Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

zagrebački proces

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Saf
Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
22 = 30 - 8

PostPostano: 10:14 sri, 22. 3. 2006    Naslov: zagrebački proces Citirajte i odgovorite

Predlažem pokretanje Zagrebačkog procesa. Mogli bi ispiti bit samo jednom godišnje, isti dan, mogli bi zabranit pohađanje nastave svima osim studentima koji su upisali uz povlasticu pohađanja nastave, e da i nama koji skupo plačamo studiranje, mogli bi nam zabranit da izlazimo na ispite :lol: :!:

[size=5][color=indigo]shvatite ovo kao sarkastičnu kritiku, a ne zlobu ili kukanje[/color][/size]
Predlažem pokretanje Zagrebačkog procesa. Mogli bi ispiti bit samo jednom godišnje, isti dan, mogli bi zabranit pohađanje nastave svima osim studentima koji su upisali uz povlasticu pohađanja nastave, e da i nama koji skupo plačamo studiranje, mogli bi nam zabranit da izlazimo na ispite Laughing Exclamation

shvatite ovo kao sarkastičnu kritiku, a ne zlobu ili kukanje

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
26 = 100 - 74

PostPostano: 11:30 sri, 22. 3. 2006    Naslov: Re: zagrebački proces Citirajte i odgovorite

[quote="Saf"]Predlažem pokretanje Zagrebačkog procesa. Mogli bi ispiti bit samo jednom godišnje, isti dan, mogli bi zabranit pohađanje nastave svima osim studentima koji su upisali uz povlasticu pohađanja nastave, e da i nama koji skupo plačamo studiranje, mogli bi nam zabranit da izlazimo na ispite :lol: :!:

[size=5][color=indigo]shvatite ovo kao sarkastičnu kritiku, a ne zlobu ili kukanje[/color][/size][/quote]

:rofl: :rofl: :rofl: hehehe ova je predobra
Saf (napisa):
Predlažem pokretanje Zagrebačkog procesa. Mogli bi ispiti bit samo jednom godišnje, isti dan, mogli bi zabranit pohađanje nastave svima osim studentima koji su upisali uz povlasticu pohađanja nastave, e da i nama koji skupo plačamo studiranje, mogli bi nam zabranit da izlazimo na ispite Laughing Exclamation

shvatite ovo kao sarkastičnu kritiku, a ne zlobu ili kukanje

Rolling On the Floor Laughing Rolling On the Floor Laughing Rolling On the Floor Laughing hehehe ova je predobra

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:37 sri, 22. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja predlazem Kafkin proces. Ispit traje godinama i nikad ne znas kad ce ti profesor banuti na vrata i pitati te primjer funkcije koja je uniformno neprekidna, ali nije apsolutno neprekidna.
Ja predlazem Kafkin proces. Ispit traje godinama i nikad ne znas kad ce ti profesor banuti na vrata i pitati te primjer funkcije koja je uniformno neprekidna, ali nije apsolutno neprekidna.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 22:46 sri, 22. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

mogu ja predložit svoj proces? super je... protočnost studenata bi se povečala, prolaznost studenata bi skočila na 100%, i to u max roku... ne bi bilo problema s manjkom mjesta i profesora, a i jednostavna je za provedbu. na upisu mi vama dokumente svoje a vi nama diplomu?
mogu ja predložit svoj proces? super je... protočnost studenata bi se povečala, prolaznost studenata bi skočila na 100%, i to u max roku... ne bi bilo problema s manjkom mjesta i profesora, a i jednostavna je za provedbu. na upisu mi vama dokumente svoje a vi nama diplomu?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:52 sri, 22. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moze, ja ti napisem diplomu. Mogu ti je i isprintati na pravom laserskom printeru :blista: Nazalost faks trenutno ne raspolaze pecatom koji bi ti priznali u zavodu za zaposljavanje :oops:
Moze, ja ti napisem diplomu. Mogu ti je i isprintati na pravom laserskom printeru Reklamiram neku zubnu pastu Nazalost faks trenutno ne raspolaze pecatom koji bi ti priznali u zavodu za zaposljavanje Embarassed

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 22:56 sri, 22. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ni problem. ak imaš neki papir na kojem je pečat daj, bum ja skopirala i sam priljepila na "diplomu". joj super idem se hvalit rodbini... možda dobim neke pare jer sam diplomirala... neg ja sam po bolonji, može odma za magistra? hehe
ni problem. ak imaš neki papir na kojem je pečat daj, bum ja skopirala i sam priljepila na "diplomu". joj super idem se hvalit rodbini... možda dobim neke pare jer sam diplomirala... neg ja sam po bolonji, može odma za magistra? hehe

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 23:02 sri, 22. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisi bas shvatila. Ne postoji niti jedan papir s pecatom PMF-MO koji bi ti priznali u zavodu za zaposljavanje ([url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1919&start=26]klik[/url]). S druge strane mozda tvoja rodbina nije tak sitnicava :mrgreen:
Nisi bas shvatila. Ne postoji niti jedan papir s pecatom PMF-MO koji bi ti priznali u zavodu za zaposljavanje (klik). S druge strane mozda tvoja rodbina nije tak sitnicava Mr. Green

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 23:07 sri, 22. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

da krivo sam shvatila. ma dobro.. pečat više manje... bum s kovertom od rodbine otišla na zavod za zapošljavanje... možda teti koja radi neće smetat nedostatak žiga više :gift:
da krivo sam shvatila. ma dobro.. pečat više manje... bum s kovertom od rodbine otišla na zavod za zapošljavanje... možda teti koja radi neće smetat nedostatak žiga više Poklon

[Vrh]
Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
15 = 28 - 13

PostPostano: 14:39 čet, 23. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Ja predlazem Kafkin proces. Ispit traje godinama i nikad ne znas kad ce ti profesor banuti na vrata i pitati te primjer funkcije koja je uniformno neprekidna, ali nije apsolutno neprekidna.[/quote]

:rrotfl:

predobro
krcko (napisa):

Real ROTFL

predobro

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum