Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Zeli li tko voditi/raditi promociju MO-a na smotri UNIZG-a
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 74 - 66

PostPostano: 14:37 čet, 30. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

s obzirom na jako malo vremena oko organizacije smotre, mislim da je dosta dobro krenula, potrudili smo se koliko smo mogli.
Ali iduce godine vjerujem da ce to biti puno bolje.
Pojedini asistenti a i profesori koji su dosada bili na smotri se vidlo da se bas trude...
Zato i pozivam sve vas ostale forumase i studente da dodete i time pridonesete veselje na nasem standu... :D
s obzirom na jako malo vremena oko organizacije smotre, mislim da je dosta dobro krenula, potrudili smo se koliko smo mogli.
Ali iduce godine vjerujem da ce to biti puno bolje.
Pojedini asistenti a i profesori koji su dosada bili na smotri se vidlo da se bas trude...
Zato i pozivam sve vas ostale forumase i studente da dodete i time pridonesete veselje na nasem standu... Very Happy

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 75 - 69

PostPostano: 15:01 čet, 30. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

eto, uz malo problema na pocetku, ispalo je jako dobro... ali jako jako dobro...
ali, zbog napora u premalo vrimena, dogodine puno ranije zapocet triba...
:wink:
eto, uz malo problema na pocetku, ispalo je jako dobro... ali jako jako dobro...
ali, zbog napora u premalo vrimena, dogodine puno ranije zapocet triba...
Wink

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Daya
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
14 = 21 - 7

PostPostano: 18:20 čet, 30. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Danas sam bila na smotri i moram primjetiti da nas je stand nekako prazan s obzirom na proslu godinu.. Mislim da ove godine organizacija i uredjenje standa nije ni do koljena proslogodisnjoj.. :roll: (Sve pohvale proslogodisnjoj organizaciji)
Ovime ne zelim pokuditi one koji su to organizirali ove godine, jer je sve ok s obzirom na to koliko je vremena bilo, samo se slazem da sljedece godine treba poceti s organizacijom puuunooo ranije..
Danas sam bila na smotri i moram primjetiti da nas je stand nekako prazan s obzirom na proslu godinu.. Mislim da ove godine organizacija i uredjenje standa nije ni do koljena proslogodisnjoj.. Rolling Eyes (Sve pohvale proslogodisnjoj organizaciji)
Ovime ne zelim pokuditi one koji su to organizirali ove godine, jer je sve ok s obzirom na to koliko je vremena bilo, samo se slazem da sljedece godine treba poceti s organizacijom puuunooo ranije..

Zadnja promjena: Daya; 18:45 pet, 31. 3. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Mala_022
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 28 - 4

PostPostano: 20:50 čet, 30. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Slažen se s Dayon. Lani nisan bila, al isto mi se čini da nan ove godine nešto fali (mislin, ni ostali štandovi me nisu baš oduševili - al nisan ni očekivala da oće ;-), a od našeg san se ipak nadala da će biti nešto spektakularniji, pogotovo kad san čula priče od prijašnjih godina ;-)). Al kad vidin kolko ste vrimena imali za sve napraviti, još je ovo dobro i ispalo.
Slažen se s Dayon. Lani nisan bila, al isto mi se čini da nan ove godine nešto fali (mislin, ni ostali štandovi me nisu baš oduševili - al nisan ni očekivala da oće Wink, a od našeg san se ipak nadala da će biti nešto spektakularniji, pogotovo kad san čula priče od prijašnjih godina Wink). Al kad vidin kolko ste vrimena imali za sve napraviti, još je ovo dobro i ispalo.

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 1:17 pet, 31. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

smatram da franku i meu tesko ko moze samo tako nadmasit ma koliko god da vremena imali jer ipak su one te koje su godinama radile smotru...
Ali nadam se da ce se i slijedece godine organizacija malo bolje usavrsit i da ce sve biti super

Smatram ipak da je nas stand cisto ok ....

:lol:
smatram da franku i meu tesko ko moze samo tako nadmasit ma koliko god da vremena imali jer ipak su one te koje su godinama radile smotru...
Ali nadam se da ce se i slijedece godine organizacija malo bolje usavrsit i da ce sve biti super

Smatram ipak da je nas stand cisto ok ....

Laughing

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 9:28 pet, 31. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jucer sam kratko bio i mislim da je stand sasvim solidno uredjen. Nije isto kao prethodnih godina, ali ni ne mora biti. Ono cega fali nisu plakati i eksponati, nego dogadjanja. Franka i Mea su se trudile izmisliti matematicke igre i trikove i uputiti dezurne na standu. Na standu je obicno bila guzva i uvijek je netko nekome nesto tumacio. Koliko sam vidio ove godine imamo samo nagradne zadatke koje nitko ne rjesava (mozda zato sto sam bio u nepopularnom poslijepodnevnom terminu). [b]Smotra nije izlozba nego sajam.[/b]
Jucer sam kratko bio i mislim da je stand sasvim solidno uredjen. Nije isto kao prethodnih godina, ali ni ne mora biti. Ono cega fali nisu plakati i eksponati, nego dogadjanja. Franka i Mea su se trudile izmisliti matematicke igre i trikove i uputiti dezurne na standu. Na standu je obicno bila guzva i uvijek je netko nekome nesto tumacio. Koliko sam vidio ove godine imamo samo nagradne zadatke koje nitko ne rjesava (mozda zato sto sam bio u nepopularnom poslijepodnevnom terminu). Smotra nije izlozba nego sajam.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Daya
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

14 = 21 - 7

PostPostano: 18:41 pet, 31. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Slazem se s Krckom (ako sam se mozda pogrjesno izrazila) da su bas ono sto najvise fali, ta dogadjanja oko standa.. Recimo, prosle godine sam imala sta raditi na standu nekoliko sati, a ove godine sam uglavnom sve vidjela za 10min.. :roll:

A sto se tice nagradnih zadataka, prosle godine se bas vidjelo da su namjenjeni rjesavanju, dok mi ove godine izgledaju nekako samo kao primjeri zanimljivih zadataka, a ne nesto sto bi se rjesavalo.. :neznam:
Slazem se s Krckom (ako sam se mozda pogrjesno izrazila) da su bas ono sto najvise fali, ta dogadjanja oko standa.. Recimo, prosle godine sam imala sta raditi na standu nekoliko sati, a ove godine sam uglavnom sve vidjela za 10min.. Rolling Eyes

A sto se tice nagradnih zadataka, prosle godine se bas vidjelo da su namjenjeni rjesavanju, dok mi ove godine izgledaju nekako samo kao primjeri zanimljivih zadataka, a ne nesto sto bi se rjesavalo.. Ja to stvarno ne znam

[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 18:56 pet, 31. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

dogodine ce bit bolje... :wink:
a ko ce smislit neka zanimljiva dogadjanja u tako malo vrimena...
ps. a moglo nas se i vise prijavit, a ne da stalno isti ljudi i pripremaju i budu stalno na standu... :evil:
dogodine ce bit bolje... Wink
ps. a moglo nas se i vise prijavit, a ne da stalno isti ljudi i pripremaju i budu stalno na standu... Evil or Very Mad

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
cvita
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 15 - 6

PostPostano: 20:48 pet, 31. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]dogodine ce bit bolje... :wink:
ps. a moglo nas se i vise prijavit, a ne da stalno isti ljudi i pripremaju i budu stalno na standu... :evil:[/quote]

:iagree:
sorrow (napisa):
dogodine ce bit bolje... Wink
ps. a moglo nas se i vise prijavit, a ne da stalno isti ljudi i pripremaju i budu stalno na standu... Evil or Very Mad

I agree

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 23:33 pet, 31. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]
ps. a moglo nas se i vise prijavit, a ne da stalno isti ljudi i pripremaju i budu stalno na standu... :evil:[/quote]
Ja bih se recimo prijavio da je poziv bio upucen dovoljno prije same smotre, tj. barem 4 tjedna ranije :evil:
sorrow (napisa):

Ja bih se recimo prijavio da je poziv bio upucen dovoljno prije same smotre, tj. barem 4 tjedna ranije Evil or Very Mad

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 2:10 sub, 1. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

P.S. malo ljuto pisem, nadam se da necete shvatit kao flejm. :pray: :peace: :hippie:

:roll:

Dakle, SZ ne organizira nastup MO-a na smotri.

Mi smo samo billi zamoljeni da _pomognemo_ i _probamo_ naci zainteresirane studente. I bili smo zamoljeni da to ne radimo na Forumu (kako se ne bi dogodila poplava "zainteresiranih" koji bi samo pricali kaj treba, a na kraju nitko nis..) vec na osobnoj razini.

Vidim da se stalno nest aludira na to da sam _ja_ prekasno pitao.
De facto, ja nisam smio pitat. Al bilo je ocito da se nikog nece nac, pa sam ipak stisnuo zube i pitao. Mozda bolje da se pitate koliko bi se ljudi naslo da nisam pokrenuo ovaj topic. Tj. da saznate pravu sliku prije nego me razapinjete. Hvala. :evil: [size=9]mdoko, ne mislim direktno na tebe.[/size]
I btw, i sam sam dolazil pomoc na smotru.. :roll:
A i posudili smo svoj laptop, jer ovaj od faksa nije mogao radit sve. pa danas (petak) nije ni bilo projekcija u 102.
[size=7]I ne cujete da prozivamo osobu zbog koje taj laptop nije osposobljen... Niti se zelimo bavit takvim stvarima. Makar njoj nije bed meni lagat u lice i slicne stvari...[/size]
Mi smo samo zamoljeni za pomoc, i pomogli smo kolko smo mogli. Ja znam da ja jesam.

Fala. Bok.
P.S. malo ljuto pisem, nadam se da necete shvatit kao flejm. Pray Mir, mir, mir, do neba... Hippie

Rolling Eyes

Dakle, SZ ne organizira nastup MO-a na smotri.

Mi smo samo billi zamoljeni da _pomognemo_ i _probamo_ naci zainteresirane studente. I bili smo zamoljeni da to ne radimo na Forumu (kako se ne bi dogodila poplava "zainteresiranih" koji bi samo pricali kaj treba, a na kraju nitko nis..) vec na osobnoj razini.

Vidim da se stalno nest aludira na to da sam _ja_ prekasno pitao.
De facto, ja nisam smio pitat. Al bilo je ocito da se nikog nece nac, pa sam ipak stisnuo zube i pitao. Mozda bolje da se pitate koliko bi se ljudi naslo da nisam pokrenuo ovaj topic. Tj. da saznate pravu sliku prije nego me razapinjete. Hvala. Evil or Very Mad mdoko, ne mislim direktno na tebe.
I btw, i sam sam dolazil pomoc na smotru.. Rolling Eyes
A i posudili smo svoj laptop, jer ovaj od faksa nije mogao radit sve. pa danas (petak) nije ni bilo projekcija u 102.
I ne cujete da prozivamo osobu zbog koje taj laptop nije osposobljen... Niti se zelimo bavit takvim stvarima. Makar njoj nije bed meni lagat u lice i slicne stvari...
Mi smo samo zamoljeni za pomoc, i pomogli smo kolko smo mogli. Ja znam da ja jesam.

Fala. Bok.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 2:44 sub, 1. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

:klapklap:

i ja sam bila vrlo explicitno zamoljena da objava nejde na forum... iako je to bio moj prvi prijedlog nakon dumanja o tome da li znam nekog osobno...

mislim da fax moze biti sretan sto ste vi :forumasi: uopce krenuli bavit se s time obzirom na datum kad vam je receno... sto se mene tice, niste trebali, jer vas se nije smatralo dovoljno dobrima za tako nesto, a sad kad je zagustilo ste ipak ispali dovoljno dobri... :roll:

no to na dusu onima kojih to ide...
Toooooo, majstoreeeee!

i ja sam bila vrlo explicitno zamoljena da objava nejde na forum... iako je to bio moj prvi prijedlog nakon dumanja o tome da li znam nekog osobno...

mislim da fax moze biti sretan sto ste vi Forumasi na hrpi (i.e. na izletu) uopce krenuli bavit se s time obzirom na datum kad vam je receno... sto se mene tice, niste trebali, jer vas se nije smatralo dovoljno dobrima za tako nesto, a sad kad je zagustilo ste ipak ispali dovoljno dobri... Rolling Eyes

no to na dusu onima kojih to ide...

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 3:05 sub, 1. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"][size=9]mdoko, ne mislim direktno na tebe.[/size][/quote]
Da se razumijemo moja opaska nije ni bila upucena SZ-u nego organizatorima predstavljanja naseg fakulteta na Smotri.
steelworker (napisa):
mdoko, ne mislim direktno na tebe.

Da se razumijemo moja opaska nije ni bila upucena SZ-u nego organizatorima predstavljanja naseg fakulteta na Smotri.

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 3:33 sub, 1. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="steelworker"][size=9]mdoko, ne mislim direktno na tebe.[/size][/quote]
Da se razumijemo moja opaska nije ni bila upucena SZ-u nego organizatorima predstavljanja naseg fakulteta na Smotri.[/quote]

Ma sve 5. zimKu. :ok:

Ja ne krivim nikog. Od tog nema nis. Me thinks da treba ici naprijed i napravit bolje sljedece godine. "Prvi macici se u vodu bacaju..." [size=9](a bas sam nasao krvolocnu uzrecicu.. :P)[/size]

Al ja ih ne bi ni bacil, danas sa bio isto tam malo i Zvone i Veky su imali puno ljudi oko sebe i rijesavali zadatke na ploci s njima i ljudi su bas bili zainteresirani i pitali raspravljali i pokazivali interes.
Al nismo se uspjeli na mrezu spojit. Pa da dezurni mogu visit na Forumu... ;) :lol:
mdoko (napisa):
steelworker (napisa):
mdoko, ne mislim direktno na tebe.

Ma sve 5. zimKu. O-kay!

Ja ne krivim nikog. Od tog nema nis. Me thinks da treba ici naprijed i napravit bolje sljedece godine. "Prvi macici se u vodu bacaju..." (a bas sam nasao krvolocnu uzrecicu.. Razz)

Al ja ih ne bi ni bacil, danas sa bio isto tam malo i Zvone i Veky su imali puno ljudi oko sebe i rijesavali zadatke na ploci s njima i ljudi su bas bili zainteresirani i pitali raspravljali i pokazivali interes.
Al nismo se uspjeli na mrezu spojit. Pa da dezurni mogu visit na Forumu... Wink Laughing

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 21:11 ned, 2. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]A i posudili smo svoj laptop, jer ovaj od faksa nije mogao radit sve. pa danas (petak) nije ni bilo projekcija u 102.[/quote]
Niste li dobili tri laptopa? Jedan je bio zauzet, jedan je, koliko sam cuo, pokvaren, no sto se s trecim dogodilo? :-k :zlatnizub:
steelworker (napisa):

Niste li dobili tri laptopa? Jedan je bio zauzet, jedan je, koliko sam cuo, pokvaren, no sto se s trecim dogodilo? Think Zlatni zub

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 23:46 ned, 2. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

joj ne pitaj :panika: :nonono:
joj ne pitaj Panikaaaa! Ne, ne, ne, samo to neee

Dabrica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 13:34 pon, 3. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam ga neki dan upalila... it to je bilo to. :sadbye: :vrecka:
ja sam ga neki dan upalila... it to je bilo to. Tuzni pa-pa... Mene je sram...

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum