Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

power reading
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
luce
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 10 - 1

PostPostano: 17:52 ned, 5. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Tocno taj isti problem imam i ja, samo bez fotografskog pamcenja :D
Odlucila sam otic na ovaj tecaj bas zbog pripremnih vjezbi koje kao poboljsavaju koncentraciju i opcenito sposobnost ucenja.
Tecaj je tek 7.4. al mogu ovde posli napisat koliko mi je/nije pomoga :D
Tocno taj isti problem imam i ja, samo bez fotografskog pamcenja Very Happy
Odlucila sam otic na ovaj tecaj bas zbog pripremnih vjezbi koje kao poboljsavaju koncentraciju i opcenito sposobnost ucenja.
Tecaj je tek 7.4. al mogu ovde posli napisat koliko mi je/nije pomoga Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 18:19 ned, 5. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma ne razmišljam baš o tom. frend iz razreda je bio i nije pretjerano zadovoljan. sam me zanima kak da povečam koncetraciju pa makar i čitala 3sata jednu stranu. mislim da ovo brže čitanje više djeluje na nekim durugim više "štreberskim" faksovima
ma ne razmišljam baš o tom. frend iz razreda je bio i nije pretjerano zadovoljan. sam me zanima kak da povečam koncetraciju pa makar i čitala 3sata jednu stranu. mislim da ovo brže čitanje više djeluje na nekim durugim više "štreberskim" faksovima

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
hermione
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 8:57 pet, 24. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nekako sam skepticna u kredibilitet tecaja jer:
1.traje 7 dana-petak 4 sata,sub i ned po7 sati,a ostali dani,tj pon-cet po2 h/d.
2.treneri su mladi ljudi koji su pozavrsavali sve tecajeve koje je do sada In optimum imao(sto smislene sto besmislene) i sada su oni izuceni treneri za brzo citanje... :roll:

Prije 2-3 godine kada se otvorio In optimum u pocetku su imali neki tecaj ,zaboravih ime tecaja, mi smo ih popularno zvali ˝spavaci˝buduci da su za vrijeme tog tecaja pustali orijentalnu mjuzu, i lezali bosih nogu po prostirkama i tamo vjezbali disanje,povezivali se sa umom i tralalalala...
U biti svako malo smisle neki novi blesavi tecaj...
Najnoviji, tj. od kraja 2005.g. je tecaj ˝glume˝koji se odrzava 1x u mjesecu by Kiki Ugrina gdje dio sata laju,a drugi dio se smiju i placu.....
Jadno je vidjeti kako roditelji na tecaj brzog citanja dovode svoju djecu od kojih 13,14 godina,daju za to 1650kn(minimalna cijena tecaja) u nadi da ce njihovo dijete poboljsati ocjene u skoli...
Istina je, da na taj tecaj uistinu dolaze ljudi od 13-60-ak godina....Najvise ipak ima studenata i poslovnih ljudi..No nekako mi nije jasno zasto dolaze ljudi od kojih 60-ak godina....Jedan tip u tim godinama je do sada pozavrsavao sve njihove tecaje od kada su se otvorili..Ocito ima dosta para i puno slobodnog vremena..Ili zudi sa druzenjem mozda....

U nekom dokumentarcu sam vidjela da navodno na taj nacin koristimo desnu polutku mozga koja inace i ne koristimo toliko i da moze doci do takove blokade da izgubimo pamcenje..Sada da li je to istina ili ne, ne bih se htijela mijesati,ali tako sam ja cu tamo....

Enivej,kada ljudi dodu na taj tecaj i pitaju me gdje je tecaj Power readinga u njihovim ocima zablista iskrica jer su veoma ponosni stio idu na taj tecaj..Zanimljivo je sto me ne pitaju gdje je tecaj brzog citanja.
Power reading..izvisena rijec mozda :?:
Nekako sam skepticna u kredibilitet tecaja jer:
1.traje 7 dana-petak 4 sata,sub i ned po7 sati,a ostali dani,tj pon-cet po2 h/d.
2.treneri su mladi ljudi koji su pozavrsavali sve tecajeve koje je do sada In optimum imao(sto smislene sto besmislene) i sada su oni izuceni treneri za brzo citanje... Rolling Eyes

