Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Karly Forumaš(ica)

|
Postano: 13:41 pon, 20. 2. 2006 Naslov: PMF BAND- traže se glazbenici svih vrsta i veličina |
|
|
Eto dobio ja zaduženje da osnujem band na (matematičkom odjelu al mogu i drugi odjeli) pmf-u...
I tako sad ajmo svi ljudi koji žele i barem malo znaju svirat gitaru, bas gitaru,bubnjeve, gajde, tamburicu ,digeridoo ili bilošta što proizvodi barem kakav takav zvuk nek se jave što prije pa ćemo svirat.... :)
Uz svirku naravno se podrazumijeva druženje , zafrkancija i pokoja pivica... :)
Eto dobio ja zaduženje da osnujem band na (matematičkom odjelu al mogu i drugi odjeli) pmf-u...
I tako sad ajmo svi ljudi koji žele i barem malo znaju svirat gitaru, bas gitaru,bubnjeve, gajde, tamburicu ,digeridoo ili bilošta što proizvodi barem kakav takav zvuk nek se jave što prije pa ćemo svirat....
Uz svirku naravno se podrazumijeva druženje , zafrkancija i pokoja pivica...
|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Karly Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
phyzitschar Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Karly Forumaš(ica)

|
Postano: 17:32 pon, 20. 2. 2006 Naslov: |
|
|
Uglavnom zasad imamo trubu, violinu, gitaru , gitaru , bas , izgleda da će najveći problem biti bubnjar, al ak ne nađemo nekog budemo uzeli nekog s drugih faksova (nećemo valjda odustat od ideje kad nas se već toliko skupilo)...
Svi s dobrom voljom su dobrodošli, pa ak bude viška gitarista budemo ili napravili neku audicijicu ili već nešto u hodu smislili...
Zasad još nemamo neki prostor al radimo na tome (možda uspijemo dobit sobu u atomskom skloništu na fizici), al do onda možemo otić npr. u Cibonu svirat (80 kn 2 sata a pošto će nas biti dosta ispadne negdje 10 kn svaki, što mislim da nikome nije problem)
Za hranu i cugu uvijek ima mjesta na probi :)
Imam prijedlog, šta kažete da se svi nađemo početkom 3 mjeseca(nema smisla prije pošto svi imamo ispite) u nekoj sobi pa se detaljnije sve dogovorimo?
Uglavnom zasad imamo trubu, violinu, gitaru , gitaru , bas , izgleda da će najveći problem biti bubnjar, al ak ne nađemo nekog budemo uzeli nekog s drugih faksova (nećemo valjda odustat od ideje kad nas se već toliko skupilo)...
Svi s dobrom voljom su dobrodošli, pa ak bude viška gitarista budemo ili napravili neku audicijicu ili već nešto u hodu smislili...
Zasad još nemamo neki prostor al radimo na tome (možda uspijemo dobit sobu u atomskom skloništu na fizici), al do onda možemo otić npr. u Cibonu svirat (80 kn 2 sata a pošto će nas biti dosta ispadne negdje 10 kn svaki, što mislim da nikome nije problem)
Za hranu i cugu uvijek ima mjesta na probi
Imam prijedlog, šta kažete da se svi nađemo početkom 3 mjeseca(nema smisla prije pošto svi imamo ispite) u nekoj sobi pa se detaljnije sve dogovorimo?
|
|
[Vrh] |
|
litra manje Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:37 pon, 20. 2. 2006 Naslov: |
|
|
znači, fali nam još bubnjar, ondsa se moramo nać sa Sz-ovcima i s njima malo popričat, naći neki prostor, možda nažicat malo opreme nekakve... ko zna, možda i snimimo par albuma :twisted:
znači, fali nam još bubnjar, ondsa se moramo nać sa Sz-ovcima i s njima malo popričat, naći neki prostor, možda nažicat malo opreme nekakve... ko zna, možda i snimimo par albuma
|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
phyzitschar Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
litra manje Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:12 pon, 20. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[b]Saksofon[/b], [b]gitara[/b], [b]klavir[/b] i [b]usna harmonika[/b] (tim redoslijedom) i mozda [b]ukulele[/b] ako si ga uspijem priustit sad iza ispita sa moje strane. Znam i [b]bubnjara[/b], odnosno [b]udaraljkasa[/b] (jer ne svira samo bubnjeve) na PMF-MO-u i javio sam mu za ovo.
Vjerojatno cemo obojica jos razmislit jer imamo nekakve osobne planove za bend, a sve sta vi nudite je (vjerojatno neorganizirano) okupljanje kraj Cibone (gdje sam, btw, bio i definitivno je preskupo) ili u neopremljenom atomskom skonistu.
Razglas, miksete, monitori, pojacala barem? Zaista, cijenim inicijativu, ali nije bas to lako, pogotovo kod kvazi big banda (zahtijeva odredjeni pocetni kapital).
I mene zanima --- odakle zaduzenje?
Saksofon, gitara, klavir i usna harmonika (tim redoslijedom) i mozda ukulele ako si ga uspijem priustit sad iza ispita sa moje strane. Znam i bubnjara, odnosno udaraljkasa (jer ne svira samo bubnjeve) na PMF-MO-u i javio sam mu za ovo.
Vjerojatno cemo obojica jos razmislit jer imamo nekakve osobne planove za bend, a sve sta vi nudite je (vjerojatno neorganizirano) okupljanje kraj Cibone (gdje sam, btw, bio i definitivno je preskupo) ili u neopremljenom atomskom skonistu.
Razglas, miksete, monitori, pojacala barem? Zaista, cijenim inicijativu, ali nije bas to lako, pogotovo kod kvazi big banda (zahtijeva odredjeni pocetni kapital).
I mene zanima — odakle zaduzenje?
_________________ Eat a lot, sleep a lot, brush 'em like crazy.
Run a lot, do a lot, never be lazy.
Zadnja promjena: Ante; 19:16 pon, 20. 2. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
Karly Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
litra manje Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:33 pon, 20. 2. 2006 Naslov: |
|
|
Jedan pristojno strukturirani post sa kratkim profilima ljudi (osnovne cinjenice tipa koje instrumente sviraju, koju glazbu slusaju, koju glazbu bi htjeli svirat) koji su se vec prijavili ne bi bio naodmet jer, ipak, kod benda je najvaznije zajednistvo koje se ostvaruje u kreativnom procesu komponiranja (ili obradjivanja vec postojecih) skladbi.
Vjerojatno su vecina prisutni na samome forumu, pa mogu i sami napisat.
Jedan pristojno strukturirani post sa kratkim profilima ljudi (osnovne cinjenice tipa koje instrumente sviraju, koju glazbu slusaju, koju glazbu bi htjeli svirat) koji su se vec prijavili ne bi bio naodmet jer, ipak, kod benda je najvaznije zajednistvo koje se ostvaruje u kreativnom procesu komponiranja (ili obradjivanja vec postojecih) skladbi.
Vjerojatno su vecina prisutni na samome forumu, pa mogu i sami napisat.
_________________ Eat a lot, sleep a lot, brush 'em like crazy.
Run a lot, do a lot, never be lazy.
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:25 pon, 20. 2. 2006 Naslov: |
|
|
nisam bila ovdje dosta pa mi je sve ovo novo. ne znam ni šta vam treba. ja ne sviram ništa, no htjela bih pjevat u bendu. imala sam bend kod kuće, no odlaskom u zg se sve to raspalo i sad mi baš fali. mislim, ja ću si svakako nać neki bend, al bilo bi fora da je to na faxu. bend koji sam imala je bio orijentiran na neki metal, gothic više i tak, al se sviralo i štošta drugo. a ja inače baš i nisam samo za taj tip glazbe, nego me zanima stvarno svašta i svašta mogu otpjevat. ukoliko vam treba ženski vokal, recite. i ja ćem se odazvat. čut ćete kak zvučim pa ćemo vidit. ne znam sad više ko je tu nadležan, al javite se.
nisam bila ovdje dosta pa mi je sve ovo novo. ne znam ni šta vam treba. ja ne sviram ništa, no htjela bih pjevat u bendu. imala sam bend kod kuće, no odlaskom u zg se sve to raspalo i sad mi baš fali. mislim, ja ću si svakako nać neki bend, al bilo bi fora da je to na faxu. bend koji sam imala je bio orijentiran na neki metal, gothic više i tak, al se sviralo i štošta drugo. a ja inače baš i nisam samo za taj tip glazbe, nego me zanima stvarno svašta i svašta mogu otpjevat. ukoliko vam treba ženski vokal, recite. i ja ćem se odazvat. čut ćete kak zvučim pa ćemo vidit. ne znam sad više ko je tu nadležan, al javite se.
_________________ If you decide to give up smoking and drinking, you don't actually live longer; it just seems longer.
|
|
[Vrh] |
|
|