Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

načini korištenja i održavanja sobe 102
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
17 = 27 - 10

PostPostano: 10:29 ned, 12. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

pozdrav svima! :mis:
prvo, veliki [b]bravo[/b] svima koji su se voljni truditi oko 102. drago mi je sto cijenite to sto imate :)

glede dezurstava - ja recimo smatram da nisu potrebna, i vise bih volila kad bi se red odrzavao na neformalnoj razini. dovoljno je da oni koji zele red i puno tamo borave (dakle vi) upozoravate ljude koji ne paze sto rade i sto ostavljaju za sobom. nemojte se sramit, uvijek mozete svalit krivnju na nas ("nismo mi donili pravila, oni su!"), na vratima su norveki s natpisima "pospremajte za sobom" i slicno, uvijek mozete prstom pokazat na njih :) i naravno morate bit uzor svima tamo :)

ako zelite organizirat ciscenje, organizirajte ga! dogovorite termin, slobodno sami stavite obavijest na oglasnu da vam treba pomoc.

televiziju bih radije da nije tamo. neki dan sam dosla ucit, tv je bila upaljena (ne zato sto ju je netko gledao, nego eto jer nitko nije osjetio potrebu da ju ugasi) i onda su poceli simpsoni... and that was the end of it :( ipak nisam toliki karakter za ugasit simpsone :( :)
pozdrav svima! Mis
prvo, veliki bravo svima koji su se voljni truditi oko 102. drago mi je sto cijenite to sto imate Smile

glede dezurstava - ja recimo smatram da nisu potrebna, i vise bih volila kad bi se red odrzavao na neformalnoj razini. dovoljno je da oni koji zele red i puno tamo borave (dakle vi) upozoravate ljude koji ne paze sto rade i sto ostavljaju za sobom. nemojte se sramit, uvijek mozete svalit krivnju na nas ("nismo mi donili pravila, oni su!"), na vratima su norveki s natpisima "pospremajte za sobom" i slicno, uvijek mozete prstom pokazat na njih Smile i naravno morate bit uzor svima tamo Smile

ako zelite organizirat ciscenje, organizirajte ga! dogovorite termin, slobodno sami stavite obavijest na oglasnu da vam treba pomoc.

televiziju bih radije da nije tamo. neki dan sam dosla ucit, tv je bila upaljena (ne zato sto ju je netko gledao, nego eto jer nitko nije osjetio potrebu da ju ugasi) i onda su poceli simpsoni... and that was the end of it Sad ipak nisam toliki karakter za ugasit simpsone Sad Smile

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 75 - 69

PostPostano: 11:04 ned, 12. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]televiziju bih radije da nije tamo. neki dan sam dosla ucit, tv je bila upaljena (ne zato sto ju je netko gledao, nego eto jer nitko nije osjetio potrebu da ju ugasi) i onda su poceli simpsoni... and that was the end of it :( ipak nisam toliki karakter za ugasit simpsone :( :)[/quote]

ne micat televiziju... :D prije neki dan, skupilo se nas 10-ak, ako ne i vise i ucili smo tamo prije kolokvija... nakon nekog vrimena ti se glava napuni i postane krcata od svih tih podataka... i tako upalimo mi televiziju i nademo program di su simpsoni i al bundi i ona komicna serija "pod isin krovon" i svi lipo sidnemo oko televizije i uzivamo, malo se opustamo prije kolokvija...

ej, da mi je bilo u ton trenu imat aparat pa slikat sve to... pregenijalna slika... ekipa studenata sidi na faksu i nakon ucenja lipo sidi u krug oko tv-a i gledamo komicne serije ili crtane... stvarno steta to razbit...

ps. niko te nece krivit sta su ti simpsoni predragi, svima su... :lol:
koryanshea (napisa):
televiziju bih radije da nije tamo. neki dan sam dosla ucit, tv je bila upaljena (ne zato sto ju je netko gledao, nego eto jer nitko nije osjetio potrebu da ju ugasi) i onda su poceli simpsoni... and that was the end of it Sad ipak nisam toliki karakter za ugasit simpsone Sad Smile

ne micat televiziju... Very Happy prije neki dan, skupilo se nas 10-ak, ako ne i vise i ucili smo tamo prije kolokvija... nakon nekog vrimena ti se glava napuni i postane krcata od svih tih podataka... i tako upalimo mi televiziju i nademo program di su simpsoni i al bundi i ona komicna serija "pod isin krovon" i svi lipo sidnemo oko televizije i uzivamo, malo se opustamo prije kolokvija...

ej, da mi je bilo u ton trenu imat aparat pa slikat sve to... pregenijalna slika... ekipa studenata sidi na faksu i nakon ucenja lipo sidi u krug oko tv-a i gledamo komicne serije ili crtane... stvarno steta to razbit...

ps. niko te nece krivit sta su ti simpsoni predragi, svima su... Laughing

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum