Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

PMF BAND- traže se glazbenici svih vrsta i veličina
Idite na 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Karly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 0

PostPostano: 13:41 pon, 20. 2. 2006    Naslov: PMF BAND- traže se glazbenici svih vrsta i veličina Citirajte i odgovorite

Eto dobio ja zaduženje da osnujem band na (matematičkom odjelu al mogu i drugi odjeli) pmf-u...
I tako sad ajmo svi ljudi koji žele i barem malo znaju svirat gitaru, bas gitaru,bubnjeve, gajde, tamburicu ,digeridoo ili bilošta što proizvodi barem kakav takav zvuk nek se jave što prije pa ćemo svirat.... :)

Uz svirku naravno se podrazumijeva druženje , zafrkancija i pokoja pivica... :)
Eto dobio ja zaduženje da osnujem band na (matematičkom odjelu al mogu i drugi odjeli) pmf-u...
I tako sad ajmo svi ljudi koji žele i barem malo znaju svirat gitaru, bas gitaru,bubnjeve, gajde, tamburicu ,digeridoo ili bilošta što proizvodi barem kakav takav zvuk nek se jave što prije pa ćemo svirat.... Smile

Uz svirku naravno se podrazumijeva druženje , zafrkancija i pokoja pivica... Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
15 = 28 - 13

PostPostano: 14:50 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

pokoja pivica?

ajde.. mozes ti i bolje :pivca:
pokoja pivica?

ajde.. mozes ti i bolje Malo pivce za zivce

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Karly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 15:00 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Trip"]pokoja pivica?

ajde.. mozes ti i bolje :pivca:[/quote]

Šta kažeš na gajbu po probi? :D :D
Trip (napisa):
pokoja pivica?

ajde.. mozes ti i bolje Malo pivce za zivce

Šta kažeš na gajbu po probi? Very Happy Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 28 - 13

PostPostano: 15:12 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

e vidis, tak je vec bolje...

nacrtat cu se na svakoj probi :twisted:
e vidis, tak je vec bolje...

nacrtat cu se na svakoj probi Twisted Evil

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
26 = 100 - 74

PostPostano: 15:15 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

hoće li uz :pivca: bit i :pc: ? ako da i ja sam na svakim probam :twisted:

di će bit probe? kako sa opremom? kada bi bile probe?
hoće li uz Malo pivce za zivce bit i Pravi cevapi ? ako da i ja sam na svakim probam Twisted Evil

di će bit probe? kako sa opremom? kada bi bile probe?

phyzitschar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 16:47 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vidi, vidi...

Jeste već skupili kojeg svirača?
Dajte malo više o samoj ideji: tko, što, kada, kako?

Jedan Zainteresirani Svirach iz Zgrade Preko Puta™ koji voli
:band: :pc: :pivca:
ne nužno tim redom. :mrgreen:
Vidi, vidi...

Jeste već skupili kojeg svirača?
Dajte malo više o samoj ideji: tko, što, kada, kako?

Jedan Zainteresirani Svirach iz Zgrade Preko Puta™ koji voli
Mi sviramo... Pravi cevapi Malo pivce za zivce
ne nužno tim redom. Mr. Green

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 28 - 13

PostPostano: 16:51 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ima nas sve vise :)
jos cemo morat i audiciju mrknut :lol:
ima nas sve vise Smile
jos cemo morat i audiciju mrknut Laughing

[Vrh]
Karly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 17:32 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Uglavnom zasad imamo trubu, violinu, gitaru , gitaru , bas , izgleda da će najveći problem biti bubnjar, al ak ne nađemo nekog budemo uzeli nekog s drugih faksova (nećemo valjda odustat od ideje kad nas se već toliko skupilo)...
Svi s dobrom voljom su dobrodošli, pa ak bude viška gitarista budemo ili napravili neku audicijicu ili već nešto u hodu smislili...

Zasad još nemamo neki prostor al radimo na tome (možda uspijemo dobit sobu u atomskom skloništu na fizici), al do onda možemo otić npr. u Cibonu svirat (80 kn 2 sata a pošto će nas biti dosta ispadne negdje 10 kn svaki, što mislim da nikome nije problem)

Za hranu i cugu uvijek ima mjesta na probi :)

Imam prijedlog, šta kažete da se svi nađemo početkom 3 mjeseca(nema smisla prije pošto svi imamo ispite) u nekoj sobi pa se detaljnije sve dogovorimo?
Uglavnom zasad imamo trubu, violinu, gitaru , gitaru , bas , izgleda da će najveći problem biti bubnjar, al ak ne nađemo nekog budemo uzeli nekog s drugih faksova (nećemo valjda odustat od ideje kad nas se već toliko skupilo)...
Svi s dobrom voljom su dobrodošli, pa ak bude viška gitarista budemo ili napravili neku audicijicu ili već nešto u hodu smislili...

Zasad još nemamo neki prostor al radimo na tome (možda uspijemo dobit sobu u atomskom skloništu na fizici), al do onda možemo otić npr. u Cibonu svirat (80 kn 2 sata a pošto će nas biti dosta ispadne negdje 10 kn svaki, što mislim da nikome nije problem)

Za hranu i cugu uvijek ima mjesta na probi Smile

Imam prijedlog, šta kažete da se svi nađemo početkom 3 mjeseca(nema smisla prije pošto svi imamo ispite) u nekoj sobi pa se detaljnije sve dogovorimo?

[Vrh]
litra manje
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 1

PostPostano: 17:33 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Eto jedinog razloga da se čovjek registrira na Deđorđeta.

A di bi se probe i jam-ovi održavali? Prostor, oprema? Imate li ikakva pojačala? Garažu?

Ima li itko tko se prijavio, a da nije gitarist?
Ja mogu biti poor excuse za gitarista, ali možda mogu ponuditi nešto više na rock vokalu... Tko je tu šef?

edit: zakasnim pa spemam... sorry
Eto jedinog razloga da se čovjek registrira na Deđorđeta.

A di bi se probe i jam-ovi održavali? Prostor, oprema? Imate li ikakva pojačala? Garažu?

Ima li itko tko se prijavio, a da nije gitarist?
Ja mogu biti poor excuse za gitarista, ali možda mogu ponuditi nešto više na rock vokalu... Tko je tu šef?

edit: zakasnim pa spemam... sorry

Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 28 - 13

PostPostano: 18:13 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

sve se prihvaca.. samo ako ce bit previse vokala, ispast ce zbor.. pa tak da ce se vidjet kad se svi skupimo..
ali stvarno.. fali bubnjar....
sve se prihvaca.. samo ako ce bit previse vokala, ispast ce zbor.. pa tak da ce se vidjet kad se svi skupimo..
ali stvarno.. fali bubnjar....

[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 18:37 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

znači, fali nam još bubnjar, ondsa se moramo nać sa Sz-ovcima i s njima malo popričat, naći neki prostor, možda nažicat malo opreme nekakve... ko zna, možda i snimimo par albuma :twisted:
znači, fali nam još bubnjar, ondsa se moramo nać sa Sz-ovcima i s njima malo popričat, naći neki prostor, možda nažicat malo opreme nekakve... ko zna, možda i snimimo par albuma Twisted Evil

nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 18:47 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

inače rasparčah ovu obavijest po ostalim forumima, i na raspravama mi se javio goran ... e sad koliko se ja sjećam on je bubnjar pa skoknite do tamo i priupitajte ;)
inače rasparčah ovu obavijest po ostalim forumima, i na raspravama mi se javio goran ... e sad koliko se ja sjećam on je bubnjar pa skoknite do tamo i priupitajte Wink

phyzitschar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 18:55 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisam bubnjar.
Klavir, bas ili gitara. (tim redom)

Što se mene tiče, može početkom 3.mj. kad prođu rokovi.
Nisam bubnjar.
Klavir, bas ili gitara. (tim redom)

Što se mene tiče, može početkom 3.mj. kad prođu rokovi.

[Vrh]
litra manje
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 1

PostPostano: 18:56 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Odkuda to [b]'zaduženje'[/b] za okupljanje benda?
Odkuda to 'zaduženje' za okupljanje benda?

Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 19:12 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[b]Saksofon[/b], [b]gitara[/b], [b]klavir[/b] i [b]usna harmonika[/b] (tim redoslijedom) i mozda [b]ukulele[/b] ako si ga uspijem priustit sad iza ispita sa moje strane. Znam i [b]bubnjara[/b], odnosno [b]udaraljkasa[/b] (jer ne svira samo bubnjeve) na PMF-MO-u i javio sam mu za ovo.
Vjerojatno cemo obojica jos razmislit jer imamo nekakve osobne planove za bend, a sve sta vi nudite je (vjerojatno neorganizirano) okupljanje kraj Cibone (gdje sam, btw, bio i definitivno je preskupo) ili u neopremljenom atomskom skonistu.
Razglas, miksete, monitori, pojacala barem? Zaista, cijenim inicijativu, ali nije bas to lako, pogotovo kod kvazi big banda (zahtijeva odredjeni pocetni kapital).
I mene zanima --- odakle zaduzenje?
Saksofon, gitara, klavir i usna harmonika (tim redoslijedom) i mozda ukulele ako si ga uspijem priustit sad iza ispita sa moje strane. Znam i bubnjara, odnosno udaraljkasa (jer ne svira samo bubnjeve) na PMF-MO-u i javio sam mu za ovo.
Vjerojatno cemo obojica jos razmislit jer imamo nekakve osobne planove za bend, a sve sta vi nudite je (vjerojatno neorganizirano) okupljanje kraj Cibone (gdje sam, btw, bio i definitivno je preskupo) ili u neopremljenom atomskom skonistu.
Razglas, miksete, monitori, pojacala barem? Zaista, cijenim inicijativu, ali nije bas to lako, pogotovo kod kvazi big banda (zahtijeva odredjeni pocetni kapital).
I mene zanima — odakle zaduzenje?

Zadnja promjena: Ante; 19:16 pon, 20. 2. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Karly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 19:13 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="litra manje"]Odkuda to [b]'zaduženje'[/b] za okupljanje benda?[/quote]

To je više manje ideja koja je kolala faksom još od prošle godine (ako ne i prije) ...
A ja sam danas išao malo se raspitat kod predstavnika studenata u vezi nekog kluba studenata tipa Kset i onda su me oni navukli na ovu ideju od koje sam prošle godine odustao zbog nedostatka vremena...

Sad malo offtopic: u vezi tog kluba oni su već bili ispred mene s tom idejom i uspjeli su zajedno sa ostalim udrugama pmf-a dobit onu kučicu između matiše i biologije što je predobro. navodno bi se negdje u 3 mjesecu trebali tamo uselit, jedva čekam!
litra manje (napisa):
Odkuda to 'zaduženje' za okupljanje benda?

To je više manje ideja koja je kolala faksom još od prošle godine (ako ne i prije) ...
A ja sam danas išao malo se raspitat kod predstavnika studenata u vezi nekog kluba studenata tipa Kset i onda su me oni navukli na ovu ideju od koje sam prošle godine odustao zbog nedostatka vremena...

Sad malo offtopic: u vezi tog kluba oni su već bili ispred mene s tom idejom i uspjeli su zajedno sa ostalim udrugama pmf-a dobit onu kučicu između matiše i biologije što je predobro. navodno bi se negdje u 3 mjesecu trebali tamo uselit, jedva čekam!

[Vrh]
litra manje
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 1

PostPostano: 19:24 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zanimljivo. Vjerojatno misliš na ono barakicu za radnike Industrogradnje, između Matematike i [b]Kemije[/b]... Ima tu svašta, još se nije veseliti. Ali bend bi se se i bez toga trebao napraviti.
Zanimljivo. Vjerojatno misliš na ono barakicu za radnike Industrogradnje, između Matematike i Kemije... Ima tu svašta, još se nije veseliti. Ali bend bi se se i bez toga trebao napraviti.

nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 19:30 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Karly"]Sad malo offtopic: u vezi tog kluba oni su već bili ispred mene s tom idejom i uspjeli su zajedno sa ostalim udrugama pmf-a dobit onu kučicu između matiše i biologije što je predobro. navodno bi se negdje u 3 mjesecu trebali tamo uselit, jedva čekam![/quote]

hm hm kaj ja nigdje nisam pisao o toj ćumezovoj inicijativi da se uparkiramo u tu kućicu :-k moram se podsjetit, pa onda napisati i nešto konstruktivnije o tome.
Karly (napisa):

hm hm kaj ja nigdje nisam pisao o toj ćumezovoj inicijativi da se uparkiramo u tu kućicu Think moram se podsjetit, pa onda napisati i nešto konstruktivnije o tome.

Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 19:33 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jedan pristojno strukturirani post sa kratkim profilima ljudi (osnovne cinjenice tipa koje instrumente sviraju, koju glazbu slusaju, koju glazbu bi htjeli svirat) koji su se vec prijavili ne bi bio naodmet jer, ipak, kod benda je najvaznije zajednistvo koje se ostvaruje u kreativnom procesu komponiranja (ili obradjivanja vec postojecih) skladbi.
Vjerojatno su vecina prisutni na samome forumu, pa mogu i sami napisat.
Jedan pristojno strukturirani post sa kratkim profilima ljudi (osnovne cinjenice tipa koje instrumente sviraju, koju glazbu slusaju, koju glazbu bi htjeli svirat) koji su se vec prijavili ne bi bio naodmet jer, ipak, kod benda je najvaznije zajednistvo koje se ostvaruje u kreativnom procesu komponiranja (ili obradjivanja vec postojecih) skladbi.
Vjerojatno su vecina prisutni na samome forumu, pa mogu i sami napisat.

kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
15 = 40 - 25

PostPostano: 20:25 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

nisam bila ovdje dosta pa mi je sve ovo novo. ne znam ni šta vam treba. ja ne sviram ništa, no htjela bih pjevat u bendu. imala sam bend kod kuće, no odlaskom u zg se sve to raspalo i sad mi baš fali. mislim, ja ću si svakako nać neki bend, al bilo bi fora da je to na faxu. bend koji sam imala je bio orijentiran na neki metal, gothic više i tak, al se sviralo i štošta drugo. a ja inače baš i nisam samo za taj tip glazbe, nego me zanima stvarno svašta i svašta mogu otpjevat. ukoliko vam treba ženski vokal, recite. i ja ćem se odazvat. čut ćete kak zvučim pa ćemo vidit. ne znam sad više ko je tu nadležan, al javite se.
nisam bila ovdje dosta pa mi je sve ovo novo. ne znam ni šta vam treba. ja ne sviram ništa, no htjela bih pjevat u bendu. imala sam bend kod kuće, no odlaskom u zg se sve to raspalo i sad mi baš fali. mislim, ja ću si svakako nać neki bend, al bilo bi fora da je to na faxu. bend koji sam imala je bio orijentiran na neki metal, gothic više i tak, al se sviralo i štošta drugo. a ja inače baš i nisam samo za taj tip glazbe, nego me zanima stvarno svašta i svašta mogu otpjevat. ukoliko vam treba ženski vokal, recite. i ja ćem se odazvat. čut ćete kak zvučim pa ćemo vidit. ne znam sad više ko je tu nadležan, al javite se.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sljedeće
Stranica 1 / 11.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum