Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Podržavate li osnivanje Katoličkog Sveučilišta u Hrvatskoj |
Da |
|
28% |
[ 11 ] |
Ne |
|
43% |
[ 17 ] |
Svejedno mi je |
|
28% |
[ 11 ] |
|
Ukupno glasova : 39 |
|
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 19:22 čet, 16. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Zivac"]U svakom slučaju ostaju osakaćene ličnosti. Ne može se s nekim biti toliko intiman, i onda je taj netko jednostavno otišao. Brak podrazumjeva obećanje doživotna ljubavi (takva jedino i postoji), pa je razvod zapravo životna prevara. Uglavnom obostrana, pa i prevara samog sebe.[/quote]
Kao prvo: [b]ne ostaju[/b] osakacene licnosti, nego [b]ti vjerujes[/b] (mozda i KC to vjeruje) da ostaju osakacene licnosti. :roll: No, to sto ti ili KC tako [b]mislite[/b] ti ne daje za pravo da to postavljas kao cinjenicu. :evil:
Drugo: upravo si cijelu populaciju razvedenih proglasio "osakacenim licnostima" sto smatram vrijedjanjem, dakle krajnje neprikladnim. :evil: Pripazi malo s nastupom. :x
Kako bi se ti osjecao da ja kazem da su svi Krscani osakacene licnosti jer vjeruju u nekakvog Boga koji ne postoji (jasno, ne postoji samo zato sto [b]ja vjerujem[/b] da ne postoji)? :roll:
Zivac (napisa): | U svakom slučaju ostaju osakaćene ličnosti. Ne može se s nekim biti toliko intiman, i onda je taj netko jednostavno otišao. Brak podrazumjeva obećanje doživotna ljubavi (takva jedino i postoji), pa je razvod zapravo životna prevara. Uglavnom obostrana, pa i prevara samog sebe. |
Kao prvo: ne ostaju osakacene licnosti, nego ti vjerujes (mozda i KC to vjeruje) da ostaju osakacene licnosti. No, to sto ti ili KC tako mislite ti ne daje za pravo da to postavljas kao cinjenicu.
Drugo: upravo si cijelu populaciju razvedenih proglasio "osakacenim licnostima" sto smatram vrijedjanjem, dakle krajnje neprikladnim. Pripazi malo s nastupom.
Kako bi se ti osjecao da ja kazem da su svi Krscani osakacene licnosti jer vjeruju u nekakvog Boga koji ne postoji (jasno, ne postoji samo zato sto ja vjerujem da ne postoji)?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Zivac Forumaš s poteškoćama u pisanju

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:57 čet, 16. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Zivac"]@vsego: Štogod, ne moraš se slagati sa mnom. Ja sam iznio svoje mišljenje (koje je eto i službeni stav KC). Nije baš tolerantno imati napadaje zbog toga što je netko iznio svoje mišljenje, makar se ne slagao s njime.[/quote]
pazi... ne tako davno jos jedan clan foruma je ima napadaj pravednosti pa je diskriminira sve koji nisu krscani i to na nacin da in je reka da su in oci zatvorene...
a ti si sada doslovno reka da su razvedeni ljudi dusevno osakaceni... hej, pazi malo... nije samo sego ima napadaj na to... i jos neki ljudi su, samo sta je on prvi reagira...
nemozes samo tako ubacit da su ljudi dusevno osakaceni, nije u redu, totalno nije u redu...
Zivac (napisa): | @vsego: Štogod, ne moraš se slagati sa mnom. Ja sam iznio svoje mišljenje (koje je eto i službeni stav KC). Nije baš tolerantno imati napadaje zbog toga što je netko iznio svoje mišljenje, makar se ne slagao s njime. |
pazi... ne tako davno jos jedan clan foruma je ima napadaj pravednosti pa je diskriminira sve koji nisu krscani i to na nacin da in je reka da su in oci zatvorene...
a ti si sada doslovno reka da su razvedeni ljudi dusevno osakaceni... hej, pazi malo... nije samo sego ima napadaj na to... i jos neki ljudi su, samo sta je on prvi reagira...
nemozes samo tako ubacit da su ljudi dusevno osakaceni, nije u redu, totalno nije u redu...
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |