Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
wookie Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:50 pon, 6. 3. 2006 Naslov: |
|
|
Ma Samsung je zakon!!! Ja sam imala sve vrste mobitela, Nokie, Siemense, Sony Ericscone, ali Samsung mi je najdraži! Čeka te superiorna slika, super kamera i savršene opcije. :sunce:
Ma Samsung je zakon!!! Ja sam imala sve vrste mobitela, Nokie, Siemense, Sony Ericscone, ali Samsung mi je najdraži! Čeka te superiorna slika, super kamera i savršene opcije.
_________________ "There is no passion like that of a functionary for his function."
- Georges Clemenceau
|
|
[Vrh] |
|
cvita Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:20 pon, 6. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="wookie"]Ma Samsung je zakon!!! Ja sam imala sve vrste mobitela, Nokie, Siemense, Sony Ericscone, ali Samsung mi je najdraži! Čeka te superiorna slika, super kamera i savršene opcije. :sunce:[/quote]´
samsung je ok, ali ako je tebi najdrazi, ne znaci da je svakom najdrazi a niti da je najbolji...
p.s. imao sam i ja jako mnogo mobitela, da nemam iskustva sa svima njima, ne bi pisao ovdje...
wookie (napisa): | Ma Samsung je zakon!!! Ja sam imala sve vrste mobitela, Nokie, Siemense, Sony Ericscone, ali Samsung mi je najdraži! Čeka te superiorna slika, super kamera i savršene opcije.  | ´
samsung je ok, ali ako je tebi najdrazi, ne znaci da je svakom najdrazi a niti da je najbolji...
p.s. imao sam i ja jako mnogo mobitela, da nemam iskustva sa svima njima, ne bi pisao ovdje...
|
Sly Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
wookie Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:03 uto, 7. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="cvita"][quote="wookie"]Ma Samsung je zakon!!! Ja sam imala sve vrste mobitela, Nokie, Siemense, Sony Ericscone, ali Samsung mi je najdraži! Čeka te superiorna slika, super kamera i savršene opcije. :sunce:[/quote]´
p.s. imao sam i ja jako mnogo mobitela, da nemam iskustva sa svima njima, ne bi pisao ovdje...[/quote]
Pa nemoj se odmah vrijeđati, nisam ni mislila ništa drugo osim da je MENI najdraži. Samo izražavam svoje mišljenje, kao uostalom i ti.
cvita (napisa): | wookie (napisa): | Ma Samsung je zakon!!! Ja sam imala sve vrste mobitela, Nokie, Siemense, Sony Ericscone, ali Samsung mi je najdraži! Čeka te superiorna slika, super kamera i savršene opcije.  | ´
p.s. imao sam i ja jako mnogo mobitela, da nemam iskustva sa svima njima, ne bi pisao ovdje... |
Pa nemoj se odmah vrijeđati, nisam ni mislila ništa drugo osim da je MENI najdraži. Samo izražavam svoje mišljenje, kao uostalom i ti.
_________________ "There is no passion like that of a functionary for his function."
- Georges Clemenceau
|
|
[Vrh] |
|
cvita Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:25 uto, 7. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="wookie"][quote="cvita"][quote="wookie"]Ma Samsung je zakon!!! Ja sam imala sve vrste mobitela, Nokie, Siemense, Sony Ericscone, ali Samsung mi je najdraži! Čeka te superiorna slika, super kamera i savršene opcije. :sunce:[/quote]´
p.s. imao sam i ja jako mnogo mobitela, da nemam iskustva sa svima njima, ne bi pisao ovdje...[/quote]
Pa nemoj se odmah vrijeđati, nisam ni mislila ništa drugo osim da je MENI najdraži. Samo izražavam svoje mišljenje, kao uostalom i ti.[/quote]
sve u redu, ali ne vidim gdje sam ja napisao neku uvredu.....ako se netko uvrijedio, duboko se ispricavam :roll: :roll: :luckast:
wookie (napisa): | cvita (napisa): | wookie (napisa): | Ma Samsung je zakon!!! Ja sam imala sve vrste mobitela, Nokie, Siemense, Sony Ericscone, ali Samsung mi je najdraži! Čeka te superiorna slika, super kamera i savršene opcije.  | ´
p.s. imao sam i ja jako mnogo mobitela, da nemam iskustva sa svima njima, ne bi pisao ovdje... |
Pa nemoj se odmah vrijeđati, nisam ni mislila ništa drugo osim da je MENI najdraži. Samo izražavam svoje mišljenje, kao uostalom i ti. |
sve u redu, ali ne vidim gdje sam ja napisao neku uvredu.....ako se netko uvrijedio, duboko se ispricavam
|
|