Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

pripreme za faks (informacija)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 75 - 69

PostPostano: 15:43 pon, 24. 4. 2006    Naslov: pripreme za faks Citirajte i odgovorite

jako mi je vazno, molin da ako itko moze da mi pomogne...
jedna osoba upisuje studij farmacije ovdi u Zagrebu i zeli ici na pripreme za taj faks...
ako itko zna ikakve informacije ili link na informacije o tome, molin da mi javi, jako jako mi je vazno...
hvala unaprid...
jedna osoba upisuje studij farmacije ovdi u Zagrebu i zeli ici na pripreme za taj faks...
ako itko zna ikakve informacije ili link na informacije o tome, molin da mi javi, jako jako mi je vazno...
hvala unaprid...

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
95 = 158 - 63

PostPostano: 16:06 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Re: pripreme za faks Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]jako mi je vazno, molin da ako itko moze da mi pomogne...
hvala unaprid...[/quote]

ccc...jedna osoba... :roll: pa kazi fino cura... :D il to ti neces rec da ne bi tvoj fan club pao u ocajanje :D sjetimo se samo raspada take that-a :shock:

imam, dogovorimo se
sorrow (napisa):
hvala unaprid...

ccc...jedna osoba... Rolling Eyes pa kazi fino cura... Very Happy il to ti neces rec da ne bi tvoj fan club pao u ocajanje Very Happy sjetimo se samo raspada take that-a Shocked

imam, dogovorimo se

bla bla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 4

PostPostano: 16:08 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

u mnogim gimnazijama se odvijaju pripreme(za različite smjerove), npr znam da u petoj (klaićeva) ima za farmaciju. zove se "brucoš"(to ljudi koji to organiziraju). uostalom,možeš njih pitati za još neke pripreme,oni bi to trebali znati...
ak još nešto saznam,javim :D
u mnogim gimnazijama se odvijaju pripreme(za različite smjerove), npr znam da u petoj (klaićeva) ima za farmaciju. zove se "brucoš"(to ljudi koji to organiziraju). uostalom,možeš njih pitati za još neke pripreme,oni bi to trebali znati...
ak još nešto saznam,javim Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

95 = 158 - 63

PostPostano: 16:12 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bla bla"]u mnogim gimnazijama se odvijaju pripreme(za različite smjerove), npr znam da u petoj (klaićeva) ima za farmaciju. zove se "brucoš"(to ljudi koji to organiziraju). uostalom,možeš njih pitati za još neke pripreme,oni bi to trebali znati...
ak još nešto saznam,javim :D[/quote]

zar nije pomak :D
brucos je ako se ne varam u 1. gimn. zajedno sa trinomom

[size=9]di je moja slatka peta ...ah sjecanja :cry: [/size]
bla bla (napisa):
ak još nešto saznam,javim Very Happy

zar nije pomak Very Happy
brucos je ako se ne varam u 1. gimn. zajedno sa trinomom

di je moja slatka peta ...ah sjecanja Crying or Very sad

Ilja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

137 = 185 - 48

PostPostano: 16:24 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nana"]
zar nije pomak :D
[/quote]

Zakon... Pomak, da. :D Bas super da to jos uvjek postoji, jel jos tamo fiziku drzi prof. Lemac, stari zmaj? :D

[quote]
[size=9]di je moja slatka peta ...ah sjecanja :cry: [/size][/quote]

Jao da, peta je super, meni jos uvijek cesto usfali. :)

[size=7]vidim ja da nas ima tu dosta, neka neka i treba tako[/size] :)
nana (napisa):

zar nije pomak Very Happy

Zakon... Pomak, da. Very Happy Bas super da to jos uvjek postoji, jel jos tamo fiziku drzi prof. Lemac, stari zmaj? Very Happy

Citat:

di je moja slatka peta ...ah sjecanja Crying or Very sad

Jao da, peta je super, meni jos uvijek cesto usfali. Smile

vidim ja da nas ima tu dosta, neka neka i treba tako Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 17:24 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Re: pripreme za faks Citirajte i odgovorite

[quote="nana"]
ccc...jedna osoba... :roll: pa kazi fino cura... :D il to ti neces rec da ne bi tvoj fan club pao u ocajanje :D sjetimo se samo raspada take that-a :shock:
[/quote]

a nisan tia bas otvoreno govorit da ne ispadne da se hvalin... :wink:
moj fan club :shock: nisan zna da i to postoji... lipo lipo...

raspada that that-a :?: di si to samo iskopala? [size=7](ps.little help... zvuci mi poznato,ali nemogu bas povezat... sta su pivali ti likovi?)[/size]
nana (napisa):

ccc...jedna osoba... Rolling Eyes pa kazi fino cura... Very Happy il to ti neces rec da ne bi tvoj fan club pao u ocajanje Very Happy sjetimo se samo raspada take that-a Shocked

a nisan tia bas otvoreno govorit da ne ispadne da se hvalin... Wink
moj fan club Shocked nisan zna da i to postoji... lipo lipo...

raspada that that-a Question di si to samo iskopala? (ps.little help... zvuci mi poznato,ali nemogu bas povezat... sta su pivali ti likovi?)

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 18:01 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Re: pripreme za faks Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]
raspada that that-a :?: di si to samo iskopala? [size=7](ps.little help... zvuci mi poznato,ali nemogu bas povezat... sta su pivali ti likovi?)[/size][/quote]

step by step? :grebgreb:

ZCP (zagrebacki centar za poduku) ti je fakat super, ja sam tam isla i bas sam sretna :D super je organizirano i svi profesori koje sam vidjela su bili prilicno simpaticni i srdacni + tko najbolje rijesi test za ponavljanje (ima ih nekoliko) dobije velku milku :sunce:

ah, da, ima farmacija, Krizaniceva 4a u premiloj Klasicnoj gimnaziji :lol: :? :drinking: :lizalica:
sorrow (napisa):

raspada that that-a Question di si to samo iskopala? (ps.little help... zvuci mi poznato,ali nemogu bas povezat... sta su pivali ti likovi?)

step by step? Kotacici rade 100 na sat

ZCP (zagrebacki centar za poduku) ti je fakat super, ja sam tam isla i bas sam sretna Very Happy super je organizirano i svi profesori koje sam vidjela su bili prilicno simpaticni i srdacni + tko najbolje rijesi test za ponavljanje (ima ih nekoliko) dobije velku milku Sunce...

ah, da, ima farmacija, Krizaniceva 4a u premiloj Klasicnoj gimnaziji Laughing Confused #Beer Lizalica

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vanish
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
25 = 27 - 2

PostPostano: 18:14 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Re: pripreme za faks Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]
raspada that that-a :?:[/quote]
Ma ne, ne, opet si krivo svatia, to ti se take that raspa na that that i take take.
sorrow (napisa):

raspada that that-a Question

Ma ne, ne, opet si krivo svatia, to ti se take that raspa na that that i take take.

[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 18:18 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

jedna friendica koja je išla samnom u gimnaziju je upisala farmaciju i mislim da je bila na nekim pripremama, pitat ću je pa ću ti javit
jedna friendica koja je išla samnom u gimnaziju je upisala farmaciju i mislim da je bila na nekim pripremama, pitat ću je pa ću ti javit

nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

95 = 158 - 63

PostPostano: 18:37 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Re: pripreme za faks Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]
moj fan club :shock: nisan zna da i to postoji... lipo lipo... [/quote]

covjece pa di ti zivis!!! :shock: :shock: pa svi znaju za to. samo ti nismo htjeli reci!!! :whisper: a sad sam se izlanula. joj bas sam blesava
iznenadio bi se da znas tko je sve u njemu! :silence:

a tek da vidis test koji buduci clanovi moraju proc. moram priznati da sam i ja imala svoje prste u tome :D

[quote="sricica"]
raspada that that-a :?: di si to samo iskopala? (ps.little help... zvuci mi poznato,ali nemogu bas povezat... sta su pivali ti likovi?)[/quote]

ma to su price iz mog djetinjstva :beba: kad se take that raspa[size=7]o[/size] porasla je potrosnja papirnatih maramica
najpoznatiji je robbie
[quote="Ignavia"]+ tko najbolje rijesi test za ponavljanje (ima ih nekoliko) dobije velku milk[/quote]
u pomaku se dobivaju oko 500 kn jeftinije pripreme
a da i ne spominjem da su napokon ofarbali zidove :shock: tako da vise ne strepe da ce im se dio zida srusit na glavu :shock: ili ne daj boze vrata :shock:
sorrow (napisa):

covjece pa di ti zivis!!! Shocked Shocked pa svi znaju za to. samo ti nismo htjeli reci!!! Sapcem ti tajnu... a sad sam se izlanula. joj bas sam blesava
iznenadio bi se da znas tko je sve u njemu! Enjoy the silence...

a tek da vidis test koji buduci clanovi moraju proc. moram priznati da sam i ja imala svoje prste u tome Very Happy

sricica (napisa):

ma to su price iz mog djetinjstva Beba kad se take that raspao porasla je potrosnja papirnatih maramica
najpoznatiji je robbie
Ignavia (napisa):
+ tko najbolje rijesi test za ponavljanje (ima ih nekoliko) dobije velku milk

a da i ne spominjem da su napokon ofarbali zidove Shocked tako da vise ne strepe da ce im se dio zida srusit na glavu Shocked ili ne daj boze vrata Shocked

sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 20:01 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Re: pripreme za faks Citirajte i odgovorite

[quote="nana"][quote="sorrow"]moj fan club :shock: nisan zna da i to postoji... lipo lipo... [/quote]
covjece pa di ti zivis!!! :shock: :shock: pa svi znaju za to. samo ti nismo htjeli reci!!! :whisper: a sad sam se izlanula. joj bas sam blesava
iznenadio bi se da znas tko je sve u njemu! :silence:
a tek da vidis test koji buduci clanovi moraju proc. moram priznati da sam i ja imala svoje prste u tome :D[/quote]
biiiiiiiip... :lol: ali stvarno, kako to samo nisan primjetia.... :doh: i jos jedan veliki biiiiiiiiiiiiip.... :D
ajoj, nadan se da in ne dajes preteske testove... ne bi tia da mi ovako :lom: fan club izgleda... :wink: (iako jos nisan probavia tu informaciju) :lol:

[quote="nana"]
[quote="Ignavia"]+ tko najbolje rijesi test za ponavljanje (ima ih nekoliko) dobije velku milku[/quote]
a da i ne spominjem da su napokon ofarbali zidove :shock: tako da vise ne strepe da ce im se dio zida srusit na glavu :shock: ili ne daj boze vrata :shock:[/quote]

moran ti priznat da me milka bas i ne odusevljava, ali eto... :lol: da je bar dorina... :wink: thx a lot...
a sta se tice cjene, cisto sumnjan da joj to igra preveliku ulogu, radije da budu dobre nego lose i jeftine...
da bar upadne... to je jako tesko za upast...

ps. a znaci zato mi je thake that bia poznat... robbie je bia tamo... on se posteno razvia od onih dana, pretpostavljan da mu taj stari bend nista nije valja... :wink:
nana (napisa):
sorrow (napisa):

covjece pa di ti zivis!!! Shocked Shocked pa svi znaju za to. samo ti nismo htjeli reci!!! Sapcem ti tajnu... a sad sam se izlanula. joj bas sam blesava
iznenadio bi se da znas tko je sve u njemu! Enjoy the silence...
a tek da vidis test koji buduci clanovi moraju proc. moram priznati da sam i ja imala svoje prste u tome Very Happy

biiiiiiiip... Laughing ali stvarno, kako to samo nisan primjetia.... Joj, pa da! i jos jedan veliki biiiiiiiiiiiiip.... Very Happy
ajoj, nadan se da in ne dajes preteske testove... ne bi tia da mi ovako Plomih se fan club izgleda... Wink (iako jos nisan probavia tu informaciju) Laughing

nana (napisa):

Ignavia (napisa):
+ tko najbolje rijesi test za ponavljanje (ima ih nekoliko) dobije velku milku

a da i ne spominjem da su napokon ofarbali zidove Shocked tako da vise ne strepe da ce im se dio zida srusit na glavu Shocked ili ne daj boze vrata Shocked

moran ti priznat da me milka bas i ne odusevljava, ali eto... Laughing da je bar dorina... Wink thx a lot...
a sta se tice cjene, cisto sumnjan da joj to igra preveliku ulogu, radije da budu dobre nego lose i jeftine...
da bar upadne... to je jako tesko za upast...

ps. a znaci zato mi je thake that bia poznat... robbie je bia tamo... on se posteno razvia od onih dana, pretpostavljan da mu taj stari bend nista nije valja... Wink

[Vrh]
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

95 = 158 - 63

PostPostano: 20:47 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Re: pripreme za faks Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]ps. a znaci zato mi je thake that bia poznat... robbie je bia tamo... on se posteno razvia od onih dana, pretpostavljan da mu taj stari bend nista nije valja... :wink:[/quote]

i tako rjesavam ja zadatke iz EM-a kad li shvatih :shock:
ti nisi znao za take that!!! :?
pa mislim stvarno i onda se upustas u rasprave o tome kako ljudi ne znaju u kojem je bendu kurt pjevao :roll: a ti ne znas za take that!!! :shock: :shock: :shock: :roll:
definitivno sam odlucila i to je moj konacan odgovor vise neces biti moj jocker-zovi za milijunasa...

:wink:

[size=9]p.s. sta se tice farmacije ja ne znam nikog a da nije upao... al doduse to su sve ljudi koji su isli u petu tako da i nije cudno :twisted: [/size]
sorrow (napisa):
ps. a znaci zato mi je thake that bia poznat... robbie je bia tamo... on se posteno razvia od onih dana, pretpostavljan da mu taj stari bend nista nije valja... Wink

i tako rjesavam ja zadatke iz EM-a kad li shvatih Shocked
ti nisi znao za take that!!! Confused
pa mislim stvarno i onda se upustas u rasprave o tome kako ljudi ne znaju u kojem je bendu kurt pjevao Rolling Eyes a ti ne znas za take that!!! Shocked Shocked Shocked Rolling Eyes
definitivno sam odlucila i to je moj konacan odgovor vise neces biti moj jocker-zovi za milijunasa...

Wink

p.s. sta se tice farmacije ja ne znam nikog a da nije upao... al doduse to su sve ljudi koji su isli u petu tako da i nije cudno Twisted Evil

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 21:16 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

jedno osobno rezoniranje...
koliko ja znam, fakat puno ljudi iz pete ode i upadne na farmaciju (mislim da peta puno bolje 'dere' po tim prirodoslovnim predmetima)
e sad, kako se u petoj organiziraju pripreme za razne faxeve, tako se nekako 'spontano' ocekuje tamo imati dosta ljudi upravo iz pete.... sto znaci da se ocekuje ipak neka druga razina znanja... sto pak znaci da bi se mogle ocekivati i zesce pripreme...
a di ces se bolje pripremit ako ne natjecanjem s konkurencijom... uostalom, to daje i dobar feedback - ako kuzis da ti nikako nejde i da nista ne znas ni na kraju poduka, tj da ovi sve prije i tocnije odgovore i imaju bolji score - to moze biti dobar hint za razmisliti o drugom izboru faxa... ne odustati od pocetnog, ali mozda ipak ne ocekivati prvo mjesto na rang listi :wink:
so, my vote ide k pripremama u petoj.... ako ti to sta znaci :wink:
jedno osobno rezoniranje...
koliko ja znam, fakat puno ljudi iz pete ode i upadne na farmaciju (mislim da peta puno bolje 'dere' po tim prirodoslovnim predmetima)
e sad, kako se u petoj organiziraju pripreme za razne faxeve, tako se nekako 'spontano' ocekuje tamo imati dosta ljudi upravo iz pete.... sto znaci da se ocekuje ipak neka druga razina znanja... sto pak znaci da bi se mogle ocekivati i zesce pripreme...
a di ces se bolje pripremit ako ne natjecanjem s konkurencijom... uostalom, to daje i dobar feedback - ako kuzis da ti nikako nejde i da nista ne znas ni na kraju poduka, tj da ovi sve prije i tocnije odgovore i imaju bolji score - to moze biti dobar hint za razmisliti o drugom izboru faxa... ne odustati od pocetnog, ali mozda ipak ne ocekivati prvo mjesto na rang listi Wink
so, my vote ide k pripremama u petoj.... ako ti to sta znaci Wink

ana345
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 21:26 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Inače ja sam išla u Pomak u grupu za fer/pmf i izvrsne su pripreme tamo, oje dve frendice su isto išle tamo i upale se na farmaciju,pa stvarno preporučam da idete tamo na pripreme.

[quote="Ilja"]
Zakon... Pomak, da. :D Bas super da to jos uvjek postoji,jel jos tamo fiziku drzi prof. Lemac, stari zmaj? :D
[/quote]

ja sam bila predprošle godine i meni je on držao fiziku,on je baš opičen profesor.

[quote]
Jao da, peta je super, meni jos uvijek cesto usfali. :)
[size=7]vidim ja da nas ima tu dosta,neka neka i treba tako[/size] :)[/quote]

Meni isto jako fali, pogotovo prof.Jelić i njeni satovi latinskog. :)

p.s.Ima nas, ima nas :wink: Tko je još sve iz pete ovdje,a da ne znam? :)
Inače ja sam išla u Pomak u grupu za fer/pmf i izvrsne su pripreme tamo, oje dve frendice su isto išle tamo i upale se na farmaciju,pa stvarno preporučam da idete tamo na pripreme.

Ilja (napisa):

Zakon... Pomak, da. Very Happy Bas super da to jos uvjek postoji,jel jos tamo fiziku drzi prof. Lemac, stari zmaj? Very Happy

ja sam bila predprošle godine i meni je on držao fiziku,on je baš opičen profesor.

Citat:

Jao da, peta je super, meni jos uvijek cesto usfali. Smile
vidim ja da nas ima tu dosta,neka neka i treba tako Smile

Meni isto jako fali, pogotovo prof.Jelić i njeni satovi latinskog. Smile

p.s.Ima nas, ima nas Wink Tko je još sve iz pete ovdje,a da ne znam? Smile

[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 21:38 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

@nesi i ana345... fala puno, nekako su mi bas takvi savjeti tribali... :wink: :thankyou:
@nesi i ana345... fala puno, nekako su mi bas takvi savjeti tribali... Wink Thank you

[Vrh]
Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

140 = 152 - 12

PostPostano: 21:52 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ilja"]Zakon... Pomak, da. :D Bas super da to jos uvjek postoji, jel jos tamo fiziku drzi prof. Lemac, stari zmaj? :D [/quote]
Prof. Lemac, glavom i bradom. :D On je voditelj Pomaka. I najbolji profesor fizike, ako ne i najbolji profesor općenito. :D
Ilja (napisa):
Zakon... Pomak, da. Very Happy Bas super da to jos uvjek postoji, jel jos tamo fiziku drzi prof. Lemac, stari zmaj? Very Happy

Prof. Lemac, glavom i bradom. Very Happy On je voditelj Pomaka. I najbolji profesor fizike, ako ne i najbolji profesor općenito. Very Happy

Dabrica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 22:02 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sma bila zadovoljna pripremama u otvorenom sveučilištu.
ali gdje god da išla na pripreme, neka uzme one kondenzirane, jer ne onima tokome godine koje su subotom čovjek ništa ne nauči.
tijekom godine, a još i subotom, a fax je jo daleko itd itd i tako prođe vrijeme i stisne te pred prijemni.

to je samo moje razmišljanje, sigurno su nekim jako marljivim ljudima subotnje pripreme pomogle.
ja sma bila zadovoljna pripremama u otvorenom sveučilištu.
ali gdje god da išla na pripreme, neka uzme one kondenzirane, jer ne onima tokome godine koje su subotom čovjek ništa ne nauči.
tijekom godine, a još i subotom, a fax je jo daleko itd itd i tako prođe vrijeme i stisne te pred prijemni.

to je samo moje razmišljanje, sigurno su nekim jako marljivim ljudima subotnje pripreme pomogle.

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 22:04 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]@nesi i ana345... fala puno, nekako su mi bas takvi savjeti tribali... :wink: :thankyou:[/quote]

da se razumijemo, ja nit sam isla na pripreme, nit sam isla u petu :wink:
ofkors, prvo nek provjeri jel u petoj ima priprema bas za farmaciju...

ono sto isto ne bi bilo lose, ako cura ima para, vremena i volje... da svakako ode u petu i ako u petoj slucajno nema za farmaciju (pretpostavljam da pripreme za biologiju i kemiju postoje) i jos nek ode na neke pripreme koje joj se nece 'klati' s ovima, a da su bas za farmaciju....

zvuci sick, ali zasto ne izvuci najbolje od svega sto se nudi?

a samosltano ucenje doma - rijetko tko je dovoljno discipliniran za tako nesto - a oni koji jesu, njima pripreme niti ne trebaju :wink:
sorrow (napisa):
@nesi i ana345... fala puno, nekako su mi bas takvi savjeti tribali... Wink Thank you

da se razumijemo, ja nit sam isla na pripreme, nit sam isla u petu Wink
ofkors, prvo nek provjeri jel u petoj ima priprema bas za farmaciju...

ono sto isto ne bi bilo lose, ako cura ima para, vremena i volje... da svakako ode u petu i ako u petoj slucajno nema za farmaciju (pretpostavljam da pripreme za biologiju i kemiju postoje) i jos nek ode na neke pripreme koje joj se nece 'klati' s ovima, a da su bas za farmaciju....

zvuci sick, ali zasto ne izvuci najbolje od svega sto se nudi?

a samosltano ucenje doma - rijetko tko je dovoljno discipliniran za tako nesto - a oni koji jesu, njima pripreme niti ne trebaju Wink

Ilja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

137 = 185 - 48

PostPostano: 23:19 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Melkor"][quote="Ilja"]Zakon... Pomak, da. :D Bas super da to jos uvjek postoji, jel jos tamo fiziku drzi prof. Lemac, stari zmaj? :D [/quote]
Prof. Lemac, glavom i bradom. :D On je voditelj Pomaka. I najbolji profesor fizike, ako ne i najbolji profesor općenito. :D[/quote]

Znači da je još uvijek i bradom :D Je, stvarno je odličan, meni je bilo super što on ima dosta matematički pristup fizici, pa to sve izgleda dosta prirodno i egzaktno.
Melkor (napisa):
Ilja (napisa):

Prof. Lemac, glavom i bradom. Very Happy On je voditelj Pomaka. I najbolji profesor fizike, ako ne i najbolji profesor općenito. Very Happy

Znači da je još uvijek i bradom Very Happy Je, stvarno je odličan, meni je bilo super što on ima dosta matematički pristup fizici, pa to sve izgleda dosta prirodno i egzaktno.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 23:29 pon, 24. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]ono sto isto ne bi bilo lose, ako cura ima para, vremena i volje... da svakako ode u petu i ako u petoj slucajno nema za farmaciju (pretpostavljam da pripreme za biologiju i kemiju postoje) i jos nek ode na neke pripreme koje joj se nece 'klati' s ovima, a da su bas za farmaciju.... [/quote]

dvoje pripreme... tesko... pa nije toliko poludila... :lol:
ideja nije losa, ali je definitivno mazohisticka... :wink:
po ovome sta san procita, izgleda da ima u petoj za farmaciju... to bi joj tribalo bit dosta... :P
Nesi (napisa):

dvoje pripreme... tesko... pa nije toliko poludila... Laughing
ideja nije losa, ali je definitivno mazohisticka... Wink
po ovome sta san procita, izgleda da ima u petoj za farmaciju... to bi joj tribalo bit dosta... Razz

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum