Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 0:21 čet, 22. 5. 2003 Naslov: Re: Političke igre bez granica... |
|
|
[quote="steelworker"]
Ne zelim uopće komentirati takve političke trikove sa sazivanjem sjednice nakon sto smo mi (nas 10 potpisanih gore) vec sazvali, samo bi vam obratio pozornost na datum koji stoji u njegovu pozivu. Dakle, [b]piše 20. svibnja 2003.[/b] no mail sa tim pozivom je poslan clanovima predsjedništva podružnice [b]tek u 11 sati i 52 minute 21. 5. 2003.[/b] (Dakle 6 sati i 8 minuta prije nego bi trebala početi sjednica) I kasnije su dobivali obavijesti na mobitel. Eto samo ukazujem na taj netočan podatak u njegovom pozivu, tako da ne nasjedate na te varke.[/quote]
Malo je sa zakasnjenjem, no, naveo bih jedan prilicno jaki dokaz koji u potpunosti daje do znanja da je g. Petar Bezjak itekako bio svjestan da poziv na sjednicu salje isti dan.
Naime, poruka koja je stigla na mailove clanova Predsjednistva SZ-PMF glasi ovako:
[quote]
> Od: "Petar Bezjak" <pbezjak@public.srce.hr>
> Datum: 21.05.2003 u 11:52 GMT+02:00
> Za: "Drago Spoljaric" <drago@student.math.hr>,
> "Andrea Klarin" <andrea_klarin@hotmail.com>, <matija_d@yahoo.com>,
> <hgrujic@vip.hr>, <denis_begic@yahoo.com>, <branimirmader@yahoo.com>,
> "Damir Krizmanic" <kandy@student.math.hr>, <tomcat@student.math.hr>,
> <robisorn@student.math.hr>, "Ivancica Papa" <papaip2@student.math.hr>
> Naslov: POZIV NA 4. SJEDNICU SZ PMF
>
> Stovani kolege,
>
> u privitku imate poziv na 4. sjednicu Predsjednistva nase podruznice koja ce
> se odrzati veceras, 21.05.2003. s pocetkom u 20 sati u prostorijama SZa,
> Savska 25.
> Takodjer u privitku Vam je i zapisnik prosle sjednice pa Vas molim da ga
> proucite.
>
> Lijep pozdrav,
> 5+100m^2
> -------------------------------------
> PETAR BEZJAK
> pbezjak@jagor.srce.hr
> 01/619-8822
> 098/555-999
> / Aramba¹a UIN:56021837 /
> --------------------------------------
>
> "In an interview with Dan Rather, Saddam has challenged President Bush to a
> live, televised debate. I think this would be fair, since English is a
> second language
> to both of them."
>
>
[/quote]
Kljucni dio jest naravno:
"u privitku imate poziv na 4. sjednicu Predsjednistva nase podruznice koja ce se odrzati [b]veceras[/b], 21.05.2003. s pocetkom u 20 sati u prostorijama SZa, Savska 25."
Sto drugo reci nego - pateticno!
steelworker (napisa): |
Ne zelim uopće komentirati takve političke trikove sa sazivanjem sjednice nakon sto smo mi (nas 10 potpisanih gore) vec sazvali, samo bi vam obratio pozornost na datum koji stoji u njegovu pozivu. Dakle, piše 20. svibnja 2003. no mail sa tim pozivom je poslan clanovima predsjedništva podružnice tek u 11 sati i 52 minute 21. 5. 2003. (Dakle 6 sati i 8 minuta prije nego bi trebala početi sjednica) I kasnije su dobivali obavijesti na mobitel. Eto samo ukazujem na taj netočan podatak u njegovom pozivu, tako da ne nasjedate na te varke. |
Malo je sa zakasnjenjem, no, naveo bih jedan prilicno jaki dokaz koji u potpunosti daje do znanja da je g. Petar Bezjak itekako bio svjestan da poziv na sjednicu salje isti dan.
Naime, poruka koja je stigla na mailove clanova Predsjednistva SZ-PMF glasi ovako:
Citat: |
> Od: "Petar Bezjak" <pbezjak@public.srce.hr>
> Datum: 21.05.2003 u 11:52 GMT+02:00
> Za: "Drago Spoljaric" <drago@student.math.hr>,
> "Andrea Klarin" <andrea_klarin@hotmail.com>, <matija_d@yahoo.com>,
> <hgrujic@vip.hr>, <denis_begic@yahoo.com>, <branimirmader@yahoo.com>,
> "Damir Krizmanic" <kandy@student.math.hr>, <tomcat@student.math.hr>,
> <robisorn@student.math.hr>, "Ivancica Papa" <papaip2@student.math.hr>
> Naslov: POZIV NA 4. SJEDNICU SZ PMF
>
> Stovani kolege,
>
> u privitku imate poziv na 4. sjednicu Predsjednistva nase podruznice koja ce
> se odrzati veceras, 21.05.2003. s pocetkom u 20 sati u prostorijama SZa,
> Savska 25.
> Takodjer u privitku Vam je i zapisnik prosle sjednice pa Vas molim da ga
> proucite.
>
> Lijep pozdrav,
> 5+100m^2
> -------------------------------------
> PETAR BEZJAK
> pbezjak@jagor.srce.hr
> 01/619-8822
> 098/555-999
> / Aramba¹a UIN:56021837 /
> --------------------------------------
>
> "In an interview with Dan Rather, Saddam has challenged President Bush to a
> live, televised debate. I think this would be fair, since English is a
> second language
> to both of them."
>
>
|
Kljucni dio jest naravno:
"u privitku imate poziv na 4. sjednicu Predsjednistva nase podruznice koja ce se odrzati veceras, 21.05.2003. s pocetkom u 20 sati u prostorijama SZa, Savska 25."
Sto drugo reci nego - pateticno!
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 2:16 čet, 22. 5. 2003 Naslov: |
|
|
Hm, nego, je l' se to zakonski smije?
Pouzdano znam da se dnevni red sjednice vijeća HRT-a mora uručiti svim članovima vijeća barem sedam dana prije sjednice, a tako je to uglavnom sa svim tim sjednicama vijeća i svih tih gluposti...
Dakle zanima me, je l' smije on sam tak reć da je danas sjednica?
Hm, nego, je l' se to zakonski smije?
Pouzdano znam da se dnevni red sjednice vijeća HRT-a mora uručiti svim članovima vijeća barem sedam dana prije sjednice, a tako je to uglavnom sa svim tim sjednicama vijeća i svih tih gluposti...
Dakle zanima me, je l' smije on sam tak reć da je danas sjednica?
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 10:32 čet, 22. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="ministar Flego (prema zapisniku 9. sjednice Senata Sveučilišta u Zagrebu)"]Treće, Studentski zbor u Zagrebu ima određene aktivnosti i određene troškove, za što je izdana [b]mjenica[/b]. To je još jedna nevolja, jer - ako je ispravno upozoren - mjenicu za sredstva iz državnog proračuna može izdati jedino [b]ministar financija[/b]. Ako su studenti imali novaca, nisu smjeli izdavati mjenicu. Ako nisu imali novaca pa su izdali mjenicu, izdali su financijski dokument bez pokrića - to je dodatna poteškoća: i pravna i financijska, ali i [b]moralna[/b]. A riječ je o našim studentima.[/quote]
Ajme Bezjak, zar mjenica??? Pa to je kriminal!!!
Totalno neslužbeno: Bezjak je potpisao mjenicu u iznosu od 400.000 kuna, saznajemo iz izvora bliskih ministarstvu. Naravno povodom debatnog turnira. Ako se sjećate, debata je dobila 415.000 kuna u proračunu SZ (320+95). On je mislio da ce taj novac stići, a kad ono neće. Taj novac nikad neće biti dan tim projektima jer je to previše. Što će se dogoditi kad mjenica stigne na naplatu?
ministar Flego (prema zapisniku 9. sjednice Senata Sveučilišta u Zagrebu) (napisa): | Treće, Studentski zbor u Zagrebu ima određene aktivnosti i određene troškove, za što je izdana mjenica. To je još jedna nevolja, jer - ako je ispravno upozoren - mjenicu za sredstva iz državnog proračuna može izdati jedino ministar financija. Ako su studenti imali novaca, nisu smjeli izdavati mjenicu. Ako nisu imali novaca pa su izdali mjenicu, izdali su financijski dokument bez pokrića - to je dodatna poteškoća: i pravna i financijska, ali i moralna. A riječ je o našim studentima. |
Ajme Bezjak, zar mjenica??? Pa to je kriminal!!!
