Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:43 čet, 9. 2. 2006 Naslov: načini korištenja i održavanja sobe 102 |
|
|
hi... 8)
soba 102... svi smo, ili bar vecina nas, redovito provodili slobodno vrime tamo... pa se postavlja pitanje kako bi to tribalo koristit tu sobu, i kako ju odrzavat... :-k
u sobi je mali kos... :D i uz taj kos, naravno dodje lopta za tu mini-kosarku... postoje pravila sobe i ona kazu da se igra kosarka samo kada to nikome ne smeta... ali, igra se i kosarka i nogomet stalno i to se ne igra njezno, iako je dekanat ispod te sobe... :?
na jednom drugom topicu je spomenuto i odrzavanje sobe 102 kao katastrofalno... :? moran se slozit... :bigcry: rjetko tko pazi da soba ostane uredna, sve se baca na sve strane...
o kradama da i ne govorimo... vec jednom smo zakljucili da je previse stvari nestalo... i hm, da, bili su tamo prije i autici, i veci broj onih malih zuto-zelenih jastuka... broj stolica se cudno smanjia od pocetka godine ( semestra)... :(
lipo bi bilo znat sta ljudi misle cemu ta soba sluzi... :-k
nama je lipo kada imamo slobodne ure tamo se nac i tamo provest to vrime, ima televizija i kauc i opcenito je odlicna atmosfera... 8) zato mislin da je stvarna steta unistit tu sobu ili svojin ponasanjen izazvat njeno zatvaranje... :(
to je kao soba studentskog zbora... znaci, studentska soba, pa se od nas studenata valjda ocekuje da se prema njoj lipo ponsamo,a ne da ju zloupotrebljavamo ili krademo iz nje... :twisted:
hi...
soba 102... svi smo, ili bar vecina nas, redovito provodili slobodno vrime tamo... pa se postavlja pitanje kako bi to tribalo koristit tu sobu, i kako ju odrzavat...
u sobi je mali kos... i uz taj kos, naravno dodje lopta za tu mini-kosarku... postoje pravila sobe i ona kazu da se igra kosarka samo kada to nikome ne smeta... ali, igra se i kosarka i nogomet stalno i to se ne igra njezno, iako je dekanat ispod te sobe...
na jednom drugom topicu je spomenuto i odrzavanje sobe 102 kao katastrofalno... moran se slozit... rjetko tko pazi da soba ostane uredna, sve se baca na sve strane...
o kradama da i ne govorimo... vec jednom smo zakljucili da je previse stvari nestalo... i hm, da, bili su tamo prije i autici, i veci broj onih malih zuto-zelenih jastuka... broj stolica se cudno smanjia od pocetka godine ( semestra)...
lipo bi bilo znat sta ljudi misle cemu ta soba sluzi...
nama je lipo kada imamo slobodne ure tamo se nac i tamo provest to vrime, ima televizija i kauc i opcenito je odlicna atmosfera... zato mislin da je stvarna steta unistit tu sobu ili svojin ponasanjen izazvat njeno zatvaranje...
to je kao soba studentskog zbora... znaci, studentska soba, pa se od nas studenata valjda ocekuje da se prema njoj lipo ponsamo,a ne da ju zloupotrebljavamo ili krademo iz nje...
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
Postano: 0:32 pet, 10. 2. 2006 Naslov: |
|
|
sorrow za pokretanje teme i post karma++
Iskreno i ja sam primjetio da je 102 svakim danom u sve gorem i gorem stanju. Ljudi stvrano ne ciste za sobom.
102 je super ako imas viska vremena, ako treba nekome nesto objasniti, ako netko tebi treba nesto objaniti, za opustanje u rupama....
Zalosno je sta je netko iz 102 maznuo autice. Nije mi bilo tesko i donio sam nove. Cak sam skupio i kutiju logo kocaka s najboljom namjerom da ih donesem gore, ali ako se ova tradicija nastavi, zasto? Sta nam stvrano treab "redar" koji ce tamo dezurati? Ili jos gore da nam takvu povlasticu ukinu?
Studrepovi su se potrudili da dobijemo ovu prostoriju. Studrepovi su se potrudili da nadju nacin da ju urede, a mi samo tako.
sorrow za pokretanje teme i post karma++
Iskreno i ja sam primjetio da je 102 svakim danom u sve gorem i gorem stanju. Ljudi stvrano ne ciste za sobom.
102 je super ako imas viska vremena, ako treba nekome nesto objasniti, ako netko tebi treba nesto objaniti, za opustanje u rupama....
Zalosno je sta je netko iz 102 maznuo autice. Nije mi bilo tesko i donio sam nove. Cak sam skupio i kutiju logo kocaka s najboljom namjerom da ih donesem gore, ali ako se ova tradicija nastavi, zasto? Sta nam stvrano treab "redar" koji ce tamo dezurati? Ili jos gore da nam takvu povlasticu ukinu?
Studrepovi su se potrudili da dobijemo ovu prostoriju. Studrepovi su se potrudili da nadju nacin da ju urede, a mi samo tako.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

|
Postano: 0:48 pet, 10. 2. 2006 Naslov: |
|
|
Sto se tice stolica. Njih je 16. Normalno da ih ljudi posude kad im treba da se sjednu na nesto kad imaju nastavu. Zato smo naljepili naljepnice na njih da se znaju koje su, pa ih se lakse vrati. Problem je sto ih ljudi koji ih odnesu ne vrate natrag.. Vec ih ja donesem ak naletim, obicno su u 101 i 110. To je 10-20 metara z aodnjet stolicu natrag, zasto je ljudima tesko :neznam:
Pa kaj je i jastuka nestalo?! Ja sam mislil da ih je manje jer ih se baca i vuce po podu stalno.
2 su kosa za smece, u njima su vrece. primete vrecu i odnesete u veliki kos u hodniku. U onom ormaru bez kljuca je smotuljak zutih vrecica za smece, pa stavite novu. Na cistacicu na prvom katu ne mozemo racunat. :(
Al mislim, nema to puno veze s njom, vec s kulturom ponasanja ljudi koji su unutra, to nije puno posla, dignut jastuk s poda.. maknut zmazanu cipelu s kauca, taburea, jastuka.. ne bacit smece u kos koji je vec pun preko vrha jer onda padne na pod.. pobrisat to sto prolijes..
Silvia (ona se brine o stanju 102) ozbiljno razmislja da zatvorimo sobu ak se ovak nastavi. Drago mi je da je netko osim nas pocel primjecivat da to nije u redu. Sav pribor za ciscenje ja tamo u sobi.
Mi smo mislili jednom u 2 tjedna odredit neko vrijeme kad bi bila ORA ciscenja. Pa onda dodju ljudi i to se pocisti. Pet ljudi to napravi za 15 min. Samo treba doc 5 ljudi.
Al mislim, to bi opet samo dalo opravdanje ljudima da u medjuvremenu rade svinjac tak da napravite ORAu sami kad god vam pase.. Ak ne mozete pazit i cuvat svoje, onda to necete dugo imat. :/ :(
Sto se tice stolica. Njih je 16. Normalno da ih ljudi posude kad im treba da se sjednu na nesto kad imaju nastavu. Zato smo naljepili naljepnice na njih da se znaju koje su, pa ih se lakse vrati. Problem je sto ih ljudi koji ih odnesu ne vrate natrag.. Vec ih ja donesem ak naletim, obicno su u 101 i 110. To je 10-20 metara z aodnjet stolicu natrag, zasto je ljudima tesko
Pa kaj je i jastuka nestalo?! Ja sam mislil da ih je manje jer ih se baca i vuce po podu stalno.
2 su kosa za smece, u njima su vrece. primete vrecu i odnesete u veliki kos u hodniku. U onom ormaru bez kljuca je smotuljak zutih vrecica za smece, pa stavite novu. Na cistacicu na prvom katu ne mozemo racunat.
Al mislim, nema to puno veze s njom, vec s kulturom ponasanja ljudi koji su unutra, to nije puno posla, dignut jastuk s poda.. maknut zmazanu cipelu s kauca, taburea, jastuka.. ne bacit smece u kos koji je vec pun preko vrha jer onda padne na pod.. pobrisat to sto prolijes..
Silvia (ona se brine o stanju 102) ozbiljno razmislja da zatvorimo sobu ak se ovak nastavi. Drago mi je da je netko osim nas pocel primjecivat da to nije u redu. Sav pribor za ciscenje ja tamo u sobi.
Mi smo mislili jednom u 2 tjedna odredit neko vrijeme kad bi bila ORA ciscenja. Pa onda dodju ljudi i to se pocisti. Pet ljudi to napravi za 15 min. Samo treba doc 5 ljudi.
Al mislim, to bi opet samo dalo opravdanje ljudima da u medjuvremenu rade svinjac tak da napravite ORAu sami kad god vam pase.. Ak ne mozete pazit i cuvat svoje, onda to necete dugo imat.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 1:05 pet, 10. 2. 2006 Naslov: |
|
|
Pitanje neupucenog: razmisljate bas o zatvaranju, ili o nekom [i]Ćumezolikom[/i] obliku volonterstva? :-k
Ako ovo drugo, ima li ovdje zainteresiranih da "volontiraju"? :-k
P.S. Ako se "sitnice" ovako cuvaju, sto ce biti s imovinom kad (ako :twisted:) nabavite racunala (iako ja i dalje mislim da vam uz 5 praktikuma ne treba vlastiti)? :(
Pitanje neupucenog: razmisljate bas o zatvaranju, ili o nekom Ćumezolikom obliku volonterstva?
Ako ovo drugo, ima li ovdje zainteresiranih da "volontiraju"?
P.S. Ako se "sitnice" ovako cuvaju, sto ce biti s imovinom kad (ako ) nabavite racunala (iako ja i dalje mislim da vam uz 5 praktikuma ne treba vlastiti)?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:51 pet, 10. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="steelworker"]Pa kaj je i jastuka nestalo?! Ja sam mislil da ih je manje jer ih se baca i vuce po podu stalno.[/quote]
ma da, nestajali su jastucici... mozda ne tako puno, ali san primjetia jednom pa san pretpostavia da se dogodilo mozda i jos nekoliko puta... :?
ma ne, kompovi nam tamo ne tribaju, stvarno imamo dovoljno praktikuma, a i nekako mi soba 102 ne pristaje uz pojam nekog kvazi-praktikuma... 8)
volonterstva... tesko da bi to moglo funkcionirat ka u cumezu... previse je prostora... u cumezu nemozes igrat nogomet ili kosarku ili gledat tv... recimo, ja san volonter u cumezu, [size=7]iako se planiran ispisat[/size] i tamo mi je jedina zadaca ako ljudima sta triba da in dan... kao neka vrsta konobara... rjetko, ali stvarno rjetko ljude triba upozorit da ne rade nered...
tribalo bi nekako u ljude stavit neki osjecaj odgovornosti ka toj prostoriji, nekako im dat do znanja da ce mozda izgubit sobu 102 ako se ovako nesto nastavi...
iako, mislin da bi se dalo nesto napravit oko ciscenja te prostorije... ne bi tribalo bit tesko skupit i napravit listu od nekih 4-5-6 ljudi koji bi se nasli jednom tjedno pa ju ocistili...
@steel, ako imas volje, stavi na oglasnu plocu u sobi da se traze dobrovoljci za ciscenje ( ili tako nesto, smisli prikladniji naslov)...
pa cemo vidit koliko ce se ljudi prijavit... sada bi ti moga nabrojat sigurno troje ili cetvro koje ja poznajen a koji bi se prijavili :D
steelworker (napisa): | Pa kaj je i jastuka nestalo?! Ja sam mislil da ih je manje jer ih se baca i vuce po podu stalno. |
ma da, nestajali su jastucici... mozda ne tako puno, ali san primjetia jednom pa san pretpostavia da se dogodilo mozda i jos nekoliko puta...
ma ne, kompovi nam tamo ne tribaju, stvarno imamo dovoljno praktikuma, a i nekako mi soba 102 ne pristaje uz pojam nekog kvazi-praktikuma...
volonterstva... tesko da bi to moglo funkcionirat ka u cumezu... previse je prostora... u cumezu nemozes igrat nogomet ili kosarku ili gledat tv... recimo, ja san volonter u cumezu, iako se planiran ispisat i tamo mi je jedina zadaca ako ljudima sta triba da in dan... kao neka vrsta konobara... rjetko, ali stvarno rjetko ljude triba upozorit da ne rade nered...
tribalo bi nekako u ljude stavit neki osjecaj odgovornosti ka toj prostoriji, nekako im dat do znanja da ce mozda izgubit sobu 102 ako se ovako nesto nastavi...
iako, mislin da bi se dalo nesto napravit oko ciscenja te prostorije... ne bi tribalo bit tesko skupit i napravit listu od nekih 4-5-6 ljudi koji bi se nasli jednom tjedno pa ju ocistili...
@steel, ako imas volje, stavi na oglasnu plocu u sobi da se traze dobrovoljci za ciscenje ( ili tako nesto, smisli prikladniji naslov)...
pa cemo vidit koliko ce se ljudi prijavit... sada bi ti moga nabrojat sigurno troje ili cetvro koje ja poznajen a koji bi se prijavili
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator

Spol: 
|
Postano: 22:00 pet, 10. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="sorrow"]volonterstva... tesko da bi to moglo funkcionirat ka u cumezu... previse je prostora... u cumezu nemozes igrat nogomet ili kosarku ili gledat tv... recimo, ja san volonter u cumezu, [size=7]iako se planiran ispisat[/size] i tamo mi je jedina zadaca ako ljudima sta triba da in dan... kao neka vrsta konobara... rjetko, ali stvarno rjetko ljude triba upozorit da ne rade nered... [/quote]
ne znam tko je tebe učio tvojim obavezama :mrgreen: ti bi se uz to trebao baviti i održavanjem čistoće za vrijeme svojeg termina, a to što tamo ljudima rijetko kad na pamet da nešto igraju je druga stvar, trebaš vidjet kad manijaci počnu igrat tenis ili se loptat ;) ... a tv ... da ga imamo gledalo bi ga se ;) zato postoji gomila drugih stvari.
sorrow (napisa): | volonterstva... tesko da bi to moglo funkcionirat ka u cumezu... previse je prostora... u cumezu nemozes igrat nogomet ili kosarku ili gledat tv... recimo, ja san volonter u cumezu, iako se planiran ispisat i tamo mi je jedina zadaca ako ljudima sta triba da in dan... kao neka vrsta konobara... rjetko, ali stvarno rjetko ljude triba upozorit da ne rade nered... |
ne znam tko je tebe učio tvojim obavezama ti bi se uz to trebao baviti i održavanjem čistoće za vrijeme svojeg termina, a to što tamo ljudima rijetko kad na pamet da nešto igraju je druga stvar, trebaš vidjet kad manijaci počnu igrat tenis ili se loptat ... a tv ... da ga imamo gledalo bi ga se zato postoji gomila drugih stvari.
_________________ Umjesto da postavlja pitanje o tome što je prije nastalo - kokoš ili jaje, čovjeku se najednom učinilo da je kokoš zamisao jajeta o stvaranju novih jaja.

|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 12:43 sub, 11. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="nemo"][quote="sorrow"]volonterstva... tesko da bi to moglo funkcionirat ka u cumezu... previse je prostora... u cumezu nemozes igrat nogomet ili kosarku ili gledat tv... recimo, ja san volonter u cumezu, [size=7]iako se planiran ispisat[/size] i tamo mi je jedina zadaca ako ljudima sta triba da in dan... kao neka vrsta konobara... rjetko, ali stvarno rjetko ljude triba upozorit da ne rade nered... [/quote]
ne znam tko je tebe učio tvojim obavezama :mrgreen: ti bi se uz to trebao baviti i održavanjem čistoće za vrijeme svojeg termina, a to što tamo ljudima rijetko kad na pamet da nešto igraju je druga stvar, trebaš vidjet kad manijaci počnu igrat tenis ili se loptat ;) ... a tv ... da ga imamo gledalo bi ga se ;) zato postoji gomila drugih stvari.[/quote]
Koncepcija Ćumeza je nešto drugačija, ljudi koji su pokretali Ćumez su imali veliki strah od toga da Ćumez jednog dana krene prema nečemu kao što je KSET ili KSFF, tj. mjesto na koje studenti mogu doći, ostati i profućkati prvu ili možda još koju godinu. U kontrastu, primarna ideja Ćumeza je nekakav mutual-help sistem i motivator studija kroz održavanje seminara i kava sa nastavnicima i sl. Praksa koju želimo održati jest da su seminari na malko višem nivou od popularno-znanstvenog, tj. dovoljno razumljivi nekome tko je student bilo kojeg odcjepka PMFa, iako možda ipak nešto zahtjevniji od onoga što bi se očekivalo u uobičajenim projektima popularizacije znanosti.
Ćumez-prođekšns, roštiljade i Ćumez kao mjesto je prostor/happening koji okuplja ljude da bi se primarna funkcija Ćumeza mogla održati, ona motivatorska i interdisciplinarna (tj. kroz seminare iz različitih grana znanosti razvijati interes i bazična razumijevanja prema znanosti koja nije konkretni predmet jednog studija, ali kroz opuštene i najčešće neformalne kontakte sa stručnjacima i studentima).
Sa tim na umu, u Ćumezu je zabranjeno igranje tzv "gubivrijeme" igara (bela, briškula, trešeta, ...) dok se toleriraju "višepametne" igre poput bridgea, goa, remija, šaha, ... Da imamo televiziju, vjerovatno bi ju poklonili nekome :) Funkcija šankera u Ćumezu jest prijateljsko i simpatično lice koje je u stanju nekome ulijepšat dan i dati mu još jedan razlog da tamo dođe popiti kavu, jer kave uistinu ima posvuda ovih dana :) Poanta nije konobarenje, nego dobronamjerna usluga i upoznavanje ljudi i općenito nalaženje nekakvog pozitivnog smisla u besmislenoj rupi između predavanja.
nemo (napisa): | sorrow (napisa): | volonterstva... tesko da bi to moglo funkcionirat ka u cumezu... previse je prostora... u cumezu nemozes igrat nogomet ili kosarku ili gledat tv... recimo, ja san volonter u cumezu, iako se planiran ispisat i tamo mi je jedina zadaca ako ljudima sta triba da in dan... kao neka vrsta konobara... rjetko, ali stvarno rjetko ljude triba upozorit da ne rade nered... |
ne znam tko je tebe učio tvojim obavezama ti bi se uz to trebao baviti i održavanjem čistoće za vrijeme svojeg termina, a to što tamo ljudima rijetko kad na pamet da nešto igraju je druga stvar, trebaš vidjet kad manijaci počnu igrat tenis ili se loptat ... a tv ... da ga imamo gledalo bi ga se zato postoji gomila drugih stvari. |
Koncepcija Ćumeza je nešto drugačija, ljudi koji su pokretali Ćumez su imali veliki strah od toga da Ćumez jednog dana krene prema nečemu kao što je KSET ili KSFF, tj. mjesto na koje studenti mogu doći, ostati i profućkati prvu ili možda još koju godinu. U kontrastu, primarna ideja Ćumeza je nekakav mutual-help sistem i motivator studija kroz održavanje seminara i kava sa nastavnicima i sl. Praksa koju želimo održati jest da su seminari na malko višem nivou od popularno-znanstvenog, tj. dovoljno razumljivi nekome tko je student bilo kojeg odcjepka PMFa, iako možda ipak nešto zahtjevniji od onoga što bi se očekivalo u uobičajenim projektima popularizacije znanosti.
Ćumez-prođekšns, roštiljade i Ćumez kao mjesto je prostor/happening koji okuplja ljude da bi se primarna funkcija Ćumeza mogla održati, ona motivatorska i interdisciplinarna (tj. kroz seminare iz različitih grana znanosti razvijati interes i bazična razumijevanja prema znanosti koja nije konkretni predmet jednog studija, ali kroz opuštene i najčešće neformalne kontakte sa stručnjacima i studentima).
Sa tim na umu, u Ćumezu je zabranjeno igranje tzv "gubivrijeme" igara (bela, briškula, trešeta, ...) dok se toleriraju "višepametne" igre poput bridgea, goa, remija, šaha, ... Da imamo televiziju, vjerovatno bi ju poklonili nekome Funkcija šankera u Ćumezu jest prijateljsko i simpatično lice koje je u stanju nekome ulijepšat dan i dati mu još jedan razlog da tamo dođe popiti kavu, jer kave uistinu ima posvuda ovih dana Poanta nije konobarenje, nego dobronamjerna usluga i upoznavanje ljudi i općenito nalaženje nekakvog pozitivnog smisla u besmislenoj rupi između predavanja.
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

|
Postano: 23:25 sub, 11. 2. 2006 Naslov: |
|
|
TeFau je u 102 jer si ga SUMA nije htjela odnjet, ko i antenu i onaj ormar s ladicama.
Ja ga zgasim kad ga nitko ne gleda. Doc na faks gledat telku bas i nije nest, pogotovo do ljudi oko tebe uce zakolokvije, kak sam par put naisel u 102-jci.. Al kad su Simpsoni :neznam:
I kak Zub veli za Ć, tak ni mi ne bi voljeli da se 102 pretvori u gledaonicu TeFau-a. AL mislim da se nece.
Ma maknut cemo te stare stvari, nisam imal cajta. I one stare ormare cemo odpeljam nekam na dno faksa na sigurno.. Nema mjesta u sobi za njih..
P.S. Ja uvijek igram tenis u SS-HFD-u, a ne u Ć-u. Molim lijepo.. :P
-----
I kaj sad?
Jel vam lijepse izgledaju:
a) dezurstva (ciscenje na kraju smjene/dana)
b) radne akcije ciscenja jednom tjedno
c) kulturno ponasanje u 102 (dignut jastuk s poda, bacit nekaj u kos, a ne pokraj njega, ne sarat po stolovima, pobrisat proliveno...)
d) a) +c)
e) b) +c)
Prihvatljvi odgovori su samo d) i e). :tso:
-----
A koliko ljudi je zainteresirano uopce za volontiranje/dezurstva? Ono, ne moze netko cijeli dan i li pola dana tamo provoditi. Ono maks 2-3 sata. Necemo poticati "zastranjivanje" studenata sa nastave, ucenja itd.
[b]Pitanje je ima li dovoljno zainteresiranih ljudi za to..[/b]
102 bi trebala bit soba za studentske aktivnosti. Da da si mozete popit kavu, ali ne da sluzi uglavnom tj. prvenstveno za to... Za to ipak prosecite do Cumeza. U 102 radite, stvarajte, druzite se, pjevajte u zboru, igrajte GO, gledajte math-projekcije, smislite nest svoje pametno za radit... Nemojte cekat da sve netko drugi napravi :roll:
Mislim lijepo to izgleda imat tam aparat za kavu, ak kaj ak se onda pretvori u kafic. Mi, predsjednistvo, koji odlucujemo o sobi (:roll:) smo odlucili da necemo tam tak nest. Zasad. Ma ono mislim da ne bi imali nis protiv kad se to ne bi pretvaralo u kafic. :roll: Al pustite moje misljenje, predsjednistvo odlucuje.. tj. odlucujete vi studenti svojim ponasanjem tam nutra..
P.S. Razmisljamo o frizicu nekom malom.. Kad bi ga mogli nabavit nekak..
Al od svega tog nece bit nis, ak si necete cuvat sobu, a ne radit svinjac od nje. :(
TeFau je u 102 jer si ga SUMA nije htjela odnjet, ko i antenu i onaj ormar s ladicama.
Ja ga zgasim kad ga nitko ne gleda. Doc na faks gledat telku bas i nije nest, pogotovo do ljudi oko tebe uce zakolokvije, kak sam par put naisel u 102-jci.. Al kad su Simpsoni
I kak Zub veli za Ć, tak ni mi ne bi voljeli da se 102 pretvori u gledaonicu TeFau-a. AL mislim da se nece.
Ma maknut cemo te stare stvari, nisam imal cajta. I one stare ormare cemo odpeljam nekam na dno faksa na sigurno.. Nema mjesta u sobi za njih..
P.S. Ja uvijek igram tenis u SS-HFD-u, a ne u Ć-u. Molim lijepo..
-----
I kaj sad?
Jel vam lijepse izgledaju:
a) dezurstva (ciscenje na kraju smjene/dana)
b) radne akcije ciscenja jednom tjedno
c) kulturno ponasanje u 102 (dignut jastuk s poda, bacit nekaj u kos, a ne pokraj njega, ne sarat po stolovima, pobrisat proliveno...)
d) a) +c)
e) b) +c)
Prihvatljvi odgovori su samo d) i e).
-----
A koliko ljudi je zainteresirano uopce za volontiranje/dezurstva? Ono, ne moze netko cijeli dan i li pola dana tamo provoditi. Ono maks 2-3 sata. Necemo poticati "zastranjivanje" studenata sa nastave, ucenja itd.
Pitanje je ima li dovoljno zainteresiranih ljudi za to..
102 bi trebala bit soba za studentske aktivnosti. Da da si mozete popit kavu, ali ne da sluzi uglavnom tj. prvenstveno za to... Za to ipak prosecite do Cumeza. U 102 radite, stvarajte, druzite se, pjevajte u zboru, igrajte GO, gledajte math-projekcije, smislite nest svoje pametno za radit... Nemojte cekat da sve netko drugi napravi
Mislim lijepo to izgleda imat tam aparat za kavu, ak kaj ak se onda pretvori u kafic. Mi, predsjednistvo, koji odlucujemo o sobi ( ) smo odlucili da necemo tam tak nest. Zasad. Ma ono mislim da ne bi imali nis protiv kad se to ne bi pretvaralo u kafic. Al pustite moje misljenje, predsjednistvo odlucuje.. tj. odlucujete vi studenti svojim ponasanjem tam nutra..
P.S. Razmisljamo o frizicu nekom malom.. Kad bi ga mogli nabavit nekak..
Al od svega tog nece bit nis, ak si necete cuvat sobu, a ne radit svinjac od nje.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:03 ned, 12. 2. 2006 Naslov: |
|
|
odgovor pod e) bi, bar po mom misljenju bia puno zgodniji... 8)
frizider... :shock: waaaa... lipo bi bilo...
ne znan kako bi ode volonterstvo funkioniralo... ja san zainteresiran ali ne prejako... isto tako san bia nabrijan na volonterstvo u cumezu pa mi je brzo dosadilo... :oops: ali imas pravo, ova soba je predobra za studentske aktivnosti i mislin da je njena primjena upravo savrsena...
samo, opet se vracamo na nacine te primjene... ni lipo kada neko nesto baci na pod pa se ne podigne ili kada se nesto prolije pa se samo ostavi tako... ono je jedna prelipa soba koju nevalja onecistit cistin nemaron...
ja san za prvo jednu veliku akciju ciscenja... da se sakupi sta vise nas i da bacimo jednu postenu cistionu... za pocetak.... da lipo dovedemo sobu u prvotno stanje... a onda se organizirat u skupine koje cedu cistit jednom tjedno...
[quote="steelworker"]A koliko ljudi je zainteresirano uopce za volontiranje/dezurstva? Ono, ne moze netko cijeli dan i li pola dana tamo provoditi. Ono maks 2-3 sata. Necemo poticati "zastranjivanje" studenata sa nastave, ucenja itd.
[b]Pitanje je ima li dovoljno zainteresiranih ljudi za to..[/b][/quote]
sta bi ti volonteri tribalo radit? mozda kada bi to bilo malo jasnije bi se kandidati pojavili... ili bi, mozda, kroz raspravu zakljucili da ih je premalo...
[quote="steelworker"]102 bi trebala bit soba za studentske aktivnosti. Da da si mozete popit kavu, ali ne da sluzi uglavnom tj. prvenstveno za to... Za to ipak prosecite do Cumeza. U 102 radite, stvarajte, druzite se, pjevajte u zboru, igrajte GO, gledajte math-projekcije, smislite nest svoje pametno za radit... Nemojte cekat da sve netko drugi napravi Rolling Eyes [/quote]
:klapklap: :iagree: :bow:
odgovor pod e) bi, bar po mom misljenju bia puno zgodniji...
frizider... waaaa... lipo bi bilo...
ne znan kako bi ode volonterstvo funkioniralo... ja san zainteresiran ali ne prejako... isto tako san bia nabrijan na volonterstvo u cumezu pa mi je brzo dosadilo... ali imas pravo, ova soba je predobra za studentske aktivnosti i mislin da je njena primjena upravo savrsena...
samo, opet se vracamo na nacine te primjene... ni lipo kada neko nesto baci na pod pa se ne podigne ili kada se nesto prolije pa se samo ostavi tako... ono je jedna prelipa soba koju nevalja onecistit cistin nemaron...
ja san za prvo jednu veliku akciju ciscenja... da se sakupi sta vise nas i da bacimo jednu postenu cistionu... za pocetak.... da lipo dovedemo sobu u prvotno stanje... a onda se organizirat u skupine koje cedu cistit jednom tjedno...
steelworker (napisa): | A koliko ljudi je zainteresirano uopce za volontiranje/dezurstva? Ono, ne moze netko cijeli dan i li pola dana tamo provoditi. Ono maks 2-3 sata. Necemo poticati "zastranjivanje" studenata sa nastave, ucenja itd.
Pitanje je ima li dovoljno zainteresiranih ljudi za to.. |
sta bi ti volonteri tribalo radit? mozda kada bi to bilo malo jasnije bi se kandidati pojavili... ili bi, mozda, kroz raspravu zakljucili da ih je premalo...
steelworker (napisa): | 102 bi trebala bit soba za studentske aktivnosti. Da da si mozete popit kavu, ali ne da sluzi uglavnom tj. prvenstveno za to... Za to ipak prosecite do Cumeza. U 102 radite, stvarajte, druzite se, pjevajte u zboru, igrajte GO, gledajte math-projekcije, smislite nest svoje pametno za radit... Nemojte cekat da sve netko drugi napravi Rolling Eyes |
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|