Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Sahataba Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
Sahataba Forumaš(ica)
|
Postano: 19:36 sub, 24. 5. 2003 Naslov: |
|
|
ma sve je to u redu sta kazes, al ipak na tim zenskim bicim postoje dodatni uvjeti, npr to sto vole matematiku, sto je dosta jak zahtjev, odnosno mislim da bi u skaldu sa time morale na neke podrazaje drugacije reagirat neko druge djevojke.
i da neznam ni za ejdan primjer da hodaju asistentica i student. samo asistenti bare studentice. vise manje to je zbog godina, al ipak neznam nije fer. a fakat su skro sve zgodne, franka je ljepa u licu, tina je isto simpa, hunJetica gdje je ona??? pa ona zgodna grba, flower karaga, kad covik ovak baci pogled na tako malom uzorku puno njih je ljepo, vise nego obican puk.
ma sve je to u redu sta kazes, al ipak na tim zenskim bicim postoje dodatni uvjeti, npr to sto vole matematiku, sto je dosta jak zahtjev, odnosno mislim da bi u skaldu sa time morale na neke podrazaje drugacije reagirat neko druge djevojke.
i da neznam ni za ejdan primjer da hodaju asistentica i student. samo asistenti bare studentice. vise manje to je zbog godina, al ipak neznam nije fer. a fakat su skro sve zgodne, franka je ljepa u licu, tina je isto simpa, hunJetica gdje je ona??? pa ona zgodna grba, flower karaga, kad covik ovak baci pogled na tako malom uzorku puno njih je ljepo, vise nego obican puk.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 12:31 ned, 25. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Sahataba"]odnosno mislim da bi u skaldu sa time morale na neke podrazaje drugacije reagirat neko druge djevojke. [/quote]
nisam bas sigurna da to ima toliko veze....
isto tako mozes reci, ova je isla u gimnaziju, a ova u srednju, pa ce zato drugacije reagirati na podrzaje :)
matematika im mozda je jedna bitnija stvar u zivotu, ali mislim da ona nema bas neke veze sa njihovom zenstvenosti...
[quote="Sahataba"]i da neznam ni za ejdan primjer da hodaju asistentica i student. [/quote]
a cuj, sta je je, mi studenti nismo bas prvi na tapeti koji bi to trebali znati, ne? to je ipak njihova privatna stvar...
[quote="Sahataba"]a fakat su skro sve zgodne, [/quote]
uzmi u obzir da je sve stvar ukusa... :)
[quote="Sahataba"]franka je ljepa u licu, tina je isto simpa, hunJetica gdje je ona??? pa ona zgodna grba, flower karaga, kad covik ovak baci pogled na tako malom uzorku puno njih je ljepo, vise nego obican puk.[/quote]
mozda zato sto ih je malo, a vecinom su simpa, pa odmah zakljucujes da su sve takve :)
Sahataba (napisa): | odnosno mislim da bi u skaldu sa time morale na neke podrazaje drugacije reagirat neko druge djevojke. |
nisam bas sigurna da to ima toliko veze....
isto tako mozes reci, ova je isla u gimnaziju, a ova u srednju, pa ce zato drugacije reagirati na podrzaje
matematika im mozda je jedna bitnija stvar u zivotu, ali mislim da ona nema bas neke veze sa njihovom zenstvenosti...
Sahataba (napisa): | i da neznam ni za ejdan primjer da hodaju asistentica i student. |
a cuj, sta je je, mi studenti nismo bas prvi na tapeti koji bi to trebali znati, ne? to je ipak njihova privatna stvar...
Sahataba (napisa): | a fakat su skro sve zgodne, |
uzmi u obzir da je sve stvar ukusa...
Sahataba (napisa): | franka je ljepa u licu, tina je isto simpa, hunJetica gdje je ona??? pa ona zgodna grba, flower karaga, kad covik ovak baci pogled na tako malom uzorku puno njih je ljepo, vise nego obican puk. |
mozda zato sto ih je malo, a vecinom su simpa, pa odmah zakljucujes da su sve takve
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Psy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Psy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 17:06 pon, 26. 5. 2003 Naslov: |
|
|
Ehm, pipl... Ne pretjerujte s ovom raspravom... Nisam siguran koliko bi Andja i Maja cijenile Psyjeve komentare... :?
