Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
iaugust Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:52 ned, 19. 2. 2006 Naslov: |
|
|
e, da sam ga znao, ne bih dobio 4
ali, nije nikakav problem, pogledao sam ga u Pavković-Veljan: Elementarna matematika 1, pa i ti tamo zaviri, bolje ćeš skužit nego da ti ga ja objašnjavam :)
e, da sam ga znao, ne bih dobio 4
ali, nije nikakav problem, pogledao sam ga u Pavković-Veljan: Elementarna matematika 1, pa i ti tamo zaviri, bolje ćeš skužit nego da ti ga ja objašnjavam
|
|
[Vrh] |
|
Sasuke Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
iaugust Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:25 uto, 21. 2. 2006 Naslov: |
|
|
Spamanje s porukama "Hitno je" ne pomaze. :roll: IMO, pristojno je barem poslati mail u kojem ces profesoru objasniti situaciju, a mozes ga onda i pitati mozes li doci u nekom drugom terminu ili da dodjes tek na popravni. 8)
P.S. [color=darkred]Tamno crvenu boju[/color] koristimo za Admin-opaske, pa molim ne pretjerivanje u upotrebi iste. ;)
Spamanje s porukama "Hitno je" ne pomaze. IMO, pristojno je barem poslati mail u kojem ces profesoru objasniti situaciju, a mozes ga onda i pitati mozes li doci u nekom drugom terminu ili da dodjes tek na popravni.
P.S. Tamno crvenu boju koristimo za Admin-opaske, pa molim ne pretjerivanje u upotrebi iste.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:10 uto, 21. 2. 2006 Naslov: |
|
|
Ispricavam se zbog spammanja, ne znam sta mi je bilo (stres zbog ispita, prekomjerne kolicine kave sinoc, i los san vjerojatno).
@vsego: Sta se tice tamno-crvene boje, tu sumnjam da si mogu pomoc. Obozavam tamno-crvenu (i bordeaux). Nigdje u pravilima ponasanja ovdje na forumu ne pise da ne mogu koristit to. Ako [color=darkred][b]STVAAAAAAAARNO[/b][/color] smeta (a sumnjam da je tako), necu vise. :D
Ispricavam se zbog spammanja, ne znam sta mi je bilo (stres zbog ispita, prekomjerne kolicine kave sinoc, i los san vjerojatno).
@vsego: Sta se tice tamno-crvene boje, tu sumnjam da si mogu pomoc. Obozavam tamno-crvenu (i bordeaux). Nigdje u pravilima ponasanja ovdje na forumu ne pise da ne mogu koristit to. Ako STVAAAAAAAARNO smeta (a sumnjam da je tako), necu vise.
_________________ Eat a lot, sleep a lot, brush 'em like crazy.
Run a lot, do a lot, never be lazy.
|
|
[Vrh] |
|
|