Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
luce Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
hermione Forumaš(ica)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 8:57 pet, 24. 3. 2006 Naslov: |
|
|
Nekako sam skepticna u kredibilitet tecaja jer:
1.traje 7 dana-petak 4 sata,sub i ned po7 sati,a ostali dani,tj pon-cet po2 h/d.
2.treneri su mladi ljudi koji su pozavrsavali sve tecajeve koje je do sada In optimum imao(sto smislene sto besmislene) i sada su oni izuceni treneri za brzo citanje... :roll:
Prije 2-3 godine kada se otvorio In optimum u pocetku su imali neki tecaj ,zaboravih ime tecaja, mi smo ih popularno zvali ˝spavaci˝buduci da su za vrijeme tog tecaja pustali orijentalnu mjuzu, i lezali bosih nogu po prostirkama i tamo vjezbali disanje,povezivali se sa umom i tralalalala...
U biti svako malo smisle neki novi blesavi tecaj...
Najnoviji, tj. od kraja 2005.g. je tecaj ˝glume˝koji se odrzava 1x u mjesecu by Kiki Ugrina gdje dio sata laju,a drugi dio se smiju i placu.....
Jadno je vidjeti kako roditelji na tecaj brzog citanja dovode svoju djecu od kojih 13,14 godina,daju za to 1650kn(minimalna cijena tecaja) u nadi da ce njihovo dijete poboljsati ocjene u skoli...
Istina je, da na taj tecaj uistinu dolaze ljudi od 13-60-ak godina....Najvise ipak ima studenata i poslovnih ljudi..No nekako mi nije jasno zasto dolaze ljudi od kojih 60-ak godina....Jedan tip u tim godinama je do sada pozavrsavao sve njihove tecaje od kada su se otvorili..Ocito ima dosta para i puno slobodnog vremena..Ili zudi sa druzenjem mozda....
U nekom dokumentarcu sam vidjela da navodno na taj nacin koristimo desnu polutku mozga koja inace i ne koristimo toliko i da moze doci do takove blokade da izgubimo pamcenje..Sada da li je to istina ili ne, ne bih se htijela mijesati,ali tako sam ja cu tamo....
Enivej,kada ljudi dodu na taj tecaj i pitaju me gdje je tecaj Power readinga u njihovim ocima zablista iskrica jer su veoma ponosni stio idu na taj tecaj..Zanimljivo je sto me ne pitaju gdje je tecaj brzog citanja.
Power reading..izvisena rijec mozda :?:
Nekako sam skepticna u kredibilitet tecaja jer:
1.traje 7 dana-petak 4 sata,sub i ned po7 sati,a ostali dani,tj pon-cet po2 h/d.
2.treneri su mladi ljudi koji su pozavrsavali sve tecajeve koje je do sada In optimum imao(sto smislene sto besmislene) i sada su oni izuceni treneri za brzo citanje...
Prije 2-3 godine kada se otvorio In optimum u pocetku su imali neki tecaj ,zaboravih ime tecaja, mi smo ih popularno zvali ˝spavaci˝buduci da su za vrijeme tog tecaja pustali orijentalnu mjuzu, i lezali bosih nogu po prostirkama i tamo vjezbali disanje,povezivali se sa umom i tralalalala...
U biti svako malo smisle neki novi blesavi tecaj...
Najnoviji, tj. od kraja 2005.g. je tecaj ˝glume˝koji se odrzava 1x u mjesecu by Kiki Ugrina gdje dio sata laju,a drugi dio se smiju i placu.....
Jadno je vidjeti kako roditelji na tecaj brzog citanja dovode svoju djecu od kojih 13,14 godina,daju za to 1650kn(minimalna cijena tecaja) u nadi da ce njihovo dijete poboljsati ocjene u skoli...
Istina je, da na taj tecaj uistinu dolaze ljudi od 13-60-ak godina....Najvise ipak ima studenata i poslovnih ljudi..No nekako mi nije jasno zasto dolaze ljudi od kojih 60-ak godina....Jedan tip u tim godinama je do sada pozavrsavao sve njihove tecaje od kada su se otvorili..Ocito ima dosta para i puno slobodnog vremena..Ili zudi sa druzenjem mozda....
U nekom dokumentarcu sam vidjela da navodno na taj nacin koristimo desnu polutku mozga koja inace i ne koristimo toliko i da moze doci do takove blokade da izgubimo pamcenje..Sada da li je to istina ili ne, ne bih se htijela mijesati,ali tako sam ja cu tamo....
Enivej,kada ljudi dodu na taj tecaj i pitaju me gdje je tecaj Power readinga u njihovim ocima zablista iskrica jer su veoma ponosni stio idu na taj tecaj..Zanimljivo je sto me ne pitaju gdje je tecaj brzog citanja.
Power reading..izvisena rijec mozda
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:10 pet, 24. 3. 2006 Naslov: |
|
|
Meni je sada najiskrenije žao da sam dala te pare, jer nisam poslje išla na "drilove" i sada od svega toga niš koristi a propalo oko 2 soma. :roll:
Da mi barem starci nisu tako popustljivi i da mi barem ne daju sve na svijetu - uštedili bi dosta para. :-|
Možda zapravo to i je nekome pomoglo, ali ja poslje tečaja nisam čak niti doma tako učila ili nešto, jer knjige volim čitat sporo, a baš za učenje se ne može koristiti.
Inače moj voditelj je bio prekrasan i za doma odnjet - veoma simpatičan, susretljiv i komunikativan. :wink:
Tako da razumijem dedu od 60 ako je išo tamo radi druženja. :D
Meni je sada najiskrenije žao da sam dala te pare, jer nisam poslje išla na "drilove" i sada od svega toga niš koristi a propalo oko 2 soma.
Da mi barem starci nisu tako popustljivi i da mi barem ne daju sve na svijetu - uštedili bi dosta para.
Možda zapravo to i je nekome pomoglo, ali ja poslje tečaja nisam čak niti doma tako učila ili nešto, jer knjige volim čitat sporo, a baš za učenje se ne može koristiti.
Inače moj voditelj je bio prekrasan i za doma odnjet - veoma simpatičan, susretljiv i komunikativan.
Tako da razumijem dedu od 60 ako je išo tamo radi druženja.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
|