Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Chatarin Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
jandric Forumaš s poteškoćama u pisanju
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
vjakovac Forumaš s poteškoćama u pisanju
|
|
[Vrh] |
|
karmen Forumaš s poteškoćama u pisanju
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Chatarin Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
Postano: 21:26 pon, 20. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Chatarin"]Mislite li da toga prije nije bilo u tolikoj mjeri ili se sada samo više govori o tome? :buba:[/quote]
Ja mislim da maltretiranja ima od pamtivijeka, zaokružimo na [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Human_evolution]posljednjih 200,000 godina.[/url] Ljudi govore kojih [url=http://www.evolutionpages.com/FOXP2_language.htm]100,000 godina.[/url] Škole pak postoje tek od pojave malo naprednijih civilizacija, dakle nekih [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Civilization]10,000 godina.[/url] U presjeku se dakle imalo 10,000 godina vremena govoriti o maltretiranju u školama.
[quote="filipnet"]imam dojam da imas stav: Ako se to meni ne dogada, onda uopce o tome nemoram misliti!![/quote]
A ja imam dojam da ti imaš stav. Bravo!
Čak mi se čini da je ovo napad na slobodu govora. :? Imam pravo izreći i ne izreći svoj stav, kao što imam pravo uopće nemati stav o maltretiranju u školama. Molim admina da stane na moju stranu!
Chatarin (napisa): | Mislite li da toga prije nije bilo u tolikoj mjeri ili se sada samo više govori o tome? |
Ja mislim da maltretiranja ima od pamtivijeka, zaokružimo na posljednjih 200,000 godina. Ljudi govore kojih 100,000 godina. Škole pak postoje tek od pojave malo naprednijih civilizacija, dakle nekih 10,000 godina. U presjeku se dakle imalo 10,000 godina vremena govoriti o maltretiranju u školama.
filipnet (napisa): | imam dojam da imas stav: Ako se to meni ne dogada, onda uopce o tome nemoram misliti!! |
A ja imam dojam da ti imaš stav. Bravo!
Čak mi se čini da je ovo napad na slobodu govora. Imam pravo izreći i ne izreći svoj stav, kao što imam pravo uopće nemati stav o maltretiranju u školama. Molim admina da stane na moju stranu!
|
|
[Vrh] |
|
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:39 pon, 20. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[img]http://images.ciao.com/iuk/images/products/normal/726/product-5970726.jpg[/img]
Kao sto imam jedan prisivak na torbi, i kaze::
"Priroda vase opresije je estetika naseg bijesa"
Smatram da bilo koju vrstu maltretiranja treba ekstremno kaznjavati. Diktatorski...pocevsi od onih nadredjenih prema podredjenima...jer da to klinci ne vide da se moze i tolerira, onda ne bi ni jedni drugima to radili...
doduse...
Kad sam ja bio mali...jos proslog stoljeca...jel i tisucljecja??? Isto je bilo bully-a, samo sto se tada nisu tako zvali...odazivao se na ime "Muki" ...
da...
pamtim to kao da je bilo danas ...
takve stvari znaju da budu jako dobre za karakter...
znate ono iz [url=http://imdb.com/title/tt0165546/]rana[/url] :"Batine znaju da budu gotivna stvar, covek sazna dal je covek ili ..." kao sto to Pinki rece...
vjerujem da neke osobe koje su bile maltretirane u skoli, mogu to iskoristiti i izvuci neke dobre stvari iz svega toga...npr....
[quote="Marli"]Get Up, Stand Up, stand up for your right[/quote]
[img]http://www.global-vision.org/sustainability/nobelgifs/hrman.jpg[/img]
, ali nazalost, vecina ima traume...kao neki forumasi...
Kao sto imam jedan prisivak na torbi, i kaze::
"Priroda vase opresije je estetika naseg bijesa"
Smatram da bilo koju vrstu maltretiranja treba ekstremno kaznjavati. Diktatorski...pocevsi od onih nadredjenih prema podredjenima...jer da to klinci ne vide da se moze i tolerira, onda ne bi ni jedni drugima to radili...
doduse...
Kad sam ja bio mali...jos proslog stoljeca...jel i tisucljecja??? Isto je bilo bully-a, samo sto se tada nisu tako zvali...odazivao se na ime "Muki" ...
da...
pamtim to kao da je bilo danas ...
takve stvari znaju da budu jako dobre za karakter...
znate ono iz rana :"Batine znaju da budu gotivna stvar, covek sazna dal je covek ili ..." kao sto to Pinki rece...
vjerujem da neke osobe koje su bile maltretirane u skoli, mogu to iskoristiti i izvuci neke dobre stvari iz svega toga...npr....
Marli (napisa): | Get Up, Stand Up, stand up for your right |
, ali nazalost, vecina ima traume...kao neki forumasi...
_________________ Ljudi misle da razmisljaju, dok zapravo samo preuredjuju svoje predrasude!
Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
Postano: 23:40 pon, 20. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="buba"]A što mislite o maltretiranju Forumaša? :-k [/quote]
Pa čula sam da toga ima podosta ovdje na forumu. Neki ljudi su toliko napasni da ih se ne možeš riješiti, pišu po svakom topicu, o svemu imaju izgrađeno mišljenje, stav, pa nabace pokoju foru iz rukava. :blju: Ne znam o kojim osobama se točno radi, ali voljela bih upoznati koju takvu osobu da joj proniknem u dušu.
[quote="mladac"]heheh a tko je od vas bio zlostavljač a ko žrtva?[/quote]
Zanimljivo. Smatraš li se možda ti buba žrtvom zlostavljanja na forumu? Želiš li malo pričati sa mnom o tome?
buba (napisa): | A što mislite o maltretiranju Forumaša? |
Pa čula sam da toga ima podosta ovdje na forumu. Neki ljudi su toliko napasni da ih se ne možeš riješiti, pišu po svakom topicu, o svemu imaju izgrađeno mišljenje, stav, pa nabace pokoju foru iz rukava. Ne znam o kojim osobama se točno radi, ali voljela bih upoznati koju takvu osobu da joj proniknem u dušu.
mladac (napisa): | heheh a tko je od vas bio zlostavljač a ko žrtva? |
Zanimljivo. Smatraš li se možda ti buba žrtvom zlostavljanja na forumu? Želiš li malo pričati sa mnom o tome?
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol: