| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
| [Vrh] |
|
Gost
|
|
| [Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
| [Vrh] |
|
Zli jezik Gost
|
|
| [Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
| [Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:18 pet, 23. 5. 2003 Naslov: |
|
|
|
[quote="Ivančica"][quote="Zli jezik"][quote="Ivančica"]Što se tiče izborne liste: nadam se da ću diplomirati do idućih izbora, pa stoga: :PP[/quote]
Budes onda Petru odrzala kakve instrukcije? Pa da i on jednog dana diplomira?[/quote]
Pa, ako me bude tražio, vjerojatno... i ako bude imao para za platit :lol:[/quote]
Di nestade prijateljstvo? Zajedno s parama koje gosn. Flego ne da? :P :twisted:
Btw, mislio sam da nemas vremena odgovarati. Cini se da se to odnosi samo na konkretna pitanja, ali ne i na skretanje s tema... :roll:
| Ivančica (napisa): | | Zli jezik (napisa): | | Ivančica (napisa): | Što se tiče izborne liste: nadam se da ću diplomirati do idućih izbora, pa stoga:  |
Budes onda Petru odrzala kakve instrukcije? Pa da i on jednog dana diplomira? |
Pa, ako me bude tražio, vjerojatno... i ako bude imao para za platit  |
Di nestade prijateljstvo? Zajedno s parama koje gosn. Flego ne da?
Btw, mislio sam da nemas vremena odgovarati. Cini se da se to odnosi samo na konkretna pitanja, ali ne i na skretanje s tema...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
| [Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 0:32 sub, 24. 5. 2003 Naslov: Re: Političke igre bez granica... |
|
|
|
[quote="steelworker"]...Dakle, [b]piše 20. svibnja 2003.[/b] no mail sa tim pozivom je poslan clanovima predsjedništva podružnice [b]tek u 11 sati i 52 minute 21. 5. 2003.[/b] (Dakle [color=red]6 sati i 8 minuta [/color]prije nego bi trebala početi sjednica)...[/quote]
Ovo je sad malo zastarjelo, ali moram se ispraviti. Bio je to lapsus, ali eto, vidite kak matematičari lijepo računaju. :lol: :oops:
Dakle 20h - (11h i 52min) = 8h i 8 min, a ne 6h i 8 min kako sam ja napisao. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
| steelworker (napisa): | | ...Dakle, piše 20. svibnja 2003. no mail sa tim pozivom je poslan clanovima predsjedništva podružnice tek u 11 sati i 52 minute 21. 5. 2003. (Dakle 6 sati i 8 minuta prije nego bi trebala početi sjednica)... |
Ovo je sad malo zastarjelo, ali moram se ispraviti. Bio je to lapsus, ali eto, vidite kak matematičari lijepo računaju.
Dakle 20h - (11h i 52min) = 8h i 8 min, a ne 6h i 8 min kako sam ja napisao.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
| [Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 9:16 sub, 24. 5. 2003 Naslov: |
|
|
|
[quote="Ivančica"]Što se tiče izborne liste: nadam se da ću diplomirati do idućih izbora, pa stoga: :PP[/quote]
...pošto uglavnom vrijeme trošiš na pisanje spama po Forumu, onda čisto sumnjam :twisted: da češ diplomirat do izbora... a ljudi poput tebe i PB se uvijek nalaze u blizini love poreznih obveznika :twisted: ... zato nije na odmet zapamtiti tvoje ime i prezime... da se ne bi slučajno u budućnosti desilo da naletim na tebe u nekom osiguravajućem društvu, banci i sl. :twisted: i da mi ne bi slučajno tražila neki potpis i tako to ... a da ne govorim o tome da si ko stvorena za političarku... :twisted:
[quote="Ivančica"][quote="Guest"]Budes onda Petru odrzala kakve instrukcije? Pa da i on jednog dana diplomira?[/quote]
Pa, ako me bude tražio, vjerojatno... i ako bude imao para za platit :lol: [/quote]
Pa kad PB nešto zatraži od Ivančice , onda se to sigurno daje :lol: :lol: :lol:
Prijatelji se drže zajedno i u onim najtežim trenutcima kao ovaj. Ivančice nisi fer. Tako se zezaš na račun svog PB. Sramota. :lol: :lol: :lol:
Sad kad je sve gotovo i ti se okrečeš kako vjetar puše. :PP
| Ivančica (napisa): | Što se tiče izborne liste: nadam se da ću diplomirati do idućih izbora, pa stoga:  |
...pošto uglavnom vrijeme trošiš na pisanje spama po Forumu, onda čisto sumnjam da češ diplomirat do izbora... a ljudi poput tebe i PB se uvijek nalaze u blizini love poreznih obveznika ... zato nije na odmet zapamtiti tvoje ime i prezime... da se ne bi slučajno u budućnosti desilo da naletim na tebe u nekom osiguravajućem društvu, banci i sl. i da mi ne bi slučajno tražila neki potpis i tako to ... a da ne govorim o tome da si ko stvorena za političarku...
| Ivančica (napisa): | | Guest (napisa): | | Budes onda Petru odrzala kakve instrukcije? Pa da i on jednog dana diplomira? |
Pa, ako me bude tražio, vjerojatno... i ako bude imao para za platit |
Pa kad PB nešto zatraži od Ivančice , onda se to sigurno daje
Prijatelji se drže zajedno i u onim najtežim trenutcima kao ovaj. Ivančice nisi fer. Tako se zezaš na račun svog PB. Sramota.
Sad kad je sve gotovo i ti se okrečeš kako vjetar puše.
|
|
| [Vrh] |
|
ogorčeni Gost
|
|
| [Vrh] |
|
ogorčeni Gost
|
|
| [Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 11:23 sub, 24. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Ivančica"]Samo se nadam da će taj [b]vaš[/b] novi predsjednik dobro obavljati dužnost, jer kad god sam ga vidjela, imao je povišeni postotak alkohola u krvi. Izabrali ste pravoga!
Ako hoćete ovo brisat, brišite, ali istina je.[/quote]
i tvoj je isto :lol:
1. a kad si ga ti to vidjela osim na sastancima? ivančice nemoj lagati!
2. razina do koje se spuštaš je zapanjujuća
3. [color=blue]**********************[/color]
[color=blue]Dragi goste, i vi se spuštate do razine vrijeđanja koju ne prihvaćamo ovdje.[/color] :evil:
| Ivančica (napisa): | Samo se nadam da će taj vaš novi predsjednik dobro obavljati dužnost, jer kad god sam ga vidjela, imao je povišeni postotak alkohola u krvi. Izabrali ste pravoga!
Ako hoćete ovo brisat, brišite, ali istina je. |
i tvoj je isto
1. a kad si ga ti to vidjela osim na sastancima? ivančice nemoj lagati!
2. razina do koje se spuštaš je zapanjujuća
3. **********************
Dragi goste, i vi se spuštate do razine vrijeđanja koju ne prihvaćamo ovdje.
|
|
| [Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
| [Vrh] |
|
Gost
|
|
| [Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
| [Vrh] |
|
Gost
|
|
| [Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 20:52 sub, 24. 5. 2003 Naslov: |
|
|
|
[quote="Ivančica"][quote="Anonymous
Pa i da sam se htjela potpisat, nisam mogla kad mi [size=18]netko[/size] nije niti obavijestio o potpisivanju.[/quote]
[b]Svi članovi predsjedništva su dobili poziv na sjednicu i mogli su doći, i ako su se htjeli potpisati mogli su se potpisati na odluku koju smo donjeli na sjednici.[/b]
Ljudi radite kaj hoćete, ali ne čini li vam se uzaludno tu prepucavati s Ivančicom, to vas samo odvlači s teme. A Ivančica očito voli to raditi. Tko zna možda su i ta prepucavanja izsimulirana tako da bi se ostali ljudi skrenuli s teme. Hmm? :?: Ste pomislili na to? Dajte pliz promislite kam vas vodi to prepucavanje. Ivančica je velika i misli svojom glavom i ako želi misliti tako kako misli, to je njeno pravo. Nije pokušala razumjeti što su joj neki bliži ljudi pokušali reći, zašto mislite da bi pokušala razumjeti anonimne goste s Foruma. Ajde se vratite na temu. Ova prepucavanja će samo dovesti do toga da PB & co. mogu reći da se tu na Forumu nalazi samo grupa ljudi koja se želi prepucavati i da im zato nije ništa htio odgovarati.
Kaj vi mislite da je Ivančica tu slučajno to sve radila? Daj otvorite oči :shocked!: i ne upadajte u te [i]klopke[/i].
| Ivančica (napisa): | [quote="Anonymous
Pa i da sam se htjela potpisat, nisam mogla kad mi netko nije niti obavijestio o potpisivanju. |
Svi članovi predsjedništva su dobili poziv na sjednicu i mogli su doći, i ako su se htjeli potpisati mogli su se potpisati na odluku koju smo donjeli na sjednici.
Ljudi radite kaj hoćete, ali ne čini li vam se uzaludno tu prepucavati s Ivančicom, to vas samo odvlači s teme. A Ivančica očito voli to raditi. Tko zna možda su i ta prepucavanja izsimulirana tako da bi se ostali ljudi skrenuli s teme. Hmm? Ste pomislili na to? Dajte pliz promislite kam vas vodi to prepucavanje. Ivančica je velika i misli svojom glavom i ako želi misliti tako kako misli, to je njeno pravo. Nije pokušala razumjeti što su joj neki bliži ljudi pokušali reći, zašto mislite da bi pokušala razumjeti anonimne goste s Foruma. Ajde se vratite na temu. Ova prepucavanja će samo dovesti do toga da PB & co. mogu reći da se tu na Forumu nalazi samo grupa ljudi koja se želi prepucavati i da im zato nije ništa htio odgovarati.
Kaj vi mislite da je Ivančica tu slučajno to sve radila? Daj otvorite oči i ne upadajte u te klopke.
|
|
| [Vrh] |
|
Svarog Forumaš(ica)

|
Postano: 23:12 sub, 24. 5. 2003 Naslov: |
|
|
|
Mene sad zanima sto ce novi predsjednik, podpredsjednik i zapravo svi ostali uciniti? Vidio sam da cete trazit da se makne proracun, sto jos?
Sto mislite o pravilniku koji je izglasan na prosloj sjednici po kojem predsjednik predsjednistva (dakle, osoba koja ce preuzet to mjesto sad kad je bezjak smijenjen) moze iskljucivati skupstinare zbog loseg ponasanja? Jesam li ja to mozda krivo shvatio ili nesto takvo zaista postoji? Mislite li se buniti protiv toga jer to nema veze sa demokracijom? Hoce li se predsjednik SZ-PMF Madjer kandidirat za predsjednika predsjednistva? Hoce li nam pokazat projekt restrukturiranje poslovanja studentskog zbora sad kad ima pristup tom dokumentu a ne postoji nista sto bi ga sprijecilo u tome, jer bivsi predsjednik to nije zelio. (btw. snimka Bezjakovog totalnog brukanja na pressici za novinare se moze skinut [URL=http://www.fizika.org/stuzbor/presica/Bezjak_presica.mp3] ovdje [/url] (to je 45 Mb velik .mp3 file, al se isplati poslusat)
Isto moze li se sad objaviti (s vase strane) sadrzaj svih projekata koji su dosli u podruznicu na PMF-u? Mislim da smo vec puno culi o tim projektima, i da je ovo mozda out of date, ali ove rasprave su i pocele tako sto se nije htjelo objasniti ljudima sto je u projektima.
Puno pitanja, malo zbrkanim redom, mozda i ne spadaju pod ovaj topic al bilo bi lijepo kad bi se moglo na njih odgovorit.
Mene sad zanima sto ce novi predsjednik, podpredsjednik i zapravo svi ostali uciniti? Vidio sam da cete trazit da se makne proracun, sto jos?
Sto mislite o pravilniku koji je izglasan na prosloj sjednici po kojem predsjednik predsjednistva (dakle, osoba koja ce preuzet to mjesto sad kad je bezjak smijenjen) moze iskljucivati skupstinare zbog loseg ponasanja? Jesam li ja to mozda krivo shvatio ili nesto takvo zaista postoji? Mislite li se buniti protiv toga jer to nema veze sa demokracijom? Hoce li se predsjednik SZ-PMF Madjer kandidirat za predsjednika predsjednistva? Hoce li nam pokazat projekt restrukturiranje poslovanja studentskog zbora sad kad ima pristup tom dokumentu a ne postoji nista sto bi ga sprijecilo u tome, jer bivsi predsjednik to nije zelio. (btw. snimka Bezjakovog totalnog brukanja na pressici za novinare se moze skinut ovdje (to je 45 Mb velik .mp3 file, al se isplati poslusat)
Isto moze li se sad objaviti (s vase strane) sadrzaj svih projekata koji su dosli u podruznicu na PMF-u? Mislim da smo vec puno culi o tim projektima, i da je ovo mozda out of date, ali ove rasprave su i pocele tako sto se nije htjelo objasniti ljudima sto je u projektima.
Puno pitanja, malo zbrkanim redom, mozda i ne spadaju pod ovaj topic al bilo bi lijepo kad bi se moglo na njih odgovorit.
|
|
| [Vrh] |
|
Nicolas Forumaš(ica)

|
|
| [Vrh] |
|
lijeni_color Gost
|
Postano: 11:15 ned, 25. 5. 2003 Naslov: |
|
|
|
[quote="Svarog"]Puno pitanja, malo zbrkanim redom, mozda i ne spadaju pod ovaj topic al bilo bi lijepo kad bi se moglo na njih odgovorit[/quote]
Trebalo bi se maknuti iz ovog topica i moj prijedlog je da steelworker napravi novi topic u kojem bi mogao odgovarati na pitanja. A nadam se da će i ostali članovi novog predsjedništva postati Forumaši(za razliku od prošlih), te na taj način sudjelovati.
Za sve ovo bi trebalo konzultirati Lorda ovog Foruma. :wink:
[quote="Nicolas"]Ja se isto slažem sa Svarogom. Svakako bi trebalo što prije objaviti svu dokumentaciju kojom Podružnica raspolaže, a za koju je javnost zainteresirana. Bilo bi dobro i kada bi pokrenuli svoju webstranicu (Steelworker?) na kojoj bi te stvari bile predstavljene. Dobar početak bi bio zapisnik sa ove Sjednice od četvrtka i projekti koji su prijavljeni na Natječaj SZ-a sa podružnice PMF-a.[/quote]
Ovaj Forum je idealno mjesto, jer se nakon objave informacija odmah može pročitati mišljenje javnosti, te na taj način bi javnost bila informirana i sudjelovala u radu.
| Svarog (napisa): | | Puno pitanja, malo zbrkanim redom, mozda i ne spadaju pod ovaj topic al bilo bi lijepo kad bi se moglo na njih odgovorit |
Trebalo bi se maknuti iz ovog topica i moj prijedlog je da steelworker napravi novi topic u kojem bi mogao odgovarati na pitanja. A nadam se da će i ostali članovi novog predsjedništva postati Forumaši(za razliku od prošlih), te na taj način sudjelovati.
Za sve ovo bi trebalo konzultirati Lorda ovog Foruma.
| Nicolas (napisa): | | Ja se isto slažem sa Svarogom. Svakako bi trebalo što prije objaviti svu dokumentaciju kojom Podružnica raspolaže, a za koju je javnost zainteresirana. Bilo bi dobro i kada bi pokrenuli svoju webstranicu (Steelworker?) na kojoj bi te stvari bile predstavljene. Dobar početak bi bio zapisnik sa ove Sjednice od četvrtka i projekti koji su prijavljeni na Natječaj SZ-a sa podružnice PMF-a. |
Ovaj Forum je idealno mjesto, jer se nakon objave informacija odmah može pročitati mišljenje javnosti, te na taj način bi javnost bila informirana i sudjelovala u radu.
|
|
| [Vrh] |
|
steelworker Site Admin

|
Postano: 12:34 ned, 25. 5. 2003 Naslov: |
|
|
|
[quote="Svarog"]Mene sad zanima sto ce novi predsjednik, podpredsjednik i zapravo svi ostali uciniti? Vidio sam da cete trazit da se makne proracun, sto jos?
Sto mislite o pravilniku koji je izglasan na prosloj sjednici po kojem predsjednik predsjednistva (dakle, osoba koja ce preuzet to mjesto sad kad je bezjak smijenjen) moze iskljucivati skupstinare zbog loseg ponasanja? Jesam li ja to mozda krivo shvatio ili nesto takvo zaista postoji? Mislite li se buniti protiv toga jer to nema veze sa demokracijom?[/quote]
Ja bi da se mi bunimo protiv toga jer je to čista diktatura po meni, ali o tome odlučuje cijelo predsjedništvo, tak da ne mogu sad ništa reći. Ja ću postaviti to pitanje na sljedećoj sjednici, pa bumo vidli kaj bumo svi zaključili.
[quote="Svarog"]Hoce li se predsjednik SZ-PMF Madjer kandidirat za predsjednika predsjednistva? Hoce li nam pokazat projekt restrukturiranje poslovanja studentskog zbora sad kad ima pristup tom dokumentu a ne postoji nista sto bi ga sprijecilo u tome, jer bivsi predsjednik to nije zelio.[/quote]
To morate njega pitat.
[quote="Svarog"]Isto moze li se sad objaviti (s vase strane) sadrzaj svih projekata koji su dosli u podruznicu na PMF-u? Mislim da smo vec puno culi o tim projektima, i da je ovo mozda out of date, ali ove rasprave su i pocele tako sto se nije htjelo objasniti ljudima sto je u projektima.[/quote]
Tražil bum to na sljedećoj sjednici, jer ne vidim razloga da se to drži u tajnosti.
[quote="Nicolas"]Svakako bi trebalo što prije objaviti svu dokumentaciju kojom Podružnica raspolaže, a za koju je javnost zainteresirana.[/quote]
Potpuno se slažem.
[quote="Nicolas"]Bilo bi dobro i kada bi pokrenuli svoju webstranicu (Steelworker?) na kojoj bi te stvari bile predstavljene.[/quote]
Ja sam napravio site za SZ-PMF prije neka tri mjeseca, no nije bilo niti jedne sjednice da ga prezentiram predsjedništvu i da ga ono odobri. Ja sam kolegi Mađeru odmah nakon sjednice u četvrtak rekao da site čeka gotov i da ga može staviti na dnevni red sljedeće redovne sjednice. A kad (i ako) ga predsjedništvo odobri onda još treba i naći mjesto na nekom serveru, no dobro to ćemo morati tražiti od PMF-a.
[quote="Nicolas"]Dobar početak bi bio zapisnik sa ove Sjednice od četvrtka i projekti koji su prijavljeni na Natječaj SZ-a sa podružnice PMF-a.[/quote]
Na site-u je predviđen download svih zapisnika sjednica, obavijesti o svim projektima koje će pokrenuti (ili koje je pokrenula podružnica itd.), informacije o članovima predsjedništva (kak ih kontaktirati i to). A budem negdje ukomponirao i projekte prijavljene na natječaj SZ-a sa naše podružnice. No opet, treba sad čekati sljedeću sjednicu da se to sve odobri.
[quote="lijeni_color"]Trebalo bi se maknuti iz ovog topica i moj prijedlog je da steelworker napravi novi topic u kojem bi mogao odgovarati na pitanja. A nadam se da će i ostali članovi novog predsjedništva postati Forumaši(za razliku od prošlih), te na taj način sudjelovati.
Za sve ovo bi trebalo konzultirati Lorda ovog Foruma.[/quote]
Ah, color, lijenčino jedna, ni ulogorati ti se više neda. C, c, c... :wink: :lol:
Da, mislil sam si baš o tome. Poslije toga više neću spavati, samo ću odgovarati na pitanja. :wink: Budem još pital našeg :bow: lorda :bow: gdje bi to najbolje bilo napraviti.
Dobro, dost je odgovaranja, idem se ja đirat s bicom. :D Bok ljudi!
| Svarog (napisa): | Mene sad zanima sto ce novi predsjednik, podpredsjednik i zapravo svi ostali uciniti? Vidio sam da cete trazit da se makne proracun, sto jos?
Sto mislite o pravilniku koji je izglasan na prosloj sjednici po kojem predsjednik predsjednistva (dakle, osoba koja ce preuzet to mjesto sad kad je bezjak smijenjen) moze iskljucivati skupstinare zbog loseg ponasanja? Jesam li ja to mozda krivo shvatio ili nesto takvo zaista postoji? Mislite li se buniti protiv toga jer to nema veze sa demokracijom? |
Ja bi da se mi bunimo protiv toga jer je to čista diktatura po meni, ali o tome odlučuje cijelo predsjedništvo, tak da ne mogu sad ništa reći. Ja ću postaviti to pitanje na sljedećoj sjednici, pa bumo vidli kaj bumo svi zaključili.
| Svarog (napisa): | | Hoce li se predsjednik SZ-PMF Madjer kandidirat za predsjednika predsjednistva? Hoce li nam pokazat projekt restrukturiranje poslovanja studentskog zbora sad kad ima pristup tom dokumentu a ne postoji nista sto bi ga sprijecilo u tome, jer bivsi predsjednik to nije zelio. |
To morate njega pitat.
| Svarog (napisa): | | Isto moze li se sad objaviti (s vase strane) sadrzaj svih projekata koji su dosli u podruznicu na PMF-u? Mislim da smo vec puno culi o tim projektima, i da je ovo mozda out of date, ali ove rasprave su i pocele tako sto se nije htjelo objasniti ljudima sto je u projektima. |
Tražil bum to na sljedećoj sjednici, jer ne vidim razloga da se to drži u tajnosti.
| Nicolas (napisa): | | Svakako bi trebalo što prije objaviti svu dokumentaciju kojom Podružnica raspolaže, a za koju je javnost zainteresirana. |
Potpuno se slažem.
| Nicolas (napisa): | | Bilo bi dobro i kada bi pokrenuli svoju webstranicu (Steelworker?) na kojoj bi te stvari bile predstavljene. |
Ja sam napravio site za SZ-PMF prije neka tri mjeseca, no nije bilo niti jedne sjednice da ga prezentiram predsjedništvu i da ga ono odobri. Ja sam kolegi Mađeru odmah nakon sjednice u četvrtak rekao da site čeka gotov i da ga može staviti na dnevni red sljedeće redovne sjednice. A kad (i ako) ga predsjedništvo odobri onda još treba i naći mjesto na nekom serveru, no dobro to ćemo morati tražiti od PMF-a.
| Nicolas (napisa): | | Dobar početak bi bio zapisnik sa ove Sjednice od četvrtka i projekti koji su prijavljeni na Natječaj SZ-a sa podružnice PMF-a. |
Na site-u je predviđen download svih zapisnika sjednica, obavijesti o svim projektima koje će pokrenuti (ili koje je pokrenula podružnica itd.), informacije o članovima predsjedništva (kak ih kontaktirati i to). A budem negdje ukomponirao i projekte prijavljene na natječaj SZ-a sa naše podružnice. No opet, treba sad čekati sljedeću sjednicu da se to sve odobri.
| lijeni_color (napisa): | Trebalo bi se maknuti iz ovog topica i moj prijedlog je da steelworker napravi novi topic u kojem bi mogao odgovarati na pitanja. A nadam se da će i ostali članovi novog predsjedništva postati Forumaši(za razliku od prošlih), te na taj način sudjelovati.
Za sve ovo bi trebalo konzultirati Lorda ovog Foruma. |
Ah, color, lijenčino jedna, ni ulogorati ti se više neda. C, c, c...
Da, mislil sam si baš o tome. Poslije toga više neću spavati, samo ću odgovarati na pitanja. Budem još pital našeg lorda gdje bi to najbolje bilo napraviti.
Dobro, dost je odgovaranja, idem se ja đirat s bicom. Bok ljudi!
|
|
| [Vrh] |
|
|