Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Podrzavate li uvodjenje podforuma za "tehnicka pitanja"? |
Da |
|
62% |
[ 18 ] |
Ne |
|
37% |
[ 11 ] |
|
Ukupno glasova : 29 |
|
Autor/ica |
Poruka |
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 1:05 sub, 4. 2. 2006 Naslov: |
|
|
Ako je suditi prema pollu, podrska za ovu ideju je podijeljena. :? Uz to, mislim da je ovdje jako vazno misljenje onih koji bi odgovarali na pitanja, pa zato evo i mog protuprijedloga:
vsego zasuce rukave (za mjesec ili nesto vise, kad mu prodje frka oko magisterija) i doda u svaki topic da korisnik moze birati je l' to "tehnicko pitanje" ili "pitanje vezano uz gradivo". :-s Po defaultu, svaki novi topic bi bio oznacen kao "tehnicko pitanje", tj. onaj to otvara topic bi morao eksplicitno zadati da je "pitanje vezano uz gradivo". :D
Svaki korisnik bi, zatim, u profilu mogao izabrati zeli li citati sve topice ili samo one o gradivu. 8)
Ovo je malo veci zahvat, pa treba i pricekati da ja to stignem realizirati, no eto - sto mislite o prijedlogu? :)
Ako je suditi prema pollu, podrska za ovu ideju je podijeljena. Uz to, mislim da je ovdje jako vazno misljenje onih koji bi odgovarali na pitanja, pa zato evo i mog protuprijedloga:
vsego zasuce rukave (za mjesec ili nesto vise, kad mu prodje frka oko magisterija) i doda u svaki topic da korisnik moze birati je l' to "tehnicko pitanje" ili "pitanje vezano uz gradivo". Po defaultu, svaki novi topic bi bio oznacen kao "tehnicko pitanje", tj. onaj to otvara topic bi morao eksplicitno zadati da je "pitanje vezano uz gradivo".
Svaki korisnik bi, zatim, u profilu mogao izabrati zeli li citati sve topice ili samo one o gradivu.
Ovo je malo veci zahvat, pa treba i pricekati da ja to stignem realizirati, no eto - sto mislite o prijedlogu?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 1:39 sub, 4. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]
vsego zasuce rukave (za mjesec ili nesto vise, kad mu prodje frka oko magisterija) i doda u svaki topic da korisnik moze birati je l' to "tehnicko pitanje" ili "pitanje vezano uz gradivo". :-s Po defaultu, svaki novi topic bi bio oznacen kao "tehnicko pitanje", tj. onaj to otvara topic bi morao eksplicitno zadati da je "pitanje vezano uz gradivo". :D
Svaki korisnik bi, zatim, u profilu mogao izabrati zeli li citati sve topice ili samo one o gradivu. 8)
[/quote]
Prijedlog je super, ali to je stvarno veliki zahvat.
vsego (napisa): |
vsego zasuce rukave (za mjesec ili nesto vise, kad mu prodje frka oko magisterija) i doda u svaki topic da korisnik moze birati je l' to "tehnicko pitanje" ili "pitanje vezano uz gradivo". Po defaultu, svaki novi topic bi bio oznacen kao "tehnicko pitanje", tj. onaj to otvara topic bi morao eksplicitno zadati da je "pitanje vezano uz gradivo".
Svaki korisnik bi, zatim, u profilu mogao izabrati zeli li citati sve topice ili samo one o gradivu.
|
Prijedlog je super, ali to je stvarno veliki zahvat.
_________________ Extraordinary claims require extraordinary evidence. – Carl Sagan
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
|
[Vrh] |
|
SvekY Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 3:37 čet, 2. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=6348]It has been done[/url]. :gg:
[size=7](ne, nisam magistrirao (niti izletio s Faxa), nego je sjednica pomaknuta tjedan dana, pa sam se odlucio poigrati)[/size]
It has been done.
(ne, nisam magistrirao (niti izletio s Faxa), nego je sjednica pomaknuta tjedan dana, pa sam se odlucio poigrati)
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|