Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

PMF BAND- traže se glazbenici svih vrsta i veličina
Idite na Prethodno  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Karly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 0

PostPostano: 20:34 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kljuki"]nisam bila ovdje dosta pa mi je sve ovo novo. ne znam ni šta vam treba. ja ne sviram ništa, no htjela bih pjevat u bendu. imala sam bend kod kuće, no odlaskom u zg se sve to raspalo i sad mi baš fali. mislim, ja ću si svakako nać neki bend, al bilo bi fora da je to na faxu. bend koji sam imala je bio orijentiran na neki metal, gothic više i tak, al se sviralo i štošta drugo. a ja inače baš i nisam samo za taj tip glazbe, nego me zanima stvarno svašta i svašta mogu otpjevat. ukoliko vam treba ženski vokal, recite. i ja ćem se odazvat. čut ćete kak zvučim pa ćemo vidit. ne znam sad više ko je tu nadležan, al javite se.[/quote]

Pa recimo da sam ja nadležan...
Uglavnom, bit će sastanak početkom 3 mjeseca, još ču ovdje napisat kad i gdje pa čemo se sve dogovorit...

Meni se čini da čemo mi napravit 2 benda, i čini mi se da večina ljudi koja se javila voli metal ili nešto slično, pa mislim da če biti mjesta i za tebe...

uglavnom cilj ovog nije slava niti nešto preozbiljno , glavno je druženje , zafrkancija i naravno ljubav prema glazbi tako da čemo napravit mjesta za sve ljude koji se žele uključit. Ja sam ovo sve zamislio više kao druženje tj. kao neku glazbenu sekciju koja bi se zafrkavala ali i kreativno se izražavala kroz muziku...

Čujemo se ljudi i nadam se vidimo na sastanku...
kljuki (napisa):
nisam bila ovdje dosta pa mi je sve ovo novo. ne znam ni šta vam treba. ja ne sviram ništa, no htjela bih pjevat u bendu. imala sam bend kod kuće, no odlaskom u zg se sve to raspalo i sad mi baš fali. mislim, ja ću si svakako nać neki bend, al bilo bi fora da je to na faxu. bend koji sam imala je bio orijentiran na neki metal, gothic više i tak, al se sviralo i štošta drugo. a ja inače baš i nisam samo za taj tip glazbe, nego me zanima stvarno svašta i svašta mogu otpjevat. ukoliko vam treba ženski vokal, recite. i ja ćem se odazvat. čut ćete kak zvučim pa ćemo vidit. ne znam sad više ko je tu nadležan, al javite se.

Pa recimo da sam ja nadležan...
Uglavnom, bit će sastanak početkom 3 mjeseca, još ču ovdje napisat kad i gdje pa čemo se sve dogovorit...

Meni se čini da čemo mi napravit 2 benda, i čini mi se da večina ljudi koja se javila voli metal ili nešto slično, pa mislim da če biti mjesta i za tebe...

uglavnom cilj ovog nije slava niti nešto preozbiljno , glavno je druženje , zafrkancija i naravno ljubav prema glazbi tako da čemo napravit mjesta za sve ljude koji se žele uključit. Ja sam ovo sve zamislio više kao druženje tj. kao neku glazbenu sekciju koja bi se zafrkavala ali i kreativno se izražavala kroz muziku...

Čujemo se ljudi i nadam se vidimo na sastanku...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
43 = 75 - 32

PostPostano: 20:54 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako ćete imat više bendova (a moje skromno predvidjanje je da ce se javit jos MNOGO ljudi), zašto ne bi svi skupili malo formalnije (mozda nesto povezano sa Cumezom ili necim slicnim) te u obliku godisnjeg clanstva (nekakvih 100-tinjak kuna) prikupili lovu da se malo pristojnije uredi, izolira i [i]podari glas[/i] (citaj: KUPI RAZGLAS!) tome fantomskom atomskom sklonistu na fizici. Bend se lijepo uclani te zapise u kojem terminu zeli svirat. Jedini uvjet bi bio da je barem jedan clan benda student (ili mozda asistent, pa cak profesor) na PMF-u.
Samo dajem konstruktivnu kritiku, naravno.
[color=darkred][b]
EDIT:[/b][/color]
Ajme, kako bi bilo lijepo da mogu u pauzi izmedju predavanja bacit nekakav jam session sa prijateljima sa faksa! JOOOOOOOOOOOOJ!
Mozda bih tada cak i isao na faks!
Ako ćete imat više bendova (a moje skromno predvidjanje je da ce se javit jos MNOGO ljudi), zašto ne bi svi skupili malo formalnije (mozda nesto povezano sa Cumezom ili necim slicnim) te u obliku godisnjeg clanstva (nekakvih 100-tinjak kuna) prikupili lovu da se malo pristojnije uredi, izolira i podari glas (citaj: KUPI RAZGLAS!) tome fantomskom atomskom sklonistu na fizici. Bend se lijepo uclani te zapise u kojem terminu zeli svirat. Jedini uvjet bi bio da je barem jedan clan benda student (ili mozda asistent, pa cak profesor) na PMF-u.
Samo dajem konstruktivnu kritiku, naravno.

EDIT:

Ajme, kako bi bilo lijepo da mogu u pauzi izmedju predavanja bacit nekakav jam session sa prijateljima sa faksa! JOOOOOOOOOOOOJ!
Mozda bih tada cak i isao na faks!

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 21:16 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam malo razmišljo o tome, to je sve divno i krasno i sad ću malo reztimirati sve što je već navedeno [size=6](neka bude na hrpi)[/size]

prvo se treba dogovoriti sa inicijalizatorima ideje kakav band mora biti, tj. šta svirati, onda treba okupiti potencijalne muzičare (čitaj članove banda), prbrojat ih i vidjeti šta se sa tim može napraviti (koliko bandova naravno), onda treba vidjeti s kakvim prostorom se raspolaže, s kakvom aparaturom i sa vremenom za održavanje proba. za one koji nisu imali prilike nigdje nastupati ili si pokušali nabaviti bolju aparaturu to je jako skup sport...

evo moja ideja za jedan band i cjenik koliko bi to otprilike došlo za nastupe srednje veličine...

Vokal: mikrofon, stalak ta mikrofon; min 100 € za srednju opremu
2 gitarista: min 2 gitare i min 2 pojačala (combo) po bar 70-80W, bar po jedan efekt (multiefekt neću ni spominjati); min 500€ po osobi za srednju kvalitetu
bass: gitara, pojačalo min 100W ako su gitarska kao gore; min 500-600€
bubnjevi: srednji set (kasa, dva prijelaza, indianer, doboš, fuss, ride, crash, stalci), min 3 mikrofona, 3 stalka za mikirofone; min 1000€ (to nije baš kvalitetno za tu cijenu)
Klavjature*: klavijature min 300€
di je mikser (300€ za 8 kanala), razglas (bar 2 po 200€) i nešto monitora (min 150-200€)

dobri muzičari... NEPROCJENJIVO!!! :twisted:

ovo što sasm sada nabrojo su okvirne cjene koje trebaju za neku srednju aparaturu, a di su još svi drugi izdatci, kablovi, kože, palice, žice, trzalice...

treba malo i o tome misliti, onima [size=7](kao ja :tkoje: )[/size] koji imaju nešto aparature je već malo lakše

pa sad treba malo razmisti o svemu tome... di je prostor? vrijeme?...
ja mislim da se prvo trebala raspitati o svemu tome pa onda ulaziti u sve to,a ovo sada neka posluži da se vidi kmoliko ima zainteresiranih za sve to

*klavjature zavisno o potrbi
ja sam malo razmišljo o tome, to je sve divno i krasno i sad ću malo reztimirati sve što je već navedeno (neka bude na hrpi)

prvo se treba dogovoriti sa inicijalizatorima ideje kakav band mora biti, tj. šta svirati, onda treba okupiti potencijalne muzičare (čitaj članove banda), prbrojat ih i vidjeti šta se sa tim može napraviti (koliko bandova naravno), onda treba vidjeti s kakvim prostorom se raspolaže, s kakvom aparaturom i sa vremenom za održavanje proba. za one koji nisu imali prilike nigdje nastupati ili si pokušali nabaviti bolju aparaturu to je jako skup sport...

evo moja ideja za jedan band i cjenik koliko bi to otprilike došlo za nastupe srednje veličine...

Vokal: mikrofon, stalak ta mikrofon; min 100 € za srednju opremu
2 gitarista: min 2 gitare i min 2 pojačala (combo) po bar 70-80W, bar po jedan efekt (multiefekt neću ni spominjati); min 500€ po osobi za srednju kvalitetu
bass: gitara, pojačalo min 100W ako su gitarska kao gore; min 500-600€
bubnjevi: srednji set (kasa, dva prijelaza, indianer, doboš, fuss, ride, crash, stalci), min 3 mikrofona, 3 stalka za mikirofone; min 1000€ (to nije baš kvalitetno za tu cijenu)
Klavjature*: klavijature min 300€
di je mikser (300€ za 8 kanala), razglas (bar 2 po 200€) i nešto monitora (min 150-200€)

dobri muzičari... NEPROCJENJIVO!!! Twisted Evil

ovo što sasm sada nabrojo su okvirne cjene koje trebaju za neku srednju aparaturu, a di su još svi drugi izdatci, kablovi, kože, palice, žice, trzalice...

treba malo i o tome misliti, onima (kao ja Tko kuca? ) koji imaju nešto aparature je već malo lakše

pa sad treba malo razmisti o svemu tome... di je prostor? vrijeme?...
ja mislim da se prvo trebala raspitati o svemu tome pa onda ulaziti u sve to,a ovo sada neka posluži da se vidi kmoliko ima zainteresiranih za sve to

*klavjature zavisno o potrbi

Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 22:06 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovo bi bio moj prijedlog za opremu koja se treba kupit (mozda je suvisan nako fireball-ova, ali pocea san ga pisat prije nego je on post-a :lol:):
[list]- [color=darkred][b]3 mikrofona[/b][/color] (1 omnidirekcijski, 2 unidirekcijska) sa pripadajucim stalcima, pozeljni XLR konektori
- [color=darkred][b]2 gitarska pojacala[/b][/color] (jedan "[i]cisti[/i]", drugi "r[i]ockerski[/i]" sa ugradjenim [i]reverbom[/i] i [i]vibratom[/i], oba snage do 100W)
- [color=darkred][b]bass pojacalo[/b][/color] (takodjer do 100W)
- [color=darkred][b]bubnjevi[/b][/color] (bass, 3 tom-toma jedan od kojih je podni, het, crash, rajd, dobos, sve standardno manje-vise)
- [color=darkred][b]set mikrofona za bubnjeve[/b][/color] (ovo bas i nije jeftino, koliko se sjecam)
- [color=darkred][b]mikseta[/b][/color] (minimalno 12 ulaza, stereo izlaz, moze se nac jeftino)
- [color=darkred][b]2 monitora[/b][/color] (mogu bit i losije kvalitete)
- [color=darkred][b]digitalni klavir[/b][/color] (po mojem misljenju apsolutno nuzan instrument, svestran, zadovoljit ce sve od klasicara do metalaca)
- [color=darkred][b]kabeli[/b][/color] (razni, necu sad ulazit u analizu koji sve trebaju)
- [color=darkred][b]kompjuter[/b][/color] (sa pripadajucim softverom poput steinberg cubase-a, te kvalitetnom zvucnom karticom, za snimanje, valjda ce nam na faksu netko dat jedan stari komp)
[/list:u]
Ostala oprema, poput raznih [color=darkred]efekata[/color], [color=darkred]trzalica[/color] (LOL), dodatnih [color=darkred]kabela[/color], [color=darkred]palica[/color], [color=darkred]kozica[/color] za bubanj itd. bi trebala bit ostavljena na preferencu samim sviracima (zasto bi stipendirali distorziju nekome ako nekome drugome to uopce ne treba). Svatko ima svoj [i]unique setup[/i]. Nuzno je jedino kupit instrumente koji nisu lako prenosivi (a [i]lako prenosivi instrument[/i] definiram kao instrument koji jedna osoba moze prenijeti iz jednog puta bez da dobije infarkt).

Nisam ulazio u detalje cijena svih tih komponenti jer sam cvrstog uvjerenja da bi 20-tak ljudi moglo (preko nekakvog clanstva, kao sto vec spomenuh) lako skupiti lovu za opremu.
Nadalje, hipotetsko [i]clanstvo[/i] u imaginarnom [i]klubu[/i] (:lol:) bi trebalo bit mjesecno jer je tako jedino posteno. Nisu svi studenti cijelu godinu tu, znate?
Ovo bi bio moj prijedlog za opremu koja se treba kupit (mozda je suvisan nako fireball-ova, ali pocea san ga pisat prije nego je on post-a Laughing):
    - 3 mikrofona (1 omnidirekcijski, 2 unidirekcijska) sa pripadajucim stalcima, pozeljni XLR konektori
    - 2 gitarska pojacala (jedan "cisti", drugi "rockerski" sa ugradjenim reverbom i vibratom, oba snage do 100W)
    - bass pojacalo (takodjer do 100W)
    - bubnjevi (bass, 3 tom-toma jedan od kojih je podni, het, crash, rajd, dobos, sve standardno manje-vise)
    - set mikrofona za bubnjeve (ovo bas i nije jeftino, koliko se sjecam)
    - mikseta (minimalno 12 ulaza, stereo izlaz, moze se nac jeftino)
    - 2 monitora (mogu bit i losije kvalitete)
    - digitalni klavir (po mojem misljenju apsolutno nuzan instrument, svestran, zadovoljit ce sve od klasicara do metalaca)
    - kabeli (razni, necu sad ulazit u analizu koji sve trebaju)
    - kompjuter (sa pripadajucim softverom poput steinberg cubase-a, te kvalitetnom zvucnom karticom, za snimanje, valjda ce nam na faksu netko dat jedan stari komp)

Ostala oprema, poput raznih efekata, trzalica (LOL), dodatnih kabela, palica, kozica za bubanj itd. bi trebala bit ostavljena na preferencu samim sviracima (zasto bi stipendirali distorziju nekome ako nekome drugome to uopce ne treba). Svatko ima svoj unique setup. Nuzno je jedino kupit instrumente koji nisu lako prenosivi (a lako prenosivi instrument definiram kao instrument koji jedna osoba moze prenijeti iz jednog puta bez da dobije infarkt).

Nisam ulazio u detalje cijena svih tih komponenti jer sam cvrstog uvjerenja da bi 20-tak ljudi moglo (preko nekakvog clanstva, kao sto vec spomenuh) lako skupiti lovu za opremu.
Nadalje, hipotetsko clanstvo u imaginarnom klubu (Laughing) bi trebalo bit mjesecno jer je tako jedino posteno. Nisu svi studenti cijelu godinu tu, znate?

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:33 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:

[quote="fireball"]prvo se treba dogovoriti sa [color=red]inicijalizatorima[/color] ideje...[/quote]

:ccc: Previse ucenja UuRa moze naskoditi... :PPPPP
Off-topic

fireball (napisa):
prvo se treba dogovoriti sa inicijalizatorima ideje...

Ccc.... Sram te bilo... Previse ucenja UuRa moze naskoditi... Jos jedno kreveljenje

[Vrh]
nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 22:45 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

@atomsko sklonište: ok ne znam koliko ste informirani o tome, ali taj prostor nije za stalno korištenje. mi smo već pitali za tako nešto prije dosta vremena (tražilo se raznih alternativa trenutnom prostoru ćumeza) i ispalo je da se tamo dolje ne može stalno obitavati zbog aparature za pročišćavanje zraka koja je diesel mašina. bez toga upaljeng uopće ne dolazi u obzir korištenje :? e sad to znači da je moguće samo povremeno, tipa za pokoji koncert i tako. a uz sve to sklonište je u očajnom stanju - da izbije neki rat dolje nam baš i ne bi bilo ugodno. trenutačno tamo obitava geološka zbirka i ne znam kako bi dogovorili njezino pomicanje. ostatak čišćenja bi bio izvediv, ali taj dio je problematičan.

u svakom slučaju bojim se da taj prostor ne bi mogli dobiti na stalno korištenje kao što su probe bandova.

što se kućice tiče nju za početak tek treba dobiti! stvari su još relativno daleko od gotovog, a i kad ju dobijemo trebat će potrošiti dosta para na to da bi se uredila za funkciju kakvu joj namjeravamo (to bi trebao biti prostor u kojm bi se na jednom mjestu nalazio prostor za druženje i općenito neke aktivnosti za dosta ljudi tipa koncerti, seminari itd., a i prostorije za udruge ...).

što se razglasa tiče - uvijek se može pokušati napisati projekt i dobiti nešto novaca kako ne bi sve morali sami platiti. pogotovo je to pametnije kako bi se imalo osjećaj da je to neko opće dobro, a ne vlasništvo pojedinaca koji su to pokušali pokrenuti. oko formalnog udruživanja i pomoći sa izradom projekta vam ćumez stoji na raspolaganju ako to želite. ima kod nas i ljudi koji bi vam mogli pomoći sa savjetima za privremeni prostor i opremu.
@atomsko sklonište: ok ne znam koliko ste informirani o tome, ali taj prostor nije za stalno korištenje. mi smo već pitali za tako nešto prije dosta vremena (tražilo se raznih alternativa trenutnom prostoru ćumeza) i ispalo je da se tamo dolje ne može stalno obitavati zbog aparature za pročišćavanje zraka koja je diesel mašina. bez toga upaljeng uopće ne dolazi u obzir korištenje Confused e sad to znači da je moguće samo povremeno, tipa za pokoji koncert i tako. a uz sve to sklonište je u očajnom stanju - da izbije neki rat dolje nam baš i ne bi bilo ugodno. trenutačno tamo obitava geološka zbirka i ne znam kako bi dogovorili njezino pomicanje. ostatak čišćenja bi bio izvediv, ali taj dio je problematičan.

u svakom slučaju bojim se da taj prostor ne bi mogli dobiti na stalno korištenje kao što su probe bandova.

što se kućice tiče nju za početak tek treba dobiti! stvari su još relativno daleko od gotovog, a i kad ju dobijemo trebat će potrošiti dosta para na to da bi se uredila za funkciju kakvu joj namjeravamo (to bi trebao biti prostor u kojm bi se na jednom mjestu nalazio prostor za druženje i općenito neke aktivnosti za dosta ljudi tipa koncerti, seminari itd., a i prostorije za udruge ...).

što se razglasa tiče - uvijek se može pokušati napisati projekt i dobiti nešto novaca kako ne bi sve morali sami platiti. pogotovo je to pametnije kako bi se imalo osjećaj da je to neko opće dobro, a ne vlasništvo pojedinaca koji su to pokušali pokrenuti. oko formalnog udruživanja i pomoći sa izradom projekta vam ćumez stoji na raspolaganju ako to želite. ima kod nas i ljudi koji bi vam mogli pomoći sa savjetima za privremeni prostor i opremu.

Karly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 22:55 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ideje su vam dobre i potpuno se slažem s time i to sve stavit na papir i imat čemo o čemu pričat na sastanku :shock:

Sad kolko su sve te ideje izvedive nisam siguran, prvo trebamo vidjet koliko če se ljudi uključit u to...

Evo recimo jedna moja ideja, pričekamo da se nešto sredi sa kučicom u kojoj bi trebao (koliko sam ja skužio) biti nešto tipa klub studenata sa malo binom i koncertičima i mjesto za sve udruge pa bi tamo trebali biti razglas i nešto opreme pa bi se moglo dogovorit i korištenje toga...

Ovo šta sam ja započeo je u sklopu matematičke udruge nalik na čumez (nisam zapamtio ime, tek sam danas upoznao ljude) pa bi započetak mogli osnovat muzičku sekciju unutar te udruge (ili skupa studenata ili kak se to već zove) a ak se ne zagrabamo za neku opremu i prostor u kučici onda počet razmišljat o opremi koju bi sami financirali...

Uglavnom taj službeni pmf-band bi trebao svirat neku main stream muziku (to čemo se još dogovorit šta), što ne znači da se nemože osnovat i drugi band sa ljudima koji su više za metal,punk ili šta već...
Ideje su vam dobre i potpuno se slažem s time i to sve stavit na papir i imat čemo o čemu pričat na sastanku Shocked

Sad kolko su sve te ideje izvedive nisam siguran, prvo trebamo vidjet koliko če se ljudi uključit u to...

Evo recimo jedna moja ideja, pričekamo da se nešto sredi sa kučicom u kojoj bi trebao (koliko sam ja skužio) biti nešto tipa klub studenata sa malo binom i koncertičima i mjesto za sve udruge pa bi tamo trebali biti razglas i nešto opreme pa bi se moglo dogovorit i korištenje toga...

Ovo šta sam ja započeo je u sklopu matematičke udruge nalik na čumez (nisam zapamtio ime, tek sam danas upoznao ljude) pa bi započetak mogli osnovat muzičku sekciju unutar te udruge (ili skupa studenata ili kak se to već zove) a ak se ne zagrabamo za neku opremu i prostor u kučici onda počet razmišljat o opremi koju bi sami financirali...

Uglavnom taj službeni pmf-band bi trebao svirat neku main stream muziku (to čemo se još dogovorit šta), što ne znači da se nemože osnovat i drugi band sa ljudima koji su više za metal,punk ili šta već...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Karly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 23:02 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nemo"]@atomsko sklonište: ok ne znam koliko ste informirani o tome, ali taj prostor nije za stalno korištenje. mi smo već pitali za tako nešto prije dosta vremena (tražilo se raznih alternativa trenutnom prostoru ćumeza) i ispalo je da se tamo dolje ne može stalno obitavati zbog aparature za pročišćavanje zraka koja je diesel mašina. bez toga upaljeng uopće ne dolazi u obzir korištenje :? e sad to znači da je moguće samo povremeno, tipa za pokoji koncert i tako. a uz sve to sklonište je u očajnom stanju - da izbije neki rat dolje nam baš i ne bi bilo ugodno. trenutačno tamo obitava geološka zbirka i ne znam kako bi dogovorili njezino pomicanje. ostatak čišćenja bi bio izvediv, ali taj dio je problematičan.

što se razglasa tiče - uvijek se može pokušati napisati projekt i dobiti nešto novaca kako ne bi sve morali sami platiti. pogotovo je to pametnije kako bi se imalo osjećaj da je to neko opće dobro, a ne vlasništvo pojedinaca koji su to pokušali pokrenuti. oko formalnog udruživanja i pomoći sa izradom projekta vam ćumez stoji na raspolaganju ako to želite. ima kod nas i ljudi koji bi vam mogli pomoći sa savjetima za privremeni prostor i opremu.[/quote]

Da znam za to sklonište, to su mi ljudi obečali se raspitat jel bi se moglo rasčistit a i probe i nisu stalno korištenje osim što treba stajat negdje oprema (u slučaju da je nabavimo).

Nitko nije ni rekao da je kučica gotova stvar, svima je odmah jasno da je to tek ideja u začecima, koliko sam ja skužio još nema ni konkretnog plana za njeno eventualno korištenje...

Uglavnom svaka pomoć od čumeza je dobrodošla :)
nemo (napisa):
@atomsko sklonište: ok ne znam koliko ste informirani o tome, ali taj prostor nije za stalno korištenje. mi smo već pitali za tako nešto prije dosta vremena (tražilo se raznih alternativa trenutnom prostoru ćumeza) i ispalo je da se tamo dolje ne može stalno obitavati zbog aparature za pročišćavanje zraka koja je diesel mašina. bez toga upaljeng uopće ne dolazi u obzir korištenje Confused e sad to znači da je moguće samo povremeno, tipa za pokoji koncert i tako. a uz sve to sklonište je u očajnom stanju - da izbije neki rat dolje nam baš i ne bi bilo ugodno. trenutačno tamo obitava geološka zbirka i ne znam kako bi dogovorili njezino pomicanje. ostatak čišćenja bi bio izvediv, ali taj dio je problematičan.

Da znam za to sklonište, to su mi ljudi obečali se raspitat jel bi se moglo rasčistit a i probe i nisu stalno korištenje osim što treba stajat negdje oprema (u slučaju da je nabavimo).

Nitko nije ni rekao da je kučica gotova stvar, svima je odmah jasno da je to tek ideja u začecima, koliko sam ja skužio još nema ni konkretnog plana za njeno eventualno korištenje...

Uglavnom svaka pomoć od čumeza je dobrodošla Smile

[Vrh]
phyzitschar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 23:05 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pericius"]
- [color=darkred][b]digitalni klavir[/b][/color] (po mojem misljenju apsolutno nuzan instrument, svestran, zadovoljit ce sve od klasicara do metalaca)[/quote]
Nabavi mi Alesis QS8.2 i ja ću... :bananaparty:
Pericius (napisa):

- digitalni klavir (po mojem misljenju apsolutno nuzan instrument, svestran, zadovoljit ce sve od klasicara do metalaca)

Nabavi mi Alesis QS8.2 i ja ću... Tulum banana

[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 23:09 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

@pericius: ti si nabrojao jako skupe stavri, ja sam se probo malo suzdržati...
@vsego: a desi se i najboljima da pogriješe, zna se na šta sam mislio

@svi: ko će mi javit kad je točno taj sastanak i sve drugo vezano uz ovo...
@pericius: ti si nabrojao jako skupe stavri, ja sam se probo malo suzdržati...
@vsego: a desi se i najboljima da pogriješe, zna se na šta sam mislio

Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 23:12 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="phyzitschar"][quote="Pericius"]
- [color=darkred][b]digitalni klavir[/b][/color] (po mojem misljenju apsolutno nuzan instrument, svestran, zadovoljit ce sve od klasicara do metalaca)[/quote]
Nabavi mi Alesis QS8.2 i ja ću... :bananaparty:[/quote]
Mislio sam vise na nesto tipa [url=http://www.harmony-central.com/Newp/2003/MP-60-lg.jpg]Roland MP-60[/url]. Klasicari (i orguljasi) ce mrzit odziv tipke na Alesisu.
phyzitschar (napisa):
Pericius (napisa):

Nabavi mi Alesis QS8.2 i ja ću... Tulum banana

Mislio sam vise na nesto tipa Roland MP-60. Klasicari (i orguljasi) ce mrzit odziv tipke na Alesisu.

Karly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 23:15 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fireball"]

@svi: ko će mi javit kad je točno taj sastanak i sve drugo vezano uz ovo...[/quote]

Ja, kad smislim točno vrijeme i mjesto ostavit ču ovdje poruku da svi vide...
fireball (napisa):

[Vrh]
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 23:24 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Karly"][quote="fireball"]

@svi: ko će mi javit kad je točno taj sastanak i sve drugo vezano uz ovo...[/quote]

Ja, kad smislim točno vrijeme i mjesto ostavit ču ovdje poruku da svi vide...[/quote]
Imaj na umu da ce studenti koji su inace van Zagreba, a htjeli bi participirat u ovakvome necemu, biti odsutni iza ispita (cak i prvih tjedan-dva predavanja u drugom semestru).
Dalje, pokusaj pronijet glas o ovome i drugim sredstvima javnog obavjestavanja osim ovih par foruma (citaj: zalipi obavijest na par oglasnih ploca).

Ocito je da je bilo kakvo daljnje planiranje bez podatka koliko ljudi je zainteresirano mlacenje prazne slame i nista drugo doli zabavljanje mastarijama. Dakle,
[size=18][color=green][b]cilj #1[/b][/color] --- [color=darkred]saznati koliko ljudi je zainteresirano.[/color][/size]
Karly (napisa):
fireball (napisa):

Imaj na umu da ce studenti koji su inace van Zagreba, a htjeli bi participirat u ovakvome necemu, biti odsutni iza ispita (cak i prvih tjedan-dva predavanja u drugom semestru).
Dalje, pokusaj pronijet glas o ovome i drugim sredstvima javnog obavjestavanja osim ovih par foruma (citaj: zalipi obavijest na par oglasnih ploca).

Ocito je da je bilo kakvo daljnje planiranje bez podatka koliko ljudi je zainteresirano mlacenje prazne slame i nista drugo doli zabavljanje mastarijama. Dakle,
cilj #1saznati koliko ljudi je zainteresirano.

phyzitschar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 23:29 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pericius"]
Mislio sam vise na nesto tipa [url=http://www.harmony-central.com/Newp/2003/MP-60-lg.jpg]Roland MP-60[/url]. Klasicari (i orguljasi) ce mrzit odziv tipke na Alesisu.[/quote]
Vjeruj mi, probao sam svašta električnoga (nakon 12 godina mehaničkoga :mrgreen: - klasitschar).
Alesis QS8.2 ima najbolju klavirsku tipku. Roland im nije ni do pedala.
Ima samo par klavijatura koje su im blizu.
Istina, orgulje su mekše, ali eto...

BTW, mislim da taj Roland više nije u proizvodnji. Ali RD700SX :mrgreen: mljac.
Pericius (napisa):

Mislio sam vise na nesto tipa Roland MP-60. Klasicari (i orguljasi) ce mrzit odziv tipke na Alesisu.

Vjeruj mi, probao sam svašta električnoga (nakon 12 godina mehaničkoga Mr. Green - klasitschar).
Alesis QS8.2 ima najbolju klavirsku tipku. Roland im nije ni do pedala.
Ima samo par klavijatura koje su im blizu.
Istina, orgulje su mekše, ali eto...

BTW, mislim da taj Roland više nije u proizvodnji. Ali RD700SX Mr. Green mljac.

[Vrh]
Karly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 23:36 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pericius"][quote="Karly"][quote="fireball"]

Ja, kad smislim točno vrijeme i mjesto ostavit ču ovdje poruku da svi vide...[/quote]

[size=18][color=green][b]cilj #1[/b][/color] --- [color=darkred]saznati koliko ljudi je zainteresirano.[/color][/size][/quote]

Planiram stavit na oglasnu ploču oglas, možda već sutra...
Vidjet čemo koliko ljudi će doć na sastanak (i njega ču objavit na oglasnoj ploči)
Pericius (napisa):
Karly (napisa):
fireball (napisa):

cilj #1saznati koliko ljudi je zainteresirano.

Planiram stavit na oglasnu ploču oglas, možda već sutra...
Vidjet čemo koliko ljudi će doć na sastanak (i njega ču objavit na oglasnoj ploči)

[Vrh]
Karly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 23:40 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo prijedlog za sastanak, ovaj petak u 16 u 102...
Šta kažete?
Šta kažete?

[Vrh]
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 23:41 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Karly"]Evo prijedlog za sastanak, ovaj petak u 16 u 102...
Šta kažete?[/quote]
I'll be there...
Karly (napisa):
Šta kažete?

I'll be there...

nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 23:43 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Karly"]Nitko nije ni rekao da je kučica gotova stvar, svima je odmah jasno da je to tek ideja u začecima, koliko sam ja skužio još nema ni konkretnog plana za njeno eventualno korištenje...[/quote]

nije detaljno razrađen, ali vjeruj mi PMF nebi niti razmatrao naš zahtjev za većim prostorom da nije postojao plan što bi se sve tamo moglo raditi (mogu ti poslati na mail sve što se namjerava raditi, tj. barem ono što je došlo pred fakultetsko vijeće). navrat nanos tehnika ne pali, a pogotovo ne kada korištenje žele neki od odsjeka PMFa za svoje vlastite potrebe kao što je bilo u ovom slučaju.

pa što se kućice tiče plan iskorištavanja u slučaju uspjeha bi bio otprilike:
- polovica ide na "zajednički" prostor - veći multipraktični prostor koji bi služio za sve stvari od koncerata, pa do nekakvog prostora za održavanje seminara i radionica, te bio kao neki oblik kafića/prostora za učenje preko većine vremena
- četvrtina ide na udruge (imamo ih 9 na PMFu)
- četvrtina ide na radionu/labos koji bi služio za pomoć oko realizacije studentskih stučnih i znanstvenih projekata

a što se paralelnog obavljanja više poslova tiče mislim da ti je to razbacivanje i ljudi i sredstava i vremena ;) nije li jednostavnije da ljudi zajedno rade na prostoru i opremi koja svima treba, a ne da netko radi na jednom mjestu a drugi na drugom?

@probe bendova nisu stalna aktivnost: radi se o nečemu što se odvija bar nekoliko puta tjedno, zar ne? nama se spominjala opcija da je moguće taj prostor koristiti par puta godišnje :?
Karly (napisa):

nije detaljno razrađen, ali vjeruj mi PMF nebi niti razmatrao naš zahtjev za većim prostorom da nije postojao plan što bi se sve tamo moglo raditi (mogu ti poslati na mail sve što se namjerava raditi, tj. barem ono što je došlo pred fakultetsko vijeće). navrat nanos tehnika ne pali, a pogotovo ne kada korištenje žele neki od odsjeka PMFa za svoje vlastite potrebe kao što je bilo u ovom slučaju.

pa što se kućice tiče plan iskorištavanja u slučaju uspjeha bi bio otprilike:
- polovica ide na "zajednički" prostor - veći multipraktični prostor koji bi služio za sve stvari od koncerata, pa do nekakvog prostora za održavanje seminara i radionica, te bio kao neki oblik kafića/prostora za učenje preko većine vremena
- četvrtina ide na udruge (imamo ih 9 na PMFu)
- četvrtina ide na radionu/labos koji bi služio za pomoć oko realizacije studentskih stučnih i znanstvenih projekata

a što se paralelnog obavljanja više poslova tiče mislim da ti je to razbacivanje i ljudi i sredstava i vremena Wink nije li jednostavnije da ljudi zajedno rade na prostoru i opremi koja svima treba, a ne da netko radi na jednom mjestu a drugi na drugom?

@probe bendova nisu stalna aktivnost: radi se o nečemu što se odvija bar nekoliko puta tjedno, zar ne? nama se spominjala opcija da je moguće taj prostor koristiti par puta godišnje Confused

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:44 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Karly"]Evo prijedlog za sastanak, ovaj petak u 16 u 102...
Šta kažete?[/quote]

:blueshock:

:ccc:

Iskustvo s nekoliko ovakvih "dogovora" na Forumu: [b]odredi[/b] termin; nemoj pitati "kome odgovara?", jer ces se izgubiti u dogovorima oko termina, a uvijek neki termin nekome ne odgovara. :(

Nadalje, bilo bi zdravo da ti pucanstvo zna barem tjedan dana unaprijed. 8)
Karly (napisa):
Šta kažete?

Disaster!!!

Ccc.... Sram te bilo...

Iskustvo s nekoliko ovakvih "dogovora" na Forumu: odredi termin; nemoj pitati "kome odgovara?", jer ces se izgubiti u dogovorima oko termina, a uvijek neki termin nekome ne odgovara. Sad

Nadalje, bilo bi zdravo da ti pucanstvo zna barem tjedan dana unaprijed. Cool

[Vrh]
Karly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 23:56 pon, 20. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajd prebacujemo termin za petak 30.2. u 16 u sobi 102 na matematici.

Može?
Ajd prebacujemo termin za petak 30.2. u 16 u sobi 102 na matematici.

Može?

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Sljedeće
Stranica 2 / 11.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum