Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

usmeni za kolokvirane
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diskretna matematika
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 18:54 sri, 29. 3. 2006    Naslov: usmeni za kolokvirane Citirajte i odgovorite

Da li je netko pitao profesoricu kada ce biti usmeni za one koji su kolokvirali? :roll:
Da li je netko pitao profesoricu kada ce biti usmeni za one koji su kolokvirali? Rolling Eyes

[Vrh]
teh_pwnerer
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 0

PostPostano: 11:17 čet, 20. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

da, i mene to zanima! Na vratima profesoričinog kabineta nema papira, ja gledo danas....
da, i mene to zanima! Na vratima profesoričinog kabineta nema papira, ja gledo danas....

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 15:41 čet, 20. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

:shock: bili papiri prije, ja imao usmeni danas
još su ja mislim sutra usmeni
Shocked bili papiri prije, ja imao usmeni danas
još su ja mislim sutra usmeni

[Vrh]
vili
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
31 = 55 - 24

PostPostano: 9:27 pet, 21. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ima usmenih i slijedeći tjedan, konkretno znam za srijedu (pretpostavljam da su pon i uto popunjeni).

Probajte se javit profesorici mailom ili bolje osobno da eventualno napravi još neki termin (naravno, pod uvjetom da vam rok za prijavu nije prošao :wink: )
Ima usmenih i slijedeći tjedan, konkretno znam za srijedu (pretpostavljam da su pon i uto popunjeni).

Probajte se javit profesorici mailom ili bolje osobno da eventualno napravi još neki termin (naravno, pod uvjetom da vam rok za prijavu nije prošao Wink )

[Vrh]
Gost

PostPostano: 13:57 pet, 21. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja u srijedu imam drugi ispit, a kolokvirao sam kombinatoriku... Ima li sanse da usmenih bude i iza 1.5. Mislim prijavio sam kombinatoriku, ali niti ja nisam vidio jucer papir ispred vrata pa sam ocekivao da ce usmeni
za kolokvente biti najranije krajem iduceg tjedna. Danas nisam na faksu pa ne znam kakvo je stanje... Molio bih dobre ljude za najnovije informacije jer ako usmeni budu samo do ove srijede, morat cu odjavit ispit... Thnx
Ja u srijedu imam drugi ispit, a kolokvirao sam kombinatoriku... Ima li sanse da usmenih bude i iza 1.5. Mislim prijavio sam kombinatoriku, ali niti ja nisam vidio jucer papir ispred vrata pa sam ocekivao da ce usmeni
za kolokvente biti najranije krajem iduceg tjedna. Danas nisam na faksu pa ne znam kakvo je stanje... Molio bih dobre ljude za najnovije informacije jer ako usmeni budu samo do ove srijede, morat cu odjavit ispit... Thnx

[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 14:26 pet, 21. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

najbolje ti je da pitaš profesoricu, ak ne uživo onda mejlom, vrlo vjerojatno će odgovorit 8)
najbolje ti je da pitaš profesoricu, ak ne uživo onda mejlom, vrlo vjerojatno će odgovorit Cool

[Vrh]
teh_pwnerer
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 17:37 pet, 21. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Danas nisam na faksu pa ne znam kakvo je stanje... Molio bih dobre ljude za najnovije informacije jer ako usmeni budu samo do ove srijede, morat cu odjavit ispit... Thnx[/quote]
ja evo baš sad pogledao i nema papira....ponavljam, nema papira...

poslao sam profesorici mail, pa ćemo vidjet.... :dunno:
Anonymous (napisa):
Danas nisam na faksu pa ne znam kakvo je stanje... Molio bih dobre ljude za najnovije informacije jer ako usmeni budu samo do ove srijede, morat cu odjavit ispit... Thnx

ja evo baš sad pogledao i nema papira....ponavljam, nema papira...

poslao sam profesorici mail, pa ćemo vidjet.... Dunno...

[Vrh]
Gost

PostPostano: 13:14 ned, 23. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moze li netko tko je kontaktirao profesoricu putem
maila reci sto mu/joj je rekla glede usmenog za kol.?
Da ne pisem sad i ja mail i jos tko zna koliko ljudi.
Mogla bi se mozda naljutit :-)
Moze li netko tko je kontaktirao profesoricu putem
maila reci sto mu/joj je rekla glede usmenog za kol.?
Da ne pisem sad i ja mail i jos tko zna koliko ljudi.
Mogla bi se mozda naljutit Smile

[Vrh]
teh_pwnerer
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 11:10 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

E, ovako danas sam bio na faxu i pitao profesoricu za termine usmenih i situacija je ovakva:

Termina za usmeni iz kombinatorike za one koji su kolokvirali više NEMA niti će ih biti u ovom roku. :cry: :cry: Tako da, ako se dosad niste potpisali na papir onda se sasvim sigurno nećete ni odsad (barem ne do sljedećeg roka)......

Grom i pakao!
E, ovako danas sam bio na faxu i pitao profesoricu za termine usmenih i situacija je ovakva:

Termina za usmeni iz kombinatorike za one koji su kolokvirali više NEMA niti će ih biti u ovom roku. Crying or Very sad Crying or Very sad Tako da, ako se dosad niste potpisali na papir onda se sasvim sigurno nećete ni odsad (barem ne do sljedećeg roka)......

Grom i pakao!

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diskretna matematika Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum