Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
Postano: 9:53 čet, 9. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="bojan"]Još jedno pitanje... Kako vi znate tko se pojavljivao, a tko nije? Ima li nekakav princip praćenja?[/quote]
Da, to se zove kontinuirana provjera znanja. Konkretno, za Elementarnu imam bazu u kojoj za svakog pise broj bodova na pojedinim zadacama i na pojedinim zadacima svakog od kolokvija i njihovih popravaka. Profesori su na usmenima imali summary toga.
Za molbe & kriterije strpi se do ponedjeljka, tada ce biti sve jasno. Sad stvarno moram ici raditi druge stvari.
bojan (napisa): | Još jedno pitanje... Kako vi znate tko se pojavljivao, a tko nije? Ima li nekakav princip praćenja? |
Da, to se zove kontinuirana provjera znanja. Konkretno, za Elementarnu imam bazu u kojoj za svakog pise broj bodova na pojedinim zadacama i na pojedinim zadacima svakog od kolokvija i njihovih popravaka. Profesori su na usmenima imali summary toga.
Za molbe & kriterije strpi se do ponedjeljka, tada ce biti sve jasno. Sad stvarno moram ici raditi druge stvari.
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Drake Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:36 pon, 13. 3. 2006 Naslov: |
|
|
isto tak,
studentima koji su polozili kolegije s 2, a pali su jedan, nije dozvoljeno upisati neke kolegije koji drugima, koji su isto taj predmet pali, jesu, jer ocijena govori da bi im to bilo pretesko..
ne kuzim..
ako 2 nije DOVOLJAN, onda za uvijet stavite 3!
mislim, ako ja zelim imat 2, ako mi je 2 dosta, to je moja stvar.. ocijene nisu odraz naseg znanja ni volje.. ne uvijek.
kako oni mogu znat sta se meni dogadjalo u to vrijeme i zasto ja imam ocjene koje imam. .
a i tako, te ocjene ne mozemo odbijati.. to sto sam prosla na prvom roku, to nitko ni ne gleda..
opce nije fer!!!!
isto tak,
studentima koji su polozili kolegije s 2, a pali su jedan, nije dozvoljeno upisati neke kolegije koji drugima, koji su isto taj predmet pali, jesu, jer ocijena govori da bi im to bilo pretesko..
ne kuzim..
ako 2 nije DOVOLJAN, onda za uvijet stavite 3!
mislim, ako ja zelim imat 2, ako mi je 2 dosta, to je moja stvar.. ocijene nisu odraz naseg znanja ni volje.. ne uvijek.
kako oni mogu znat sta se meni dogadjalo u to vrijeme i zasto ja imam ocjene koje imam. .
a i tako, te ocjene ne mozemo odbijati.. to sto sam prosla na prvom roku, to nitko ni ne gleda..
opce nije fer!!!!
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 17:43 pon, 13. 3. 2006 Naslov: |
|
|
@Drake: Meni nije jasno bez obzira na ocjene, zasto je teze organizirati jedan ispitni rok, dodatni, za jedno recimo mjesec i pol od cjele dodatne nastave.
Nije teze, ali je veca vjerojatnost da ces proci...
dodatna nastava je samo kamuflaza za isprike tipa nemamo prostora, vremena, profesora... pa ne mozete svi
@Drake: Meni nije jasno bez obzira na ocjene, zasto je teze organizirati jedan ispitni rok, dodatni, za jedno recimo mjesec i pol od cjele dodatne nastave.
Nije teze, ali je veca vjerojatnost da ces proci...
dodatna nastava je samo kamuflaza za isprike tipa nemamo prostora, vremena, profesora... pa ne mozete svi
|
|
[Vrh] |
|
Drake Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 18:20 pon, 13. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[color=darkred]Iako razumijem ljutnju vezanu uz odbijene i nepotpuno prihvacene molbe, podsjecam da je Forum na neki nacin "teritorij Fakulteta" i da pripazite s objedama.[/color] :prodike:
Upravo sam bio kod Dekana na razgovoru. :) Ovo sto slijedi je moja interpretacija razgovora, no tesko da sam u necem bitnom pogrijesio. ;) [color=green]Zeleno[/color] su moji osobni komentari. :)
Planira se (u skorije vrijeme; trazi se termin) sastanak Dekana, Prodekanice, studentskih predstavnika [b]i studenata prve godine[/b] gdje cete moci iznijeti sto vas muci i pokusati rijesiti probleme. 8)
Dodatna nastava je zamisljena kao pruzanje mogucnosti da [b]naucite[/b] gradivo i polozite kolegije. 8) [color=green]Cesto se zaboravlja da svrha kolegija nije dobiti ocjenu, nego [b]nauciti gradivo[/b].[/color] :) Prilikom odobravanja molbi islo se za time da vam opterecenje u drugom semestru bude [i]razumno[/i], tj. u skladu s do sada pokazanim rezultatima. :D
To [b]NE znaci[/b] da su vam (neka) vrata zatvorena, nego da vam pokusavamo balansirati opterecenje da se ne bi "rasuli" na previse strana i time sami sebi dodatno otezali. :D [color=green]Postavite se u poziciju osobe koja odobrava molbe kada dobije molbu za pohadjanje "dodatne nastave" iz dva kolegija, uz pohadjanje jos dva kolegija iz drugog semestra. :-s Logicno je razmisljanje: ako ste u prvom semestru uspjeli dati samo dva "jednostavnija" kolegija, kako cete u drugom semestru dati dva koji su vam bili problem i jos dva "teza" koji pripadaju drugom semestru? :-k
Preporuka je da se uhvatite posla i da se potrudite pokazati angazman i napredak, jer bez toga je besmisleno ocekivati dodatna "izlazenja u susret".[/color] :| Za sada nista nije tvrdo zacementirano i [b]moguca su[/b] daljnja izlazenja u susret, ali ne u vidu beskonacnih izlazaka na ispite i kolokvije. :ccc: Ponavljam: potrudite se vi, pa ce se potruditi i Fakultet. :gg: [color=green]Ako i ne urodi "dodatnim prilikama za krpanje", steceno znanje vam nagodinu sigurno nece skoditi.[/color] ;)
@Drake: cilj Bolonje je veca [b]protocnost[/b], a prolaznost i dalje dobrano ovisi o studentima. ;) Sto se tice toga da "nikome ko je pao neki kolegij nece dati sansu da godinu zavrsi u roku , a vecini ni da bar rijesi sve kolegije prvog semestra", to jednostavno ne moze biti tocno jer takva odluka ne postoji. :ccc: Ponavljam: potrudite se; ne moze skoditi. 8) Samo zahtjevati bez da pokazete rezultate, to jednostavno ne ide. :(
[b]Koliko vas bi [u]u ovom trenutku[/u] moglo odgovarati to za sto trazite dodatne prilike za polaganje?[/b] :-k (ovo odgovorite sebi, a ne meni ;))
Iako razumijem ljutnju vezanu uz odbijene i nepotpuno prihvacene molbe, podsjecam da je Forum na neki nacin "teritorij Fakulteta" i da pripazite s objedama.
Upravo sam bio kod Dekana na razgovoru. Ovo sto slijedi je moja interpretacija razgovora, no tesko da sam u necem bitnom pogrijesio. Zeleno su moji osobni komentari.
Planira se (u skorije vrijeme; trazi se termin) sastanak Dekana, Prodekanice, studentskih predstavnika i studenata prve godine gdje cete moci iznijeti sto vas muci i pokusati rijesiti probleme.
Dodatna nastava je zamisljena kao pruzanje mogucnosti da naucite gradivo i polozite kolegije. Cesto se zaboravlja da svrha kolegija nije dobiti ocjenu, nego nauciti gradivo. Prilikom odobravanja molbi islo se za time da vam opterecenje u drugom semestru bude razumno, tj. u skladu s do sada pokazanim rezultatima.
To NE znaci da su vam (neka) vrata zatvorena, nego da vam pokusavamo balansirati opterecenje da se ne bi "rasuli" na previse strana i time sami sebi dodatno otezali. Postavite se u poziciju osobe koja odobrava molbe kada dobije molbu za pohadjanje "dodatne nastave" iz dva kolegija, uz pohadjanje jos dva kolegija iz drugog semestra. Logicno je razmisljanje: ako ste u prvom semestru uspjeli dati samo dva "jednostavnija" kolegija, kako cete u drugom semestru dati dva koji su vam bili problem i jos dva "teza" koji pripadaju drugom semestru?
Preporuka je da se uhvatite posla i da se potrudite pokazati angazman i napredak, jer bez toga je besmisleno ocekivati dodatna "izlazenja u susret". Za sada nista nije tvrdo zacementirano i moguca su daljnja izlazenja u susret, ali ne u vidu beskonacnih izlazaka na ispite i kolokvije. Ponavljam: potrudite se vi, pa ce se potruditi i Fakultet. Ako i ne urodi "dodatnim prilikama za krpanje", steceno znanje vam nagodinu sigurno nece skoditi.
@Drake: cilj Bolonje je veca protocnost, a prolaznost i dalje dobrano ovisi o studentima. Sto se tice toga da "nikome ko je pao neki kolegij nece dati sansu da godinu zavrsi u roku , a vecini ni da bar rijesi sve kolegije prvog semestra", to jednostavno ne moze biti tocno jer takva odluka ne postoji. Ponavljam: potrudite se; ne moze skoditi. Samo zahtjevati bez da pokazete rezultate, to jednostavno ne ide.
Koliko vas bi u ovom trenutku moglo odgovarati to za sto trazite dodatne prilike za polaganje? (ovo odgovorite sebi, a ne meni )
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:46 pon, 13. 3. 2006 Naslov: |
|
|
sada se moram uhvatiti pisanja... idemo redom...
slažem se sa trip, bio sam kod prodekanice sa jednom curom, koja je položila sve kolegije osim la1 sa dvojkom, i dozvoljeno joj je da ide na dodatnu nastavu iz la1, a prije toga smo ja i ona pričali sa jednom drugom curom koja je isto pala samo la1 a njoj je dozvoljeno da ide na dodatnu iz la1 i ako to prođe (neznam u kojem roku) može ići na la2 i em2 jer ima nešto bolje ocjene (koliko se sjećam 3 3 4, nisam siguran u to i neznam koliko iz čega)... i usput [b]2==dovoljan[/b]...
sad mi ide onaj draži dio koji me malo razveselio :P
[quote="vsego"]Upravo sam bio kod Dekana na razgovoru.
...
Planira se (u skorije vrijeme; trazi se termin) sastanak Dekana, Prodekanice, studentskih predstavnika i studenata prve godine gdje cete moci iznijeti sto vas muci i pokusati rijesiti probleme.[/quote]
to mi je baš dargo, bilo bi super kada bi se tu mogle riješiti sve stvari...
[quote="vsego"]Cesto se zaboravlja da svrha kolegija nije dobiti ocjenu, nego nauciti gradivo.[/quote]
slažem se, i mislim da ono što znam se ne odražava na mojim ocjenama, mislim na em1 koju imam 2 i ma1 koju sam pao
[quote="vsego"]Prilikom odobravanja molbi islo se za time da vam opterecenje u drugom semestru bude razumno, tj. u skladu s do sada pokazanim rezultatima.[/quote]
gore sam napisao šta mislim o tome
[quote="vsego"]Za sada nista nije tvrdo zacementirano i moguca su daljnja izlazenja u susret, ali ne u vidu beskonacnih izlazaka na ispite i kolokvije. Ponavljam: potrudite se vi, pa ce se potruditi i Fakultet. Mr Green being very Greeen indeed Ako i ne urodi "dodatnim prilikama za krpanje", steceno znanje vam nagodinu sigurno nece skoditi.[/quote]
s ovim se u neku ruku slažem
ja mislim da sam rješio sve što sam mislio o ovome do sada, ako dođe još šta zua komentirati... nemojte se brinuti, tu sam :twisted:
sada se moram uhvatiti pisanja... idemo redom...
slažem se sa trip, bio sam kod prodekanice sa jednom curom, koja je položila sve kolegije osim la1 sa dvojkom, i dozvoljeno joj je da ide na dodatnu nastavu iz la1, a prije toga smo ja i ona pričali sa jednom drugom curom koja je isto pala samo la1 a njoj je dozvoljeno da ide na dodatnu iz la1 i ako to prođe (neznam u kojem roku) može ići na la2 i em2 jer ima nešto bolje ocjene (koliko se sjećam 3 3 4, nisam siguran u to i neznam koliko iz čega)... i usput 2==dovoljan...
sad mi ide onaj draži dio koji me malo razveselio
vsego (napisa): | Upravo sam bio kod Dekana na razgovoru.
...
Planira se (u skorije vrijeme; trazi se termin) sastanak Dekana, Prodekanice, studentskih predstavnika i studenata prve godine gdje cete moci iznijeti sto vas muci i pokusati rijesiti probleme. |
to mi je baš dargo, bilo bi super kada bi se tu mogle riješiti sve stvari...
vsego (napisa): | Cesto se zaboravlja da svrha kolegija nije dobiti ocjenu, nego nauciti gradivo. |
slažem se, i mislim da ono što znam se ne odražava na mojim ocjenama, mislim na em1 koju imam 2 i ma1 koju sam pao
vsego (napisa): | Prilikom odobravanja molbi islo se za time da vam opterecenje u drugom semestru bude razumno, tj. u skladu s do sada pokazanim rezultatima. |
gore sam napisao šta mislim o tome
vsego (napisa): | Za sada nista nije tvrdo zacementirano i moguca su daljnja izlazenja u susret, ali ne u vidu beskonacnih izlazaka na ispite i kolokvije. Ponavljam: potrudite se vi, pa ce se potruditi i Fakultet. Mr Green being very Greeen indeed Ako i ne urodi "dodatnim prilikama za krpanje", steceno znanje vam nagodinu sigurno nece skoditi. |
s ovim se u neku ruku slažem
ja mislim da sam rješio sve što sam mislio o ovome do sada, ako dođe još šta zua komentirati... nemojte se brinuti, tu sam
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 19:35 pon, 13. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="fireball"]i usput [b]2==dovoljan[/b]...[/quote]
Dovoljan [b]za sto[/b]? :D Dovoljan za "poloziti kolegij", ali ne nuzno i za "dobiti nesto extra" (uzeti ovo s rezervom). ;)
[quote="fireball"]...mislim da ono što znam se ne odražava na mojim ocjenama,...[/quote]
S ovim se vjerojatno slazu svi koji znaju [b]ista[/b] o ocjenjivanju. ;) Problem je sto mi neki drugi input od vas bas i nemamo. :( Ok, [i]negdje[/i] postoje podaci koliko ste puta izlazili na koji kolokvij i koliko puta na usmeni, no ne znam da li su ti podaci (i to za sve studente, da bi bilo ravnopravno) dostupni onima koji su rjesavali molbe. :neznam:
[b]Bottom line:[/b] ocjene nisu dobar odraz znanja, ali su - na zalost - najbolje sto imamo. :(
fireball (napisa): | i usput 2==dovoljan... |
Dovoljan za sto? Dovoljan za "poloziti kolegij", ali ne nuzno i za "dobiti nesto extra" (uzeti ovo s rezervom).
fireball (napisa): | ...mislim da ono što znam se ne odražava na mojim ocjenama,... |
S ovim se vjerojatno slazu svi koji znaju ista o ocjenjivanju. Problem je sto mi neki drugi input od vas bas i nemamo. Ok, negdje postoje podaci koliko ste puta izlazili na koji kolokvij i koliko puta na usmeni, no ne znam da li su ti podaci (i to za sve studente, da bi bilo ravnopravno) dostupni onima koji su rjesavali molbe.
Bottom line: ocjene nisu dobar odraz znanja, ali su - na zalost - najbolje sto imamo.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:56 pon, 13. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="fireball"]i usput [b]2==dovoljan[/b]...[/quote]
Dovoljan [b]za sto[/b]? :D Dovoljan za "poloziti kolegij", ali ne nuzno i za "dobiti nesto extra" (uzeti ovo s rezervom). ;)
[quote="fireball"]...mislim da ono što znam se ne odražava na mojim ocjenama,...[/quote]
S ovim se vjerojatno slazu svi koji znaju [b]ista[/b] o ocjenjivanju. ;) Problem je sto mi neki drugi input od vas bas i nemamo. :( Ok, [i]negdje[/i] postoje podaci koliko ste puta izlazili na koji kolokvij i koliko puta na usmeni, no ne znam da li su ti podaci (i to za sve studente, da bi bilo ravnopravno) dostupni onima koji su rjesavali molbe. :neznam:
[b]Bottom line:[/b] ocjene nisu dobar odraz znanja, ali su - na zalost - najbolje sto imamo. :([/quote]
pa znam ja da nije nuzno Dovoljno za dobit nešto extra... nisam ni išo na to, ali mislim da to nebi trebo biti uvijet...
nemam baš iskustva u ocjenjivanju u školi ali morao sam ocjenjivati neke stvari u sportu i znam da nije isto ono što se dobije kao ono što se može dat, a kao što je rečeno drugog outputa, bi ja rekao, nema...
znam ja da ti podaci postoje, neznam ni ja di, ali ih ima, ali mislim da oni mogu poslužiti isto koliko i ocjene, jer je opet pitanje... i znam da su ocjene sve što je fakultetu na raspolaganju za donošenje takvih odluka... nažalost...
vsego (napisa): | fireball (napisa): | i usput 2==dovoljan... |
Dovoljan za sto? Dovoljan za "poloziti kolegij", ali ne nuzno i za "dobiti nesto extra" (uzeti ovo s rezervom).
fireball (napisa): | ...mislim da ono što znam se ne odražava na mojim ocjenama,... |
S ovim se vjerojatno slazu svi koji znaju ista o ocjenjivanju. Problem je sto mi neki drugi input od vas bas i nemamo. Ok, negdje postoje podaci koliko ste puta izlazili na koji kolokvij i koliko puta na usmeni, no ne znam da li su ti podaci (i to za sve studente, da bi bilo ravnopravno) dostupni onima koji su rjesavali molbe.
Bottom line: ocjene nisu dobar odraz znanja, ali su - na zalost - najbolje sto imamo.  |
pa znam ja da nije nuzno Dovoljno za dobit nešto extra... nisam ni išo na to, ali mislim da to nebi trebo biti uvijet...
nemam baš iskustva u ocjenjivanju u školi ali morao sam ocjenjivati neke stvari u sportu i znam da nije isto ono što se dobije kao ono što se može dat, a kao što je rečeno drugog outputa, bi ja rekao, nema...
znam ja da ti podaci postoje, neznam ni ja di, ali ih ima, ali mislim da oni mogu poslužiti isto koliko i ocjene, jer je opet pitanje... i znam da su ocjene sve što je fakultetu na raspolaganju za donošenje takvih odluka... nažalost...
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
MKova Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 2:42 uto, 14. 3. 2006 Naslov: |
|
|
Sad neka moja razmišljanja: Ova rješenja molbi mi nemaju smisla... koliko sam skužio službeno stajalište je da su sukladno ocjenama s prvog semestra odobrili molbe, tj. kod molbi na kojem nisu odobreni neki predmeti je tako jer bi bilo studentu teško pratiti to i sve ostalo. Koje ostalo?? Pa u sistemu prethodnik / sljedbenik za one koji su pali bilo koji broj kolegija ionako barem isti broj (ali uglavnom veći) kolegija sljedbenika ne mogu pohađati. Ako si pao samo LA1 onda ne pratiš LA2 i EM2... pa ti je tu već smanjen broj kolegija za 1. Ako si pao MA1 i LA1, njih bi dobio kao dopunsku, a MA2, EM2 i LA2 bi izašli iz priče. Definitivno ti ne bi bilo teže, barem po broju kolegija koje trebaš pratiti.
Što se tiče ocjena... tu je stvar isto mutna kako ostali kažu. Iz UuRa imam 3 iako sam već iskusniji programer. Druga stvar je što za mene kolegij ne donosi ništa novo pa mi je osobno dovoljan samo prolaz. Ironično, pomagao sam curi za popravak 2. kolokvija (ja uopće nisam išao na popravake) i ona na kraju ima 4 iz UuRa :roll:
Sad neka moja razmišljanja: Ova rješenja molbi mi nemaju smisla... koliko sam skužio službeno stajalište je da su sukladno ocjenama s prvog semestra odobrili molbe, tj. kod molbi na kojem nisu odobreni neki predmeti je tako jer bi bilo studentu teško pratiti to i sve ostalo. Koje ostalo?? Pa u sistemu prethodnik / sljedbenik za one koji su pali bilo koji broj kolegija ionako barem isti broj (ali uglavnom veći) kolegija sljedbenika ne mogu pohađati. Ako si pao samo LA1 onda ne pratiš LA2 i EM2... pa ti je tu već smanjen broj kolegija za 1. Ako si pao MA1 i LA1, njih bi dobio kao dopunsku, a MA2, EM2 i LA2 bi izašli iz priče. Definitivno ti ne bi bilo teže, barem po broju kolegija koje trebaš pratiti.
Što se tiče ocjena... tu je stvar isto mutna kako ostali kažu. Iz UuRa imam 3 iako sam već iskusniji programer. Druga stvar je što za mene kolegij ne donosi ništa novo pa mi je osobno dovoljan samo prolaz. Ironično, pomagao sam curi za popravak 2. kolokvija (ja uopće nisam išao na popravake) i ona na kraju ima 4 iz UuRa
|
|
[Vrh] |
|
Drake Forumaš(ica)

|
Postano: 9:46 uto, 14. 3. 2006 Naslov: |
|
|
Dakle iako neki kolegij nismo prosli , iako nam iz tog istog molba nije odobrena , ako pokazemo neke rezultate fakultet ce izici u susret. E sada ,ako je to tako, kako cu npr pokazati rezultate iz kolegija za koji nemam pravo na dopunsku nastavu ? Ocemo li dobiti pravo predavati zadace iz ovog semestra pa ce na temelju njih biti "ocjenjeni" nasi rezultati , pisati bliceve ili stavec ?
edit: Kada se ocekuje da ce biti taj sastanak na kojem cemo moci reci "sto nas muci" i gdje ce se odrzati , bilo bi ljepo kada bi bila obavijest na oglasoj ploci tamo uz rezultate molbi par dana prije...
Dakle iako neki kolegij nismo prosli , iako nam iz tog istog molba nije odobrena , ako pokazemo neke rezultate fakultet ce izici u susret. E sada ,ako je to tako, kako cu npr pokazati rezultate iz kolegija za koji nemam pravo na dopunsku nastavu ? Ocemo li dobiti pravo predavati zadace iz ovog semestra pa ce na temelju njih biti "ocjenjeni" nasi rezultati , pisati bliceve ili stavec ?
edit: Kada se ocekuje da ce biti taj sastanak na kojem cemo moci reci "sto nas muci" i gdje ce se odrzati , bilo bi ljepo kada bi bila obavijest na oglasoj ploci tamo uz rezultate molbi par dana prije...
|
|
[Vrh] |
|
|