Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Osnivanje Katoličkog Sveučilišta
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Podržavate li osnivanje Katoličkog Sveučilišta u Hrvatskoj
Da
28%
 28%  [ 11 ]
Ne
43%
 43%  [ 17 ]
Svejedno mi je
28%
 28%  [ 11 ]
Ukupno glasova : 39

Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:22 čet, 16. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Zivac"]U svakom slučaju ostaju osakaćene ličnosti. Ne može se s nekim biti toliko intiman, i onda je taj netko jednostavno otišao. Brak podrazumjeva obećanje doživotna ljubavi (takva jedino i postoji), pa je razvod zapravo životna prevara. Uglavnom obostrana, pa i prevara samog sebe.[/quote]

Kao prvo: [b]ne ostaju[/b] osakacene licnosti, nego [b]ti vjerujes[/b] (mozda i KC to vjeruje) da ostaju osakacene licnosti. :roll: No, to sto ti ili KC tako [b]mislite[/b] ti ne daje za pravo da to postavljas kao cinjenicu. :evil:

Drugo: upravo si cijelu populaciju razvedenih proglasio "osakacenim licnostima" sto smatram vrijedjanjem, dakle krajnje neprikladnim. :evil: Pripazi malo s nastupom. :x

Kako bi se ti osjecao da ja kazem da su svi Krscani osakacene licnosti jer vjeruju u nekakvog Boga koji ne postoji (jasno, ne postoji samo zato sto [b]ja vjerujem[/b] da ne postoji)? :roll:
Zivac (napisa):
U svakom slučaju ostaju osakaćene ličnosti. Ne može se s nekim biti toliko intiman, i onda je taj netko jednostavno otišao. Brak podrazumjeva obećanje doživotna ljubavi (takva jedino i postoji), pa je razvod zapravo životna prevara. Uglavnom obostrana, pa i prevara samog sebe.

Kao prvo: ne ostaju osakacene licnosti, nego ti vjerujes (mozda i KC to vjeruje) da ostaju osakacene licnosti. Rolling Eyes No, to sto ti ili KC tako mislite ti ne daje za pravo da to postavljas kao cinjenicu. Evil or Very Mad

Drugo: upravo si cijelu populaciju razvedenih proglasio "osakacenim licnostima" sto smatram vrijedjanjem, dakle krajnje neprikladnim. Evil or Very Mad Pripazi malo s nastupom. Mad

Kako bi se ti osjecao da ja kazem da su svi Krscani osakacene licnosti jer vjeruju u nekakvog Boga koji ne postoji (jasno, ne postoji samo zato sto ja vjerujem da ne postoji)? Rolling Eyes

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
SickJedi
Moderator
Moderator

Spol: muško
12 = 42 - 30

PostPostano: 19:50 čet, 16. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Zivac"]U svakom slučaju ostaju osakaćene ličnosti. Ne može se s nekim biti toliko intiman, i onda je taj netko jednostavno otišao. Brak podrazumjeva obećanje doživotna ljubavi (takva jedino i postoji), pa je razvod zapravo životna prevara. Uglavnom obostrana, pa i prevara samog sebe.[/quote]

Svi se kroz zivot mjenjaju (narod kaze da se ne mjenjaju jedino mrtvaci i budale). Neki ljudi daju laznu sliku o samom sebi.

Zamisli da netko s kim si dugo (mozda cak u braku) u jednom trenutku pukne i iskoristi sve sto zna o tebi i prasne ti takvu uvredu u lice da ti ne zelis vise nikada vidjeti tu osobu, a jos manje komunicirati njom. Sta onda? Nista nije vjecno...

Obavezati se na nesto do kraja zivota po meni je suludo. Ja volim imati izlaz za nuzdu.
Zivac (napisa):
U svakom slučaju ostaju osakaćene ličnosti. Ne može se s nekim biti toliko intiman, i onda je taj netko jednostavno otišao. Brak podrazumjeva obećanje doživotna ljubavi (takva jedino i postoji), pa je razvod zapravo životna prevara. Uglavnom obostrana, pa i prevara samog sebe.

Svi se kroz zivot mjenjaju (narod kaze da se ne mjenjaju jedino mrtvaci i budale). Neki ljudi daju laznu sliku o samom sebi.

Zamisli da netko s kim si dugo (mozda cak u braku) u jednom trenutku pukne i iskoristi sve sto zna o tebi i prasne ti takvu uvredu u lice da ti ne zelis vise nikada vidjeti tu osobu, a jos manje komunicirati njom. Sta onda? Nista nije vjecno...

Obavezati se na nesto do kraja zivota po meni je suludo. Ja volim imati izlaz za nuzdu.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Zivac
Forumaš s poteškoćama u pisanju
Forumaš s poteškoćama u pisanju

10 = 30 - 20

PostPostano: 19:51 čet, 16. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

@vsego: Štogod, ne moraš se slagati sa mnom. Ja sam iznio svoje mišljenje (koje je eto i službeni stav KC). Nije baš tolerantno imati napadaje zbog toga što je netko iznio svoje mišljenje, makar se ne slagao s njime.
@vsego: Štogod, ne moraš se slagati sa mnom. Ja sam iznio svoje mišljenje (koje je eto i službeni stav KC). Nije baš tolerantno imati napadaje zbog toga što je netko iznio svoje mišljenje, makar se ne slagao s njime.

[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 19:57 čet, 16. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Zivac"]@vsego: Štogod, ne moraš se slagati sa mnom. Ja sam iznio svoje mišljenje (koje je eto i službeni stav KC). Nije baš tolerantno imati napadaje zbog toga što je netko iznio svoje mišljenje, makar se ne slagao s njime.[/quote]

pazi... ne tako davno jos jedan clan foruma je ima napadaj pravednosti pa je diskriminira sve koji nisu krscani i to na nacin da in je reka da su in oci zatvorene...

a ti si sada doslovno reka da su razvedeni ljudi dusevno osakaceni... hej, pazi malo... nije samo sego ima napadaj na to... i jos neki ljudi su, samo sta je on prvi reagira...

nemozes samo tako ubacit da su ljudi dusevno osakaceni, nije u redu, totalno nije u redu...
Zivac (napisa):

pazi... ne tako davno jos jedan clan foruma je ima napadaj pravednosti pa je diskriminira sve koji nisu krscani i to na nacin da in je reka da su in oci zatvorene...

a ti si sada doslovno reka da su razvedeni ljudi dusevno osakaceni... hej, pazi malo... nije samo sego ima napadaj na to... i jos neki ljudi su, samo sta je on prvi reagira...

nemozes samo tako ubacit da su ljudi dusevno osakaceni, nije u redu, totalno nije u redu...

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 12 - 6

PostPostano: 11:25 uto, 14. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo i nastavka teme. Bas je neki dan bila reportaza na TV-u o osnivanju katolickog sveucilista. Biti ce privatno, religija se uopce nece isticati. Biti ce jako skupo, a medu prvim fakultetima ce biti pravo i ekonomija. Bogoslovni fakultet i filozofija nece biti medu fakultetima u sklopu tog sveucilista.
Evo i nastavka teme. Bas je neki dan bila reportaza na TV-u o osnivanju katolickog sveucilista. Biti ce privatno, religija se uopce nece isticati. Biti ce jako skupo, a medu prvim fakultetima ce biti pravo i ekonomija. Bogoslovni fakultet i filozofija nece biti medu fakultetima u sklopu tog sveucilista.

STOP nasilju medu zivotinjama!
[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 11:46 uto, 14. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Potpuno sam za da se osnuje katoličko sveučilište, ali mi nema logike zašto neće biti bogoslovnog i filozofija. :roll:
Potpuno sam za da se osnuje katoličko sveučilište, ali mi nema logike zašto neće biti bogoslovnog i filozofija. Rolling Eyes

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 12:13 uto, 14. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]Potpuno sam za da se osnuje katoličko sveučilište, ali mi nema logike zašto neće biti bogoslovnog i filozofija. :roll:[/quote]

Mozda su svesni da nitko nece skupo platiti da to studira, kad vec postoji drzavni fakulteti s istim programom koji su besplatni, a navala nije prevelika. Danas je sve biznis!
andreao (napisa):
Potpuno sam za da se osnuje katoličko sveučilište, ali mi nema logike zašto neće biti bogoslovnog i filozofija. Rolling Eyes

Mozda su svesni da nitko nece skupo platiti da to studira, kad vec postoji drzavni fakulteti s istim programom koji su besplatni, a navala nije prevelika. Danas je sve biznis!

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:32 uto, 14. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"]Bas je neki dan bila reportaza na TV-u o osnivanju katolickog sveucilista.[/quote]

Moze malo vise detalja? Jel to ona inicijativa [url=http://www.ffdi.hr/]FFDI[/url]-a ili nesto novo?
anamari (napisa):
Bas je neki dan bila reportaza na TV-u o osnivanju katolickog sveucilista.

Moze malo vise detalja? Jel to ona inicijativa FFDI-a ili nesto novo?

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 16:36 uto, 14. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]
Moze malo vise detalja? Jel to ona inicijativa [url=http://www.ffdi.hr/]FFDI[/url]-a ili nesto novo?[/quote]

Mogu ti samo reci da je jedina intervjuirana osoba u toj reportazi bila Vesna Pusic. Pricala je kako na zapadu ima puno katolickih sveucilista te kako se ona ni po cemu ne razlikuju od ne-katolickih. Sve ostalo je pricala novinarka i nije bilo spomena ni o kakvoj konkretnoj osobi iz crkvenih redova niti crkvenoj ustanovi. Iz reportaze zapravo nije bilo jasno tko formalno osniva ustanovu, jedino da ce biti privatno i skupo te se nece baviti religijskim obrazovanjem.
krcko (napisa):

Moze malo vise detalja? Jel to ona inicijativa FFDI-a ili nesto novo?

Mogu ti samo reci da je jedina intervjuirana osoba u toj reportazi bila Vesna Pusic. Pricala je kako na zapadu ima puno katolickih sveucilista te kako se ona ni po cemu ne razlikuju od ne-katolickih. Sve ostalo je pricala novinarka i nije bilo spomena ni o kakvoj konkretnoj osobi iz crkvenih redova niti crkvenoj ustanovi. Iz reportaze zapravo nije bilo jasno tko formalno osniva ustanovu, jedino da ce biti privatno i skupo te se nece baviti religijskim obrazovanjem.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum