Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
VD Gost
|
|
[Vrh] |
|
color Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 18:05 čet, 22. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"]
Bezjak nije dužan dati ostavku kad god se netko sjeti od njega to tražiti.[/quote]
Nije 'netko' vec podruznica SZ-PMF-a. Jos jednom jer vidim da ti treba vise:
Nije 'netko' vec podruznica SZ-PMF-a.
[quote="Ivančica"]
On je sazvao sjednicu, a ljudi se nisu pojavili. Ovdje netko nekoga gadno j..., a to nije niti Bezjak, a bo'me niti ja!
[/quote]
Emailom, 6 sati prije? To se tako ne radi i to nije legalno. A ko koga tu j.... cijelo vrijeme, pa pogledaj iza sebe. Zalosno!
[quote="Ivančica"]
Mislim da su predstavnici dužni doći na sjednicu kada se ona sazove, osim ako su spriječeni, a u tom slučaju obavijestiti.[/quote]
A kad da obavijeste?
[quote="Ivančica"]
Nećete me tako lako okrenuti na stranu koja se ne poklapa s mojim načelima, pa bila ta načela političke ili neke druge prirode! NE! [/quote]
Ma samo ti budi na kojoj god hoces strani. Zar je ikome vise stalo?
[quote="Ivančica"]
Jer do sada nisam naišla na takvu, a pogotovo ne muškog spola :PP
I bilo mi je teško tako živjeti... :-(
[/quote]
A bas sam se pitao slusajuci Bezjaka kako se zakopava pred novinarima sto vas veze.
[color=blue]xxxx[/color]. Sad dal je ovo moderatoru dovoljno da izreze il ne, no ovo je konstatacija.
Inace ne bi pisao nesto osobnije na forum ali ovo je sad vec preslo svaku mjeru.
ime? vise ni to nije bitno.
[color=blue]Da, moderatoru je bilo dovoljno da "reze"... :evil:[/color]
Ivančica (napisa): |
Bezjak nije dužan dati ostavku kad god se netko sjeti od njega to tražiti. |
Nije 'netko' vec podruznica SZ-PMF-a. Jos jednom jer vidim da ti treba vise:
Nije 'netko' vec podruznica SZ-PMF-a.
On je sazvao sjednicu, a ljudi se nisu pojavili. Ovdje netko nekoga gadno j..., a to nije niti Bezjak, a bo'me niti ja!
|
Emailom, 6 sati prije? To se tako ne radi i to nije legalno. A ko koga tu j.... cijelo vrijeme, pa pogledaj iza sebe. Zalosno!
Mislim da su predstavnici dužni doći na sjednicu kada se ona sazove, osim ako su spriječeni, a u tom slučaju obavijestiti. |
A kad da obavijeste?
Nećete me tako lako okrenuti na stranu koja se ne poklapa s mojim načelima, pa bila ta načela političke ili neke druge prirode! NE! |
Ma samo ti budi na kojoj god hoces strani. Zar je ikome vise stalo?
Jer do sada nisam naišla na takvu, a pogotovo ne muškog spola
I bilo mi je teško tako živjeti...
|
A bas sam se pitao slusajuci Bezjaka kako se zakopava pred novinarima sto vas veze.
xxxx. Sad dal je ovo moderatoru dovoljno da izreze il ne, no ovo je konstatacija.
Inace ne bi pisao nesto osobnije na forum ali ovo je sad vec preslo svaku mjeru.
ime? vise ni to nije bitno.
Da, moderatoru je bilo dovoljno da "reze"...
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 18:28 čet, 22. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="VD"]Mene zanima da li je Ivancica kao predstavnik u podruznici PMFa bila danas na sastanku? Sastanak je bio legalan, pa si kao predstavnik trebala biti tamo. I kako si glasala?
I da. Telefonski poziv par sati prije se ne moze priznati kao poziv za sjednicu. Za to postoji papir koji se dostavi na vrijeme. Bezjakova sjednica je bila potpuno nelegitimna. To ostaje i dalje.
A citajuci ove rasprave sve pohvale Ivancici na obavljanju funkcije odjela za informiranje SUMAe i osobnog glasnogovornika Petra Bezjaka. Ne znam koji su ti motivi, ali mislim da ni sam Bezjak ne bi imao dovoljno snage za to. Takodjer sam primjetio da i u Studentskom zboru ima jos jednu glasnogovornicu - Matildu Kolic s Katolicko-bogoslovnog fakulteta. Nema sto, Bezjak zna skupiti ekipu. :P Da li da budem ljubomoran? :oops:[/quote]
Pa zar niko ne vidi da se PB, Ivančica(posebno) i sl. politički dokazuju!!!!
Ne samo da je trebalo smjeniti PB. Nego treba izbaciti ljude poput njega, Ivančice i sl. Cijeli SZe je ispolitiziran.
Trebaju nam ljudi kojima je stalo do studenata, a ne ljudi koji se politički dokazuju. Osobno mi se gadi sama pomisao na takve ljude.
VD (napisa): | Mene zanima da li je Ivancica kao predstavnik u podruznici PMFa bila danas na sastanku? Sastanak je bio legalan, pa si kao predstavnik trebala biti tamo. I kako si glasala?
I da. Telefonski poziv par sati prije se ne moze priznati kao poziv za sjednicu. Za to postoji papir koji se dostavi na vrijeme. Bezjakova sjednica je bila potpuno nelegitimna. To ostaje i dalje.
A citajuci ove rasprave sve pohvale Ivancici na obavljanju funkcije odjela za informiranje SUMAe i osobnog glasnogovornika Petra Bezjaka. Ne znam koji su ti motivi, ali mislim da ni sam Bezjak ne bi imao dovoljno snage za to. Takodjer sam primjetio da i u Studentskom zboru ima jos jednu glasnogovornicu - Matildu Kolic s Katolicko-bogoslovnog fakulteta. Nema sto, Bezjak zna skupiti ekipu. Da li da budem ljubomoran?  |
Pa zar niko ne vidi da se PB, Ivančica(posebno) i sl. politički dokazuju!!!!
Ne samo da je trebalo smjeniti PB. Nego treba izbaciti ljude poput njega, Ivančice i sl. Cijeli SZe je ispolitiziran.
Trebaju nam ljudi kojima je stalo do studenata, a ne ljudi koji se politički dokazuju. Osobno mi se gadi sama pomisao na takve ljude.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
ogorčeni Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:44 čet, 22. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="VD"]Mene zanima da li je Ivancica kao predstavnik u podruznici PMFa bila danas na sastanku? Sastanak je bio legalan, pa si kao predstavnik trebala biti tamo. I kako si glasala?
[/quote]
Ne, Ivančica je bila na instrukcijama koje je trebala imati jučer u vrijeme PRAVE sjednice. Glasala? Muuuuuu!
[quote="VD"]
A citajuci ove rasprave sve pohvale Ivancici na obavljanju funkcije odjela za informiranje SUMAe i osobnog glasnogovornika Petra Bezjaka. Ne znam koji su ti motivi, ali mislim da ni sam Bezjak ne bi imao dovoljno snage za to. Takodjer sam primjetio da i u Studentskom zboru ima jos jednu glasnogovornicu - Matildu Kolic s Katolicko-bogoslovnog fakulteta. Nema sto, Bezjak zna skupiti ekipu. :P Da li da budem ljubomoran? :oops:[/quote]
Ovo izgleda kao da više neću biti glasnogovornica SUMAe! Pa dobro kakve to veze ima sa SZom?
A šta je gotovo?
[quote]Pa zar niko ne vidi da se PB, Ivančica(posebno) i sl. politički dokazuju!!!!
Trebaju nam ljudi kojima je stalo do studenata, a ne ljudi koji se politički dokazuju. Osobno mi se gadi sama pomisao na takve ljude.[/quote]
Prvo da kažem: nisam stranački opredjeljena!
Drugo, ne dokazujem se uopće a kamoli politički.
Ljudi za koje vi mislite da im je stalo do studenata, napravit će više lopovluka i štete nego što bi mi mogli i pomisliti. Čekajte, pa ćete vidjet. I protiv njih ćete pisati, ali još gore! Ili možda nećete? Onda...
VD (napisa): | Mene zanima da li je Ivancica kao predstavnik u podruznici PMFa bila danas na sastanku? Sastanak je bio legalan, pa si kao predstavnik trebala biti tamo. I kako si glasala?
|
Ne, Ivančica je bila na instrukcijama koje je trebala imati jučer u vrijeme PRAVE sjednice. Glasala? Muuuuuu!
VD (napisa): |
A citajuci ove rasprave sve pohvale Ivancici na obavljanju funkcije odjela za informiranje SUMAe i osobnog glasnogovornika Petra Bezjaka. Ne znam koji su ti motivi, ali mislim da ni sam Bezjak ne bi imao dovoljno snage za to. Takodjer sam primjetio da i u Studentskom zboru ima jos jednu glasnogovornicu - Matildu Kolic s Katolicko-bogoslovnog fakulteta. Nema sto, Bezjak zna skupiti ekipu. Da li da budem ljubomoran?  |
Ovo izgleda kao da više neću biti glasnogovornica SUMAe! Pa dobro kakve to veze ima sa SZom?
A šta je gotovo?
Citat: | Pa zar niko ne vidi da se PB, Ivančica(posebno) i sl. politički dokazuju!!!!
Trebaju nam ljudi kojima je stalo do studenata, a ne ljudi koji se politički dokazuju. Osobno mi se gadi sama pomisao na takve ljude. |
Prvo da kažem: nisam stranački opredjeljena!
Drugo, ne dokazujem se uopće a kamoli politički.
Ljudi za koje vi mislite da im je stalo do studenata, napravit će više lopovluka i štete nego što bi mi mogli i pomisliti. Čekajte, pa ćete vidjet. I protiv njih ćete pisati, ali još gore! Ili možda nećete? Onda...
_________________ "Veliki umovi raspravljaju o zamislima.
Prosječni umovi raspravljaju o događajima.
Mali umovi raspravljaju o ljudima."
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Raven Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nicolas Forumaš(ica)

|
Postano: 22:57 čet, 22. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Raven"]Bezjak nije dužan dati ostavku kad god se netko sjeti od njega to tražiti. On je sazvao sjednicu, a ljudi se nisu pojavili. Ovdje netko nekoga gadno j..., a to nije niti Bezjak, a bo'me niti ja! Mislim da su predstavnici dužni doći na sjednicu kada se ona sazove, osim ako su spriječeni, a u tom slučaju obavijestiti. Ovo što se događa je stvarno previše.[/quote]
hehe, to je danas bilo zanimljivo na presici za novinare. Otprilike je razgovor išao ovako:
Novinarka: Koji je tvoj status studija, Petre? Na kojoj si godini i koji put?
Bezjak: Kako to mislite koji mi je status studija?
Novinarka: Pa na kojoj si godini i koji put?
Bezjak: Redovan sam student, sljedeće pitanje?
Novinarka: Koje si godine upisao studij?
Bezjak: 1997.
Novinarka: I na kojoj si godini?
Bezjak: Na matematici, redovan student.
Novinarka: Na kojoj godini?
Bezjak: Na 2. godini, sljedeće pitanje, molim!
Novinarka: Koji put si upisao 2. godinu?
Bezjak: Vi ste htjeli nešto pitati kolega (obraća se drugom novinaru)
Novinar #2: Prepuštam pitanje kolegici.
Bezjak: Da?
Bezjak: 4. put.
I tako je otprilike bilo za svako "neugodno" pitanje, a većina je pitanja bila "neugodna"...
Pitanje: Koliko se puta smije ponavljati godina na matematici da bi netko bio redovan student?
Raven (napisa): | Bezjak nije dužan dati ostavku kad god se netko sjeti od njega to tražiti. On je sazvao sjednicu, a ljudi se nisu pojavili. Ovdje netko nekoga gadno j..., a to nije niti Bezjak, a bo'me niti ja! Mislim da su predstavnici dužni doći na sjednicu kada se ona sazove, osim ako su spriječeni, a u tom slučaju obavijestiti. Ovo što se događa je stvarno previše. |
hehe, to je danas bilo zanimljivo na presici za novinare. Otprilike je razgovor išao ovako:
Novinarka: Koji je tvoj status studija, Petre? Na kojoj si godini i koji put?
Bezjak: Kako to mislite koji mi je status studija?
Novinarka: Pa na kojoj si godini i koji put?
Bezjak: Redovan sam student, sljedeće pitanje?
Novinarka: Koje si godine upisao studij?
Bezjak: 1997.
Novinarka: I na kojoj si godini?
Bezjak: Na matematici, redovan student.
Novinarka: Na kojoj godini?
Bezjak: Na 2. godini, sljedeće pitanje, molim!
Bezjak: Vi ste htjeli nešto pitati kolega (obraća se drugom novinaru)
Novinar #2: Prepuštam pitanje kolegici.
Bezjak: Da?
Bezjak: 4. put.
I tako je otprilike bilo za svako "neugodno" pitanje, a većina je pitanja bila "neugodna"...
Pitanje: Koliko se puta smije ponavljati godina na matematici da bi netko bio redovan student?
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 0:55 pet, 23. 5. 2003 Naslov: SZ-PMF je rekao PROTIV! |
|
|
Sjećate se pitanja u naslovu ovog topica?
E, pa [size=18][b]SZ-PMF je rekao PROTIV![/b][/size]
Kao član [i]desetorice[/i] vas obavještavam da su dosadašnji predsjednik SZ-PMF-a Petar Bezjak i njegov dosadašnji zamjenik Damir Krizmanić razrješeni dužnosti danas na izvanrednoj sjednici SZ-PMF-a.
O tome kako on to sada opovrgava i zapravo sve kak je tekla sjednica i sve (veliki izvještaj) ću vam pisati sutra, jer sam sada jako pospan, a sutra radim cijeli dan, pa moram ići spavati.
Ivančicu neću komentirati, jer više ne želim gubiti vrijeme na to.
Samo kratko za one koje zanima jel sam uspio stići na Matrix poslije sjednice:
Kasnio sam 30 min, no kad oduzmete 10 min reklama onda to ispadne 20 min. (Gužva je bila u gradu, a plašt sa avatara sam ostavio doma, pa nisam mogao letjeti :wink: ) Ići ću ga ponovo gledat, no neće mi teško pasti jer ću ići sa svojom predivnom djevojkom. JEEE!!! :D Dobro, sad sam otišao off-topic, ali kaj ja mogu kad je ona predivna i sad bi ja svima pričao o tome. :inlove:
Sjećate se pitanja u naslovu ovog topica?
E, pa SZ-PMF je rekao PROTIV!
Kao član desetorice vas obavještavam da su dosadašnji predsjednik SZ-PMF-a Petar Bezjak i njegov dosadašnji zamjenik Damir Krizmanić razrješeni dužnosti danas na izvanrednoj sjednici SZ-PMF-a.
O tome kako on to sada opovrgava i zapravo sve kak je tekla sjednica i sve (veliki izvještaj) ću vam pisati sutra, jer sam sada jako pospan, a sutra radim cijeli dan, pa moram ići spavati.
Ivančicu neću komentirati, jer više ne želim gubiti vrijeme na to.
Samo kratko za one koje zanima jel sam uspio stići na Matrix poslije sjednice:
Kasnio sam 30 min, no kad oduzmete 10 min reklama onda to ispadne 20 min. (Gužva je bila u gradu, a plašt sa avatara sam ostavio doma, pa nisam mogao letjeti ) Ići ću ga ponovo gledat, no neće mi teško pasti jer ću ići sa svojom predivnom djevojkom. JEEE!!! Dobro, sad sam otišao off-topic, ali kaj ja mogu kad je ona predivna i sad bi ja svima pričao o tome.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:43 pet, 23. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"][quote="Ivančica"]A koliko je fer od ljudi da poklapaju slušalicu kad ih se zove? Ili se uopće ne javljaju. To su napravili skoro svi potpisani! Jedan od njih je i došao na sjednicu.[/quote]
Jel to onaj kojem je Bezjak dok je odlazio vikao "cuvaj ledja"? Nadam se da se tom decku nece nista nazao dogoditi, jer za ove prijetnje postoje svjedoci (a i ti si medju njima, ako se ne varam...).[/quote]
A koliko je fer da ti najbolja prijateljica laže u lice i da ti kaže da ju sve to više ne zanima. Zapravo kad se počelo zakuhavati rekla je: "To više nije niti smješno niti zanimljivo! Ja ću dati otkaz!"
Kada se pojavio poziv na tzv. sjednicu, rekla je da će doći samo reći da daje otkaz i otići. Međutim otišla je tamo, i potpisala se.
Osim toga, u zapisniku ne piše ništa posebno, osim da su temeljem članka tog i tog svrgnuli predsjednika i potpredsjednika. I zatim su se svi potpisali.
Jučer sam joj slala poruke i nije se javljala. Netko joj je poslao SMS s pitanjem gdje je sjednica, jer su rekli da su svi dobrodošli, a nije odgovorila. Tek u 9 navečer odgovorila mu je da je bila s dečkom cijelo vrijeme. Dakle, svjesno je lagala.
Toliko o istini!
Što se tiče čuvanja leđa, ovaj je to prvo Peri rekao!
Anonymous (napisa): | Ivančica (napisa): | A koliko je fer od ljudi da poklapaju slušalicu kad ih se zove? Ili se uopće ne javljaju. To su napravili skoro svi potpisani! Jedan od njih je i došao na sjednicu. |
Jel to onaj kojem je Bezjak dok je odlazio vikao "cuvaj ledja"? Nadam se da se tom decku nece nista nazao dogoditi, jer za ove prijetnje postoje svjedoci (a i ti si medju njima, ako se ne varam...). |
A koliko je fer da ti najbolja prijateljica laže u lice i da ti kaže da ju sve to više ne zanima. Zapravo kad se počelo zakuhavati rekla je: "To više nije niti smješno niti zanimljivo! Ja ću dati otkaz!"
Kada se pojavio poziv na tzv. sjednicu, rekla je da će doći samo reći da daje otkaz i otići. Međutim otišla je tamo, i potpisala se.
Osim toga, u zapisniku ne piše ništa posebno, osim da su temeljem članka tog i tog svrgnuli predsjednika i potpredsjednika. I zatim su se svi potpisali.
Jučer sam joj slala poruke i nije se javljala. Netko joj je poslao SMS s pitanjem gdje je sjednica, jer su rekli da su svi dobrodošli, a nije odgovorila. Tek u 9 navečer odgovorila mu je da je bila s dečkom cijelo vrijeme. Dakle, svjesno je lagala.
Toliko o istini!
Što se tiče čuvanja leđa, ovaj je to prvo Peri rekao!
_________________ "Veliki umovi raspravljaju o zamislima.
Prosječni umovi raspravljaju o događajima.
Mali umovi raspravljaju o ljudima."
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 9:24 pet, 23. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"]A koliko je fer da ti najbolja prijateljica laže u lice i da ti kaže da ju sve to više ne zanima. Zapravo kad se počelo zakuhavati rekla je: "To više nije niti smješno niti zanimljivo! Ja ću dati otkaz!"
Toliko o istini![/quote]
Hipotetski odgovor tvoje prijateljice (ja nisam ona):
A koliko je fer kad ti najbolja prijateljica ne smije reci sto ce uciniti jer zna da ces odmah otrcati Bezjaku koji ce joj sjesti na mobitel, prijetiti i nagovarati, koja ti ne smije reci sto ce uciniti jer ju je strah reci ti bilo sto jer je vidjela kakva si na forumu i kako zestoko branis Bezjaka i ne obazires se na argumente, i koja ti najvjerojatnije vise uopce ne vjeruje?
Zamisli se malo nad sobom Ivancice. Ljudi kojima svi prijatelji okrecu ledja obicno su si sami krivi za to.
Ivančica (napisa): | A koliko je fer da ti najbolja prijateljica laže u lice i da ti kaže da ju sve to više ne zanima. Zapravo kad se počelo zakuhavati rekla je: "To više nije niti smješno niti zanimljivo! Ja ću dati otkaz!"
Toliko o istini! |
Hipotetski odgovor tvoje prijateljice (ja nisam ona):
A koliko je fer kad ti najbolja prijateljica ne smije reci sto ce uciniti jer zna da ces odmah otrcati Bezjaku koji ce joj sjesti na mobitel, prijetiti i nagovarati, koja ti ne smije reci sto ce uciniti jer ju je strah reci ti bilo sto jer je vidjela kakva si na forumu i kako zestoko branis Bezjaka i ne obazires se na argumente, i koja ti najvjerojatnije vise uopce ne vjeruje?
Zamisli se malo nad sobom Ivancice. Ljudi kojima svi prijatelji okrecu ledja obicno su si sami krivi za to.
|
|
[Vrh] |
|
|