Recimo ovako: okanite se imena i teoretizirajte opcenito. Ako netka od prozvanih to zatrazi, topic ce nestati... :roll:
[quote="Ivančica"]Drugo je kad ideš na kave s njima, ali kad si u vezi... to već može utjecati i na tijek vašeg studiranja. Pogotovo ako kod tog asistenta-asistentice još morate položiti koji ispit[/quote]
Ivancice, kao asistent na PMF-MO, nalazim tvoj komentar prilicno uvredljivim. :x Za sada necu intervenirati, osim ako to zatrazi - opet - netko od prozvanih (cit. [i]netko od asistenata[/i]), ali ubuduce pripazi.
Ehm, pipl... Ne pretjerujte s ovom raspravom... Nisam siguran koliko bi Andja i Maja cijenile Psyjeve komentare...
Recimo ovako: okanite se imena i teoretizirajte opcenito. Ako netka od prozvanih to zatrazi, topic ce nestati...
Ivančica (napisa): | Drugo je kad ideš na kave s njima, ali kad si u vezi... to već može utjecati i na tijek vašeg studiranja. Pogotovo ako kod tog asistenta-asistentice još morate položiti koji ispit |
Ivancice, kao asistent na PMF-MO, nalazim tvoj komentar prilicno uvredljivim. Za sada necu intervenirati, osim ako to zatrazi - opet - netko od prozvanih (cit. netko od asistenata), ali ubuduce pripazi.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 22:32 pon, 26. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]
Ivancice, kao asistent na PMF-MO, nalazim tvoj komentar prilicno uvredljivim. :x Za sada necu intervenirati, osim ako to zatrazi - opet - netko od prozvanih (cit. [i]netko od asistenata[/i]), ali ubuduce pripazi.[/quote]
Sorry! :oops: Samo sam htjela reći da je to malo neugodna situacija. Ipak se to dvoje ljudi psihički i fizički vežu jedno uz drugo i ne mogu a ne biti subjektivni prilikom davanja ili ocjenjivanja pismenog.
Pa i situacija kad ti je asistent upisao faks kad i ti, i znate se dobro, je neugodna. Samo kažem da treba biti pažljiv. Ništa drugo. Tak ak dobiješ dobru ocjenu na pismenom, onda se moraš pokazat i na usmenom :PP što će reći da moraš više učiti. Dakle, poruka autoru: ako uspiješ koju zbarit, možda nećeš imat vremena za nju jer ćeš morat punooooooo učit :lol:
vsego (napisa): |
Ivancice, kao asistent na PMF-MO, nalazim tvoj komentar prilicno uvredljivim. Za sada necu intervenirati, osim ako to zatrazi - opet - netko od prozvanih (cit. netko od asistenata), ali ubuduce pripazi. |
Sorry! Samo sam htjela reći da je to malo neugodna situacija. Ipak se to dvoje ljudi psihički i fizički vežu jedno uz drugo i ne mogu a ne biti subjektivni prilikom davanja ili ocjenjivanja pismenog.
Pa i situacija kad ti je asistent upisao faks kad i ti, i znate se dobro, je neugodna. Samo kažem da treba biti pažljiv. Ništa drugo. Tak ak dobiješ dobru ocjenu na pismenom, onda se moraš pokazat i na usmenom što će reći da moraš više učiti. Dakle, poruka autoru: ako uspiješ koju zbarit, možda nećeš imat vremena za nju jer ćeš morat punooooooo učit
_________________ "Veliki umovi raspravljaju o zamislima.
Prosječni umovi raspravljaju o događajima.
Mali umovi raspravljaju o ljudima."
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 23:37 pon, 26. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Sahataba"]...asistenti bare studentice...[/quote]
[quote="Ivančica"]...ako uspiješ koju zbarit...[/quote]
Pričate o zadnjim izdancima ljepote, a koristite ovakve izraze. ŠMRC! :cry:
[b]Ah, gdje je nestala romantika. :cry:[/b]
Čuj Sahatabo, ak ti nije samo do tog kak vi velite [i]barenja[/i], onda po meni uvijek pali lijepi iskreni pristup, bez glumljenja da voliš nekaj kaj se dotičnoj asistentici sviđa. Ono, be your self. Pa tko bi ti odolio Sahatabo! :wink:
Inače, je, istina je, baš imamo lijepe asistentice! :D Evo im svima jedna lijepa pusa od mene zbog toga: :ljubimruke:
Al eto, ja sam zapel za studentice fizike (jednina, makar tak ne piše) u zadnje vrijeme i baš mi je divno i ne bi se za niš mijenjal. :inlove:
I njoj najljepša nježna pusa: :pusa:
Potpis:
Steelworker - romantični dinosaur
Sahataba (napisa): | ...asistenti bare studentice... |
Ivančica (napisa): | ...ako uspiješ koju zbarit... |
Pričate o zadnjim izdancima ljepote, a koristite ovakve izraze. ŠMRC!
Ah, gdje je nestala romantika.
Čuj Sahatabo, ak ti nije samo do tog kak vi velite barenja, onda po meni uvijek pali lijepi iskreni pristup, bez glumljenja da voliš nekaj kaj se dotičnoj asistentici sviđa. Ono, be your self. Pa tko bi ti odolio Sahatabo!
Inače, je, istina je, baš imamo lijepe asistentice! Evo im svima jedna lijepa pusa od mene zbog toga:
Al eto, ja sam zapel za studentice fizike (jednina, makar tak ne piše) u zadnje vrijeme i baš mi je divno i ne bi se za niš mijenjal.
I njoj najljepša nježna pusa:
Potpis:
Steelworker - romantični dinosaur
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
dudo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
dudo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
|
[Vrh] |
|
dudo Forumaš(ica)
|
Postano: 23:58 uto, 27. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="steeelworker"]
See, they don't understand, they don't understand...
[/quote]
[color=red]
The only good policeman is a dead one
The only good laws aren't enforced
I've never hung a darkie, even a big one
I've never seen an Indian on a horse
And I live like this...
i na kraju se sve svodi na to, da.
mislim da bi se ovi tekstici mogli pocet malo cesce pojavljivat...spontano, dakako.
no!
on topik!
ja preporucujem pristup grlom u jagode!
iako mi je to uvijek neobicna slika kad si je zamislim.
kad je izvedem jos vise.
doslovno, dakako.
da sahataba, di si ti? sto radis da ne mozes na forum????
:mrgreen:
[/color]
steeelworker (napisa): |
See, they don't understand, they don't understand...
|
The only good policeman is a dead one
The only good laws aren't enforced
I've never hung a darkie, even a big one
I've never seen an Indian on a horse
And I live like this...
i na kraju se sve svodi na to, da.
mislim da bi se ovi tekstici mogli pocet malo cesce pojavljivat...spontano, dakako.
no!
on topik!
ja preporucujem pristup grlom u jagode!
iako mi je to uvijek neobicna slika kad si je zamislim.
kad je izvedem jos vise.
doslovno, dakako.
da sahataba, di si ti? sto radis da ne mozes na forum????
_________________ chained to the pillars
a three day party
i break the walls
and kill us all
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 1:21 čet, 4. 3. 2004 Naslov: |
|
|
Kad sam upisal' faks, jedan frend mi je pital' da li ja znam kad prestajem bit' brucoš. Ja njemu velim da je to onda kad dam prvi ispit. A on meni veli da to nije dovoljno, nego da moram uz to još i spavat' sa asistenticom. :lol: Po tome bi čovjek mogel' istodobno bit i brucoš i apsolvent. :lol:
No, šalu na stranu. Zanima me ovo čisto ovak' teoretski, je li uopće službeno zabranjeno da student-ica bude u ljubavnoj vezi sa članom-icom osoblja fakulteta. Naime, u zadnje vrijeme se često priča o sukobu interesa u politici i da ne postoji zakon o sukobu interesa. Je li pravilo o sukobu interesa regulirano na našem faksu i ako nije, da li bi trebalo bit'?
Kad sam upisal' faks, jedan frend mi je pital' da li ja znam kad prestajem bit' brucoš. Ja njemu velim da je to onda kad dam prvi ispit. A on meni veli da to nije dovoljno, nego da moram uz to još i spavat' sa asistenticom. Po tome bi čovjek mogel' istodobno bit i brucoš i apsolvent.
No, šalu na stranu. Zanima me ovo čisto ovak' teoretski, je li uopće službeno zabranjeno da student-ica bude u ljubavnoj vezi sa članom-icom osoblja fakulteta. Naime, u zadnje vrijeme se često priča o sukobu interesa u politici i da ne postoji zakon o sukobu interesa. Je li pravilo o sukobu interesa regulirano na našem faksu i ako nije, da li bi trebalo bit'?
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)
|
Postano: 11:37 čet, 4. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Crni"]Kad sam upisal' faks, jedan frend mi je pital' da li ja znam kad prestajem bit' brucoš. Ja njemu velim da je to onda kad dam prvi ispit. A on meni veli da to nije dovoljno, nego da moram uz to još i spavat' sa asistenticom. :lol: Po tome bi čovjek mogel' istodobno bit i brucoš i apsolvent. :lol: [/quote]
Štoviše, brucoš i asistent. ;-)
BTW, ni to što si nabrojao nije dosta. Moraš i pasti ispit. E sad, što će ti od te tri stvari biti najveći problem, ne znam. :-)
[quote]No, šalu na stranu. Zanima me ovo čisto ovak' teoretski, je li uopće službeno zabranjeno da student-ica bude u ljubavnoj vezi sa članom-icom osoblja fakulteta.[/quote]
Koliko ja znam (a trebao bih znati ako je službeno, jer sam pročitao sve meni znane propise koji reguliraju odnos studenata i asistenata), _službeno_ nije.
[quote] Naime, u zadnje vrijeme se često priča o sukobu interesa u politici i da ne postoji zakon o sukobu interesa. Je li pravilo o sukobu interesa regulirano na našem faksu i ako nije, da li bi trebalo bit'?[/quote]
Nemam pojma bi li trebalo biti (ako mene pitaš, cijela ta priča s reguliranjem sukoba interesa je totalna utopija i besmisleno je očekivati da će biti enforsirana nekim službenim aktima), ali nekako mislim da bi posebno u ovom slučaju (ljubavne veze) takvo nešto bilo prilično kontraproduktivno. Kao prvo, ne postoji učinkovit način da propisom spriječiš nekog da se zaljubi, kao drugo, jednom kad se zaljubi, nema šanse da ga više ikakvim propisima sputaš:-), a kao treće, znamo da je zabranjeno uvijek slađe.
Crni (napisa): | Kad sam upisal' faks, jedan frend mi je pital' da li ja znam kad prestajem bit' brucoš. Ja njemu velim da je to onda kad dam prvi ispit. A on meni veli da to nije dovoljno, nego da moram uz to još i spavat' sa asistenticom. Po tome bi čovjek mogel' istodobno bit i brucoš i apsolvent. |
Štoviše, brucoš i asistent.
BTW, ni to što si nabrojao nije dosta. Moraš i pasti ispit. E sad, što će ti od te tri stvari biti najveći problem, ne znam.
Citat: | No, šalu na stranu. Zanima me ovo čisto ovak' teoretski, je li uopće službeno zabranjeno da student-ica bude u ljubavnoj vezi sa članom-icom osoblja fakulteta. |
Koliko ja znam (a trebao bih znati ako je službeno, jer sam pročitao sve meni znane propise koji reguliraju odnos studenata i asistenata), _službeno_ nije.
Citat: | Naime, u zadnje vrijeme se često priča o sukobu interesa u politici i da ne postoji zakon o sukobu interesa. Je li pravilo o sukobu interesa regulirano na našem faksu i ako nije, da li bi trebalo bit'? |
Nemam pojma bi li trebalo biti (ako mene pitaš, cijela ta priča s reguliranjem sukoba interesa je totalna utopija i besmisleno je očekivati da će biti enforsirana nekim službenim aktima), ali nekako mislim da bi posebno u ovom slučaju (ljubavne veze) takvo nešto bilo prilično kontraproduktivno. Kao prvo, ne postoji učinkovit način da propisom spriječiš nekog da se zaljubi, kao drugo, jednom kad se zaljubi, nema šanse da ga više ikakvim propisima sputaš, a kao treće, znamo da je zabranjeno uvijek slađe.
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:39 čet, 4. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Crni"]Kad sam upisal' faks, jedan frend mi je pital' da li ja znam kad prestajem bit' brucoš. Ja njemu velim da je to onda kad dam prvi ispit. A on meni veli da to nije dovoljno, nego da moram uz to još i spavat' sa asistenticom. :lol: Po tome bi čovjek mogel' istodobno bit i brucoš i apsolvent. :lol:
[/quote]
Tu sam verziju i ja cuo, ali mislim da je ta verzija bez veze, kaj ak imas curu i s njom ti je super ili jos bolje prohodas s nekom curom koja 3 puta bolje izgleda od bilo koje asistentice?! :ljubimruke:
Ja sam zato sebi izradio svoju verziju, vise nisi brucos kad jednom padnes i kad jednom prodes ispit! :victory:
Crni (napisa): | Kad sam upisal' faks, jedan frend mi je pital' da li ja znam kad prestajem bit' brucoš. Ja njemu velim da je to onda kad dam prvi ispit. A on meni veli da to nije dovoljno, nego da moram uz to još i spavat' sa asistenticom. Po tome bi čovjek mogel' istodobno bit i brucoš i apsolvent.
|
Tu sam verziju i ja cuo, ali mislim da je ta verzija bez veze, kaj ak imas curu i s njom ti je super ili jos bolje prohodas s nekom curom koja 3 puta bolje izgleda od bilo koje asistentice?!
Ja sam zato sebi izradio svoju verziju, vise nisi brucos kad jednom padnes i kad jednom prodes ispit!
|
|
[Vrh] |
|
|