :?
Anonymous (napisa):
" nisi vidio da cisti" - ne znam kako si zakljucila da bi magla bt musko - e pa nisam.. Smile

Registriraj se, pa ces moci postaviti da bude oznaka "sto" si. Cool

Anonymous (napisa):
Uopce nije.. Mozda si ti tako shvatio, ali nisam uopce tako mislila..

Ne citam misli, nego interpretiram napisano. Rolling Eyes

Anonymous (napisa):
Pice mi u citaonici ne smeta, ne vidim u tome nista lose, ali u hrani itekako vidim, pricanje mi takodjer ne smeta,...

1. To sto tebi ne smeta, ne znaci da ne smeta i drugima. Confused

2. Ako je na vratima napisano pravilo da je zabranjeno jesti i piti u Citaonici, mozete se buniti protiv pravila i traziti promjenu, ali ne i samovoljno to krsiti. Evil or Very Mad

Anonymous (napisa):
Kako je moguce da jedna cistacica donese tako vaznu odluku?

S ovim dijelom se slazem. Cool

Usput, molim te da citate radis kako se to radi na Forumu, jer je ovako nepregledno... Confused

[Vrh]
Tina......
Gost

PostPostano: 19:38 čet, 9. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote] Usput, molim te da citate radis kako se to radi na Forumu, jer je ovako nepregledno... Confused[/qoute]

Ok, nisam imala pojma kako citat stavit, al sam se potrudila skuzit.. :)

[quote]Registriraj se, pa ces moci postaviti da bude oznaka "sto" si. Cool [/quote]

Ma nije bed uopce :) Nije mi zasmetalo..

[quote]To sto tebi ne smeta, ne znaci da ne smeta i drugima. Confused [/quote]

Kuzim, samo sam iznijela svoj stav o tome. ;)
(Eh, i da dodam, u citaonici ne podrzavam sokove u tertapaku niti tople napitke, nego samo plasticne boce sa zatvaracem.)

A sto se pravila tice, ta ista cistacica je jednom rekla da mozemo drzat boce sa picem u torbi, a ne na stolu - da ne bi neka osoba "uletila" unutra, snimila situaciju i onda nju spotala, i mislim da je to sasvim ok.

[quote]S ovim dijelom se slazem. Cool [/quote]

U biti, samo to sam i htjela reci, jer me to zapravo i naljutilo..
[quote] Usput, molim te da citate radis kako se to radi na Forumu, jer je ovako nepregledno... Confused[/qoute]

Ok, nisam imala pojma kako citat stavit, al sam se potrudila skuzit.. Smile

Citat:

Ma nije bed uopce Smile Nije mi zasmetalo..

Citat:
To sto tebi ne smeta, ne znaci da ne smeta i drugima. Confused

Kuzim, samo sam iznijela svoj stav o tome. Wink
(Eh, i da dodam, u citaonici ne podrzavam sokove u tertapaku niti tople napitke, nego samo plasticne boce sa zatvaracem.)

A sto se pravila tice, ta ista cistacica je jednom rekla da mozemo drzat boce sa picem u torbi, a ne na stolu - da ne bi neka osoba "uletila" unutra, snimila situaciju i onda nju spotala, i mislim da je to sasvim ok.

Citat:
S ovim dijelom se slazem. Cool

U biti, samo to sam i htjela reci, jer me to zapravo i naljutilo..

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:45 čet, 9. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Registriraj se, pa ces moci postaviti da bude oznaka "sto" si. 8)[/quote]

Joj pa to je bar ocito, vidis da joj smeta prasina :D Meni su ti smotuljci prasine bas simpaticni. Podsjecaju me na vesterne i tumbleweed :lol:
vsego (napisa):

Joj pa to je bar ocito, vidis da joj smeta prasina Very Happy Meni su ti smotuljci prasine bas simpaticni. Podsjecaju me na vesterne i tumbleweed Laughing

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum