Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 23:12 sri, 5. 3. 2003 Naslov: |
|
|
i što to, u biti, znači?
U stvari nije ni bitno.
Krenuli smo od toga, da zašto su nam ukinuli treći ljetni rok.
P.S. Krcko, imaš mejl (valjda si ga dobil?)
i što to, u biti, znači?
U stvari nije ni bitno.
Krenuli smo od toga, da zašto su nam ukinuli treći ljetni rok.
P.S. Krcko, imaš mejl (valjda si ga dobil?)
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 10:35 pet, 28. 3. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="klikky"]mi u splitu na pmf-u imamo ispite:
2 zimska
1 proljetni (izvanredni)
2 ljetna
2 jesenska
dekanski
1 kasnojesenski (izvanredni)[/quote]
Tocno tako je sada i ovdje. Prije je bilo 3 ljetna... :(
[quote="klikky"]uz to: kolokviji postoje samo iz MA1, LA1 i LA2.
a od ove godine uvedeno i kolokviji iz UUR-a.[/quote]
Trebalo bi onda i programe usporediti. Sam kazes da ti nece priznati Analize, sto aludira da su kod nas "teze" (ili barem bitno drugacije). Ne tvrdim da je u Splitu teze ili lakse, nego samo da se ovakve usporedbe ne mogu posteno provoditi.
[quote="klikky"]so, dragi moji, ne bunite se! :evil:[/quote]
Nije neki argument "[i]ima ih kojima je losije nego vama[/i]". Se slazemo? ;)
[quote="klikky"]ah, jedva cekam doc na fax u zg! :D[/quote]
:weee: Dobro nam dosao! :D
klikky (napisa): | mi u splitu na pmf-u imamo ispite:
2 zimska
1 proljetni (izvanredni)
2 ljetna
2 jesenska
dekanski
1 kasnojesenski (izvanredni) |
Tocno tako je sada i ovdje. Prije je bilo 3 ljetna...
klikky (napisa): | uz to: kolokviji postoje samo iz MA1, LA1 i LA2.
a od ove godine uvedeno i kolokviji iz UUR-a. |
Trebalo bi onda i programe usporediti. Sam kazes da ti nece priznati Analize, sto aludira da su kod nas "teze" (ili barem bitno drugacije). Ne tvrdim da je u Splitu teze ili lakse, nego samo da se ovakve usporedbe ne mogu posteno provoditi.
klikky (napisa): | so, dragi moji, ne bunite se!  |
Nije neki argument "ima ih kojima je losije nego vama". Se slazemo?
klikky (napisa): | ah, jedva cekam doc na fax u zg!  |
Dobro nam dosao!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:03 ned, 19. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="bily"]Dal postoji mogicnost da se pokrene jos jedna peticija?:roll:[/quote]
Mogucnost peticije uvijek postoji, no tesko da mozete ista dobiti za [b]ovu[/b] godinu. :roll: To je vec objasnjeno, pa potrazi malo. :|
Nadalje, popricaj s predstavnicima. 8) Ako nitko od njih to ne podrzava, preporucam da se pojavis na sjednici FV na kojoj bi se o peticiji raspravljalo; kod one zadnje je prigovor profesora bio da "nemaju s kim razgovarati", jer se tadasnji predstavnici nisu pojavljivali. :(
Nakon tadasnje rasprave na FV, moj stav je da to nema sanse "proci", ali pokusati mozes uvijek. 8)
IMO, korisnije je traziti tjedan pauze izmedju dva roka. :)
bily (napisa): | Dal postoji mogicnost da se pokrene jos jedna peticija? |
Mogucnost peticije uvijek postoji, no tesko da mozete ista dobiti za ovu godinu. To je vec objasnjeno, pa potrazi malo.
Nadalje, popricaj s predstavnicima. Ako nitko od njih to ne podrzava, preporucam da se pojavis na sjednici FV na kojoj bi se o peticiji raspravljalo; kod one zadnje je prigovor profesora bio da "nemaju s kim razgovarati", jer se tadasnji predstavnici nisu pojavljivali.
Nakon tadasnje rasprave na FV, moj stav je da to nema sanse "proci", ali pokusati mozes uvijek.
IMO, korisnije je traziti tjedan pauze izmedju dva roka.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:23 ned, 19. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]
Nadalje, popricaj s predstavnicima. 8) Ako nitko od njih to ne podrzava, preporucam da se pojavis na sjednici FV na kojoj bi se o peticiji raspravljalo; kod one zadnje je prigovor profesora bio da "nemaju s kim razgovarati", jer se tadasnji predstavnici nisu pojavljivali. :([/quote]
posto vjerujem da sada imamo jako dobre ljde kao studenske predstavnike mislim da njima kad se obratim za pomoc, mislim da cu pomoc i dobit, ali opet ako oni iz nekog razloga nece mi moci pomoc mislim da cu se pojavit na sjednice FV-a jer mi je jako bitno imat jos taj jedan rok :lol:
[quote="vsego"]
IMO, korisnije je traziti tjedan pauze izmedju dva roka. :)[/quote]
mozda je korisnije, ali meni nije,osobno meni pase sto vise rokova, a ne pauza...
eto nadam se da cemo uspijet vratit jos taj rok
a koga mogu trazit sve moguce informacije kako je uopce doslo do odluke da se taj rok ukine :wink:
vsego (napisa): |
Nadalje, popricaj s predstavnicima. Ako nitko od njih to ne podrzava, preporucam da se pojavis na sjednici FV na kojoj bi se o peticiji raspravljalo; kod one zadnje je prigovor profesora bio da "nemaju s kim razgovarati", jer se tadasnji predstavnici nisu pojavljivali.  |
posto vjerujem da sada imamo jako dobre ljde kao studenske predstavnike mislim da njima kad se obratim za pomoc, mislim da cu pomoc i dobit, ali opet ako oni iz nekog razloga nece mi moci pomoc mislim da cu se pojavit na sjednice FV-a jer mi je jako bitno imat jos taj jedan rok
vsego (napisa): |
IMO, korisnije je traziti tjedan pauze izmedju dva roka.  |
mozda je korisnije, ali meni nije,osobno meni pase sto vise rokova, a ne pauza...
eto nadam se da cemo uspijet vratit jos taj rok
a koga mogu trazit sve moguce informacije kako je uopce doslo do odluke da se taj rok ukine
_________________ NAJNERAZUMLJIVIJE JE NA OVOM SVIJETU STO JE ON RAZUMLJIV!!!!
Albert Einstein

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:26 pon, 20. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="bily"]posto vjerujem da sada imamo jako dobre ljde kao studenske predstavnike mislim da njima kad se obratim za pomoc, mislim da cu pomoc i dobit,..[/quote]
Ja sam siguran da ces pomoc dobiti, ali ne mozes ocekivati da zagovaraju nesto u sto sami ne vjeruju. :ccc: Jednostavno, ako ne mogu uvjeriti sebe, kako ce uvjeriti nas na Vijecu? :-k
I dalje ti ostaje pomoc oko slaganja texta peticije (ova na zadnjem Vijecu je tipican primjer kako "obicnim" studentima treba poveca pomoc oko toga), oko urudzbiranja i sl. :) Tu pomoc ti, vjerujem, ne budu odbili. 8)
[quote="bily"]a koga mogu trazit sve moguce informacije kako je uopce doslo do odluke da se taj rok ukine :wink:[/quote]
Vjerojatno mozes pitati tadasnju prodekanicu. :) Ipak, preporucam da procesljas topice na tu temu na Forumu; tamo je podosta korisnog receno. 8)
Jos jedan [b]osobni[/b] stav: trosite se na peticije koje imaju male ili nikakve sanse za proci. :? To ce dovesti do opceg stava da se peticije "ne isplate" i onda necete moci skupiti dovoljno potpisa cak ni onda kad ce peticija imati smisla. :( Jos jednom: razmisli prije nego krenes glavom kroz zid. :| Traziti dodatni rok u vrijeme kad (zbog Bolonje) ukidamo pismene ispite (u konacnici i rokove), jednostavno [b]JE[/b] zalijetanje u zid. :tso: My :2c:
bily (napisa): | posto vjerujem da sada imamo jako dobre ljde kao studenske predstavnike mislim da njima kad se obratim za pomoc, mislim da cu pomoc i dobit,.. |
Ja sam siguran da ces pomoc dobiti, ali ne mozes ocekivati da zagovaraju nesto u sto sami ne vjeruju. Jednostavno, ako ne mogu uvjeriti sebe, kako ce uvjeriti nas na Vijecu?
I dalje ti ostaje pomoc oko slaganja texta peticije (ova na zadnjem Vijecu je tipican primjer kako "obicnim" studentima treba poveca pomoc oko toga), oko urudzbiranja i sl. Tu pomoc ti, vjerujem, ne budu odbili.
bily (napisa): | a koga mogu trazit sve moguce informacije kako je uopce doslo do odluke da se taj rok ukine  |
Vjerojatno mozes pitati tadasnju prodekanicu. Ipak, preporucam da procesljas topice na tu temu na Forumu; tamo je podosta korisnog receno.
Jos jedan osobni stav: trosite se na peticije koje imaju male ili nikakve sanse za proci. To ce dovesti do opceg stava da se peticije "ne isplate" i onda necete moci skupiti dovoljno potpisa cak ni onda kad ce peticija imati smisla. Jos jednom: razmisli prije nego krenes glavom kroz zid. Traziti dodatni rok u vrijeme kad (zbog Bolonje) ukidamo pismene ispite (u konacnici i rokove), jednostavno JE zalijetanje u zid. My
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 1:24 pon, 20. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="bily"]mislim da cu se pojavit na sjednice FV-a jer mi je jako bitno imat jos taj jedan rok :lol:[/quote]
samo da spomenem da se moras javiti dekanu da te on pozove kao gosta, ukoliko zelis prisustvovati sjednici i eventualno nesto reci - ako ti on neda - onda ne mozes doci.... mislim, mozes.... pokusati.... (sumnjam da ti nece dati, ali u svakom slucaju preporucam jedan lijepi razgovor s dekanom prije bilo cega.... (nove peticije, doalska na vijece....) sto se predstavnika tice, sve vec pise na forumu.... mislim da zbilja nema smisla da glumim :bird:
to inace pise u novom statutu, mi taj clanak nismo uspjeli srusit (da je sjednica defakto zatvorena i da samo dekan moze nekoga pozvati - slobodnim rijecima)
inace, ako tebi pase jos jedan rok, a ostalima mozda ne (a to neces znati dok ne pitas sve osim prve godine) uvijek mozes pisati molbu da ti se tako nesto omoguci... no, za tako nesto moras imati rezultate... i dogovorit s profesorom.... ne vidim zasto bi bilo nemoguce da te prof jednostavno ispita i zadatake i teoriju ako ga lijepo zamolis...
bily (napisa): | mislim da cu se pojavit na sjednice FV-a jer mi je jako bitno imat jos taj jedan rok  |
samo da spomenem da se moras javiti dekanu da te on pozove kao gosta, ukoliko zelis prisustvovati sjednici i eventualno nesto reci - ako ti on neda - onda ne mozes doci.... mislim, mozes.... pokusati.... (sumnjam da ti nece dati, ali u svakom slucaju preporucam jedan lijepi razgovor s dekanom prije bilo cega.... (nove peticije, doalska na vijece....) sto se predstavnika tice, sve vec pise na forumu.... mislim da zbilja nema smisla da glumim
to inace pise u novom statutu, mi taj clanak nismo uspjeli srusit (da je sjednica defakto zatvorena i da samo dekan moze nekoga pozvati - slobodnim rijecima)
inace, ako tebi pase jos jedan rok, a ostalima mozda ne (a to neces znati dok ne pitas sve osim prve godine) uvijek mozes pisati molbu da ti se tako nesto omoguci... no, za tako nesto moras imati rezultate... i dogovorit s profesorom.... ne vidim zasto bi bilo nemoguce da te prof jednostavno ispita i zadatake i teoriju ako ga lijepo zamolis...
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 10:37 pon, 20. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="bily"]Dal postoji mogicnost da se pokrene jos jedna peticija?:roll:[/quote]
Mogucnost peticije uvijek postoji, no tesko da mozete ista dobiti za [b]ovu[/b] godinu. :roll: To je vec objasnjeno, pa potrazi malo. :|
Nadalje, popricaj s predstavnicima. 8) Ako nitko od njih to ne podrzava, preporucam da se pojavis na sjednici FV na kojoj bi se o peticiji raspravljalo; kod one zadnje je prigovor profesora bio da "nemaju s kim razgovarati", jer se tadasnji predstavnici nisu pojavljivali. :(
Nakon tadasnje rasprave na FV, moj stav je da to nema sanse "proci", ali pokusati mozes uvijek. 8)
IMO, korisnije je traziti tjedan pauze izmedju dva roka. :)[/quote]
Evo bar jedan predstavnik je za vracanje tog roka, al dijelim misljenje da nam to nece prihvatiti. :cry:
vsego (napisa): | bily (napisa): | Dal postoji mogicnost da se pokrene jos jedna peticija? |
Mogucnost peticije uvijek postoji, no tesko da mozete ista dobiti za ovu godinu. To je vec objasnjeno, pa potrazi malo.
Nadalje, popricaj s predstavnicima. Ako nitko od njih to ne podrzava, preporucam da se pojavis na sjednici FV na kojoj bi se o peticiji raspravljalo; kod one zadnje je prigovor profesora bio da "nemaju s kim razgovarati", jer se tadasnji predstavnici nisu pojavljivali.
Nakon tadasnje rasprave na FV, moj stav je da to nema sanse "proci", ali pokusati mozes uvijek.
IMO, korisnije je traziti tjedan pauze izmedju dva roka.  |
Evo bar jedan predstavnik je za vracanje tog roka, al dijelim misljenje da nam to nece prihvatiti.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:56 pon, 20. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="nesi"]samo da spomenem da se moras javiti dekanu da te on pozove kao gosta, ukoliko zelis prisustvovati sjednici i eventualno nesto reci - ako ti on neda - onda ne mozes doci.... mislim, mozes.... pokusati.... (sumnjam da ti nece dati, ali u svakom slucaju preporucam jedan lijepi razgovor s dekanom prije bilo cega.... (nove peticije, doalska na vijece....)[/quote]
ok hvala ti na ovim informacijama, neke stvari nisam ni znala, znaci mene zanima sada tocno i specificno ja ne moram doc na sjednicu FV-a ako ce moj prijedlog studenski predstavnici probat ponovo predlozit, a ako oni misle da to nema smisla jer se tu vise nista ne moze ucinit, znaci tek onda bi morala doc? :roll:
[quote="nesi"]to inace pise u novom statutu, mi taj clanak nismo uspjeli srusit (da je sjednica defakto zatvorena i da samo dekan moze nekoga pozvati - slobodnim rijecima)[/quote]
nazalost nisam stigla procitat statut ali budem vec, :lol:
znaci samo je dekan taj koji nekoga moze pozvati na sjednicu FV-a a ne i neki profesor koji je na fakultetu ako sam dobro shvatila :wink: ?
Mislim da ne bi trebali ni probat sa peticijom kao razlog da se vrati rok mislim da bi trebali samo trazit ljude koji su za taj rok i da navedu razloge zbog cega zele jos jedan ispitni rok
Misla sam da to provedemo od 2-4-te godine kao neku anketu i da se vec pocne sada radit na tome.
Ako treba mogu sastavit ja anketu mada mislim da su studenski predstavnici u tom smislu puno sposobniji od mene :lol:
[quote="steelworker"]Evo bar jedan predstavnik je za vracanje tog roka,[/quote]
hvala puno i jedan glas je jako bitan, a vjerujem da ce ih biti jos
[quote="steelworker"] al dijelim misljenje da nam to nece prihvatiti. Crying or Very
sad[/quote]
mozda nece mozda hoce
mislim da svejedno teba pokusat i treba navest jako dobre razloge a mislim da ih ja a i vecina na ovom faksu ima.... :lol: :wink:
nesi (napisa): | samo da spomenem da se moras javiti dekanu da te on pozove kao gosta, ukoliko zelis prisustvovati sjednici i eventualno nesto reci - ako ti on neda - onda ne mozes doci.... mislim, mozes.... pokusati.... (sumnjam da ti nece dati, ali u svakom slucaju preporucam jedan lijepi razgovor s dekanom prije bilo cega.... (nove peticije, doalska na vijece....) |
ok hvala ti na ovim informacijama, neke stvari nisam ni znala, znaci mene zanima sada tocno i specificno ja ne moram doc na sjednicu FV-a ako ce moj prijedlog studenski predstavnici probat ponovo predlozit, a ako oni misle da to nema smisla jer se tu vise nista ne moze ucinit, znaci tek onda bi morala doc?
nesi (napisa): | to inace pise u novom statutu, mi taj clanak nismo uspjeli srusit (da je sjednica defakto zatvorena i da samo dekan moze nekoga pozvati - slobodnim rijecima) |
nazalost nisam stigla procitat statut ali budem vec,
znaci samo je dekan taj koji nekoga moze pozvati na sjednicu FV-a a ne i neki profesor koji je na fakultetu ako sam dobro shvatila ?
Mislim da ne bi trebali ni probat sa peticijom kao razlog da se vrati rok mislim da bi trebali samo trazit ljude koji su za taj rok i da navedu razloge zbog cega zele jos jedan ispitni rok
Misla sam da to provedemo od 2-4-te godine kao neku anketu i da se vec pocne sada radit na tome.
Ako treba mogu sastavit ja anketu mada mislim da su studenski predstavnici u tom smislu puno sposobniji od mene
steelworker (napisa): | Evo bar jedan predstavnik je za vracanje tog roka, |
hvala puno i jedan glas je jako bitan, a vjerujem da ce ih biti jos
steelworker (napisa): | al dijelim misljenje da nam to nece prihvatiti. Crying or Very
sad |
mozda nece mozda hoce
mislim da svejedno teba pokusat i treba navest jako dobre razloge a mislim da ih ja a i vecina na ovom faksu ima....
_________________ NAJNERAZUMLJIVIJE JE NA OVOM SVIJETU STO JE ON RAZUMLJIV!!!!
Albert Einstein

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 13:44 pon, 20. 3. 2006 Naslov: |
|
|
koja je TOCNO svrha jos jednog roka?
glavni argument s kojim se slazem je da ti ne treba puno rokova, vec se trebas dobro spremiti za njega....
osim ako ti treba za ispucavanje do komisije, a tu sam na strani profesora jer smatram da nijednom studentu komisija i ponovni upis ne bi smio biti cilj.....
mozda se varam, ali do sada jos nisam dobila dobre argumente zasto bi trebao novi rok, a da to nije ispucavanje do komisije, i isto tako zasto bi se ispucavalo do komisije....
koja je TOCNO svrha jos jednog roka?
glavni argument s kojim se slazem je da ti ne treba puno rokova, vec se trebas dobro spremiti za njega....
osim ako ti treba za ispucavanje do komisije, a tu sam na strani profesora jer smatram da nijednom studentu komisija i ponovni upis ne bi smio biti cilj.....
mozda se varam, ali do sada jos nisam dobila dobre argumente zasto bi trebao novi rok, a da to nije ispucavanje do komisije, i isto tako zasto bi se ispucavalo do komisije....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:34 pon, 20. 3. 2006 Naslov: |
|
|
pa, razlog koji ja vidim, je da bi novi rok trebao pomoc studentima da pobjegnu od bolonje... mnogi panicare sto im je to za petama, ne virujen da sad itko zeli na komisiju... a jedan rok nije samo jos jedan datum u studomatu (tj. 4 datuma :)) ... nego i vise vremena za strebanje pred ispit, plus sto je lakse radit plan ako moras polagat vise kolegija u istom ispitnom razredu... za one koji su stvarno u gadnoj guzvi je turbo vazno, ostali mislim da mogu i bez toga...
pa, razlog koji ja vidim, je da bi novi rok trebao pomoc studentima da pobjegnu od bolonje... mnogi panicare sto im je to za petama, ne virujen da sad itko zeli na komisiju... a jedan rok nije samo jos jedan datum u studomatu (tj. 4 datuma ) ... nego i vise vremena za strebanje pred ispit, plus sto je lakse radit plan ako moras polagat vise kolegija u istom ispitnom razredu... za one koji su stvarno u gadnoj guzvi je turbo vazno, ostali mislim da mogu i bez toga...
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|