Prije 2-3 godine kada se otvorio In optimum u pocetku su imali neki tecaj ,zaboravih ime tecaja, mi smo ih popularno zvali ˝spavaci˝buduci da su za vrijeme tog tecaja pustali orijentalnu mjuzu, i lezali bosih nogu po prostirkama i tamo vjezbali disanje,povezivali se sa umom i tralalalala...
U biti svako malo smisle neki novi blesavi tecaj...
Najnoviji, tj. od kraja 2005.g. je tecaj ˝glume˝koji se odrzava 1x u mjesecu by Kiki Ugrina gdje dio sata laju,a drugi dio se smiju i placu.....
Jadno je vidjeti kako roditelji na tecaj brzog citanja dovode svoju djecu od kojih 13,14 godina,daju za to 1650kn(minimalna cijena tecaja) u nadi da ce njihovo dijete poboljsati ocjene u skoli...
Istina je, da na taj tecaj uistinu dolaze ljudi od 13-60-ak godina....Najvise ipak ima studenata i poslovnih ljudi..No nekako mi nije jasno zasto dolaze ljudi od kojih 60-ak godina....Jedan tip u tim godinama je do sada pozavrsavao sve njihove tecaje od kada su se otvorili..Ocito ima dosta para i puno slobodnog vremena..Ili zudi sa druzenjem mozda....

U nekom dokumentarcu sam vidjela da navodno na taj nacin koristimo desnu polutku mozga koja inace i ne koristimo toliko i da moze doci do takove blokade da izgubimo pamcenje..Sada da li je to istina ili ne, ne bih se htijela mijesati,ali tako sam ja cu tamo....

Enivej,kada ljudi dodu na taj tecaj i pitaju me gdje je tecaj Power readinga u njihovim ocima zablista iskrica jer su veoma ponosni stio idu na taj tecaj..Zanimljivo je sto me ne pitaju gdje je tecaj brzog citanja.
Power reading..izvisena rijec mozda Question

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 10:10 pet, 24. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni je sada najiskrenije žao da sam dala te pare, jer nisam poslje išla na "drilove" i sada od svega toga niš koristi a propalo oko 2 soma. :roll:

Da mi barem starci nisu tako popustljivi i da mi barem ne daju sve na svijetu - uštedili bi dosta para. :-|

Možda zapravo to i je nekome pomoglo, ali ja poslje tečaja nisam čak niti doma tako učila ili nešto, jer knjige volim čitat sporo, a baš za učenje se ne može koristiti.

Inače moj voditelj je bio prekrasan i za doma odnjet - veoma simpatičan, susretljiv i komunikativan. :wink:

Tako da razumijem dedu od 60 ako je išo tamo radi druženja. :D
Meni je sada najiskrenije žao da sam dala te pare, jer nisam poslje išla na "drilove" i sada od svega toga niš koristi a propalo oko 2 soma. Rolling Eyes

Da mi barem starci nisu tako popustljivi i da mi barem ne daju sve na svijetu - uštedili bi dosta para. Neutral

Možda zapravo to i je nekome pomoglo, ali ja poslje tečaja nisam čak niti doma tako učila ili nešto, jer knjige volim čitat sporo, a baš za učenje se ne može koristiti.

Inače moj voditelj je bio prekrasan i za doma odnjet - veoma simpatičan, susretljiv i komunikativan. Wink

Tako da razumijem dedu od 60 ako je išo tamo radi druženja. Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 0:44 ned, 26. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Tako da razumijem dedu od 60 ako je išo tamo radi druženja. :D[/quote]

druzenje za 2000kn?!
uputim ga ja na druzenje dva puta tjedno za 50 kn mjesecno i jos si pokrpa koju bolestinu, a 1950kn stavim sebi u dzep :gg:
buba (napisa):
Tako da razumijem dedu od 60 ako je išo tamo radi druženja. Very Happy

druzenje za 2000kn?!
uputim ga ja na druzenje dva puta tjedno za 50 kn mjesecno i jos si pokrpa koju bolestinu, a 1950kn stavim sebi u dzep Mr Green being very Greeen indeed

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum