Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
akki Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
greeneyes Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:54 pet, 28. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Nije da branim kolegu, ali meni nitko nije javio da se radi do 12; znao sam to na razini trača... :? Uredno sam odrzao konzultacije od 12 do 14. 8)[/quote]
Replayao sam na ovaj post još popodne, ne znam što se je desilo s njim, moguće da nisam niti kliknuo submit, misterij...
Nego, nije pisalo da se radi do 12, nego da se nastava održava do 12 (ne znam da li se konzultacije smatraju nastavom), a i referada je pomaknula radno vrijeme za studente sa 11-13 na 10-12.
Tako da je sve izgledalo kao da nema nastave poslije 12:00, kao što je i pisalo.
Identičan oglas-papir se može naći na ulazu u zgradu fizike (barem je u srijedu tamo bio).
Imao sam nekakvu bubu u glavi da će se možda i održati predavanje, ali sam ipak otišao za gomilom.
Možda bi bilo dobro da se na oglase vezane uz nastavu stavlja potpis odgovorne osobe?
vsego (napisa): | Nije da branim kolegu, ali meni nitko nije javio da se radi do 12; znao sam to na razini trača... Uredno sam odrzao konzultacije od 12 do 14. |
Replayao sam na ovaj post još popodne, ne znam što se je desilo s njim, moguće da nisam niti kliknuo submit, misterij...
Nego, nije pisalo da se radi do 12, nego da se nastava održava do 12 (ne znam da li se konzultacije smatraju nastavom), a i referada je pomaknula radno vrijeme za studente sa 11-13 na 10-12.
Tako da je sve izgledalo kao da nema nastave poslije 12:00, kao što je i pisalo.
Identičan oglas-papir se može naći na ulazu u zgradu fizike (barem je u srijedu tamo bio).
Imao sam nekakvu bubu u glavi da će se možda i održati predavanje, ali sam ipak otišao za gomilom.
Možda bi bilo dobro da se na oglase vezane uz nastavu stavlja potpis odgovorne osobe?
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 21:43 pet, 28. 4. 2006 Naslov: |
|
|
:OT:
Poanta onoga sto sam napisao: ja nisam dobio nikakvu obavijest (da se ne radi, da nema nastave,... svejedno), pa je lako moguce da ju nije dobio ni profesor. :| Mi nemamo obicaj gledati po oglasnim plocama; takva obavijest treba doci do nas od nekoga iz dekanata (tajnica, prodekanica,... :neznam:).
Poanta onoga sto sam napisao: ja nisam dobio nikakvu obavijest (da se ne radi, da nema nastave,... svejedno), pa je lako moguce da ju nije dobio ni profesor. Mi nemamo obicaj gledati po oglasnim plocama; takva obavijest treba doci do nas od nekoga iz dekanata (tajnica, prodekanica,... ).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
|