Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Drugi kolokvij iz UUR
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:10 uto, 14. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Da li mozemo negdje na netu naći primjere jučerašnjeg kolokvija?[/quote]

Evo, na zahtjev dodano [url=http://degiorgi.math.hr/uur/]ovdje[/url]. 8)

[quote="Anonymous"]I da li ce ponovo na popravnom najveća moguća ocjena biti 2?[/quote]

Da. 8)

[quote="Anonymous"]I kakvi ce biti uvjeti za prolazak?[/quote]

Nisam skroz siguran; javim kad saznam. :D

Btw, gradivo ce biti slicno kao u originalnom kolokviju. :)
Anonymous (napisa):
Da li mozemo negdje na netu naći primjere jučerašnjeg kolokvija?

Evo, na zahtjev dodano ovdje. Cool

Anonymous (napisa):
I da li ce ponovo na popravnom najveća moguća ocjena biti 2?

Da. Cool

Anonymous (napisa):
I kakvi ce biti uvjeti za prolazak?

Nisam skroz siguran; javim kad saznam. Very Happy

Btw, gradivo ce biti slicno kao u originalnom kolokviju. Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 18:45 uto, 14. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

:thankyou:
Thank you

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:49 sri, 15. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo, dok posten svijet spava, ja se ulizujem zbog karme. :PPP Krace, slozio sam [url=http://degiorgi.math.hr/uur/uur-kolokvij-0506-2-rj.html]rjesenja jedne grupe[/url]. :D Ostala necete dobiti; dovoljno su slicna da bi to trebali moci i sami. 8)

Btw, trebalo mi je 20ak minuta zajedno s formatiranjem HTMLa (pisem rucno, u [tt]vi[/tt]-ju; ne volim "editore"). 8) Dodamo li tome i cinjenicu da je opet nakon sat i nesto sitno predavaonice napustilo cca pola studenata, zakljucujem da kolokvij bas i nije bio tezak [size=2](iako dosad ispravljeni kolokviji sugeriraju malo drugacije)[/size]... 8)
Evo, dok posten svijet spava, ja se ulizujem zbog karme. Imam lijepi jezik Krace, slozio sam rjesenja jedne grupe. Very Happy Ostala necete dobiti; dovoljno su slicna da bi to trebali moci i sami. Cool

Btw, trebalo mi je 20ak minuta zajedno s formatiranjem HTMLa (pisem rucno, u vi-ju; ne volim "editore"). Cool Dodamo li tome i cinjenicu da je opet nakon sat i nesto sitno predavaonice napustilo cca pola studenata, zakljucujem da kolokvij bas i nije bio tezak (iako dosad ispravljeni kolokviji sugeriraju malo drugacije)... Cool

[Vrh]
Jaja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
17 = 20 - 3

PostPostano: 9:30 sri, 15. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Dodamo li tome i cinjenicu da je opet nakon sat i nesto sitno predavaonice napustilo cca pola studenata, zakljucujem da kolokvij bas i nije bio tezak [/quote]

Nije to nužan zaključak...Ja npr. znam da mi je hrpa ljudi rekla da nisu imali što napisati pa su očajni izašli van pomireni s padom...
Citat:
Dodamo li tome i cinjenicu da je opet nakon sat i nesto sitno predavaonice napustilo cca pola studenata, zakljucujem da kolokvij bas i nije bio tezak

Nije to nužan zaključak...Ja npr. znam da mi je hrpa ljudi rekla da nisu imali što napisati pa su očajni izašli van pomireni s padom...

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 9:36 sri, 15. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Jaja"][quote]Dodamo li tome i cinjenicu da je opet nakon sat i nesto sitno predavaonice napustilo cca pola studenata, zakljucujem da kolokvij bas i nije bio tezak [/quote]
Nije to nužan zaključak...Ja npr. znam da mi je hrpa ljudi rekla da nisu imali što napisati pa su očajni izašli van pomireni s padom...[/quote]

Cudna je ta "hrpa" ljudi... :? Odokativno, imam dojam da nema puno studenata s nula bodova, a pogotovo ne onih koji su predali prazan ispit (u 003, gdje sam dezurao, mozda 5 studenata). :)
Jaja (napisa):
Citat:
Dodamo li tome i cinjenicu da je opet nakon sat i nesto sitno predavaonice napustilo cca pola studenata, zakljucujem da kolokvij bas i nije bio tezak

Cudna je ta "hrpa" ljudi... Confused Odokativno, imam dojam da nema puno studenata s nula bodova, a pogotovo ne onih koji su predali prazan ispit (u 003, gdje sam dezurao, mozda 5 studenata). Smile

[Vrh]
Gost

PostPostano: 9:45 sri, 15. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

sego da li ste mozda saznali kakav ce biti popravni kolokvij?
buduci da ce najveca ocjena biti 2,koliko ce biti zadataka?i sto ce biti uvjet za prolaz?

unaprijed hvala
buduci da ce najveca ocjena biti 2,koliko ce biti zadataka?i sto ce biti uvjet za prolaz?

unaprijed hvala

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 10:11 sri, 15. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]sego da li ste mozda saznali kakav ce biti popravni kolokvij?
buduci da ce najveca ocjena biti 2,koliko ce biti zadataka?i sto ce biti uvjet za prolaz?[/quote]

To namjeravam danas raspraviti s profesorima. :) Javit cu najkasnije nakon zalbi (a nadam se danas poslije podne). 8)

:OT: Ako se obracas s "Vi", onda je prikladno ubaciti "titulu": "kolega Sego", "asistente Sego" (ovo se rijetko koristi),... :) Ipak, ja preferiram bez "titule" i "ti" (barem na Mrezi, za one kojima je neugodno reci mi "ti" u zivo). ;)

P.S. Primjer pretjerivanja s titulama (koji dozivjeh): "Oprostite, gospodine profesore doktore [tt]<ime cemo izostaviti>[/tt]". :lol:
Anonymous (napisa):

To namjeravam danas raspraviti s profesorima. Smile Javit cu najkasnije nakon zalbi (a nadam se danas poslije podne). Cool

Off-topic Ako se obracas s "Vi", onda je prikladno ubaciti "titulu": "kolega Sego", "asistente Sego" (ovo se rijetko koristi),... Smile Ipak, ja preferiram bez "titule" i "ti" (barem na Mrezi, za one kojima je neugodno reci mi "ti" u zivo). Wink

P.S. Primjer pretjerivanja s titulama (koji dozivjeh): "Oprostite, gospodine profesore doktore <ime cemo izostaviti>". Laughing

[Vrh]
Gost

PostPostano: 21:01 sri, 15. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

:roll: Da li se napokon zna kakvi su uvjeti popravnog kolokvija?
I u koliko ce biti sati(jer neki imaju usmeni taj dan!!! :x)?
Rolling Eyes Da li se napokon zna kakvi su uvjeti popravnog kolokvija?
I u koliko ce biti sati(jer neki imaju usmeni taj dan!!! Mad)?

[Vrh]
Lucy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-1 = 0 - 1

PostPostano: 21:21 sri, 15. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa imas na int str math.hr, raspored svih kolokvija popravnih. a znas li koje gradivo veze? jel dovoljno proci samo kolokvije prosle :?:
pa imas na int str math.hr, raspored svih kolokvija popravnih. a znas li koje gradivo veze? jel dovoljno proci samo kolokvije prosle Question

[Vrh]
Gost

PostPostano: 21:30 sri, 15. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

A Šego je rekao da ce popravni biti sličan onom što smo (ne)pisali u ponediljak!Pa ako je on to rekao,mislim da ce takav i biti.
A Šego je rekao da ce popravni biti sličan onom što smo (ne)pisali u ponediljak!Pa ako je on to rekao,mislim da ce takav i biti.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:38 sri, 15. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=6205]Šego se potrudio, zajedno s Nesi i prof. Singerom[/url]... :gg: Nadam se da ce biti koristi od toga, jer ovoliko trcanja dok i sam imam strku... :?
Šego se potrudio, zajedno s Nesi i prof. Singerom... Mr Green being very Greeen indeed Nadam se da ce biti koristi od toga, jer ovoliko trcanja dok i sam imam strku... Confused

[Vrh]
Gost

PostPostano: 22:48 sri, 15. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Stvarno si se potrudio :klapklap:
Zahvaljujem i ostalima na trudu.
Stvarno si se potrudio Toooooo, majstoreeeee!
Zahvaljujem i ostalima na trudu.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum