Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:39 sub, 11. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="fireball"]by the way... kutije za jaja su odlične za male prostore a jeftinije su od spužve, puno puno puno jeftinije[size=5] (ja i ekipa smo uspjeli nabavit kartone za .50kn...)[/size][/quote]
Kutije za jaja su dobre samo ako su zidovi stvarno katastrofalni. To je neka opća zabluda da su kutije za jaja dobre i za apsorpciju i refleksiju, a nisu ni za jedno ni za drugo (vjerojatno zato što spužve koje se stavljaju u studiie su oblika kutija za jaja, ali po svojstvima ni blizu nisu). Ja sam u jednom od prostora u kojim svirao isprobavao razliku između golih zidova i zidova s tim kutijama za jaja, i razlike nije bilo nikakve, osim što su mi goli zidovi davali još nešto malo bolju zvučnu sliku jer mi se nisu toliko vraćale visoke frekvencije, tako da ja već par godina izbjegavam te kutije za jaja.
Ako u prostoru imate kvalitetne, "homogene" zidove, neće vam biti pretjerane razlike, ali ako vas veseli, stavite. ;)
fireball (napisa): | by the way... kutije za jaja su odlične za male prostore a jeftinije su od spužve, puno puno puno jeftinije (ja i ekipa smo uspjeli nabavit kartone za .50kn...) |
Kutije za jaja su dobre samo ako su zidovi stvarno katastrofalni. To je neka opća zabluda da su kutije za jaja dobre i za apsorpciju i refleksiju, a nisu ni za jedno ni za drugo (vjerojatno zato što spužve koje se stavljaju u studiie su oblika kutija za jaja, ali po svojstvima ni blizu nisu). Ja sam u jednom od prostora u kojim svirao isprobavao razliku između golih zidova i zidova s tim kutijama za jaja, i razlike nije bilo nikakve, osim što su mi goli zidovi davali još nešto malo bolju zvučnu sliku jer mi se nisu toliko vraćale visoke frekvencije, tako da ja već par godina izbjegavam te kutije za jaja.
Ako u prostoru imate kvalitetne, "homogene" zidove, neće vam biti pretjerane razlike, ali ako vas veseli, stavite.
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
Dabrica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:30 sub, 11. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="fireball"]
bilo bi ja ko lijepo kada bi fakulteti potpomogli financijski u stvaranju banda... i sve što bi se kupilo sa lovom od faxa to bi bio i inventar faxa...[/quote]
meni bi dobro dosla nova telka u sobi, mozda da pitam dekana? i ona bi, naravno, bila inventar faksa (taj argument obicno zbuni protivnika)
a kad je bal, nek je bal, mogli bi i satnicu demosima povecat... dobro, znam da ovo nije mjesto za to rec, jer je to cak u nekoj direktnoj vezi s faksom :wink:
fireball (napisa): |
bilo bi ja ko lijepo kada bi fakulteti potpomogli financijski u stvaranju banda... i sve što bi se kupilo sa lovom od faxa to bi bio i inventar faxa... |
meni bi dobro dosla nova telka u sobi, mozda da pitam dekana? i ona bi, naravno, bila inventar faksa (taj argument obicno zbuni protivnika)
a kad je bal, nek je bal, mogli bi i satnicu demosima povecat... dobro, znam da ovo nije mjesto za to rec, jer je to cak u nekoj direktnoj vezi s faksom
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:26 sub, 11. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Ignavia"]meni bi dobro dosla nova telka u sobi, mozda da pitam dekana? i ona bi, naravno, bila inventar faksa (taj argument obicno zbuni protivnika)[/quote]
lolchina
[quote="cinik"]
[color=red][size=19][b]D[/b][/size][/color]ekan [color=red][size=19][b]M[/b][/size][/color]atematike
[color=red][size=19][b]D[/b][/size][/color]jed [color=red][size=19][b]M[/b][/size][/color]raz
:anishock2:[/quote]
[img]http://fs6.deviantart.com/i/2005/064/c/0/Beating_A_Dead_Horse_by_livius.gif[/img]
Ignavia (napisa): | meni bi dobro dosla nova telka u sobi, mozda da pitam dekana? i ona bi, naravno, bila inventar faksa (taj argument obicno zbuni protivnika) |
lolchina
cinik (napisa): |
Dekan Matematike
Djed Mraz
 |
_________________ Eat a lot, sleep a lot, brush 'em like crazy.
Run a lot, do a lot, never be lazy.
|
|
[Vrh] |
|
litra manje Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
phyzitschar Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Titan Plated Forumaš(ica)

|
Postano: 15:31 ned, 12. 3. 2006 Naslov: |
|
|
Jel vam treba didgeridoo ili harmonika? tim redosljedom, pri čemu su oba na kraju.
...i kad je sljedeci termin?
sto se tiče čitaonice, a da se postavi veliki šator u njoj, umjesto zabijanja kolaca staviti neke teške utege + biti miran i to...bljezg
ja sam već kampirala u svojoj sobi pa znam da je izvedivo :oops: dobro,u manjoj varijanti
...no ,u svakom slučaju se mogu ušetati i pozdraviti :)
Jel vam treba didgeridoo ili harmonika? tim redosljedom, pri čemu su oba na kraju.
...i kad je sljedeci termin?
sto se tiče čitaonice, a da se postavi veliki šator u njoj, umjesto zabijanja kolaca staviti neke teške utege + biti miran i to...bljezg
ja sam već kampirala u svojoj sobi pa znam da je izvedivo dobro,u manjoj varijanti
...no ,u svakom slučaju se mogu ušetati i pozdraviti
_________________ 300 znakov
|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:37 ned, 12. 3. 2006 Naslov: |
|
|
da.. ocito neko vrijeme netko nije pratio. bio je sastanak..
inace, sve je dobrodoslo..
i klavijature i didgeridoo ili harmonika:) (naravno, jedini uvjet je da imate te instrumente)
mozda bi i mogli probat nes i bez bubnjeva...
netko ce vec drzat ritam..
i da.. netko je jednom pametno rekao.. trebaju nam bubnjevi vise nego bubnjar.. jer dosta bubnjara nema svoju opremu, samo palice... to necu komentirat..
sutra je sjednica SZa pa cemo vidjet sta mozemo s tim prostorom, a onda cemo lagano pocet prasit... :)
koga nema, bez njega se moze.. ? :twisted:
da.. ocito neko vrijeme netko nije pratio. bio je sastanak..
inace, sve je dobrodoslo..
i klavijature i didgeridoo ili harmonika:) (naravno, jedini uvjet je da imate te instrumente)
mozda bi i mogli probat nes i bez bubnjeva...
netko ce vec drzat ritam..
i da.. netko je jednom pametno rekao.. trebaju nam bubnjevi vise nego bubnjar.. jer dosta bubnjara nema svoju opremu, samo palice... to necu komentirat..
sutra je sjednica SZa pa cemo vidjet sta mozemo s tim prostorom, a onda cemo lagano pocet prasit...
koga nema, bez njega se moze.. ?
|
|
[Vrh] |
|
Dabrica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)