Totalno neslužbeno: Bezjak je potpisao mjenicu u iznosu od 400.000 kuna, saznajemo iz izvora bliskih ministarstvu. Naravno povodom debatnog turnira. Ako se sjećate, debata je dobila 415.000 kuna u proračunu SZ (320+95). On je mislio da ce taj novac stići, a kad ono neće. Taj novac nikad neće biti dan tim projektima jer je to previše. Što će se dogoditi kad mjenica stigne na naplatu?
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:49 čet, 22. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="C'Tebo"]Hm, nego, je l' se to zakonski smije?
Dakle zanima me, je l' smije on sam tak reć da je danas sjednica?[/quote]
U ovom slučaju smije. I to [b]mora[/b] napraviti u roku 15 dana od zaprimanja "molbe". Naime, ostali članovi predsjedništva tek tada, kada predsjednik ne sazove sjednicu niti nakon 15 dana, e, tek tada ju oni smiju sazvat. A predsjednik je sazvao sjednicu što je prije mogao.
Tako da ova "sjednica" koja se planira danas održat neće biti sjednica, jer će biti nevaljana i kontra zakona.
C'Tebo (napisa): | Hm, nego, je l' se to zakonski smije?
Dakle zanima me, je l' smije on sam tak reć da je danas sjednica? |
U ovom slučaju smije. I to mora napraviti u roku 15 dana od zaprimanja "molbe". Naime, ostali članovi predsjedništva tek tada, kada predsjednik ne sazove sjednicu niti nakon 15 dana, e, tek tada ju oni smiju sazvat. A predsjednik je sazvao sjednicu što je prije mogao.
Tako da ova "sjednica" koja se planira danas održat neće biti sjednica, jer će biti nevaljana i kontra zakona.
_________________ "Veliki umovi raspravljaju o zamislima.
Prosječni umovi raspravljaju o događajima.
Mali umovi raspravljaju o ljudima."
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 11:04 čet, 22. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"]U ovom slučaju smije.[/quote]
smije se jer nigdje ne piše da se ne smije, ali je moralno upitno, naravno samo u slučaju ako je bezjak još uvijek nekome moralno upitan. meni je sasvim moralno jasan.
[quote="Ivančica"]Naime, ostali članovi predsjedništva tek tada, kada predsjednik ne sazove sjednicu niti nakon 15 dana, e, tek tada ju oni smiju sazvat. A predsjednik je sazvao sjednicu što je prije mogao. .[/quote]
apsolutno ne stoji. to sa 15 dana ne vrijedi u ovom slučaju.
[quote="Ivančica"]Tako da ova "sjednica" koja se planira danas održat neće biti sjednica, jer će biti nevaljana i kontra zakona.[/quote]
[b]bit će i valjana i zakonita i sjednica[/b], jer je sazvana u skladu sa zakonom o SZ, statutom SZ-a i prema pravilniku podružnice SZ PMF. ovo sa 15 dana možete ZABORAVIT. to su samo bijedni pokušaji bijednih ljudi. uostalom, to sa 15 dana je doneseno nakon sazivanja sjednice, te je i pravno i moralno ne upitno nego za spovraćat se.
Ivančica (napisa): | U ovom slučaju smije. |
smije se jer nigdje ne piše da se ne smije, ali je moralno upitno, naravno samo u slučaju ako je bezjak još uvijek nekome moralno upitan. meni je sasvim moralno jasan.
Ivančica (napisa): | Naime, ostali članovi predsjedništva tek tada, kada predsjednik ne sazove sjednicu niti nakon 15 dana, e, tek tada ju oni smiju sazvat. A predsjednik je sazvao sjednicu što je prije mogao. . |
apsolutno ne stoji. to sa 15 dana ne vrijedi u ovom slučaju.
Ivančica (napisa): | Tako da ova "sjednica" koja se planira danas održat neće biti sjednica, jer će biti nevaljana i kontra zakona. |
bit će i valjana i zakonita i sjednica, jer je sazvana u skladu sa zakonom o SZ, statutom SZ-a i prema pravilniku podružnice SZ PMF. ovo sa 15 dana možete ZABORAVIT. to su samo bijedni pokušaji bijednih ljudi. uostalom, to sa 15 dana je doneseno nakon sazivanja sjednice, te je i pravno i moralno ne upitno nego za spovraćat se.
|
|
[Vrh] |
|
color Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 11:05 čet, 22. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"][quote="C'Tebo"]Hm, nego, je l' se to zakonski smije?
U ovom slučaju smije. I to [b]mora[/b] napraviti u roku 15 dana od zaprimanja "molbe". Naime, ostali članovi predsjedništva tek tada, kada predsjednik ne sazove sjednicu niti nakon 15 dana, e, tek tada ju oni smiju sazvat. A predsjednik je sazvao sjednicu što je prije mogao.
Tako da ova "sjednica" koja se planira danas održat neće biti sjednica, jer će biti nevaljana i kontra zakona.[/quote]
Ne kužim. :shock:
Oni su predali "molbu" i PB je morao sazvati sjednicu na takav način tako da postoji vrlo mala vjerojatnost da kvorum bude zadovoljen tj. sjednica održana.
Zbog tog postupka današnja sjednica će biti nevaljana. :roll:
Ivančica (napisa): | C'Tebo (napisa): | Hm, nego, je l' se to zakonski smije?
U ovom slučaju smije. I to mora napraviti u roku 15 dana od zaprimanja "molbe". Naime, ostali članovi predsjedništva tek tada, kada predsjednik ne sazove sjednicu niti nakon 15 dana, e, tek tada ju oni smiju sazvat. A predsjednik je sazvao sjednicu što je prije mogao.
Tako da ova "sjednica" koja se planira danas održat neće biti sjednica, jer će biti nevaljana i kontra zakona. |
Ne kužim.
Oni su predali "molbu" i PB je morao sazvati sjednicu na takav način tako da postoji vrlo mala vjerojatnost da kvorum bude zadovoljen tj. sjednica održana.
Zbog tog postupka današnja sjednica će biti nevaljana.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
protiv_Bezjaka_ Gost
|
|
[Vrh] |
|
VD Gost
|
|
[Vrh] |
|
VD Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Raven Forumaš(ica)

|
Postano: 15:28 čet, 22. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"][quote="C'Tebo"]Hm, nego, je l' se to zakonski smije?
Tako da ova "sjednica" koja se planira danas održat neće biti sjednica, jer će biti nevaljana i kontra zakona.[/quote]
Ivancice ovo sto ti radis je [b]ODVRATNO[/b] i gadi mi se vise razgovarati sa tobom.
Pravilnik koji doticna citira je pravilnik koji je Bezjak sam napisao i usvojio ga prekjucer u kompletu sa 1500 stranica drugih papira na koji [b]nikome nisu dani na uvid[/b] na Skupstini SZ-ZG.
Pravilnik je (mozes birati Ivancice, jer svaka od tocaka rusi to sto si napisala):
[list]
[*] Protuzakonit (samo podruznica moze odlucivati tko ce joj biti predsjednik, a ne skupstina)
[*] Donesen [b]poslije[/b] odluke o sazivanju sjednice od strane 10-orice, a ako znas ista o pravnoj proceduri, [b]ne mozes ga primjenjivati retroaktivno[/b]
[*] Bezjak je kada su mu rekli da se saziva smjena donio pravilnik kojim on proglasava da ga se ne moze smjeniti i da mu se mora poslati [b]molba[/b] (?!) da ga se raspravi o tome da ga se smijeni ?! Jel se ti salis ?! Gdje ti mislis da zivis ?!
[/list:u]
Na sto ce se sada Bezjak pozvati? Na onu tocku u pravilniku gdje je napisao (ako se dobro sjecam) da ako se predsjedniku ne izglasa nepovjerenje na sjednici sazvanoj sa tom tockom, da mu se o tome ne smije ponovo glasati [b]iducih 6 mjeseci[/b]? Hoce li tvrditi da je ona "sjednica" koju je [b]jucer sazvao e-mailom 8 sati prije dogadjanja[/b] bila ta sjednica? Nadji mi odvjetnika (minus vas kompanjon Josko Pavkovic) koji ce zastupati Bezjaka na sudu sa tim.
To sto ti radis je [b]potpuno odvratno i ispod svake razine[/b]. Bljak, fuj! Kakva si ti to osoba?! Ugh! Uopce ogovarajuci ti imam osjecaj kao da gazim po ...danekazemcemu... Disgusting!
S obzirom da je ovo zadnje moje iskreno i osobno misljenje, molio bih moderatora da mi ne dira tu karakterizaciju. Hvala.
Ivančica (napisa): | C'Tebo (napisa): | Hm, nego, je l' se to zakonski smije?
Tako da ova "sjednica" koja se planira danas održat neće biti sjednica, jer će biti nevaljana i kontra zakona. |
Ivancice ovo sto ti radis je ODVRATNO i gadi mi se vise razgovarati sa tobom.
Pravilnik koji doticna citira je pravilnik koji je Bezjak sam napisao i usvojio ga prekjucer u kompletu sa 1500 stranica drugih papira na koji nikome nisu dani na uvid na Skupstini SZ-ZG.
Pravilnik je (mozes birati Ivancice, jer svaka od tocaka rusi to sto si napisala):
- Protuzakonit (samo podruznica moze odlucivati tko ce joj biti predsjednik, a ne skupstina)
- Donesen poslije odluke o sazivanju sjednice od strane 10-orice, a ako znas ista o pravnoj proceduri, ne mozes ga primjenjivati retroaktivno
- Bezjak je kada su mu rekli da se saziva smjena donio pravilnik kojim on proglasava da ga se ne moze smjeniti i da mu se mora poslati molba (?!) da ga se raspravi o tome da ga se smijeni ?! Jel se ti salis ?! Gdje ti mislis da zivis ?!
Na sto ce se sada Bezjak pozvati? Na onu tocku u pravilniku gdje je napisao (ako se dobro sjecam) da ako se predsjedniku ne izglasa nepovjerenje na sjednici sazvanoj sa tom tockom, da mu se o tome ne smije ponovo glasati iducih 6 mjeseci? Hoce li tvrditi da je ona "sjednica" koju je jucer sazvao e-mailom 8 sati prije dogadjanja bila ta sjednica? Nadji mi odvjetnika (minus vas kompanjon Josko Pavkovic) koji ce zastupati Bezjaka na sudu sa tim.
To sto ti radis je potpuno odvratno i ispod svake razine. Bljak, fuj! Kakva si ti to osoba?! Ugh! Uopce ogovarajuci ti imam osjecaj kao da gazim po ...danekazemcemu... Disgusting!
S obzirom da je ovo zadnje moje iskreno i osobno misljenje, molio bih moderatora da mi ne dira tu karakterizaciju. Hvala.
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:30 čet, 22. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]To maleni cvijeticu samo znaci da su ti ljudi vec odlucili smjeniti Petra kao svojeg predstavnika, na sto imaju puno pravo[b] JER ON JE NJIHOV PREDSTAVNIK I AKO ONI NISU ZADOVOLJNI NJEGOVIM RADOM ONI GA IMAJU [size=18] PRAVO [/size] SMJENITI [/b] . A Perica ne zeli otici pa muti kasu i on vise ne predstavlja nikoga osim [b] SEBE [/b] cime pokazuje da razmislja kao mali DIKTATOR par excellance. Da gospodinu Petru Bezjaku cast, etika i principi ista znace on bi:
1: ODGOVARAO svojim biracima na pitanja
2: ISKRENO predstavljao proracun
3: DAO OSTAVKU kad njegovo biracko tijelo to zatrazi.
Ali mislim da mu ipak vise znaci polozaj (i sve sto ide uz to).
Postovanje
anonimac koji ipak ima nesto reci (E da niste toliko gnjavili sa time potpisao bi se ali sad NECU iz principa)! [/b][/quote]
Bezjak nije dužan dati ostavku kad god se netko sjeti od njega to tražiti. On je sazvao sjednicu, a ljudi se nisu pojavili. Ovdje netko nekoga gadno j..., a to nije niti Bezjak, a bo'me niti ja! Mislim da su predstavnici dužni doći na sjednicu kada se ona sazove, osim ako su spriječeni, a u tom slučaju obavijestiti. Ovo što se događa je stvarno previše. [color=darkred]I ne, neću odustati, jer nisam jedan od onih koji okrenu leđa čim nešto zaškripi, ili samo izgleda kao da škripi![/color]
Nećete me tako lako okrenuti na stranu koja se ne poklapa s mojim načelima, pa bila ta načela političke ili neke druge prirode! NE!
I ja mogu odlučiti smjeniti nekoga (neću reći koga) ali postoji procedura za to, a ovo što oni rade, sigurno nije pravi način!!!
Anonymous (napisa): | To maleni cvijeticu samo znaci da su ti ljudi vec odlucili smjeniti Petra kao svojeg predstavnika, na sto imaju puno pravo JER ON JE NJIHOV PREDSTAVNIK I AKO ONI NISU ZADOVOLJNI NJEGOVIM RADOM ONI GA IMAJU PRAVO SMJENITI . A Perica ne zeli otici pa muti kasu i on vise ne predstavlja nikoga osim SEBE cime pokazuje da razmislja kao mali DIKTATOR par excellance. Da gospodinu Petru Bezjaku cast, etika i principi ista znace on bi:
1: ODGOVARAO svojim biracima na pitanja
2: ISKRENO predstavljao proracun
3: DAO OSTAVKU kad njegovo biracko tijelo to zatrazi.
Ali mislim da mu ipak vise znaci polozaj (i sve sto ide uz to).
Postovanje
anonimac koji ipak ima nesto reci (E da niste toliko gnjavili sa time potpisao bi se ali sad NECU iz principa)! [/b] |
Bezjak nije dužan dati ostavku kad god se netko sjeti od njega to tražiti. On je sazvao sjednicu, a ljudi se nisu pojavili. Ovdje netko nekoga gadno j..., a to nije niti Bezjak, a bo'me niti ja! Mislim da su predstavnici dužni doći na sjednicu kada se ona sazove, osim ako su spriječeni, a u tom slučaju obavijestiti. Ovo što se događa je stvarno previše. I ne, neću odustati, jer nisam jedan od onih koji okrenu leđa čim nešto zaškripi, ili samo izgleda kao da škripi!
Nećete me tako lako okrenuti na stranu koja se ne poklapa s mojim načelima, pa bila ta načela političke ili neke druge prirode! NE!
I ja mogu odlučiti smjeniti nekoga (neću reći koga) ali postoji procedura za to, a ovo što oni rade, sigurno nije pravi način!!!
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:39 čet, 22. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Raven"]
Ivancice ovo sto ti radis je [b]ODVRATNO[/b] i gadi mi se vise razgovarati sa tobom.
Pravilnik koji doticna citira je pravilnik koji je Bezjak sam napisao i usvojio ga prekjucer u kompletu sa 1500 stranica drugih papira na koji [b]nikome nisu dani na uvid[/b] na Skupstini SZ-ZG.
[list]
[*] Protuzakonit (samo podruznica moze odlucivati tko ce joj biti predsjednik, a ne skupstina)
[*] Donesen [b]poslije[/b] odluke o sazivanju sjednice od strane 10-orice, a ako znas ista o pravnoj proceduri, [b]ne mozes ga primjenjivati retroaktivno[/b]
[*] Bezjak je kada su mu rekli da se saziva smjena donio pravilnik kojim on proglasava da ga se ne moze smjeniti i da mu se mora poslati [b]molba[/b] (?!) da ga se raspravi o tome da ga se smijeni ?! Jel se ti salis ?! Gdje ti mislis da zivis ?!
[/list:u]
Na sto ce se sada Bezjak pozvati? Na onu tocku u pravilniku gdje je napisao (ako se dobro sjecam) da ako se predsjedniku ne izglasa nepovjerenje na sjednici sazvanoj sa tom tockom, da mu se o tome ne smije ponovo glasati [b]iducih 6 mjeseci[/b]? Hoce li tvrditi da je ona "sjednica" koju je [b]jucer sazvao e-mailom 8 sati prije dogadjanja[/b] bila ta sjednica? Nadji mi odvjetnika (minus vas kompanjon Josko Pavkovic) koji ce zastupati Bezjaka na sudu sa tim.
To sto ti radis je [b]potpuno odvratno i ispod svake razine[/b]. Bljak, fuj! Kakva si ti to osoba?! Ugh! Uopce ogovarajuci ti imam osjecaj kao da gazim po ...danekazemcemu... Disgusting!
S obzirom da je ovo zadnje moje iskreno i osobno misljenje, molio bih moderatora da mi ne dira tu karakterizaciju. Hvala.[/quote]
Hvala, do viđenja! sretan put!
Drago mi je da ima ljudi kojima se gadim. To je divna spoznaja. Jer do sada nisam naišla na takvu, a pogotovo ne muškog spola :PP
I bilo mi je teško tako živjeti... :-(
Već sam se skoro umislila da sam ne znam što posebno na ovom svijetu, ali izgleda da sam samo obična žena, i da ste svi vi samo obični ljudi.
:wink:
Raven (napisa): |
Ivancice ovo sto ti radis je ODVRATNO i gadi mi se vise razgovarati sa tobom.
Pravilnik koji doticna citira je pravilnik koji je Bezjak sam napisao i usvojio ga prekjucer u kompletu sa 1500 stranica drugih papira na koji nikome nisu dani na uvid na Skupstini SZ-ZG.
- Protuzakonit (samo podruznica moze odlucivati tko ce joj biti predsjednik, a ne skupstina)
- Donesen poslije odluke o sazivanju sjednice od strane 10-orice, a ako znas ista o pravnoj proceduri, ne mozes ga primjenjivati retroaktivno
- Bezjak je kada su mu rekli da se saziva smjena donio pravilnik kojim on proglasava da ga se ne moze smjeniti i da mu se mora poslati molba (?!) da ga se raspravi o tome da ga se smijeni ?! Jel se ti salis ?! Gdje ti mislis da zivis ?!
Na sto ce se sada Bezjak pozvati? Na onu tocku u pravilniku gdje je napisao (ako se dobro sjecam) da ako se predsjedniku ne izglasa nepovjerenje na sjednici sazvanoj sa tom tockom, da mu se o tome ne smije ponovo glasati iducih 6 mjeseci? Hoce li tvrditi da je ona "sjednica" koju je jucer sazvao e-mailom 8 sati prije dogadjanja bila ta sjednica? Nadji mi odvjetnika (minus vas kompanjon Josko Pavkovic) koji ce zastupati Bezjaka na sudu sa tim.
To sto ti radis je potpuno odvratno i ispod svake razine. Bljak, fuj! Kakva si ti to osoba?! Ugh! Uopce ogovarajuci ti imam osjecaj kao da gazim po ...danekazemcemu... Disgusting!
S obzirom da je ovo zadnje moje iskreno i osobno misljenje, molio bih moderatora da mi ne dira tu karakterizaciju. Hvala. |
Hvala, do viđenja! sretan put!
Drago mi je da ima ljudi kojima se gadim. To je divna spoznaja. Jer do sada nisam naišla na takvu, a pogotovo ne muškog spola
I bilo mi je teško tako živjeti...
Već sam se skoro umislila da sam ne znam što posebno na ovom svijetu, ali izgleda da sam samo obična žena, i da ste svi vi samo obični ljudi.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
|